Familie die Afghaanse tienerbruid mishandelde alweer op vrije voeten

Screenshot_37

Sahar Gul in het ziekenhuis, januari 2012

In Afghanistan reageren vrouwenorganisaties en mensenrechtenactivisten vol afschuw op het vonnis van een Afghaanse rechtbank, die overging tot de vrijlating van drie leden van de schoonfamilie van Sahar Gul, het vijftienjarig Afghaanse meisje dat na een gearrangeerd huwelijk maandenlang mishandeld werd door haar schoonfamilie.

Het meisje was veertien toen ze werd uitgehuwelijkt aan een 30-jarige Afghaanse man. Nadat ze weigerde in de prostitutie te stappen werd ze opgesloten in de kelder van het ouderlijke huis, waar ze maandenlang gruwelijk werd gefolterd door haar schoonfamilie. Uiteindelijk kon de politie haar uit het huis in de provincie Baghlan bevrijden, waarna ze onmiddellijk naar het ziekenhuis moest worden overgebracht omdat ze dreigde te bezwijken aan haar verwondingen. In een filmpje dat de wereld rondging getuigde Gul aan de BBC over de dagelijkse mishandelingen.

Lees verder>>>

(h/t Heleen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afghanistan, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

8 reacties op Familie die Afghaanse tienerbruid mishandelde alweer op vrije voeten

 1. Cathja zegt:

  Ik begin me zo langzamerhand af te vragen wat voor DNA moslims hebben! Het is echt onnatuurlijk en satanisch zoals deze mensen tekeer gaan, op allerlei gebied. Er zit niets van beschaving bij. En dat zouden wij meer en meer moeten importeren?!
  Wie kan mij een bevolkingsgroep noemen met hetzelfde mensonterende gedrag? Waarom klagen we gewelddadige moslims niet aan bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens? Had dit al niet gebeurd moeten zijn? Hoeveel mensen zijn inmiddels al niet in koelen bloede afgeslacht door deze barbaren?
  Sorry hoor, maar ik weet soms geen woorden meer te bedenken waarmee ik duidelijk kan maken hoe verschrikkelijk ik die extreme moslims vind!
  Ik vrees voor Nederland, voor de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen! Maar ook wij kunnen nog heel wat beleven met deze extremisten!
  Wat God verhoede, hoop ik!

  Like

  • koddebeier zegt:

   In ieder geval geen menselijk DNA.

   Like

  • Helena zegt:

   Helemaal mee eens Cathja, er zijn ook geen woorden meer om te beschrijven hoe ontzettend diep verdorven ze zijn.
   Wat nu daar gebeurt is onherroepelijk ons voorland.
   Nu bestaat er nog zoiets als “het vrije westen” waardoor dit soort praktijken nog mondjesmaat naar buiten komen en zijn er nog organisaties die zich ertegen uitspreken en trachten hulp te bieden.
   Wanneer het hier zover is dan is daarvan ook geen sprake meer.

   Like

  • Tiny zegt:

   Ook geen dierlijk, want zelfs de dieren gaan niet zo met elkaar om. Ze doden niet om te doden, maar alleen als ze honger hebben om te eten. Folteren kennen ze helemaal niet.

   Like

 2. heleen zegt:

  Sahar Gul in beeld en te horen:

  Like

 3. Seculiere zegt:

  Gelukkig wordt in Turkije Kindermisbruik de laatste tijd serieus genomen!

  http://turkije.blog.nl/nieuws/2013/07/13/man-krijgt-46-jaar-celfstraf-voor-seksueel-misbruik

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Maar de marxistische cultuurrelativisten, wuiven deze criminele, mensonterende handelingen van de volgers der islam weg. Vooral de zgn. linkse kerk geeft daarvan constant blijk!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ze was uitgehuwelijkt en kwam na de huwelijksvoltrekking onder de voogdij van haat echtgenoot. Ze MOCHT helemaal niet voor de prostitutie bestemd worden door haar schoonfamilie. Als die aanvankelijk dàt plan hadden, sorry hoor, dan had dat hele huwelijk, islamitisch of niet, onmiddellijk nietig verklaard moeten worden en zij had naar haar ouderlijk huis teruggebracht moeten worden. Maar ja, who cares? Haar eigen familie keek er kennelijk ook niet meer naar om en had daarom ook geen weet van de daaropvolgende opsluiting en mishandeling. En na twee dagen die schoonfamilie al weer vrij laten…..Ach, het zoveelste bewijs: Vrouwen, en vooral jonge meisjes, zijn daar minder waard dan vee; Dàt wordt daar (misschien) nog een béétje redelijk behandeld en gevoed omdat ze er van eten. Vrouwen zijn….eh….zóóntjesfarieken. Maar daar hoef je dus nog nèt iets minder voedsel en verzorging in te investeren (denken zij) En verder mag je ermee doen wat je wilt. Maar met de Islam heeft het niets te maken, hoor! Welnee! De Islam heeft alleen maar als officieel kernpunt, dat de man voogd is over de vrouw. Dat hele volksstammen daar iets van maken als: De man heeft volledig beschikkingsrecht over de vrouw en van daaruit: De man mag met de vrouw doen, wat hij wil zodat toestanden als deze voortdurend op de loer liggen, zowel de moslims als de goedmensen zullen het om het hardst ontkennen. Tot er weer eens zo’n schrijnend geval aan het licht komt. Maar dan is het weer: Ies niet Ieslaam, ies koeltoer!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s