‘Geen misbruik door juf in Antwerpse kleuterschool’

Screenshot_2

Er zijn geen feiten van kindermisbruik gebeurd in de kleuter- en basisschool De Blokkendoos op het Antwerpse Kiel. Dat bevestigen ‘verschillende zeer betrouwbare bronnen’ aan Gazet van Antwerpen.

‘Niets wijst erop dat er in De Blokkendoos strafbare feiten zijn gepleegd’, zegt ook de Antwerpse burgemeester Bart De Wever. ‘Het gaat hier om een geval van massahysterie die nog verergerd is omdat het zich binnen een etnische groep afspeelde. Daarenboven hebben moslimextremisten deze situatie misbruikt’, zegt de Antwerpse burgemeester.

Voor de leerkrachten in de school heeft deze zaak grote gevolgen. ‘Sommige leraren worden nog steeds bedreigd. Dat is onaanvaardbaar’, aldus De Wever.

Het parket wil het nieuws niet bevestigen omdat het dossier nog niet helemaal is afgerond.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op ‘Geen misbruik door juf in Antwerpse kleuterschool’

 1. star zegt:

  Nou dan morgen we toch zeker wel reken op een openlijke rehabilitatie van de”juf” en op excuses van de hysterische massa? En wie draait er op voor deze massahysterie, de aangevers zijn bekend, dus laat die maar betalen.Misschien is er iemand die voor deze school een civiele procedure kan starten.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Maar de volgers der islam hoeven maar een geringe aanleiding te hebben, om de “lont in het kruitvat”, te gooien. Deze boze sprookjesgelovers vinden het een levenszaak om 24/7 hun perfide ideologie op te dringen, en dan maakt het niet uit wat daarvoor de aanleiding zou zijn, al is het “een broodje aap-verhaal”.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tom Hendrix 21:08

   Inderdaad, er is vrijwel niets voor nodig om moslims te laten exploderen van boosheid! Wat me opvalt de laatste tijd is, dat ze steeds vaker geweld uitlokken! Niet alleen de stampij op die Antwerpse kleuterschool is uitgelokt en tot een rel uitgegroeid, maar ook het bericht van vandaag dat in Duitsland ‘jongeren’ (er werd niet bij vermeld dat het moslims waren, maar aan alles kunnen we merken dat het wél over hen ging!) automobilisten met laserpointers hebben verblind. In no-time groeide een groep van 30 jongeren uit tot een groep van 150 personen, waarbij er ook de nodige hoofddoeken zijn gezien. Dan weten we zeker dat het om moslims gaat!
   Eén knul zei: “dit escaleert”. Nou, dat wijst erop dat ze er op uit zijn om een volksopstand teweeg te brengen! Ik begrijp niet dat de Duitse overheid het niet hardop durft te zeggen als het om moslims gaat; ze blijven uiterst correct en die smeerlappen weten dat! Het zou het beste zijn om relschoppers en notoire ophitsers het land uit te zetten. Ze hebben tenslotte allemaal een dubbel paspoort. Wie de veiligheid in een land ondermijnt, moet daarvoor keihard worden aangepakt. Ik zie onze oosterburen echter niet snel tot daden overgaan.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Cathja 00.04. Ze durven niet hardop te zeggen dat het moslims zijn, zegt U en terecht. En dat mag niet, net als bij ons in Nederland, van de socialisten en de politiek correcte politici van links tot rechts. Ze worden gewoon beschermd, en wij worden door de eigen ROVERHEID gedwongen dit GEDRAG der volgers van de islam te accepteren. De POLITIEK van links tot rechts, is VOLLEDIG schuldig aan DEZE GANG VAN ZAKEN!
    Maar dat hoef ik verder op deze site niet meer uit te leggen, daar de meesten krek weten waar de oorzaken liggen!

    Like

 3. Republikein zegt:

  Het kan nooit gekker. Kutwijfen die lopen te gillen, krankzinnig.GO HOME.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  “Het gaat hier om een geval van massa-hysterie dat nog verergerd is omdat het zich binnen een etnische groep afspeelde. Daarenboven hebben moslim-extremisten deze situatie misbruikt.”
  Kijk, je mag over deze Bart de Wever denken zoals je wilt -Verschillende Nationalisten zien geloof ik niet te veel in hem en hebben meer op met Dewinter en het VB- hij is in zijn soort tóch Nationalist en draait niet om bepaalde zaken heen. Dit hier is nu eens klare taal, niks geen verhullende termen! En het is wààr ook, want dat geval met die kleuterschool hebben we een tijdje geleden al hier behandeld. Wie herinnert zich niet de foto met al die moslim-heksen op het schoolplein? Misbruik door een juf, ja hoor! Behalve dat de aantijging zó’n baard heeft, is ze nog doorzichtig ook! Inderdaad kan dit heel goed een truc uit extremistische hoek zijn met de bedoeling, weer een stukje samenleving te ontwrichten. Alleen hadden ze pech, dat de burgemeester in dit geval Bart de Wever van het N.VA is en niet de één of andere goedmens. Als HIJ een onderzoek instelt, zal hij zich tenminste niet laten inpakken door moslim-slachtoffersentimenten. Alleen, het echte slachtoffer in dit verband -de juf- is daarmee nog niet geholpen, helaas.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk dat ie juf het verder wel kan vergeten met haar baan.
   Zogezegd om de boel niet verder te laten escaleren.
   Krijgen ze toch nog een beetje hun zin. Want winnen zullen ze en iemand zal hiervan de lul zijn. Dus wordt het makkelijkste slachtoffer hiervoor opgeofferd.

   Like

 5. HaJoGe zegt:

  Maar hun grote voorbeeld pakte een meisje van plm negen na er eerst mee getrouwd te zijn!! Wie weet wat voor meisjes hij nog meer vakte. Komeini had er ook een handje van. Dus wat kletsen ze – het is gewoon een deel van de opleiding. Eindelijk aangepast – weer niet goed.

  Like

 6. Lucky9 zegt:

  Massa-hysterie?

  Komaan dat gelooft hier niemand, behalve een halve gare met een fazantenpluim in zijn kont zoals Barthje DW, de slimste mensch van Vlaanderen (althans volgens de plaatselijke MSM.)

  De realiteit is dat de islamitische kopvodden in A’ pen bij gebreke aan hun allahoe-akhbar-lullen die in Syrië bedrijvig zijn, hun onderontwikkelde drang om onze westerse samenleving te ondermijnen en te vergiftigen, de trappers verloren en een would-be-schandaal uit hun kopvod zuigden (zogen) resp. toverden.

  DIT is JIHAD in werking. Vergeet dit nooit. Schijn bedriegt en leugenachtig bedrog is hun islamitische specialiteit.

  Like

 7. Helena zegt:

  Als ik die juf was dan zou ik onmiddellijk een rechtszaak aanspannen wegens laster en opgelopen karakter schade. Smartengeld eisen. Daar zou ik mijn laatste cent voor over hebben.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Helena 00:32

   Ja, en terecht! Haar goede naam en integriteit hebben door deze gebeurtenis een flinke deuk opgelopen! Alleen…., aan wiens kant staan de réchters tegenwoordig? Als we kijken naar ons eigen land, dan heb ik soms wel eens twijfels of rechters altijd onpartijdig zijn (zoals wel moet!).
   We kunnen lang en kort praten, maar we zijn het er hier allemaal wel over eens dat ons leven en onze maatschappij allerminst ervaart dat we er op vooruitgegaan zijn met het binnenlaten van ‘die vreemden’. Ja, dat zeg ik zo, want het zijn en blijven vreemden. Bijna nooit passen ze zich hier aan (de enkele goede niet te na gesproken dan), en het lijkt er op dat wij ons steeds meer en meer moeten aanpassen aan hén.
   De wereld op zijn kop! Mijn irritatie groeit met elk bericht wat ik hoor of lees over de misdragingen van deze cultuurverrijkers!
   En toch moet ik ‘mijn naaste’ liefhebben!
   Maar….., hoe dóe ik dat naar hen toe??

   Like

 8. BertG. zegt:

  En toch moet ik ‘mijn naaste’ liefhebben!

  Je naaste zijn volgens mij diegene uit jou omgeving die het verdienen om zich naaste te mogen noemen en niet iedereen die toevallig als mens geboren wordt maar zich daar niet naar weet te gedragen.

  Like

 9. Jean zegt:

  We hebben het nu wel ‘gehad’ met die achterlijke gewelddadige barbaarse rotzooi wat heel onze welvaart, veiligheid en leefbaarheid heeft verwoest.
  Laten we ons focussen op DE VEROORZAKERS van al die ellende en dat is die EU misdadigersbende, in mei 2014 presenteren we ze de rekening, de lafaards en verraders worden dan gescheiden van de strijders voor een leefbaar Europa.
  Dat soepjurken gespuis en wandelende tenten gedoe MOET uit onze samenleving verdreven worden want wij hebben geen behoefte aan achterlijke gewelddadige barbaarse rotzooi in onze samenleving.

  Like

 10. Als er op de wereld geen andere bevolkingsgroepen waren geweest dan alleen de Arabische, dan had er nooit een evolutie plaatsgevonden en was de wereld stil blijven staan in het primaten tijdperk, waar ze elkaar afslachten in opdracht van een denkbeeldige god!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s