Jeroen Overbeek (NOS-journaal) en Suzanne Bosman (RTL-4-nieuws) zijn antisemieten

Screenshot_38

(Door: Martien Pennings)

Wat is een antisemiet? Dat is tegenwoordig iemand die tegen beter weten in consequent Israël demoniseert. En dat doen Jeroen Overbeek en Suzanne Bosman, terwijl zij in een uitnemende positie zijn om beter te weten. Ze worden dagelijks geconfronteerd met de berichten uit de islamitische wereld van vervolging en vermoording van christenen en de terreur van de “Palestijnen”. Maar daarover hebben ze het nooit. Ja, de sociale druk is groot. Ik begrijp het. De hele redactie bestaat immers uit Jodenhatende nitwits en ga er dan maar eens tegenin. Voor je het weet word je verdacht van sympathie voor Wilders en van islamofobie.

Islamofobie? Kent u die uitdrukking? Dat betekent dat je je bewust bent van het nazistische, parasitaire, moorddadige, racistische, supremacistische en liegende karakter van de islam en bijgevolg van vele miljoenen moslims en vooral van de Palmaffia’s en hun voetvolk. Dat bewustzijn is verboden door de heersende policormaffia.

Wat wel mag, nee, wat móét, is het consequent demoniseren van het meest vervolgde, vermoorde en getreiterde volk op aarde, de Joden, die ook nog eens een geweldige bijdrage hebben geleverd, en nog steeds leveren, aan de intellectuele en morele vooruitgang van deze wereld.

Dus hadden onze nieuwsgaarders gisteren te midden van de moordorgiën die de islamitische wereld produceert weer eens een scheefliggende paperclip op het bureau van Netanyahu ontdekt. De paperclip was deze keer een vijfjarig “Palestijns” jongetje, een zichtbaar ettertje, dat zo jong al van zijn papa had geleerd om stenen te gooien naar Israëlische soldaten. Ja, de “Palestijnen” hebben schijt aan het leven en welzijn van hun eigen kinderen, vertel mij wat. Hamas gaat tussen zijn eigen burgers op Joden zitten schieten in de hoop dat er slachtoffers vallen, liefst kinderen, die ze dan weer paraderend omhoog kunnen houden in de propagandaoorlog tegen Israël.

Enfin, dat ettertje wordt aangehouden door het IDF  . . . . . . weet u wat: ga zelf eens kijken naar die strakke botox-kop van Bosman en hoe ze haar onderhuidse haat-commentaar hotlipt. Jeroen Overbeek houdt het iets neutraler – kijk vanaf 4:13 – maar de Twee Grote Perversies blijven natuurlijk 1) dat ze het überhaupt brengen en 2) de manier waarop ze het brengen.

Namelijk? Namelijk het Goede besmeurend en tegelijk het Kwade als slachtoffer voorstellend.

Jamaarjamaarjamaar . . . . . ja, maar Israëlische mensenrechtenorganisaties hadden het  gevalletje toch zelf aangeklaagd? Ja, linkse Gutmensch-Joden zijn nog erger dan Gojse beroepshalvegaren. Ze blinken inderdaad overal in uit, de leden van het volk, ook in dit soort gekte, maar niet in gewetenloosheid.

En nog eens wat. Ga, godvergeten randdebielen, eens een mensenrechtenorganisatie zoeken in een islamitisch land. En ik zal het er maar bij zeggen: graag eentje die niet met de beschuldigende vinger naar de Ander wijst, maar aan zelfonderzoek doet.

En nog eens wat nummer twee. Hoe is het mogelijk dat een cultuur deze perversie nergens opmerkt? Ik heb expres even gewacht om het te signaleren. Natuurlijk zijn er vele individuen geweest die het gezien en er zich wezenloos aan geërgerd hebben. Maar deze cultuur heeft dus geen kanaal meer om dergelijke ergernis naar buiten te brengen.
__________________________________

Rechtstreekse links:

RTL:

http://tinyurl.com/oybc4za

NOS:

http://tinyurl.com/nd6h8ol

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Appeasement, Arabieren, Censuur, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, NOS, Rotzakken, RTL-Nieuws. Bookmark de permalink .

24 reacties op Jeroen Overbeek (NOS-journaal) en Suzanne Bosman (RTL-4-nieuws) zijn antisemieten

 1. Tom Hendrix zegt:

  Dat is het gevolg van de geheel door de socialisten geinfiltreerde MSM en de omroepen.

  Like

 2. Martha zegt:

  Ja, ik heb ’t ook gezien en kon wel gillen!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Let op antisemieten Neurenberg2 wacht op U !!!

  Like

 4. Jan zegt:

  The IDF spokesperson’s office disputed B’Tselem’s accusations, telling The Times of Israel that “the child was not arrested and no charges were filed.”

  The final video shows the Palestinian child being handed over to Palestinian police. The Palestinian and Israeli coordinating officers greet each other amiably, and then the Palestinian policemen escort the child to a police station.

  http://www.timesofisrael.com/idf-detains-5-year-old-in-hebron-for-allegedly-throwing-rocks/

  Like

  • Azraël zegt:

   Het zou interessant zijn om te weten wat er nadien tegen dat ventje wordt verteld. “Je bent stout geweest en dit waren de consequenties.” of “Goed gedaan! De volgende keer gewoon weer meedoen met de rest.”

   Like

 5. BertG. zegt:

  Deze mensen hebben geen principes.
  Anders kan je dit toch niet gaan verkondigen terwijl je wel beter weet.
  Ik zou daar binnen 1 dag weer ontslagen zijn om dat ik dit nooit uit me strot zou kunnen krijgen en tegen beter weten in het volk zou moet voorliegen.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Zij geven het nieuws door in opdracht.Dat is dus niet altijd met hun goedvinden, alhoewel het je vrij staat om deze boodschappen niet te annonceren. Ik denk dat ze het geld wel lekker vinden.
  Het zijn uiteindelijk wel goedmensen, want je kunt ook weigeren.

  Like

 7. Helena zegt:

  Natuurlijk geen woord over hoeveel slachtoffers er vallen door stenen gooiende terroristen.
  Nee klopt, de vader heeft niets gedaan, aan de opvoeding van zijn kind wel te verstaan.
  Had het berichtje al ergens anders gelezen toen de “palestijnse” politie eindelijk kwam zijn ze onmiddellijk in vrijheid gesteld.
  Maar we gaan maar door met het rondstrooien van haat.
  Vrijdagpreek in een moskee in Damascus.
  http://www.memritv.org/clip/en/3907.htm

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Die preek van dat reptiel in Damascus waarnaar jij linkt, Helena: let eens op de bewegingen van die rotkop.
   Zoals een brontosaurus, een hagedis of, ja inderdaad, een slang zijn kop beweegt.
   Het is maar een aanzet, maar toch heel duidelijk.
   En dan wat er uit die smerige bek komt.

   Like

   • Helena zegt:

    Je hebt gelijk, was me nog niet eens zo opgevallen, had meer op de woorden gelet.
    Heb het nog eens bekeken zonder geluid, het is inderdaad net een enge hagedis hoe hij beweegt.

    Like

   • felix zegt:

    Alles wat uit deze bek uitgekraamd wordt, stinkt als een jarenlang rottende beerput. Behalve voor de linksmens. Dan ruikt het naar bosviolen.

    Like

 8. maria zegt:

  Dat kutkind gaat zo gillen omdat ze hem hebben wijsgemaakt dat Joden kinderen opeten. Ik heb me ook kapot geërgerd, vooral aan de intonatie van Bosman! Bij de woorden “helemaal overstuur” en “heeft niks gedaan” komt er een snik in haar stem. Bij slachtoffers van palestijnse terreur die ook niks gedaan hebben en overstuur zijn heeft ze die snik niet…

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Maria 14.16. uur. U zegt “bij de slachtoffers van de Palestijnse terreur, die ook niks gedaan hebben en overstuur zijn heeft ze die snik niet…”. En dan is het goed te weten, dat de kwezel van Agt, Harry-Hamas-van Bommel, Gretta Duysenberg, en het molenpaard Anja Meulenbelt, dat ook geen snik waard vinden. Zo rolt dat bij de socialisten en de goedmensen van links-liberaal tot christendemocraat!

   Like

 9. Azraël zegt:

  Idd. Dit item sprong er echt uit tussen al het andere nieuws. Ik denk dat velen zoiets hadden van; “Wat is dit nou? Waarom krijgen wij dit voorgeschoteld?” Dit had totaal geen nieuwswaarde.

  Maar het laat mooi zien hoe mind-control werkt. Het gaat om de beeldvorming. Israël, het kwaad in die regio, konden zij toch maar mooi even weer zo neerzetten. ‘De grote David tegen de nietige Goliath’. Mensen die alleen genoegen nemen met de info uit de MSM kun je zo mooi vormen. Dit is wat zij zien van Israël; palestijntjes oppakken en pesten. Dat er nog veel meer te vertellen valt over dit onderwerp doet niet ter zake. Het gaat om de beeldvorming; Israël is de grote boe-man.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Allereerst: Ik hoefde alleen maar de titel van het onderwerp te lezen om te weten: Ha, dat is iets van Martien! Et voilà. Goh, wat zàl dat hele leger van Palestijnen èn Goedmensen-bij-de-NOS blij geweest zijn, dat dat jochie pas vijf was,zeg! Camera’s er op; dààr kun je nog eens mee scoren! Arm, arm kind! Ondertussen liep dat kind wel met stenen te gooien en stel, dat hij ‘per ongeluk’een soldaat een gat in z’n hoofd had gegooid. Dan hadden ze meteen heel wat méér moeten verdoezelen. Nu konden ze ongegeneerd filmen dat het huilende jochie in die jeep werd gezet -overigens duidelijk zonder onnodige ruwheid- en Papa, geblinddoekt- er bij. (Dàt moest er vooràl nog even op worden vastgelegd). Wàt een trofee voor Suzanne Bosman om met een begrafenisgezicht te presenteren (of zou ze altijd zo’n blik opzetten?) Haar collega Jeroen Overbeek bracht het inderdaad iets neutraler. Maar: Eveneens die aangedikte leugen, uiteraard. En half Nederland er natuurlijk weer intrappen.
  ;

  Like

 11. bigljohn zegt:

  We hebben nu al de club van drie. Gretta Duisenberg, Dolle Dries van Agt, en Susanne Bosman. Susanne Bosman is net zo erg als een reintegratie project arts. Die laatstgenoemde krijgt volledig invalide mensen op het spreekuur, en keurt deze in opdracht van de werkgever weer voor 100% geschikt om te werken. Het waren te wensen dat voornoemde griezels zelf Jood waren. Dan konden ze aan den lijve ondervinden wat het betekent om als Jood door het leven te gaan. Susanne Bosman met haar breed gevormde bek. Maar wat fatsoenlijke taal komt er niet uit !

  Like

 12. heleen zegt:

  @Martien: Je bent ALTIJD ALTIJD ALTIJD ….STERK !!!! Zoals jij ziet, observeert, en verwoordt…begenadigd.!!!
  Theresa is een fan van je, nou, ik ben dat ook.

  Like

 13. Martha zegt:

  By the way Leon de Winter heeft vandaag in de Telegraaf
  weer een fantastisch artikel geschreven over de blokkade
  die het Egyptische leger aan de grens met Gaza heeft ingesteld

  ” Oorverdovend stil”.

  Like

 14. Lucie zegt:

  Die Suzanne Bosman moet ik sowieso niet,ik vind haar een walgelijk arrogant wijf.

  En die enorme zwarte ragebol van haar lijkt precies op die van Gretta Duysenberg

  Like

 15. M.A. Verick zegt:

  Ik heb beide videolinks twee keer aandachtig bekeken, en zelfs een paar keer stukjes teruggespoeld en opnieuw bekeken, maar kan absoluut helemaal NIETS vinden dat de Israelische autoriteiten ook maar in de verste verte verweten zou kunnen worden.
  Het ging allemaal uitermate correct en zonder enige vorm van geweld.
  Kortom: ook hier weer leugenachtige palestijnse propaganda, die prompt door de rode media misbruikt wordt voor het knuffelen van hun geliefde islamieten.
  Vergeleken daarbij was Joseph Goebbels een armzalige amateur.

  Like

 16. Pingback: NOS-journaal: islamofilie, Israëlhaat, incompetentie | E.J. Bron

 17. Pingback: Femke Halsema , de steelneger en de bajes-Jood: wij gedenken Nationale Collaboratiedag | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s