Met een mes tegen de behandelende arts in de kliniek van Hagen

Screenshot_39

Een man, laten we hem Mohammed noemen, had de arts in de kliniek van Hagen met een mes bedreigd, omdat hij ervan overtuigd was dat deze zijn broer niet zo behandelde als het een trotse moslim toekomt. Je merkt al dat de eerste moslims vanwege de ramadan doordraaien.

Maandagmiddag kreeg de politie een telefoontje om hulp in de kliniek van Hagen. Daar zou een arts door een man met een mes bedreigd worden. Met meerdere patrouillewagens rukte de politie uit. Toen de politie ter plaatse was, kwam het signaal “veilig”. De 32-jarige man had inmiddels zijn mes weer opgeborgen. Na nauwkeurig onderzoek van het incident bleek, dat de man het mes weliswaar in de hand hield, maar dat het niet tot een aanval of tegelijkertijd tot een verbale bedreiging kwam. De man werd met een ambulance voor psychiatrisch onderzoek naar een ziekenhuis in Hagen gebracht, dat hij na controle door een arts weer kon verlaten. De politieagenten stelden het mes veilig. Desondanks zal er een aanklacht tegen de man worden ingediend. Hij mag tot nader order de kliniek niet meer betreden. Toen men de man naar zijn motief vroeg, zei hij dat hij het niet eens was met de medische behandeling van zijn broer, die zich op dit moment in de kliniek bevindt.

Polizeipresse

Dit is nu zo´n typische gedragswijze waarvoor behalve een moslim hoogstens nog een Jeside als dader in aanmerking komt. We hebben herhaaldelijk over zulke gevallen bericht, het laatst uit Marseille. In de Franse ziekenhuizen is dit bijna al gebruikelijk.

Ziekenhuis iin Marseille: patiënt schiet met Kalasjnikov op behandelend arts

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/15/mit-messer-gegen-dem-behandelnden-arzt-in-der-hagener-klinik/#more-46900

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Duitsland, Islam, Moslims, ramadan. Bookmark de permalink .

5 reacties op Met een mes tegen de behandelende arts in de kliniek van Hagen

 1. Luchtpint zegt:

  Jeside uit het Duits correct vertalen komt neer op het woord Yazidi.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Die kalashnikovs nog niet maar de rest komt me bekend voor.

  Like

 3. Ramadan of niet het zou natuurlijk uitermate streng behandeld moeten worden als iemand een medisch hulpverlener bedreigt, en dan niet door even langs een psychiater te rijden om hem vervolgens weer los te laten, maar door hem daarna vast te zetten, indien mogelijk tot aan de behandeling van zijn zaak voor de rechter, dat zou toch mogelijk moeten zijn bij poging tot doodslag.
  Helaas kiest men weer voor de weg van de minste weerstand.
  Zo haal je dit gedrag niet uit (onze) wereld !!

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Kijk beste mensen, dat is nou de “cultuur des doods”, de (P)ISLAM. Totaal verknipte en gestoorde personen worden er door gemaakt, en deze hebben onze regeringen massaal naar binnen gehaald! Zum Kotzen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s