NOS en RTL-4: niet alleen racistisch jegens Joden maar óók jegens blanken

Screenshot_29

George Zimmerman na de aanval van Trayvon Martin

We zijn de antisemitische Israël-haat-berichtgeving van het NON-journaal en het RTL-4-Nieuws gewend. Maar de stompzinnige “politieke correctheid” van de mongolen die daar de dienst uitmaken gaat verder: ook het zwarte-mens-verheerlijken en het blanke-man-demoniseren is daar uit de jaren zeventig gewoon in Reinkultur meegenomen.

Lees maar bij GeenStijl:

“Enorme peopstorm in Yankistan en omstreken over het vrijspreken van George Zimmerman (GZ), de niet bepaald blanke buurtwacht die de pigmentair zeer royaal bedeelde medemensvriend Trayvon Martin doodschoot op 26 februari 2012. Tragisch. Ondertussen komen NOS en RTL nieuws bijkans klaar. Heerlijk momentje weer om Amerika te laten zien als dat achterlijk racistische land waar iedere nutjob met een pipa in z’n klauwen rondloopt. Origineel. Gaan we ons nu niet bemoeien met de morele kant van deze zaak, maar ons gewoon even richten op deze video  van de NOS.”

Lees verder >>>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Linkse Kerk, Nederland, NOS, Racisme, RTL-Nieuws, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

14 reacties op NOS en RTL-4: niet alleen racistisch jegens Joden maar óók jegens blanken

 1. luckybee zegt:

  Comment verwijderd!

  Nog één zo´n comment en er volgt een definitieve ban Luckybee!!!

  Webmaster

  Like

  • Napoleon Planta zegt:

   Maakt me niet uit, zolang ze dikke tieten heeft ! 🙂

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ik vind deze zwarte dame een van de betere nieuwslezeressen van het NOS-journaal.
   Je hebt blijkbaar, met al je bijbelcitaten, een nare mentaliteit, Luckybee, die ik niet christelijk zou noemen.
   Ik vind het beschamend dat mijn naam verschijnt op een weblog waarop jij ook toegelaten wordt.

   Like

   • Martien Pennings zegt:

    Ik kan ook nog even zeggen waarom ik die zwarte dame zo prettig vind: ze probeert niet “speciale trekjes” te hebben, ze heeft niet, zoals alle andere collega’s een speciaal vrolijk toontje waarop ze het journaal afsluit.
    Simone Weimans http://bit.ly/1aKAlTK doet gewóón en dat is een verademing vergeleken bij de rest van de aanstellers.
    Bij al die aanstellers voel ik me namelijk altijd gepaternaliseerd en genaaid.
    Vooral die Rik van de Westelaken, het meeste zelfvergenoegde manneke van de hele tv, met zijn “geruststellende”, zalvend-vrolijke toontje: “Ik wens u nog een héél prettige . . . . .”
    En dan sluit het lulletje-rozewater meestal daarbij nog een kwart seconde de ogen.
    Kalm nou maar, Rikje waakt over u en trekt u zich het vreselijke nieuws niet al te veel aan.

    Like

 2. Trucker zegt:

  Deze morgen op radio 1 van de BRT (pelgische) openbare KRomroep , de dood van (ben zijn naam vergeten) door de burgerwacht Zimmerman die hem doodschoot “verdeeld het land”.
  En dan de blabla van de moslimbroeder Hussein barack en de media die niet nalaat om te wijzen op deze barbaarse moord van een blanke op een zwarte ook hun corrspondent liet niet na te wijzen op het gespleten land dat de USA is sedert Zimmerman een zwarte doodschoot…
  Dat er dagelijks Christenen verkracht, gemarteld en vermoord (op de meest gruwelijke manieren die er bestaan) worden in arabische lentelanden en ook daarbuiten hoor men de lijnkse multikulle geitenwollensokken SMEERLAPJES NOOIT OVER KWAKEN? NOOIT OF TE NIMMER maar één zwartje en hopla het is een racistische daad.
  GODVERDOMME go te hell links multikul tuig…soms wordt ik laaiend kwaad en dat is nu het geval.

  Like

 3. Roni Thome zegt:

  Een groot deel van de zwarte Amerikanen gedraagt zich net als de Arabieren in het Midden Oosten en de zgn. “jongeren” van de Nederlandse ‘Bos en Lommers’, “Les Jeunes” van de Parijse banlieues en de “jongendlichen” in de Berlijnse Kreuzfeld en andere ‘Turken buurten’. Zij zijn altijd de slachtoffers en de blanken altijd de boosdoeners. Heeft een van de zwarte Amerikanen ooit geprotesteerd tegen de vrijspraak van O.J. Simpson die in koelen bloede twee mensen had vermoord? Nee. Dat deden ze niet. Ze protesteren ook niet als zwarte Amerikanen massa’s aan mensen de hele jaar door voor niets vermoorden. Soms voor een misplaatste blik of voor minder dan vijf dollar. Het gedrag van RTL4 en NOS draait om twee dingen die eigenlijk elkaar overlappen: a) pro Arabisch en vooral pro Palestijnse houding laat voor de mensen bij de omroepen de kassa rinkelen in een geheime bankrekening en b) al de journalisten, die opgeleid zijn naar de ‘revolutionaire jaren van eind jaren 60’, zijn tijdens hun opleiding zwaar gehersenspoeld met nieuwe Marxistische ideologie. Als zij niet politiek- correcte tendensen toonden, ware ze zo uit de opleiding gespuugd. Dus wij kunnen van hen eigenlijk niets anders verwachten.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  @Trucker 20.10. uur. Wij worden gloeiende nondedju gediscrimineerd, we moeten ALLES maar slikken van de MOSKEET GANGERS, en onze politici doen daar grif aan mee, net als in België, zijn het ook bij ons, de LINKS-LIBERALEN van D66, de LIBERALEN VVD, de SOCIALISTEN van de PvdA, en de gutmenschen o.a van het CDA, die er alles voor over hebben de ISLAM te promoten.

  Like

 5. Jan zegt:

  Beroeps blankenhater en volksmenner Jesse Jackson: Wij zullen zorgen voor oproer na de vrijspraak van Zimmerman
  Voormalige burgemeester van New York David Dinkins (zwart en socialist) en die van de stad een ravage had gemaakt: De moord kwam voort uit racisme
  Kandidaat burgemeester van New York (zwart en marxist), William Thompson: Martin werd vermoord omdat hij zwart was
  Eric Holder, minister van Justitie: De moord kwam voort uit racisme en ik zal alles in het werk stellen om Zimmerman alsnog te vervolgen en achter tralies te krijgen. Wie tips weet is welkom.
  Joy Reid van de marxistische MSNBC: de aanhangers van Zimmerman lijkt op moordenaars
  Aanhangers van crimineel Martin: Wij zullen Zimmerman en de advocaten vermoorden, snijden hun kop er af
  Dozens Call for Beheading of George Zimmerman
  http://www.punditpress.com/2013/07/dozens-call-for-beheading-of-george.html
  Broekpak, aka Hillery Clinton: Toen ik hoorde dat Zimmerman was vrijgesproken werd ik straalmisselijk
  Officier van Justitie (!!!) Angela Cory: Zimmerman is een moordenaar

  Verder, overal vernielingen, mishandelingen, brandstichtingen

  En niet te vergeten: Zimmermans stemde Obama, gaf les aan zwarte kinderen en verdedigde de zwerver Sherman Ware (zwart) tegen de politie die hij, Zimmerman aanklaagde wegens mishandeling door de zoon van een (blanke) politie-inspecteur. Vandaar de haat van de politie tegen Zimmerman en het in bescherming nemen van de crimineel Martin.
  Tape showed Zimmerman’s anger over black man’s beating
  http://edition.cnn.com/2012/05/24/justice/florida-teen-shooting

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jan 08.41. uur. De MOSLIM OBAMA, zal met zijn matties de RODEN, die zgn. zich democraten noemen, de blanke bevolking nog meer vernederingen toebrengen. Dat is namelijk de agenda van deze verraderskliek. Helaas moet ik constateren, dat de Republikeinen, the grand old party, ook geinfecteerd is geworden met het rode bacil, en de moslimliefde. Wat een wereld. Vluchten kan niet meer!

   Like

 6. Pingback: De neger als mens: Suriname en Nederland | E.J. Bron

 7. maria zegt:

  Er zullen in de USA heus wel domme racisten rondlopen, maar deze zaak is wel heel erg uitgebuit! Zie hier een zwarte man die Piers Morgan de waarheid zegt, heel verfrissend!

  Like

 8. maria zegt:

  en over deze Rachel (getuige in de zaak Zimmerman-Trayvon Martin) gaat bovenstaand filmpje:

  Like

 9. Jan zegt:

  Gisteren werd deze smeerlapperij van Obama door de NOS uitgezonden, maar dat was te verwachten van communisten die Zimmerman als moordenaar betitelen:

  Obama: Trayvon Martin could have been me

  President Obama Speaks on Trayvon Martin

  Obama kan echt niet uit zijn woorden komen. Zegt niets. Is een minuut aan het ouwehoeren en heeft nog niets gezegd. Zelfde gewauwel als Angela Merkel. Kwekt en kwaakt en zegt uiteindelijk niets.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s