Parijs: “jongeren” plunderen doden en gewonden (+ video)

Screenshot_22

Terwijl er in de meeste meldingen met betrekking tot het treinongeluk in Brétigny bij Parijs nauwelijks of helemaal niet over de plunderingen van de slachtoffers en het bekogelen met stenen van het reddingspersoneel door jongeren wordt bericht, geeft dit artikel van het “journal du siecle” een goed overzicht van de tot nu toe bekende feiten. Opmerkelijk ook de reactie van de minister van Verkeer, die probeert de gebeurtenissen te bagatelliseren en van een “nogal hardhandige ontvangst” voor het reddingspersoneel spreekt. Hiermee worden het bekogelen met stenen en andere belemmeringen tijdens de reddingswerkzaamheden bedoeld! Het “journal du siecle” schrijft:

Terwijl de reddingswerkers eerste hulp verleenden aan de slachtoffers van het treinongeluk op de route Parijs-Limoges in Brétigny-sur-Orge met minstens acht dodelijke slachtoffers, werden ze door een kleine groep jongeren met stenen bekogeld.

Daar waren waren plunderingen van de lichamen van de doden en gewonden aan voorafgegaan.

Nathalie Michel van de politievakbond bericht tegenover de zender Europe 1:

“Terwijl onze kameraden tegen 17.30 uur bezig zijn op de plaats des onheils, zien ze een groep jongeren naderbij komen en schijnbaar de slachtoffers willen helpen. Zeer snel stellen ze echter vast, dat deze personen alleen maar zijn gekomen om de gewonden en de eerste doden te plunderen”, zegt de politieagente woedend.

Daarna proberen de politieagenten zonder succes de jongeren weg te jagen. Ze gooien zelfs met stenen naar de politie en de aanwezige brandweerlieden. De politie wordt gedwongen versterking op te roepen.

Al snel heeft de politie te maken met een groep van ongeveer 50 jongeren, die proberen door de versperringen te komen. Daarna heeft de politie de versperringen rondom de plaats van het ongeluk met 100 meter uitgebreid. Op dat moment begonnen de botsingen met een deel van de jongeren, van wie enkele de reddingswagens buiten de versperring met stenen bekogelden.

Daarbij werd ook van een van de hulpverleners een telefoon gestolen. Meerdere politiebronnen berichten, dat er bovendien handtassen en telefoons zouden zijn gestolen van slachtoffers en een journalist.

De politieagenten deelden zes waarschuwingen uit en daarna deden ze twee tijdelijke arrestaties. Er bestaat echter weinig kans andere daders te identificeren, omdat een deel van de camera´s op het station buiten bedrijf was en de overige politieagenten het reddingspersoneel ondersteunden.

Ongeveer twee uur na het ontsporen van de Intercitytrein Parijs-Limoges werd reddingspersoneel eveneens door ca. 15 jongeren met stenen bekogeld. Dit bericht een televisieteam van France 2. Deze aanvallen vonden tegen 19.15 uur plaats en duurden vijftien minuten. Zonder zichtbare reden ontstond er plotseling onenigheid tussen een groep jongeren en de politie.

De burgemeester van Brétignu-sur-Orge, Bernard Decaux, bevestigt het “stenen gooien naar de brandweer en de politie.”

Minister van Verkeer Frédéric Cuvillier heeft op iTélé gesproken van “afzonderlijke daden”, een “waarschuwing”, een “poging tot diefstal van een mobiele telefoon”bij iemand van het reddingspersoneel evenals van een “nogal hardhandige ontvangst door de brandweerlieden door kleine groepen”. Men zou echter niet kunnen spreken van “bendecriminaliteit”.

De tweede man van het departement Etampes, Ghyslain Chatel, bevestigt bij AFP de waarschuwing voor een persoon evenals zes op vrijdag plaatsgevonden arrestaties. Uit justitiekringen wordt bericht, dat een minderjarige vrijdag wegens “belediging, diefstal en toepassen van geweld” in voorarrest werd genomen.

In een tweet heeft de afgevaardigde van de PS van Essone, Jérome Guedj, van “duistere inhumane crétins” geschreven, die blijkbaar van de wirwar van het ongeluk wilden profiteren om telefoons en bagage te stelen.

Hoe gestoord moet je eigenlijk zijn om zo´n zwaar ongeluk ervoor te misbruiken om ook nog de doden en gewonden te beroven?

Video:

 

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/07/paris-jugendliche-plundern-tote-und-verletzte/#more-342345

Vertaling: Johann

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Religie van de vrede", Appeasement, Censuur, Criminaliteit, Desinformatie, Frankrijk, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

21 reacties op Parijs: “jongeren” plunderen doden en gewonden (+ video)

 1. Hans Jacobs zegt:

  Wat is daar mis mee dan?
  We zijn toch varkens en apen en honden voor de stenigende-tijdperk pisamisten?
  Wen er maar aan. Binnenkort ook in NL met dank aan samson en consorten.
  Hij zal wel blij zijn, de doden beroven, dát is pas nivelleren!!!
  New Style Equalising: Brought to you by pvda

  Like

 2. beny zegt:

  dit toont nog maar eens aan welke normen en waarden loze entiteiten(ik kan ze geen mensen noemen) hier in onze europese landen los rondlopen. het door links geimporteerde kiesvee heeft werkelijk voor niks of niemand respect!mijn analyse is vrij simpel,als die figuren hier niet zijn kunnen ze hier ook zo geen dingen doen.

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Of het nu om geweldpleging tegen hulpverleners gaat, tegen politieagenten, tegen mensen in het algemeen, of in het bijzonder tegen vrouwen en meisjes, of -zoals in dit artikel- zelfs tegen slachtoffers van een trein ongeluk – in de vorm van berovingen, of in de vorm van verkrachtingen of intimideren van vrouwen….

  Alle deze mentale ontsporingen moeten als afzonderlijke gevallen worden gezien, opdat er vooral geen algemeen beeld ontstaat.
  Wij weten inmiddels wel wat al deze gevallen gemeen hebben.. Alle gebeurtenissen bevatten STEEDS hetzelfde element.

  Wij weten ook waarom een gemakkelijk te leggen puzzel NOOIT compleet mag worden, laat staan volledig en waarheidsgetrouw geanalyseerd en benoemd!

  De waarheid mag NOOIT aan de dag treden, volgens politiek correct.De waarheid is dat één element niet inpasbaar is in ONZE wereld, maar niettemin UIT ALLE LINKSE MACHT inpasbaar gemaakt moet worden ,ook al vallen er slachtoffers.

  Vergeet het, links-liberaal! Wij zullen niet zwijgen, jullie laffe slaven van het Verdrag van Straatsburg!

  De waarheid zal oorverdovend klinken.

  Weg met degenen die onze westerse wereld naar de bliksem willen helpen.
  Opdonderen jullie.

  Like

  • beny zegt:

   “De waarheid zal oorverdovend klinken”,ooit wel,dat staat vast!
   we leven nu in een tijd waarin de waarheid gemarginaliseerd en gecriminaliseerd word juist zoals in de tijd dat de mensen die zegden dat de aarde rond was gemarginaliseerd en gecriminaliseerd werden maar desondanks wel gelijk hadden en de waarheid verkondigden. de linkse leugen kan nooit blijven stand houden,de waarheid zal vroeg of laat altijd zege vieren.

   Like

 4. louis-portugal zegt:

  Gezien de reacties op de vrijspraak van Zimmerman die nadat hij flinke klappen op zijn gezicht heeft gekregen en enkele keren met de kop op de gronfdwerd gebonkt een duidelijk veel sterkere zwarte doodschiet Zie goeie reportage van Joost op DDS.
  zal het niks worden.
  De Yul zei het al
  Eerst ontkennen,~
  als dat niet meer lukt dan Bagatelliseren.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Hoe gestoord moet je eigenlijk zijn om zo´n zwaar ongeluk ervoor te misbruiken om ook nog de doden en gewonden te beroven ? Volgens het stukje. Welnu, buiten gestoord zijn deze rovers ook nog eens totaal gewetenloos. Van hetzelfde soort dat in opdracht van Allah iemands nek eraf snijdt, en daarbij volop genietend de stervende persoon aankijkt en minacht. Van dat soort lopen er vele miljoenen in Europa rond. Vertroeteld door overheden en politiek, zodat zij op het uur U allemaal als wildebeesten zich op ons allemaal gaan storten. Gelijk als in het voormalige Yoegoslavie. De buurman die eerst al dan niet je vriend was, wordt dan plotseling een gewetenloze moordenaar ! Allah (sn)ackbar, met het ritueel geslachte vlees aan de gril van vele miljoenen Europeanen.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Waar ze ook komen of waar ze zich ook vestigen, moslims gedragen zich onveranderlijk als…..wel….ràtten.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler 18.06. uur. Dat klopt Theresa, muzelmanratten, maar er zijn er meer verantwoordelijk; AL DIEGENEN die hebben ingestemd met de Resolutie van Straatsburg!
   En de hardste voorstanders waren en zijn, de SOCIALISTEN-RATTEN, en de LINKS-LIBERALEN=D66. De socialisten zijn de aanhang van de Partij van de Afbraak. Maar buiten dat zijn ook de andere partijen, volledig islamofiel, van het CDA t/m de PvdD.
   Alleen de SGP en PVV kunnen we daarin vertrouwen!

   Like

 7. Op de allereerste vrijgegeven beelden was dit duidelijk te zien. Helaas zijn deze beelden, zoals de politiek correcten het graag zien, inmiddels van YouTube verwijderd 😦

  Like

  • Tiny zegt:

   Dat klopt Pieter, ik wou ze doorsturen toen waren ze alweer weg. We hebben dus islam ratten en politiek correcte ratten. Waarvan de laatsten de eersten welwillend ondersteunen. Maar ratten vreten ook andere ratten als het ze zo uitkomt.

   Like

 8. JooJootje zegt:

  Het was al langer bekend dat er plannen waren om treinen in Europa te laten ontsporen.

  Getuigen hoorden een harde knal en toen ontspoorde de trein.
  Kort daarna duiken er grote groepen moslim jongeren op die de kafirs die gewond of dood zijn gaan beroven.

  Het is allemaal wel heel toevallig.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Lievelings touristen land van de PvdA is ja Frankrijk.als ze het slachtoffers worden, van deze jeugd benden , ga ik weer zingen.

  Like

 10. Trucker zegt:

  Zelfs de grootste DOMMERIK (en laat ons eerlijk zijn eurabia is er van vergeven zie maar de verkiezingsuitslagen) weet dat een trein het gemakkelijkst te ontsporen is via een wissel manipulatie/sabotage daad. Andere methodes om een trein uit zijn rails te laten lopen zijn weinig efficient. Is in feite een basistechniek van terrorisme maar wordt in de praktijk nog weinig toegepast.
  Laat ik nu lezen dat een “gebroken onderdeel” van een wissel de oorzaak is van de moordadige raid van honderden tonnen aan staal.
  Eveneens lees ik dat de conclusies reeds getrokken zijn, nog voor er een forensisch onderzoek gestart is, dat het een “mechanisch defect is”, ja laat ons eerlijk wezen als ze ook maar een fractie verdenking hebben dat het een sabotagedaad is zal dit operatie doofpot worden want wij (Rechtsen én islamofoben) weten zeer goed dat het enkel de ISLAMIET is die terreur pleegt.
  Wat het tuig betreft die hulpdiensten met stenen ‘bekogeld’ (die islamieten hebben iets met stenen),gewonden aan hun lot overlaat en de doden hun bezittingen berooft…één (1) oplossing :
  Plundering in tijden van oorlog staat de doodstraf ten velde op, dus zonder vonnis een standrechterlijke executie.
  Als ik dan lees dat politie “de jongeren probeert te verwijderen” denk ik GODVERDOMME ze hebben toch allen een cal 12 Remington in hun patrouillewagens, zeeeeer efficient wapen in zo situaties (de US benaming is Riot Gun zegt alles voor wie niks afweet van ballistiek.)
  Onozelaars die denken : die Trucker overdrijft weerom…nee hoor de oorlog is begonnen op NINE ELEVEN in New York (nog voor moslimbroeder HUSSEIN barack aan het masterplan van de moslimbroeders begonnen is), is ondertussen verworden tot een onoficiele feestdag voor de islamieten wereldwijd.
  Nine Eleven is een datum om te onthouden is de DERDE WERELDOORLOG die gestart is.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  De dag komt dat we er de vlammenwerper opzetten.

  Like

 12. Richard zegt:

  Deze oorlog is reeds 1.400 jaar geleden begonnen…….

  Like

 13. robin zegt:

  Dit soort berichten maken je gewoon woedend. Ik zou zeggen: schiet op scherp op degenen die slachtoffers intimideren of beroven. Geen rubberen kogels, maar DE kogel. Dat is volgens mij een gepaste oplossing. Er is immers sprake van noodweer en omdat het slachtoffer zichzelf niet verweren kan en de chaos groot is, hard en ongenadig ingrijpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s