Schulden aanpakken: Waarom de EU niet wil en de Staat niet kan

Screenshot_6

Een analyse waarom de EU niets wil ondernemen tegen de schuldencrisis en de lidstaten niets kunnen ondernemen tegen de schuldencrisis. Het analyseren van het compleet falende EU- beleid in deze crisis wordt een stuk gemakkelijker wanneer je je het volgende realiseert:

De EU wil slechts één ding, en dat is de totalitaire macht in Europa.

De definitie: De totalitaire staatsvorm is een dictatuur waarbij alle krachten van één punt uit op één doel worden gericht. (VanDale.nl)

Het compleet falende beleid is met dit uitgangspunt ineens niet meer compleet falend, het beleid van de EU is dan ineens zeer succesvol! Analyseer zelf het recente EU-nieuws eens in dit licht en zie hoeveel meer logica je ziet in de genomen stappen en gemaakte plannen.

Dit is dus geen incompetentie, dit is geen toeval, dit is het beleid. En dit beleid wordt met groot succes uitgevoerd om het doel te halen. Om die totalitaire macht te krijgen, moeten 500 miljoen Europeanen zich wel gaan onderwerpen aan de EU als opperste bevelhebber. Hoe kan je dat bereiken?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Eurocrisis, Europa, EUSSR. Bookmark de permalink .

5 reacties op Schulden aanpakken: Waarom de EU niet wil en de Staat niet kan

 1. KCMO zegt:

  Kunnen ze ook weten waar en wanneer het eindigt, meestal gaat dat met een hoop bloed gepaard.

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  En wie is nou de auteur van dit stuk?
  Ik heb geprobeerd contact te maken op de site zelf, maar het contact-formulier vindt mijn gmail-adres geen mail-adres.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Mijn grootste vragen zijn: WAAROM laten onze politici, behalve die van de PVV, dit gebeuren? Waarom doen ze net alsof ze zich zorgen maken om de oplopende staatsschuld? Waarom liegen en bedriegen ze aan één stuk door, in de wetenschap dat vroeg of laat de waarheid echt wel aan het licht komt en er een afrekening volgt?
  Nu het bekend wordt wat er achter zit, kunnen we direct wel stoppen met lastenverzwaren en ‘bezuinigen’. Die bezuinigingen en hervormingen zouden noodzakelijk zijn om Nederland weer ‘gezond’ te maken. Dat willen ze toch niet??
  Ze liegen dat het gedrukt staat! Hoe durven ze met hun vrome smoelen op TV te verkondigen dat ze er alles aan doen om ons land weer uit de crisis te halen? En achter je rug mooi weer spelen in Brussel! Bah!
  Er is echt maar één mogelijkheid om dit alles te ontwijken, en dat is UIT DE EU. En snel ook! Geert Wilders heeft altijd gelijk gehad, maar het wordt me steeds duidelijker dat hij een groot GEVAAR is voor de ‘heren’ (dictators) in Brussel! Die houden er niet zo van als hun snode plannen worden doorzien!
  Maar het ergst van alles vind ik dat onze overheid, ja zelfs ons koninklijk huis meedoet aan het uitleveren van ons aan vreemde mogendheden!
  Kunnen ze dit voor hun rekening nemen en verantwoorden?

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Deze ellende en misere wordt dus bewust gemaakt en in stand gehouden! Ben het volledig met het artikel eens. De ellende is begonnen op de Top van Maastricht in 1992, waar de grote verraders MITTERAND en KOHL, met dit satanische plan kwamen, en jawel hoor, alle regeringsleiders stemden daar mee in. Hoezo het welzijn van de bevolking, daar hebben en hadden deze gore schoften lak aan! En het ergste is nog, dat velen in de bevolking van alle Europese landen, zitten te slapen of het niet willen weten, hoe we tot slavernij gedreven worden. de Ellende Unie, is niet meer dan een communistisch gedrocht, en men had dit van te voren geweten wat de politiek betreft!
  Wat des te schrijnender is, dat de laatste leider van de communistische Sowjet-Unie, Dhr. Gorbatsjow, op bezoek in Europa, het volgende zei over de EU en de Euro; ” Wij zijn gestopt met het mislukte perfide experiment van het communisme, en jullie voeren het in”, en daar is geen woord Spaans bij!
  Dit betekent gewoon dat de grote politieke stromingen van: liberalen, links liberalen, socialisten en christen-democraten, bewust hieraan meewerken!
  En het is een gore leugen, als men zegt vanuit Brussel, dat Nederland c.q. andere landen er niet uit kunnen stappen, dat KAN WEL omdat artikel 50 van het Verdrag van Maastricht deze mogelijkheid aanreikt.
  Maar onze verraders in Den Haag, zullen blijven doorgaan de Ellende Unie van geld te voorzien!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Dat willen zo wel de Marxisten als ook de islam, de absoltute macht bezitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s