EU zorgt voor “aardbeving” in Israël

Screenshot_9

Een bindend decreet van de EU verbiedt iedere verstrekking van studiebeurzen, onderzoeksmiddelen of prijsuitreikingen aan Israëli´s die hun vaste verblijfplaats op de Westelijke Jordaanoever, op de Golanhoogte of in Oost-Jeruzalem hebben. Ook de samenwerking met deze Israëli´s en hun financiële ondersteuning werd verboden. Het besluit zou voor alle 28 lidstaten bindend zijn. De gedupeerden zijn meer dan een half miljoen joodse Israëli´s.

Volgens de nieuwe richtlijn zou in het vervolg iedere overeenkomst tussen een EU-lidstaat en Israël een clausule moeten bevatten, volgens welke de “nederzettingen” geen deel van de staat Israël zouden zijn.

De parlementariër en viceminister Ofir Akunis sprak van een “foutief en betreurenswaardig besluit”. “Zulke stappen, nog voordat de Palestijnen een terugkeer naar de onderhandelingstafel hebben verklaard, zorgen ervoor dat vredesgesprekken moeilijker worden in plaats van ze te bespoedigen.”

De minister voor Regionale Ontwikkeling, Silvan Shalom, zei dat de regeling zou laten zien hoe “ver verwijderd” Europa zou zijn van de realiteit in het Midden-Oosten. Europa zou zichzelf buitensluiten van een deelname aan het vredesproces.

Het kantoor van minister-president Netanyahu zwijgt nog over het nieuwe EU-besluit.

Een hoge Israëlische ambtenaar van het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft volgens informatie van het dagblad “Ha´aretz” de nieuwe regeling een “aardbeving” genoemd. Voor het eerst zou de EU hierover een schriftelijke richtlijn hebben gepubliceerd. Tot nu toe bestonden er stilzwijgende afspraken en overeenkomsten, volgens welke de EU niet aan de andere kant van de Groene Lijn (de wapenstilstandslijn van 1949, door Palestijnen ook wel de 1967-grens genoemd) actief zou worden. Nu zou dit formele, bindende politiek zijn.

De ambtenaar zei verder: “Wij zijn niet bereid om de clausule in onze verdragen met de Europese Unie op te nemen en te ondertekenen.” Het praktische resultaat zou een einde aan alle samenwerking op de terreinen economie, wetenschap, cultuur en sport kunnen betekenen.

Screenshot_11

“Eenzijdige partij kiezen voor Palestijnen”

De “territoriumclausule” in het document zou gelijkstaan aan een Europese erkenning van de wapenstilstandslijn van 1949 als staatsgrens van Israël, wat volgens de eerste Israëlische commentaren een eenzijdig partij kiezen van de EU voor de Palestijnse posities zou zijn. Terwijl Israël er op staat te onderhandelen over het verloop van de grens, waarbij volgens een Amerikaans vredesvoorstel van 23 december 2000 de grote “nederzettingen” en delen van Oost-Jeruzalem bij Israël zouden moeten blijven, blijven de Palestijnen vasthouden aan een onvoorwaardelijke Israëlische aftocht en een nieuwe deling van Jeruzalem.

De nieuwe richtlijn zou volgens Israëlische media-informatie een samenwerking met Israëlische autoriteiten in Oost-Jeruzalem, zoals het ministerie van Justitie, toestaan, echter alleen betreffende activiteiten binnen de “grenzen van 1967”. Het is onduidelijk of ook academische instellingen zoals de Hebreeuwse Universiteit in Jeruzalem gedupeerd zijn, omdat deze docenten uit Oost-Jeruzalem of uit de “nederzettingen” als werknemers heeft. Zo zouden in het vervolg ook sporters die “aan de andere kant van de 1967-grenzen” wonen, uitgesloten kunnen worden van projecten van de EU, zoals EUROMED jeugdontmoetingen. Bij onderhandelingen in Brussel m.b.t. projecten van EUROMED zou Israël al opgeroepen zijn om de territoriumclausule op te nemen, aldus “Ha´aretz”.

Volgens de krant zouden in het vervolg alle levensterreinen van de Israëli´s hierbij betrokken zijn, mits de EU-richtlijnen ook voor economische samenwerking, jeugduitwisseling en zelfs voor de toerismebranche zouden gelden. De richtlijnen zouden strikt genomen iedere vorm van Israëlische ontwikkelingshulp aan de Palestijnen en pelgrimstochten van Israëlische ondernemingen naar Bethlehem en Jericho kunnen verhinderen, een belangrijke bron van inkomsten voor de Palestijnse Autoriteit. Ook is onduidelijk hoe Duitsland in het vervolg zijn ontwikkelingshulp aan Palestijnen in de door Israël bestuurde zone C op de “West Bank”wil afwikkelen. De Duitse minister voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling, Dirk Niebel, heeft onlangs in Jeruzalem verklaard dat Israël de erkende bestuursmacht in het bezette gebied zou zijn en dat daarom ontwikkelingsprojecten zoals zonne-energie-installaties of zuiveringsinstallaties alleen met Israëlische toestemming opgericht zouden kunnen worden.

De zaakwaarneemster van de EU-ambassade in Tel-Aviv, Sandra De Waele, deelde op de Israëlische radio mee, dat de EU “altijd al” de Israëlische aanwezigheid op de “West Bank” en de Golanhoogte niet zou erkennen en de “nederzettingenpolitiek” als “illegaal” volgens het volkerenrecht zou beschouwen.

David Kriss, woordvoerder van de EU-delegatie in Tel Aviv, verklaarde dat de Europese Commissie de nieuwe richtlijnen al op 30 juni zou hebben aangenomen, maar dat hun letterlijke tekst pas op 30 juli officieel zouden worden gepubliceerd. De regelingen gelden van 2014 tot 2020.

Volgens informatie van de burgemeester van Jeruzalem, Nir Barkat, in “Ha´aretz” zou de EU nog meer stappen plannen, zoals een visumplicht voor joodse kolonisten bij reizen naar de EU. “De Europeanen willen een ´Grote Chinese Muur´ tussen hun betrekkingen tot de legitieme staat Israël en een illegale nederzettingenstaat oprichten”, schrijft Barkat.

Screenshot_13

Bron:

Israelnetz.com

Auteur: Ulrich W. Sahm

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Westbank", antisemitisme, Appeasement, Dhimmitude, EUSSR, Israël-vijandigheid, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Naïviteit, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

58 reacties op EU zorgt voor “aardbeving” in Israël

 1. reageerbuis zegt:

  De EU is misdadig bezig.

  Like

 2. Marc Bouwman zegt:

  De Europese Commissie heeft weer eens een richtlijn aangenomen…. 30 juni nog wel! Niet alleen weten wij burgers nergens van, ook hebben wij niet ons consent aan dit instituutje gegeven. Wat verbeelden die snotapen daar in Brussel zich wel?

  Like

 3. De stille Kristalnacht zonder glasgerinkel. Dus dat hoeft ook nie gemeld te worden in de Nederlandse Media.

  Like

 4. Jan zegt:

  Ook de VN produceerde weer een antisemitisch product:

  UN General Assembly Criticized for Anti-Israel Resolution
  Syria-led resolution calls for Israel to pay $1.1M fine

  Israel’s ambassador to the United Nations criticized the international body for its anti-Israel bias after Syria and a slew other nations ordered the Jewish state to pay $1.1 million in “damages” resulting from its campaign to stop Hezbollah terrorists.
  Included in the U.N. General Assembly’s latest “peacekeeping budget,” which was passed late last month, is “a call for Israel to pay some $1.1 million for damages to United Nations property following the shelling of the Qana village in southern Lebanon.”
  http://freebeacon.com/un-general-assembly-criticized-for-anti-israel-resolution/

  Like

 5. Jan zegt:

  Zo wordt en blijf je ook wel PVV-er

  Like

 6. Tiny zegt:

  Met die richtlijnen van een ongekozen zooitje ongeregeld, die tig Europeanen in gijzeling neemt, mogen ze zich hun smerige achterwerk afvegen.
  Dacht niet dat Israël nu op de knietjes ging voor die smerige bende. In ieder geval weten ze waar ze aan toe zijn en hoeven dus de Brusselse kliek plus aanhangers niet meer te ontzien.
  Zoiets van oog om oog of zo. Ze kunnen nu ongestoord Gaza en de Westbank schoonvegen. Inreisverbod voor diegenen die het hebben besloten en die eraan meedoen. Gooi de ambassadeurs dan ook er maar uit. Geen high tech know how meer naar de EU en meelopers.
  Vraag me toch heel stilletjes af of Barry ze dat niet heeft ingefluisterd.

  Uit de EU en wel NU !!!!

  Like

 7. Jan 1945 zegt:

  Genesis12:3 Ik zal zegenen wie u zegenen, en wie u vervloekt zal Ik vervloeken.

  Wie voor Israël is zal Gods zegen ontvangen en wie tegen is zal Hij vervloeken. Als Jezus straks naar de aarde terugkeert om Zijn volk voorgoed te bevrijden dan zal Hij de volken van de aarde rekenschap vragen voor hun gedrag ten aanzien van Israël

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  De VERENIGDE NAZIES en de vuile jodenhaters van de EUSSR, ook wel ELLENDE UNIE te noemen. Kotsmisselijk ben ik van dit gore zooitje, en als we nog niet wakker waren wat het de AGENDA, van de EUSSR betreft, waren, dat zijn we dat nu wel.

  Like

  • Lammie zegt:

   Oke, nu zijn we dan wakker Tom, en wat nu?

   Like

   • HaJoGe zegt:

    Ik ben wel nieuwsgierig welke lieden achter deze richtlijn zitten – gegarandeerd groen links en leden van de internationale socialisten – ik wil namen horen! Verantwoordelijken kunnen aanwijzen – laat de echte nazis opstaan.

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Lammie 22.52. uur, op 16/7. Nu zou het zo moeten zijn, dat onze bevolking uit haar lethargie opstaat, en massaal met pek en veren optrekt naar Den Haag, en onze politici weg jaagt. En wel allemaal, en dan zou men het beste een zakenkabinet kunnen aanstellen, en tevens op grond van artikel 50 van het Verdrag van Maastricht, UIT DE EU!

    Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   Israel wint toch, omdat Zijn VerbondsGod aan zijn zijde staat.
   Laat de volken maar woelen (psalm 2), hun haat zal nutteloos zijn.
   Ik ken intelligente Europeanen die niets liever zouden willen dan uit dit werelddeel vertrekken, ziende wat er fout gaat.
   Ach ja, onze media… onze politici…. Goddelozen zijn het, tot de E(u)O toe…

   Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    Fijns, nu nog even dat vertellen aan de mensen in Israël, dat het allemaal goed komt en dat ze rustig kunnen gaan slapen.

    Al die bommen en granaten kogels en raketten zijn nutteloos, want de kruishanger komt eraan , de genagelde zal voor een goede afloop zorgen.

    En nu allemaal heel hard halleluja roepen.

    Dat schijnt te helpen.

    Like

 9. Marc Bouwman zegt:

  Weten jullie trouwens hoe het nou zit met die labeling van Israëlische producten vanuit de ‘bezette’ gebieden? Ik zoek me een ongeluk, maar kan nergens die labels vinden. Graag zou ik dubbele hoeveelheden willen afnemen.

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Het EU masker valt af en de vruchten van het Verdrag van Straatsburg liggen op tafel : onderwerping aan de islamitische eisen en als gevolg daarvan : een misdadige buitensluiting van Israël op elk mogelijk gebied.De islam verdraagt het bestaan van een niet-islamitische staat in een islamitisch gebied niet.
  Dat is de reden van de haat tegen Israël.Niet vanwege de dingen die het land zogenaamd verkeerd doet, maar vanwege de identiteit van het land. De islam HAAT de joden.
  Daarom zal ik mij nooit buigen voor dit hypocriete tuig dat ons wil beschuldigen van haat, onbegrip en discriminatie.

  Ik zal mij evenmin voegen naar de eisen van politiek correct, de voetveeg van de islam.Ik verwerp jullie claim op moreel gezag.
  Jullie weten niet eens wat moraliteit en rechtvaardigheid inhoudt, jullie verachtelijke slaven!

  Ik ben benieuwd of de PVV over dit verraad aan het Joodse volk vragen gaat stellen in de Tweede Kamer.

  Ik roep vanaf deze plek alle onderwijsinstellingen op dit EU besluit volledig aan de laars te lappen en zeker de christelijk onderwijsinstituten nodig ik DRINGEND uit samenwerkingsverbanden aan te gaan met soortgelijke instellingen in Israël.

  Let verder op of het tandem ”V(oorstanders) V(an) D(himmitude) en Partij van de Allochtonen” zich werkelijk aan dit bezopen besluit conformeert!
  Onderwijl moet iedereen met gevoel voor rechtvaardigheid maar naar inventieve wegen zoeken om de banden met het sympathiekste land in het Midden Oosten te versterken.

  Ik sta achter Israël!! Dat land behoort bij onze westerse wereld.

  Like

  • Henk je bent een man van mijn hart heel goed gezegd

   Like

   • Henk.V zegt:

    Van politiek correct en degenen aan wiens voeten zij liggen heb ik een minachting en afkeer die met geen pen valt te beschrijven, Ya’akov..
    Nooit zal ik mij aan dat tuig onderwerpen en inderdaad, mijn intentie om Israël bij te staan is daarmee evenredig 🙂

    Like

  • Cathja zegt:

   @ Henk. V 20:01

   Van tijd tot tijd stuur ik Geert Wilders een mail. Als we hem vragen over deze kwestie t.z.t. Kamervragen te stellen, geeft hij hieraan misschien wel gehoor.
   We kunnen het in elk geval proberen. Het is voor een hele goede zaak!

   Like

 11. s breget zegt:

  Wens een hele grote na schok aan de EU toe dat hebben ze ruimschoots verdient ,als ze nog nazi’s zoeken laten ze dan even naar Brussel gaan daar zijn ze ruim vertegenwoordigd.

  Like

 12. Rick zegt:

  Ach wat maakt het uit!?? De Israëli’s staan toch vér en vér boven dit Neo-nazistische EUSSR geleuter! Dáár wonen tenminste nog mensen met ruggengraat die zeer wel capabel zijn om hun eigen boontjes, goedschiks dan wel kwaadschiks, te doppen. Zo’n Brusselse slapjanus komt nog niet eens tot de voetzolen van de rechtgeaarde Israëli.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Op zich is dat misschien waar, Rick, maar het gebaar van West Europees verraad is er niet minder verachtelijk om.
   Ik walg van het schijnheilige politiek correcte denken, van de ongelofelijk stompzinnigheid en totale karakterloosheid ervan.

   Like

 13. Peter Schilperoord zegt:

  Nou, we zien het wel, Israel heeft voor heter vuren gestaan.

  Like

 14. Martien Pennings zegt:

  Ik kan alleen nóg maar eens verwijzen naar het stuk van Roelf-Jan Wentholt en mij http://bit.ly/130Zkxn waar uitgelegd wordt dat . . . . . . . ach, waarom citeer ik de samenvatting onderaan dat stuk niet gewoon nóg maar eens:

  De Joden hadden en hebben een moreel recht zich in Samaria-Judea te vestigen omdat ze er al duizenden jaren woonden en het land Palestina in de diaspora vele eeuwen lang een centrale mythe voor de Joden bleef. Omdat de Joodse immigratie vanaf 1890 een eind maakte aan een wrede koloniale bezetting door Arabieren die in 638 na Christus begon en 1300 jaar lang duurde. Omdat ze vanaf 1890 in een leeg en desolaat land vol woeste gronden een maatschappij-orde brachten die in alle opzichten volstrekt superieur was aan het wrede en irrationalistische islamitische feodalisme dat er heerste. Omdat dit morele recht geformaliseerd is in het Verdrag van San Remo van 1922 tot een volkenrechtelijk recht. Omdat het oorlogsrecht gedurende de hele periode van 1890 tot op heden dat morele en volkenrechtelijke recht versterkt heeft.

  Dat versterken door het oorlogsrecht gebeurde omdat er vanaf 1921 terreur op islamitische grondslag door de Arabieren werd uitgeoefend onder leiding van de Moefti van Jeruzalem, Amin al-Hoesseini. Omdat de Moefti vanaf 1936 die terreur uitvoerde met behulp van Hitler en de verdere nazi-top. Omdat die terreur genocide op de Joden tot bedoeling had. Omdat Samaria-Judea twee maal, in 1948 en in 1967 als springplank is gebruikt in een aanvalsoorlog die beide malen de bedoeling had om genocide op de Joden te plegen. Omdat Jordanië van 1948 tot 1967 illegaal, want na een aanvalsoorlog, Samaria-Judea bezet hield en Judenrein had gemaakt. Omdat het toeval was dat in de derde aanvalsoorlog door de Arabieren van 1973 Samaria-Judea niet als springplank werd gebruikt. Omdat vanaf Khartoem 1967 de Arabieren weigeren serieus te onderhandelen over vrede en daardoor Israël in 1967 dwongen (!) het bestuur over Samaria-Judea op zich te nemen. Dat de Arabieren en “Palestijnen” onderhandelingen, vrede en erkenning weigeren blijkt ook uit het feit dat ze het Vredesverdrag van Oslo 1993 vanaf het begin gesaboteerd hebben en dat ze steeds genereuzer wordende nieuwe vredesaanbiedingen tot op heden consequent afgewezen hebben. Omdat zowel Arafat als Abbas en Hamas openlijk in de traditie van de Moefti van Jeruzalem, Amin al-Hoesseini, zijn blijven staan en dus in de nazi-traditie.

  Like

 15. kaatjevanbeek zegt:

  Hoe erg ook, mijnheer Bron, het plaatsen van een swastika haalt het hele verhaal als betrouwbaar en objectief, helemaal onderuit. U bent voor mij niet meer geloofwaardig op deze manier.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dat is dan erg jammer voor u, want ik zie de overeenkomsten tussen de EU en de toenmalige nazi´s m.b.t. Israël wel degelijk!
   De EU is alleen geniepiger. Die wil maar wat graag van dat lastige kleine stukje democratie in het Midden-Oosten af en gebruikt daarvoor allerlei islamitische extremistische stromingen, die zij overigens zonder instemming subsidiëren van uw en mijn geld. Maar gelooft u rustig verder de mainstream media. Dan weet je per slot van rekening wat je hebt en kun je je nooit een buil vallen! Lekker veilig ook.

   Webmaster

   Like

  • KCMO zegt:

   Die vlag zal over niet al te lange tijd van onze gebouwen wapperen, de bruinhemden zullen weer door de straten marcheren en er komt ook voor u een nacht dat de laarzen door de straat stampen en er op uw deur gebonsd wordt en geroepen: OPENMAKEN.

   Vluchten kan dan niet meer.

   Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   Denk eens na, Kaatje, en open je ogen: Bron heeft helaas (vindt hij zelf ook) gelijk.

   Like

  • luckybee zegt:

   Maar deze EU is ook niet meer mijn EU beste Kaatje

   Like

 16. KCMO zegt:

  Als het nu even gruwelijk heet boven Brussel wordt, zoals de Japanners zo mooi kunnen zeggen, het licht van duizend zonnen, zou ik dat ongeacht het aantal onschuldige slachtoffers toch nog kunnen velen.

  Zelf denk ik dat ik ga eindigen in het huis van bewaring waar ik door een stel nationaal SOCIALISTISCHE bruinhemden aan bonken geslagen wordt, ’t moet maar.

  Wat een ONBESCHRIJFELIJKE VUILE SCHOFTEN.

  Like

 17. Sprx zegt:

  Uit de EU

  Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   …dat zou het beste, verstandigste en uiteindelijk voordeligste optie zijn.
   Maar dat kost pluche en vette bankrekeningen… Dat zullen onze salonsocialisten en hun neoliberale gelijkgestemde (..) vriendinnen en vrienden nooit willen opgeven. Liever het volk verraden dan je geweten laten spreken, is het devies. Helaas

   Like

  • Marc Bouwman zegt:

   In de EU. Maar wel hervormen!

   Like

 18. Lucie zegt:

  Steeds meer zien we wat die hele bende in Brussel van plan is met Europa.
  Hun plan is om alles kapot te maken,zodat wij straks niks meer hebben en van dat criminele zooitje afhankelijk zijn.
  Hopelijk komt de burger nog op tijd tot dit besef,zodat er een flinke volksopstand komt.
  Dan zullen we al die gluiperds,die nu ons leven verzieken,voor ONZE rechter brengen.
  Dat ze Israël niet moeten,is al jaren duidelijk,ze houden veel meer van die baardapen,die worden met alles voorgetrokken.
  We hebben hier genoeg van die figuren,die dat duidelijk maken,zoals van Agt en Gretta,de rest heult mee met deze halvezolen.

  Like

 19. Republikein zegt:

  Dries krijgt een beroerte tijdens de klim op d Alpe Huez en Gretta verzuipt in haar zwembad, toevallig ook in Frankrijk.

  Like

 20. Dr. Kwast zegt:

  Geef mij eens wijsheid. Hoe kan ik ze raken. Hoe bereik je inbecielen. Hoe kun je iets verstandigs overbrengen. Hoe red je de mens van een verslaving van het valse. Hoe hoe wat is wijs. Laat de wereld vergaan, zodat er een nieuw schepsel ontstaat. Wat nu leeft heeft geen recht. Als er een goede is…..

  Like

 21. guusvelraeds zegt:

  Lijkt mij het verstandigste al we eerst in Nederland (vooralsnog via stemgedrag en als dat niet lukt komt de straat revolutie vanzelf) een begin maken met het opruimen van alle linkse Europese cultuur vernietigende politieke groepen en organisaties. De maatschappelijke kanker die zij veroorzaakt hebben middels hun penetratie de afgelopen 50 jaar in onderwijsinstellingen, media groepen en praktisch alle sociaal culturele instellingen is werkelijk adembenemend. Hun negatieve invloed wordt zichtbaar in “”bemenste”” stadskantoren via “”klimaatneutrale”” kassabonnetjes tot in totale desinformatie en manipulatie van de publieke opinie. Afkappen van alle foute in linkse richting lopende subsidiestromen is in deze een eerste vereiste. De grote angst van het links/totalitair sociaal-democratisch/klimaat-hysterisch en islam beschermend consortium is dat er een bestuurlijk overwicht komt van verlicht-conservatief/liberaal/nationalistisch/anti-islam/anti-EU georiënteerde bestuur die de nu nog rijkelijk vloeiende geldstromen ten gunste van linkse politiek en linkse media gaan afbuigen. onkruid wiedt je aan de wortel en niet aan het blad.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @guusvelraeds 23.57. uur, op 16/7. U noemt terecht de wortel van het kwaad, de werkelijke oorzaak van de miserabele toestand waarin we nu verkeren, het links-en links liberale gedachtengoed, wat is geinfiltreerd in alle geledingen van onze samenleving, en ons pakweg in goed 45 jaar tijd, van zelfstandig denkende mensen tot zombies dreigt te maken. En met dit gegeven in mijn achterhoofd, begrijp ik de schoften die dit geflikt hebben ook, als ze eenieder die zich daartegen verzet; racist, nazi en bruinhemd noemen.
   In werkelijkheid gooien ze dan met hun eigen naamkaartjes!

   Like

 22. Avidia zegt:

  Henk.V zegt: 16 juli 2013 om 20:01
  Ik sta ook achter Israël, altijd al gedaan, de jaloersheid op de gave van die mensen loopt de pan uit. Zo een goed ontwikkeld volk, zo een overwinnings- drang, daar kan menig land een voorbeeld aan nemen. En die rot bende in Brussel moeten hun mond houden en over de grond kruipen van schaamte, zij hebben nog geen 0% intelligentie die het Joodse volk bezit.

  Like

 23. Jan zegt:

  Transport for London: Wij geven de voorkeur aan geld van moordenaars, dus Israël kan naar de hel lopen

  Transport for London geeft toe aan de eis van Saoedi-Arabië om Joden uit te sluiten bij het financieren van een kabelbaan over de Thames:
  “As part of the agreement, the cable car scheme can not receive funding from Israeli owned finance houses or banks. It also cannot sell a majority stake in the scheme to Israeli owned companies.”
  http://www.algemeiner.com/2013/07/16/uk-zionist-federation-slams-transport-for-london-deal-banning-sale-to-israel/

  (Vooruit Weston en Farrage, trap Cameron uit Downingstreet 10)

  Like

 24. Jan zegt:

  Ashton zal weer schuimbekken:
  Judea and Samaria Higher Planning Council to debate construction of 1,071 settler homes
  The council also plans to discuss building plans for 10 other settlements, but according to the office of the Coordinator of Government Activities in the Territories, the schedule is subject to change.
  http://www.jpost.com/Diplomacy-and-Politics/Judea-and-Samaria-Higher-Planning-Council-to-debate-construction-of-1071-settler-homes-320081

  Netanyahu: ‘We Will Not Accept Any Outside Diktat About Our Borders’
  http://www.algemeiner.com/2013/07/16/netanyahu-slams-eu-following-‘earthquake’-decision-we-will-not-accept-any-outside-diktat-about-our-borders/

  En intussen ziet het linkse schorem in Israël zijn kans en gaat de haat aanwakkeren tegen Joden (en henzelf, maar dat zien zij niet) door de racistenkaart uit te spelen:
  Twee nieuwe buslijnen die werden opgericht ten behoeve van de Arabische werknemers zodat zij goedkoper konden reizen en geen taxi meer hoefden te nemen (bus: 5-11 NIS, taxi: 40 NIS) worden nu aangegrepen om deze als ‘apartheidsbussen’ te betitelen. Opgeroepen wordt door het linkse volk op ‘Rosa Park-acties’ te ondernemen.
  http://www.algemeiner.com/2013/03/05/israels-bus-service-and-liberal-rage/

  Like

 25. louis-portugal zegt:

  Die EU stort wel in elkaar en dan gelden al die regeltjes hopelijk ook niet meer.
  Ondanks alle peptalk van Hollande en nog wat van die bazelaars dat het weer beter gaat zie ik om mij heen alleen maar het verlies van arbeidsplaatsen en daar zal het van moeten komen.
  Dat beetje goud wat in de grond zit in de vorm van schaliegas mag er van links niet uitgehaald worden.
  Waar moeten we dan van leven als ook nog veel produktie naar lage loon en lage energiekosten landen gaat?????? In de V.S. kost electricitei ongeveer 40 % van hier
  Inmiddels zijn al verschillende europese STAATSHOOFDEN waaronder Merkel naar China
  geweest om om hulp te vragen.
  Die chinezen willen wel als ze belangrijke industriën kunnen overnemen voor weinig geld net zoals de rijke arabieren doen maar geld lenen of waardeloze staatsobligaties hebben ze zover ik weet nog niet gekocht.

  Like

 26. 2Crazy2bTrue zegt:

  Ik als niet-jood zou nu liever in Israël wonen dan in Europa, waar domheid de norm is geworden.

  Like

 27. Seculiere zegt:

  Israël gebruikt weer Turkse luchtbasissen, relatie tussen deze beide landen zouden weer normaal zijn. het gebeurt wel alleen achter de schermen.

  Like

 28. Tom Hendrix. zegt:

  En momenteel zijn er weer aanzienlijk minder woningen verkocht in Juni dan daarvoor. Fijn deze geweldige communistische Ellende Unie, straks zijn we allemaal even arm…o wacht, dat is ook de bedoeling van socialisten. Dom, dat ik dat even was vergeten.

  Like

 29. Pingback: Netanyahu bekritiseert EU-besluit | E.J. Bron

 30. Roni Thome zegt:

  In een gesprek met mijn buurvrouw zei ze: ‘Ja! Maar Rutte is ook niet vrij om te zeggen wat hij wil? Hij moet luisteren naar de mensen boven hem!’. Wie? Vroeg ik verbaasd. ‘Rutte is de premier van Nederland een als een vrij land, zijn er maar twee personen boven hem: God en de koning’.
  Haar antwoord verbaasde mij. Zij was van mening dat de autoriteit van de EU staat boven die van Nederland als een soevereine staat. Dat laat zien dat wij zelfs in onze bewustzijn beginnen de EU te zien als de baas van Nederland. Het besluit van de EU m.b.t. Israël is alarmerend van aard. Het is duidelijk dat wij in de handen zijn van een duistere monster die wij uit vrije wil en misleiding hebben gekweekt:. a) De natie staat verliest (of heeft al verloren) het recht om eigen buitenlandse politiek te voeren en haar eigen belangen in het buitenland te verdedigen.
  Wij zijn onderworpen aan een nieuwe Sovjet Unie of de IV Reich.
  b) De belangen van de Europeanen behoren nu tot duistere figuren in Brussel en Straatsburg die wij niet kennen en niet hebben gekozen. Deze schaduw-mensen hebben hun private duistere agenda. Als ze gezamenlijke belangen hebben, zijn ze meestal gebaseerd op eigen gewin en persoonlijke financiële interesse- en niet op liefde voor rechtvaardigheid of ‘Volk en Vaderland’. VOORBEELD: Opkomen voor de ‘arme Palestijnen’ en niet voor de onderdrukte Tibetanen laat een kassa in de Bahnhofstrasse van Zurich rinkelen (of in een leuke Zwitserse banke in Geneve). Wie betaalt er voor de Tibetanen? Wat schuift dat?
  c) De idealisten onder de EU ongekozen bobo’s zijn nog gevaarlijker dan ‘geld- wolven’. Men moet niet vergeten dat Barosso is (was) een Maoist, Angela Merkel was groot gebracht in de DDR en de Sovjet Unie zit bij haar in de genen, Martin Schulz, Hollande, Daniel Bandit – Kohn en de meeste v.d. Rood-Groene blok in de EU, zijn mensen voor wie Stalin was de ‘zon der naties’, Che Guavara een held die vroeger op hun T-shirts preekte. (Dat hij zo veel mensen had vermoord doet er niet toe). Verder is de Sovjet Unie voor hen een utopisch land en de goelags vakantieoorden voor mensen die niet willen luisteren. Zulke mensen aan de top van een organisatie die ons zgn. vertegenwoordigd, moet een rood licht laten zwaaien en een alarmsirene laten horen. EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR TWEE.
  EUworden onderworpen aan de belangen van mensen die wij niet hebben gekozen en hun eigen belangen

  Like

  • lucky9 zegt:

   De EU-acolieten zijn de nieuwe fascisten, de nieuwe nazies. Zoveel is duidelijk.

   Rest een kaste van “boven ons gestelden” enerzijds en een massa onderhorige slaven die knikken en beven zoals de propaganda van de boven ons gestelde oligarchen en hun apparatsjiks vereisen en afdwingen anderzijds.

   ‘Mijn’ God, als rechtse atheïst had ik nooit bevroed zulke verpletterende waarheid te moeten neerschrijven. Het is de waarheid en niets anders!

   Like

 31. Jan zegt:

  Binnenkort afgelopen

  Like

 32. Pingback: Fransje Timmermans moet een doodstraf naar keuze krijgen | E.J. Bron

 33. Pingback: Fransje Timmermans moet een doodstraf naar keuze krijgen | Pensioenactivist

 34. helletocht zegt:

  Dit zal onze lokale heks en de mislukte coureur uit de Heilige Landstichting goed doen. Eens te meer blijkt dat Europa zich ontwikkelt tot een fascistische staat. Ik zag onlangs een interview met de supereuropalobbyer G.Verhofstadt ( kots kots) die vond dat de nationale regeringen hun mandaat veel meer dan nu aan de heilstaat Europa moeten afstaan. Zie je de alliantie van het kwaad al voor je? Eurapa en de islamwereld vormen een coalitie die binnen en buiten Europa hun onheil gaan aanrichten. Jammer dat kamerlid Verheijen zijn excuses aanbood, zeker onder de indruk van supermiserman Pechtold. Beste mensen zie de tekenen des tijds, het zal goed mis gaan hier. Binnenkort zullen er allerlei wetten uitgevaardigd worden die de moslims bevoordelen en zullen de autochtone Europeanen het onderspit delven. Cheerio and good luck, keep on sleeping.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s