Marokkanen slaan discojongen helemaal kapot

Screenshot_8

Wow, letters ter grootte van het Hollywood-sign bij de Telegraaf. Wat dan? Nou, een groep pubers (18-20 jaar) heeft een gozer na het stappen helemaal aan puin geslagen. Telegraaf gelijk helemaal overstuur. SCHOKKENDE GROEPSMISHANDELING! Nee joh, dat is in Nederland gewoon een strafrechtelijk intelligente aftuiging. Want dan kan iedereen ontkennen dat hij de klap gaf. De groep schold het slachtoffer en zijn vriend uit, waarna het slachtoffer zo assertief was om daar zijn afkeuring van te laten blijken. Een paar tellen later had hij zijn jukbeenderen op vier plekken gebroken en heeft hij in zijn agenda een afspraak staan om zijn oogkas te laten reconstrueren. Zomaar iets terug zeggen als je wordt uitgescholden, dat gaat natuurlijk ook wel ver.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Marokkanen slaan discojongen helemaal kapot

 1. KCMO zegt:

  Bar en boos, rest me niets anders om vanavond maar weer eens gezellig te gaan radicaliseren.
  Jullie horen nog van me.

  Wat betreft de daders, een roodgloeiend hete pook in der reet.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  De dag is nakende dat we met zijn allen niet meer veilig over de straat kunnen, zonder daarbij Marokkanen tegen te komen die zin hebben om ons flink af te tuigen. In de kranten leest men altijd over een groepje jongens. Nooit over Marokkanen, of men moet er niet meer omheen kunnen. De politie loopt met vuurwapens rond en mag of wil veelal niet schieten, pakt ze ook veel te slap aan. Mochten wij maar met vuurwapens rondlopen, net als in de drie films van Deadwish. Het zou zo afgelopen zijn ! Die allochtonen kwamen in de jaren zestig als gastarbeiders en dat zou maar voor eventjes zijn. Vandaag de dag maken zij de dienst in Nederland uit, terwijl de rechter ook nog eens een oogje dichtknijpt voor hun. Ik heb u lief mijn Nederland, maar dan moet ik wel teruggaan naar de jaren 50.

  Like

  • Republikein zegt:

   Mag best hoor, een vuurwapen,vraag maar aan mij.

   Like

   • Mary zegt:

    Ze mogen wat mij betreft allemaal afgebrand worden. Ze horen in geen enkele samenleving thuis dus laten we ze een plezier doen, ze kunnen toch nergens anders meer terecht dan bij Allah en Mohammuts ?!? …Zij tevreden, wij tevreden win win situatie dus!

    Like

  • Cathja zegt:

   Misschien kunnen we eens beginnen met pepperspray? Daar knappen ze van op hoor!

   Like

   • luckybee zegt:

    Ik heb gedacht Marokkanen houden van scherp eten?Dus help pepperspray dan wel bij ze?

    Like

  • Roni Thome zegt:

   @Big John
   Gisteren had ik een kleine discussie met mijn buurvrouw. Ze zei: “Ja! Maar Rutte kan ook niet zo veel doen hoor!…Ook hij moet luisteren naar de mensen boven hem!’
   ‘Pardon’, zei ik verbaasd, “Wie zijn de mensen boven Rutte?”
   ‘De EU!’, zei ze vol overtuiging. ‘Hij kan niet zo maar beslissen over dit of dat’.
   Ik antwoordde dat Rutte is de premier van een vrij en onafhankelijk land. Er staan maar twee personen boven hem: ‘God en de koning’.
   Dit gesprek laat overduidelijk zien, dat wij geen vrije mensen meer zijn. Wij hebben al zelfs in onze onderbewust zijn aanvaard dat de EU is onze heer en meester. Het enige wat wij nog missen is een soort Syss Inquart uit Brussel.
   Mensen hebben de macht om politieke zaken te veranderen. Wij hoeven niet terug naar de jaren ’50 om weer vrij te zijn. Wij hoeven zelfs geen zeegeuzen te spelen om onze steden te ontzetten. De democratie biedt ons ruimte genoeg. Als wij werkelijk vrij willen worden, moeten wij op Anti EU partij of partijen stemmen. Als wij Nederland terug willen hebben, moeten wij op een anti immigratiepartij stemmen. Een partij die de grenzen weer dicht gaat timmeren en de boel met een grote bezem schoonveegt. Een partij die niet ervoor schaamt criminele allochtonen met de hele nest naar het land van herkomst terug te sturen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Zo vreemd is dat antwoord van je buurvrouw niet.
    Jij hebt het zelf ook nog niet helemaal door als je dit beweert.
    “Ik antwoordde dat Rutte is de premier van een vrij en onafhankelijk land. Er staan maar twee personen boven hem: ‘God en de koning’.”

    Je reinste dictatuur is het waar we hier in leven.
    Maar om jou in lijn te blijven,
    Lang leve de koning, hoera, hoera, hoera. De grootste gluiperd die er rond loopt.
    Als jij gelooft dat dat de baas van mark is………….dan moet je nog veel lezen.

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Roni Thomé 01.49. uur. Beste Roni, zoals de mevrouw die U aanhaalt, zo zijn er veel van in Nederland! Mensen die totaal niet meer zelfstandig willen en kunnen denken, in mijn eigen familie lopen er ook rond. Dezelfde fatalistische houding t.o.v. het soepzooitje in Den Haag en Brussel. Het zal echt nog veel ERGER moeten worden. Zodra de NEDERLANDER het eten NIET MEER kan kopen, dan, ja pas dan breekt “de pleuris uit”.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Ik accepteer geen enkel mens ‘boven’ mij als dictator en zéker die ‘koning’ van de oranjegezinden niet!
    Waarom zou die figuur ‘hoger’ zijn dan Rutje?
    ALS ik al iemand boven mij zou accepteren, is dat God en NIEMAND anders.
    Voor alle duidelijkheid: ik behoor tot geen enkele religie.

    Like

   • Leo zegt:

    Eh, voor de goede orde.?…….. de mensen boven Rutte, dat zijn WIJ de NEDERLANDSE bevolking van dit land.
    De regering behoort !! het land naar behoren te besturen naar de wil van het Nederlandse volk.!!!!
    WIJ hebben hen “gekozen” !!! ??

    Like

 3. ellen limburg zegt:

  En dan word er gezegt dat je niet mag discrimineren.. Wat doen ze dan zelf dat uitschot?? Moeten wij eens doen in Marokko word je meteen opgepakt en jaren de cel in.. Terug met dat gespuis en paspoort inleveren.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Beste mensen, volgens de Partij van de Allahtonen, zijn deze “gastjes”, een geweldige verrijking voor Nederland. En deze partij ziet er geen been in, om nog meer van deze “pareltjes”, -KOTS- binnen te halen. En wie worden er gediscrimineerd: sodeju de eigen OORSPRONKELIJKE BEVOLKING. En sinds Janmaat, wordt eenieder die kritisch is over deze instroom van vijandige moslims, uitgescholden voor racist, bruinhemd en nazi. En in het uiterste geval werden er mensen vermoord, omdat zij kritisch waren over de islam en haar volgers, nl. Pim Fortuyn, en Theo van Gogh! Blijf maar slapen politieke slappelingen en kijk maar weg. Maar eens barst de bom!

  Like

 5. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Als het slachtoffer geen kafir was, zou onder de Shari’a het hele groepje bestraft worden. We zouden de huidige dubbele moraal moeten omdraaien.

  Like

 6. Mannen van van Nederland! Wordt het niet hoog tijd dat jullie hier iets tegen doen? Oog om oog wordt nu hoog tijd, zolang onze “bestuurders” geen poot uitsteken om dit te stoppen!

  Like

  • Leo zegt:

   Mannen van Nederland?? Laat me niet lachen…….. Tijdens mijn diensttijd hadden de MANNEN haren op hun borst, een zwaar sjekkie in de bek en een pilsie voor de dorst!

   Tegenwoordig dragen mannen oorbellen !

   Flikker toch op joh, wat kan je daar nou van verwachten ??

   Ik heb het over de tijd van de Jantjes op de Dam.
   Toen Nederland nog NEDERLAND was.

   Like

 7. BertG. zegt:

  Mannen van van Nederland?
  Georganiseerde schijtlijsters zal je bedoelen.
  Verpakt in een grote berg zand met allemaal kleine zandkorreltjes zonder enig verband met elkaar. 1 druppel water en weg ze zijn allemaal. Als een berg modder zakken ze dan in elkaar.

  Like

  • BertG. zegt:

   Een vrij logisch gevolg van een, heb (vooral) u naaste lief opvoeding en een bijbehorende school opleiding.
   Bij het alleen het woord klappen al, voelen ze al blauwe plekken opkomen.

   Like

 8. BertG. zegt:

  Alhoewel ik het altijd een vrij simpel liedje heb gevonden van die giro reclame.
  Van van thijn en nog iemand geloof ik. Ik snap ‘m steeds beter die tekst.

  16 miljoen mensen, die laat je in hun waarde.
  Inderdaad, in hun waarde laten (meer kan je er ook niet mee doen) want voor volledig vol kan je ze niet meer aannemen.
  16 miljoen mensen die dit tot aan de dag van vandaag, dit als geheel gelaten over zich heen laat komen. We mopperen er wat over en blijven hopen dat er uiteindelijk wel een redder voor ons opstaat.

  Like

 9. Roni Thome zegt:

  Drie keer CHAPEAU voor ‘DE TELEGRAAF’.
  Eindelijk durft een grote krant ‘het beestje’ bij de naam te noemen. De aanvallen van moslims op autochtonen in het algemeen en autochtone jongeren (vaak zelfs kinderen) of jonge mannen in het bijzonder, vindt bijna iedere dag plaats ergens in Nederland. De aanvallen zijn zo frequent, dat er niemand ze meer kan onder het tapijt vegen. De redactie van De Telegraaf heeft besloten op te komen voor rechtvaardigheid en zaken bij de naam te noemen. Als Mocro’s vallen autochtone Nederlanders aan, dan is de aanval niet het werk van ‘jongeren’, ‘zombies’ of ‘aliens uit de helaal’. Trouwens de aanvallen worden steeds wreder en steeds frequenter en vinden plaats tegelijkertijd overal in west en Noord Europa. Zie twee willekeurige links die dat overduidelijk bewijzen:
  http://islamversuseurope.blogspot.co.uk/2013/07/proof-jeunes-involved-in-french-train.html
  http://islamversuseurope.blogspot.co.uk/2013/07/stockholm-series-of-brutal-attacks-on.html

  Like

 10. Avidia zegt:

  Misschien kunnen wij hier een actie voeren, mensen oproepen om weer als van ouds “samen” sterk te staan en een vuist maken naar alles wat ons niet zint en hoe het anders moet.

  Like

 11. bonebakker zegt:

  Het wordt steeds erger

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Alweer een reden om met z’n allen op 21 september a.s. naar de demonstratie van Geert Wilders in Den Haag te gaan!

  Like

 13. Leo zegt:

  OP 4 plaatsen gebroken jukbeenderen !!
  Duidt volgens mij niet op vuistslagen maar op het gebruik van boksbeugels

  LAF TUIG !!

  Like

 14. maarten klein zegt:

  Straffen verhogen en mensen met een dubbel paspoort laten oprotten.. De mensen met ambitie emigreren en de criminelen komen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s