Tumult in de rechtszaal na “eermoord”-vonnis

Screenshot_3

De aangeklaagde moeder van het slachtoffer (links) en een oom (2e van rechts) in de beklaagdenbank in maart 2012

Een proces rondom de “eermoord” op een 20-jarige Libanese is met tumult in de rechtszaal ten einde gegaan. De juryrechtbank in Hagen (Nordrhein-Westfalen), veroordeelde maandag een oom en een broer van het slachtoffer tot lange gevangenisstraffen. Leden van de intussen blijkbaar vijandige takken van de Syrisch-Libanese clans gooiden daarop met schoenen en stoelen en bespuugden en beschimpten elkaar. Pas enkele minuten later had de politie de situatie onder controle.

Vervolg in de Frankfurter Allgemeine Zeitung:

Met haar westelijke manier van leven had een jonge Libanese haar familie boos gemaakt en moest daarvoor met haar leven betalen. Na het vonnis in het “eermoord”-proces vlogen familieleden elkaar in de rechtszaal in de haren.

De oom kreeg levenslang, de op het moment van de moord pas 16-jarige broer werd tot een jeugdstraf van zes en een half jaar veroordeeld. Beide waren volgens inschatting van de rechtbank bezeten door een “grenzeloos eergevoel”. Met de moord zou de aangetaste familie-eer weer hersteld hebben moeten worden. De jonge Libanese hield van uitgaan. Ze had vrienden, wilde een baan vinden en op eigen benen staan. Precies dat echter werd in haar familie bij vrouwen niet geduld. Het meisje werd in augustus 2008 op een parkeerplaats langs de autosnelweg vermoord.

Dat ook de moeder van het meisje ingewijd was in de moordplannen, konden de rechters niet vaststellen. In de aanklacht had oorspronkelijk gestaan dat de moeder de dochter de avond voor de moord telefonisch naar het ouderlijk huis zou hebben gelokt en daarmee de moord pas mogelijk gemaakt. “Daar was echter zeker geen sprake van”, zei de rechter. Voor de rechtbank zou veelmeer vaststaan, dat de broer het noodlottige telefoontje zou hebben gepleegd. De 16-jaar oude veroordeelde zou zich na de dood van de vader als nieuw hoofd van de familie hebben willen opwerpen.

De moeder werd echter niet vrijgesproken. Ze moet een boete van € 1500,- betalen, omdat ze in een eerder proces gelogen had. Destijds werd er al een neef van de Libanese tot 14 jaar gevangenisstraf wegens moord veroordeeld. Een andere oom van het slachtoffer werd vrijgesproken. Van hem zou niet bewezen kunnen worden dat hij verantwoordelijk geweest zou zijn voor de keuze van de plaats delict, beslisten de rechters.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/07/tumult-im-gericht-nach-ehrenmord-urteil/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Moslims. Bookmark de permalink .

20 reacties op Tumult in de rechtszaal na “eermoord”-vonnis

 1. Oma zegt:

  Tot zover de ‘liefde’ voor familie en zelfs bloedeigen kinderen van die troep religieuze waanzinnigen: zoiets ongrijpbaar en abstract als ‘eer’ boven het leven van een mens stellen.
  Walgelijk, puur ego en waanzin!

  Like

 2. Jan zegt:

  Beschrijving van de gang van zaken dat ‘traditie’ is en wij ons bij zouden moeten neerleggen.
  Die ma ziet er niet bepaald halal uit.

  Lüdenscheid – Ehrenmord an Iphital Z. – weitere Verwandte werden angeklagt
  http://messerattacke.wordpress.com/2008/08/31/ludenscheid-ehrenmord-an-20-jahriger-weitere-verwandte-werden-angeklagt/

  Like

 3. luckybee zegt:

  Tsia dat is de cultuurbijdraag van de Islam.Moeten wij er mee blij zijn?

  Like

 4. KCMO zegt:

  Dat schoenengooien vind ik een traditie waar we toch eens goed over na moeten denken.
  Ik ga er voor.
  Mag Pauwel en Wauwel graag met een paar teenslippers in hun kuif zien.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Kijk, daar heb je nou weer precies die islamitische familieverhoudingen waar wij zo van gruwen, hè: Een zestienjarige snotneus, die zich na de dood van vader het nieuwe familiehoofd waant. Het slachtoffer, zijn zuster, was vier jaar ouder dan hij en zijn moeder was/is doodgewoon zijn moéder. Maar dat dondert niet, HIJ waant zich nu de man in huis en zal wel eens even orde op zaken stellen. Met hulp van een oom. (Ook een man, tenslotte)En orde op zaken stellen betekent in dit geval: Zijn zus vermoorden omdat ze niet genoeg naar de pijpen van de familie-eer danst. Zijn moeder brengt er niets tegenin (danst integendeel waarschijnlijk juist naar die snótneus z’n pijpen) en bij het vonnis komt de snotneus er vanwege zijn leeftijd met zes en een half jaar vanaf. -Oom is Goddank wèl tot levenslang veroordeeld zoals hij verdíende. Maar wàt een toestand, wat een wàntoestand in die moslimfamilies, waar alles wat een l….. heeft, maar denkt dat ze met vrouwen kunnen doen wat ze willen!
  Op grond van het gebeurde zou Duitsland er volgens mij het beste aan doen, die hele beestachtige familieclan, die zich in de rechtszaal niet eens weet te gedragen, er maar uit te zetten . Leren doen ze het toch niet, nee, ook de vrouwen niet. Die laten zich maar willoos meeslepen in die smerige praktijken en protesteren toch nooit, ook al zouden ze dat hier in het westen uiteindelijk wel kúnnen. Ze wíllen het volgens mij niet eens, ze zijn vergroeid met dit leven van onderdanig zijn en intussen mekaar afmaken als krabben in een krabbenmand. Gooi dat soort er uit, want er is geen kruid voor gewassen!

  Like

 6. Cathja zegt:

  Mee eens, @ Theresa 13:25!

  Het wordt met de dag duidelijker dat deze culturen totaal vreemd ZIJN en BLIJVEN binnen Europa, en dat wij steeds vaker worden geconfronteerd met zaken zoals hierboven beschreven. Het is goed te zien dat deze mensen iedere vorm van beschaving en fatsoen missen. Zelfs in een rechtbank vliegen ze elkaar nog aan! Wát een zootje!
  We zitten mooi opgescheept met deze wereldvreemde barbaren.
  En denk maar niet dat ze óóit zullen veranderen.
  Hun DNA klopt niet helemaal.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Valt nog mee dat ze de rechter niet van zijn stoel afgeknald hebben. Hij is immers ook een ongelovige Duitser. Eigenlijk moesten wijzelf eerwraak gaan uitoefenen, maar dan tegen die moslim barbaren. Maar helaas kent de Europeaan geen eergevoel meer, en menen de meesten dat zij de slaaf moeten spelen van Allah.

  Like

  • Tiny zegt:

   Nou, het vonnis dat die rechter geveld heeft valt me eerder mee. Dat is niet zo heel vanzelfsprekend in de bonte republiek op het ogenblik.

   Like

  • BertG. zegt:

   Of de Europeaan is op dit moment meer bevreesd voor de houdige slavendrijvers.
   Op straffe van boetes en gevangenisstraf. En als ze eer hadden, dan hadden ze dit ook niet gepikt. En dat in elk Europees land.
   Het lijkt daardoor misschien op het kiezen tussen het enne kwaad en het andere.
   En van wie hebben ze op dit moment het meest te vrezen. Niet van de allochtonen.

   Het gevolg van compleet murw en angstig gemaakt waardoor ze blijven zitten in een hoekje als een geslagen hond. Doodsbang voor de volgende klap van ze baas.

   Door mensen geld af te pakken waar ze niks over te zeggen hebben, zo houden ze mensen klein en onder de duim. Zeker als je geen geld teveel heb en daardoor de toekomst onzeker wordt voor je gezin.
   Dit systeem zit wel zo geraffineerd en gluiperig in elkaar dat de meeste het niet eens meer door hebben.

   Like

   • Oma zegt:

    “Door mensen geld af te pakken waar ze niks over te zeggen hebben, zo houden ze mensen klein en onder de duim. Zeker als je geen geld teveel heb en daardoor de toekomst onzeker wordt voor je gezin.
    Dit systeem zit wel zo geraffineerd en gluiperig in elkaar dat de meeste het niet eens meer door hebben.”
    Precies!!
    Armoede als wapen

    Like

 8. Republikein zegt:

  Moeder, ik wil bij de revue,,,,,

  Like

 9. Trucker zegt:

  @ Theresa Geissler 16 juli 2013 om 13:25

  Uw oordeel (hun het land uitzetten) is veel te mild.

  Geweld is de enige taal waar de islamiet respect (nou ja) voor heeft.

  Edit: comment gedeeltelijk verwijderd!

  Webmaster

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Trucker 23.23u Weet ik toch! Maar als of de EU dat soort snelrecht ooit zou toelaten!
   Komt U dan maar eens eerst met een afdoende middel om er uit te komen! Als zowel Nederland als B…..pardon, Vlaanderen/Wallonië weer onafhankelijk zijn èn een trotse, Nationalistische regering hebben kunnen vormen, kunnen we verder praten; wellicht wordt úw aanpak dan ook nog eens haalbare kaart.
   Oh ja, en als we dan toch bezig zijn: Meteen maar even die ergerlijke koningshuizen er uit, dacht ik zo. Gaat in één moeite door, wat U?

   Like

   • Trucker zegt:

    ik heb de pest aan veel (net nog niet aan mezelf) dus zeer zeker de galerij rechtoplopende pratende spermacellen die door (helaas) velen aanbeden wordt net of ze speciaal zijn…
    Het zooitje dat geilt op die nutteloze SOORTEN heten het monarchie…ik heet ze PARASIETEN die net als asieltoeristen, islamieten, en ander TUIG geen ENKELE toegevoegde waarde hebben in een democratie, GEEN ENKELE WAARDE.
    Ik ben republikein en vraag me af waarom er IDIOTEN zijn die zich vergapen aan een POPPENKAST die uit de donkere middeleeuwen (en vroeger) stamt.
    Is voer voor de Freud’s en de Jung’s onder ons.
    PS met onze El Cid (Filip Dewinter), Marine Le Pen en de visionaire Geert Wilders hebben we een kransje van mensen die weet wat er dient te gebeuren.

    Like

 10. Trucker zegt:

  Edit: comment gedeeltelijk verwijderd!

  Ik weet dat de Webmaster steeds het laaste woord heeft maar vindt het toch vreemd dat een deel tekst die mijn mening van aanpakken weergeeft en dus relevant is, weggelaten wordt.
  Euh is mijn “oplossing” niet goed?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Die “oplossing” kan niet zwart op wit heer Trucker.

   Like

   • Trucker zegt:

    Zal dan wel de beste zonder weerga zijn, en vermoed dat we het nog gaan meemaken.
    Ik koester geen illusies dat de linkse multikulle geitenwollensokken VOLKSVERRADERS nog meer zeilen gaan bijzetten om de islamieten en hun barbaarse ACHTERLIJKE cultuur nog meer alle rechten en voordelen te gunnen en in dezelfde tijd de Rechtse én islamofobe EUROPEAAN (zijn er nog maar ze zijn zeldzaam) te discrimineren en te vervolgen voor racisme..is de achterlijke cultuur islam(ieten) een RAS ????????????????
    Wat ik echt denk laat ik voor een moment want ik wil heer E. J. Bron niet schofferen, deze blog is één van de weinige bakens op het www.

    Like

 11. Tom Hendrix. zegt:

  En de Partij van de Afbraak, en de links-liberalen zagen dat het goed was. O ja, links-liberalen moet U zien als Demonen 66 aanhangers, weet U wel de “genocide ontkenners”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s