VIDEO: Deense politici – “Niet geassimileerde moslims bedreigen de samenleving”

Screenshot_7

In de mate waarin de islamitische migratie naar Denemarken toeneemt, hebben Deense politici het nu gedurfd om openlijk over de potentiële (en mogelijkerwijs eventuele) vernietiging van de Deense samenleving te spreken. Het Clarion Project bericht over de Deense politica Inger Støjberg, die in een lezersbrief het volgende had geschreven:

“Denemarken is het land van de Denen en zij (de moslims)  zijn van harte uitgenodigd om Denen te worden en deel te nemen aan ons werk en onze gemeenschap. Maar die moslims, die ons voortdurend tegenwerken, constant kritiek op ons hebben, die niet tevreden zijn, die ertoe oproepen deel te nemen aan de heilige oorlog in Syrië, die ´eermoorden´ plegen, onze waarden, onze vlag, onze manier van leven verachten, tegen die moslims zeg ik: Ga weg en zoek een andere plaats om te leven. Niemand dwingt jullie hier te blijven. We hebben jullie geaccepteerd en nu is het aan jullie om het nodige respect op te brengen voor onze samenleving en de waarden waarop deze is opgebouwd.”

Tom Behnke, woordvoerder van de Deense Conservatieve Partij, zei: “We hebben geen Denemarken nodig, waarin de Deense tradities verdwijnen zodra er een islamitische meerderheid is.”

Verder zei hij: “We leven in Denemarken en de mensen moeten aanpassen aan de situaties die hier heersen.”

Denemarken betaalt aan iedere moslim die definitief wil terugkeren naar zijn thuisland ongeveer € 20.000,-

Video:

 

Bron:

http://europenews.dk/de/node/69866

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Denemarken, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Moslims. Bookmark de permalink .

27 reacties op VIDEO: Deense politici – “Niet geassimileerde moslims bedreigen de samenleving”

 1. Roberto Olsson. zegt:

  Webmaster, hoe kan ik mijn nickname weer terug krijgen om te reageren.

  Like

 2. Hans Jacobs zegt:

  Zo moet het, geef ze maar een oprotpremie, is wel tegen mijn gevoel in, maar veel goedkoper dan om ze te houden, de moslims.
  Kunnen ze met dat geld een mooi bedrijfje en toekomst thuis opzetten en dan vervolgens lekker bij elkaar met de hoofddoek en de baard onderlinge afslachtpartijen houden.Wij gelukkig, zij gelukkig. Ideaal.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  20.000 euro ??????????
  20.000 zweepslagen lijkt me een beter idee voor elke onaangepaste.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik vind zo’n zak met geld absoluut geen goed idee! Want wie geeft de garantie dat ze nooit meer terugkomen? Stel dat ze terugkeren naar het land van herkomst, ze leven daar een tijdje prinsheerlijk van de centjes uit Denemarken, en zodra het op is, proberen ze weer voet op Deense bodem te zetten. Misschien niet om deze truc opnieuw uit te halen, maar zich er weer te vestigen en het dwarsliggen weer op te pakken.
  Ik zou uitzetting vergezeld laten gaan van een ticket voor het vliegtuig naar land van herkomst, plús een lunchpakketje. Verder zou ik een stempel zetten in het paspoort, waaruit blijkt dat ze niet meer terug mogen keren, en naam en gegevens zou ik registreren. Dat is dan prima geregeld, want ze hebben overlast genoeg veroorzaakt!
  Dus zéker géén mooie geldbedragen meegeven!

  Like

  • beny zegt:

   een éénmalige oprotpremie richting midden-oosten of afrika vind ik geen slecht idee. indien ze toch terug in denemarken komen 20jaar effectieve celstraf op zetten.ze zouden dit over gans europa moeten invoeren.

   Like

   • Lucie zegt:

    Het trekt dan alleen maar nog meer van dat tuig aan,komen ze om een poos lekker te genieten van alle luxe en gaan dan met een zakgeld weer naar huis,zo kunnen er zeker nog eens duizenden extra komen.

    Like

   • madeleine zegt:

    Ik vrees ook dat het eerder een aanzuigeffect zal hebben. Wie wil er nu niet graag 20.000 euro startpremie krijgen in het leven?

    Die oprotpremie (10.000 euro lijkt me trouwens voldoende) kan enkel effect hebben als tegelijkertijd de grenzen hermetisch dichtgaan.
    Anders gaat nonkel Mohammed vertrekken met zijn 20.000 euro, huwt zijn zoon in Denemarken met nichtje Aisha die dan weer naar Denemarken gaat, keren ze beiden terug met ieder 20.000 euro en kan de rest van de familie op gelijkaardige manier een net potje verdienen. Laat die westerlingen zich maar te pletter werken en belastingen betalen.

    Like

 5. Roni Thome zegt:

  In de tijd van de Deense – Pruisische oorlog over Schleswig – Holstein (1864) had Graf Otto von Bismarck gezegd “Ach die dumme Danen!”. Hij had geen hoge dunk voor ze. Tijd heeft bewezen dat de man was totaal fout en zijn visie klopte voor geen meter. Nu in de 21ste eeuw, laten de Denen zien (alweer) dat zij de meest intelligente volk zijn van Europa. En niet enkel klever, maar ook ‘ferme jongens (en meisjes) met ballen’ : A) de Denen hebben zich niet volledig laten knechten door de Oppersovjet van de EUSSR in Brussel. Zij eisten – als vrije mensen in een soevereine staat – een zgn. ‘opt out’ in zaken zoals vluchtelingen en immigratie. B) Ze wisten op verstandige wijze de ‘doodval’ van de EURO te ontwijken en C) Het is de eerste keer dat ‘mainstream’ politici genoeg moed hebben om in het openbaar te zeggen dat niet geassimileerde Moslims gevaar vormen voor het bestaan van Denemarken.

  Wie van de zwakke laffe zwijnen aan de politieke top van Europa durft zo iets te zeggen? Al is dat een waarheid als een koe?
  Hier komt een zin dat overduidelijk laat zien dat de Denen prima mensen zijn:
  ‘Denemarken betaalt aan iedere moslim die definitief wil terugkeren naar zijn thuisland ongeveer € 20.000,-‘
  Dat is een verdomde foute boel. De moslims zijn niet van plan te assimileren, maar de boel over te nemen. Als zij beweren dat zij gemachtigd zijn, is het een onderdeel van de Takiya (dus laag bedrog). Wat de Denen nodig hebben is geen 20.000 Euro oprotpremie per gezin, maar een grote bezem die in twee richtingen veegt : richting Heimat of richting de sont (niet al te dicht bij de befaamde brug).

  Like

 6. Met een oprotpremie van 20.000 euro geven los je de boel niet op. Het wachten is op een nieuwe soort Hitler die deze keer niet tegen Joden is maar tegen alle moslims. En die de oorlog deze keer niet verliest maar wint! Sorry dat ik het moet zeggen.

  Like

 7. daiyu-ninja zegt:

  ………..‘Denemarken betaalt aan iedere moslim die definitief wil terugkeren naar zijn thuisland ongeveer € 20.000,-‘…………………..

  Waarom 20.000 aan die barbaren geven? Ze hebben al decennialang op de westerse bevolking geparasiteerd.
  Laten we eens berekenen wat ze ons al gekost hebben aan fraude, vernielingen, roof, ziektekosten, psychiaters, inburgering, dubbele kinderbijslag, vrouwenhandel,etc, etc.

  Laat ze eerst dat maar eens terug betalen.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  En toch zijn die Denen niet bijster slim. Die gelukszoekers kwamen waarschijnlijk illegaal Denemarken binnen, kosten vervolgens een berg geld, veroorzaken vaak overlast, en kunnen bij een eventueel vertrek €20.000 Euro vangen. De kans is dan groot dat ze na verloop van tijd met een vals paspoort, of zelfs zonder ID papieren weer naar Denemarken gaan. Compleet met een zielig verhaal als zijnde dat ze vluchteling zijn. In de persoonlijke sfeer heb ik al eens zoiets gezien, niet om trots op te zijn overigens. Eerst er uitgezet worden, en vervolgens met een alias opnieuw gaan starten. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Wil men echt voorgoed van dit rotvolk afkomen, dan zijn er veel drastischer maatregelen nodig. Maak er de omgekeerde volgorde van. Ze kwamen met een vliegtuig, en men stuurt ze weer weg met het vliegtuig. Er kunnen er wel 200 in. En dropt ze vervolgens met goedkope parachutes in hun vaderland. Of hun thuisland dit nu leuk vind of niet. Vervolgens alle Europese grenzen op slot voor die infiltranten. Maar Europa moet zoiets wel willen. Iedere slappe hap oplossing betekent alleen maar een verergering der problemen !

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bigLjohn 17.51. uur. Inderdaad linea recta terug naar de zandbaklanden van Arabirië. En een grote stempel in het paspoort, met de tekst dat ze NOOIT MEER MOGEN INREIZEN! En deze stempelafdruk moet voor heel Europa gelden. Maar de SOCIALISTEN/RODEN en LINKS-LIBERALEN zullen dat samen met de RODEN van de EUSSR tegen houden.

   Like

 9. Wachteres zegt:

  En enkele gedwongen terugreis in een gammel vliegtuigje lijkt mij meer dan voldoende.

  Like

 10. Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

  Terug laten sturen door de kustwacht.
  Hun in een roeibootje en de kustwacht ziet er op toe dat ze aankomen in hun thuisland.
  Als alles goed gaat zijn ze uitgeroeid nog voor ze thuis zijn lol.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Wanneer gaat de bestuurlijke elite eindelijk begrijpen dat geassimileerde moslims in principe geen moslims meer zijn en derhalve dan ook geen gevaar meer vormen voor de ontvangende samenleving. Daarentegen is het een vaststaand feit dat elke gelovige moslim omwille van zijn gelovig zijn nooit geassimileerd zal en kan raken. Elke gelovige moslim zal op termijn een potentieel gevaar gaan vormen voor elke seculiere samenleving omdat de kern van zijn geloof hem of haar beveelt de seculiere samenleving te haten en te streven naar een samensmelting van religie en staat. Dat is juist waar het in de islam om draait “”grote elitaire klootzakken”” die jullie zijn. Snap dat nu eens een keer!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Nog eentje die nog steeds gelooft dat er gematigde moslims bestaan of zo als jij het noemt, geassimileerde moslims. Want dan zijn ze geen gevaar meer..
   Hoe hebben ze dat bij jou er in gekregen. Maakt ook niet uit. Als jij het maar gelooft.
   Dat is alleen voor de buitenkant om betere strategische plekken te krijgen in onze samenleving en om jou te laten denken dat ze geen moslim meer zijn.
   De hele woord combinatie kan al niet als je het zelf leest.
   Zo iets als een gematigde radicaal of een seculiere eskimo.

   Like

 12. Avidia zegt:

  Niks geen geld mee geven, ze hebben ons al genoeg geld gekost, plus frustraties, onrust en noem maar op. Gewoon opdonderen.

  Like

 13. luckybee zegt:

  Deense politica Inger Støjberg, is waarschijnlijk de enige politica in Denemarken die ouders hebben met bloedgroep O?ze scheen zo wel geestig als lichamelijk gezond te zijn?

  Like

 14. Joannes den Hollander zegt:

  Luckybee 17 juli 0.700. Ik heb de term bloedgroep O al enkele malen voorbij zien komen zonder verwijzing of uitleg. Het maakt me wel nieuwsgierig omdat ik zelf deze bloedgroep heb. Mogelijk heb ik iets gemist.

  Like

  • BertG. zegt:

   Die uitleg is regelmatig gepasseerd. Tot vervelens toe.
   Hij vind dan dat je bij de goede mensen behoort om de wereld weer gezond te maken.
   Ga daar maar over nadenken of je daar wat aan hebt en mee wil gaan in zijn beredenering. Daar heb je niks aan gemist. Geloof me maar.

   Like

 15. Tom Hendrix. zegt:

  Deze allah is satan, en de moslims zijn kinderen van satan! Iedereen die zich met dat soort bezig houdt, zal ermee worden besmet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s