Feest: eerste Nederlandse Jihadbaby komt eraan!

Screenshot_14

Thijs Belmonte

Zet de beschuit met muisjes maar alvast klaar!

Wat mooi zeg; Thijs Belmonte wordt binnenkort vader. De Nederlands-Italiaanse Jihadganger, die zich acht jaar geleden tot de (fundamentalistische) islam bekeerde, wordt op dit moment buiten de strijd gehouden om zijn hoogzwangere vrouw bij te staan.

Dat bericht de krant van wakker Nederland vandaag.

Nu is het aparte aan die berichtgeving van de Telegraaf dat men dit als mooi, positief nieuws brengt. De video alleen al geeft je het gevoel dat ze het best mooi vinden: een Jihadbaby. Schattig zeg! Ik citeer de Telegraaf-dame die het item mocht presenteren maar even:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Feest: eerste Nederlandse Jihadbaby komt eraan!

 1. KCMO zegt:

  Als ik de achtergrond van het manneke lees, zal er tijdens de gedwongen conceptie ook wel niet veel “love” in het spel zijn geweest.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ik merk het alweer: Precies op tijd de Telegraaf opgezegd!
  Die redactie daar is gewoon seniel aan het worden! Eerst al met hun Amsberg(Bilderberg)aanbidding en nou weer hiermee! Hoe halen ze het in hun kop om zóiets op een ‘positieve toon’ te brengen?! Wat is er, bezien vanuit de westerse optiek voor positiefs aan? Of wil de ‘Krant van wakker Nederland’niet uit de toon vallen binnen de MSM? Nou, ze kunnen gerust zijn: Qua onnozelheid doen ze dat zeker niet!
  Gadverdamme, wat een verziekte shit! Geen woorden voor!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler 22.53. uur. Hier wreekt zich het feit Theresa, dat we haast geen echte objectieve Pers meer hebben. De meeste, onder invloed van het marxistische gedachtegoed- zijn zo socialistisch als de “neten”, of in ieder geval links-liberaal.
   De Telegraaf pak ik wel eens op zaterdag, en dan vanwege de column van Bob Smalhout en Leon de Winter. Dat is dan ook de enige reden.

   Like

 3. Jan zegt:

  Boeie ..straal negeren is beste

  Like

 4. Republikein zegt:

  Z n ballen hadden eraf geschoten moeten worden.

  Like

 5. Marc Bouwman zegt:

  Natuurlijk moet die Thijs uit het ouderlijk gezag ontzet, en hem zijn Nederlandse nationaliteit afgenomen worden. Voorts dient hij te worden berecht wegens moord op Syrische burgers, haatzaaien en landverraad.

  Daarnaast dient de Telegraaf de bevoegdheid als krant tot publicatie afgenomen te worden, de organisatie wegens landverraad en volksverlakkerij opgeheven.

  Like

 6. maria zegt:

  Ondertussen is ronselaar Maiwand-al-Afghani (de nom-de-guerre van Mustafa bin Abd al-Qadir Sitt Maryam Nasar) doodleuk op vakantie in zijn o zo gevaarlijke thuisland Afghanistan. (waar hij destijds moest vluchten voor de Noordelijke Alliantie: hij is dus Taliban) Hoe is hij in godsnaam ooit ons land binnengekomen?

  Like

 7. BertG. zegt:

  Zie hier het verschil. Vader met fascistische trekjes veroordeelt om geen kinderen te kunnen opvoeden vanwege zijn geloof. Verschijnt ook in een uniform bij rechtbank.
  Dat er wat los zit bij die man moge duidelijk zijn.
  http://www.powned.tv/nieuws/raar/2013/06/nazi_strijdt_voor_kind_als_hit.html

  Nou is dat inderdaad niet de beste plek om op te groeien maar ik zie geen verschil wanneer je vader een jihadstrijder is. Allebei fascistisch met vreemde gedachtes.
  Bij de 1 wordt de wet erbij gehaald en de ander wordt gefeliciteerd met de geboorte.

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Ik hoop dat zijn ultieme wens, sneuvelen voor allah snel plaats vind. Van het door deze psychopatische zaadschieter gecreeerde duivelse bastaardje zal, met of zonder vader bij voorbaat toch niets terecht komen.

  Like

 9. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  En zo onstaat er een cultuurtje waarin iedereen Klassiek Arabisch spreekt. Dat geeft ideologische problemen voor KSA.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s