GB: tot de helft van alle aangiftes van delicten wordt niet meer vervolgd

Screenshot_45

Normaal gesproken worden zulke ontwikkelingen pas bekend bij het grote publiek na de vaststelling dat de politie complete stadsdelen heeft opgegeven. Want meestal gaat het om delicten, waarvan de vervolging de cultuur ontziet die eigenlijk helemaal geen bescherming nodig heeft, omdat die al zo machtig is dat zij ons allemaal kan terroriseren. Of, met andere woorden, het zijn overwegend typische delicten gepleegd door buitenlanders, zoals inbraak, roofovervallen, seksuele intimidatie enz.

Scotland Yard heeft 346.397 van de in 2012/2013 aangiftes van een delict – ongeveer 45% – weggegooid.

Ongeveer 40% van de inbraken, een vierde deel van de roofovervallen en 80% van de fietsendiefstallen werden niet in behandeling genomen.

Dat leidt ertoe, dat het aantal van zulke delicten automatisch de hoogte inschiet als de daders er zo gemakkelijk mee wegkomen.

Bij de geweldsovervallen ging het om ongeveer 11.000; ca. 23% van de roofovervallen; 85% autodiefstallen.

The Telegraph

Nu hebben we in onze archieven artikelen, die bewijzen dat dit ook in andere grote Europese steden het geval is, zoals in Amsterdam of Parijs. In Duitsland kent men alleen de samenvattende formulering: de politie heeft dit of dat stadsdeel opgegeven. Men gaat er niet meer naartoe, behalve met heel veel agenten.

Het is bijzonder frustrerend wanneer je aangifte doet van het in het nauw gebracht worden door een Turkse buurman en dat de politieagent die komt zelf een Turk is, die onmiddellijk cultureel partijdig aan de kant van de dader gaat staan. Dat overkwam een bejaarde vrouw in Stuttgart-Cannstatt. Op een andere vrouw, die door een jonge Turkse werd bedreigd en aangevallen, werd door een politieagent (eveneens van Oriëntaalse afkomst) hevig ingepraat om geen aangifte te doen. Mocht ze dit toch doen, dan wil hij per se ook een klacht van de jonge Turkse opnemen “wegens racistische belediging”, waarvan nooit sprake was.

Screenshot_1

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/17/grosbritannien-bis-zu-der-halfte-der-angezeigten-straftaten-werden-nicht-mehr-verfolgt/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, Justitie, lafheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op GB: tot de helft van alle aangiftes van delicten wordt niet meer vervolgd

 1. Lang leve de multiculturele samenleving?!

  Like

 2. Leo zegt:

  Waar kennen we dit van…..?

  Politie en justitie hebben al gefaald. De kosten van de voortgang van de ellende wordt wel uit jouw portemonaie gehaald !

  Pak ze maar zelf aan! met welke middelen dan ook !!!!, de politie doet het niet meer……….

  – Heb schijt aan de “overheid”, ze hebben het ook aan jou !

  Politie?? : Gewapend verlengstuk van de belastingdienst — ping kassa, in naam der wet !

  Like

 3. De handhaving is in NL nog slechter, vorige week was in het nieuws dat het aan tal criminele aangiftes was gedaald tot 1,1 miljoen van 1,2miljoen. Als je dan weet dat er maar 300duizend worden opgepakt en uitgewerkt dan maakt die daling weinig uit. Daarom doen de meeste mensen aangifte ivm de verzekering, als dat niet meespeelt dan ga je niet voor joker een uur op een politie bureau zitten allerlei formulieren invullen, ze doen er toch verder niets mee in 3/4 van de gevallen: Geen prioriteit!

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Ziehier de zegeningen van de MOSLIMVERRIJKING-KOTS! En dat is de schuld der RODEN en Links-liberalen, met hun perfide cultuurrelativisme, en hun politieke correctheid! De ellende is begonnen in Nederland, onder Joop den Uyl, die toestond dat Turkse-en Marokkaanse “gastarbeiders”, toestond om hun gezinnen naar Nederland te laten komen. Daarna het vuile smerige VERRAAD van het EEG parlement in 1975, de Resolutie van Straatsburg! Vuile politiek om de eigen blanke bevolking tot slaven te maken. En de Ellende Unie, hebben ze ons ook door “de strot”, geduwd.

  Like

 5. BertG. zegt:

  Is het hier anders dan. De helft wordt niet eens meer aan gegeven en de andere helft gaat de prullenbak in.
  Kan het nog duidelijker dan, dan dat ze er geen tijd en zin in hebben.

  Like

 6. Henny Clemens zegt:

  Ik heb hier al eens beschreven wat mijn gezin is overkomen en toen wist ik dit nog niet, maar, ik heb het wel zo gevoeld, en ik heb het zelfs een rechercheur in zijn gezicht gezegt, hij keek mij aan en draaide zijn hoofd om en zei , u woont niet in Italié, maar in NL.
  Ik zei, maar wat hier geubeurd lijkt er wel veel op.
  Ik was woest en als ik zo boos ben kan ik niet zo adrem zijn, ik sla dicht.
  Dus dit verbaasd mij niet echt, het is een bevestiging van mijn ons vermoeden toendertijd.
  Het beangstigt me wel dat het echt zo is.

  Like

 7. Henny Clemens zegt:

  Leo 17:48@
  .
  Ja Leo dat zouden we moeten doen, maar wij zijn te lang een leven gewend van rede, ruzie uitpraten en proberen samen het midden te vinden daar waar we samen weer verder kunnen.
  Dit is zo nieuw zo onbekend.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Jack Terrible zegt: 17 juli 2013 om 17:02
  Lang leve de multiculturele samenleving?!

  Hiep, hiep, hiep hoera! :-{

  Like

 9. Jan zegt:

  Ook zo’n verrijking: verkrachtingen door moslim-taxichauffers enorm

  No woman is safe in a minicab, says rape judge
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-170276/No-woman-safe-minicab-says-rape-judge.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s