Het Midden-Oostenbeleid van Barack Obama is totaal mislukt

Screenshot_31

Morsi-aanhangers verwachten steun van Obama

Barack Obama stond tot voor kort te boek als vriend van de Moslimbroeders. Wil Amerika dat Mohammed Morsi een burgeroorlog ontketent in Egypte? Wat hebben de Amerikanen überhaupt met islamisten?

Het Amerikaanse beleid in het Midden-Oosten is een grote mislukking geworden. Tussen de zandstormen zie ik een wankelende Amerikaanse vlag. Egypte is het symbool geworden van het faillissement van Barack Obama’s islambeleid.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Het Midden-Oostenbeleid van Barack Obama is totaal mislukt

 1. Tom Hendrix. zegt:

  De OPPERMOEFTI, Obamadrama, is de grootste oorlogsmisdadiger sinds de Joegoslavië crisis. En de Democraten in de V.S. zijn SOCIALISTEN. Het is zo klaar als een klontje, overal hebben de moslims, hun vazallen geinstalleerd, ook in de V.S.

  Like

 2. Seculiere zegt:

  Ze zijn daar toch niet zo dom in het midden oosten.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  “Wat hebben de Amerikanen überhaupt met Islamisten?”
  De Amerikanen in het algemeen niets, denk ik. OBAMA bleek er onverwachts wat mee te hebben. Iets, wat ze bij zijn eerste verkiezing totaal nog niet door hadden en bij zijn tweede, denk ik, nog niet helemaal. Ik kan het ze niet kwalijk nemen, want tot mijzelf, bijvoorbeeld, moest het ook doordringen. Volgens de officiële lezing was de man immers gewoon Baptist. -Ja, logisch, zeg je achteraf, maar ondertussen……. Het is toch een soort kiezersbedrog, dat zich in de geschiedenis van de Amerikaanse verkiezingen nooit eerder heeft voorgedaan. Alle vormen van Fraude die ooit de revue zijn gepasseerd, maar dit….Neen.
  Maar ja, ik merkte het eens eerder op: Achteraf zat het risico er in. Eerste gekleurde president, prima, maar dan toch liever met Afro-Amerikaanse Roots. Deze man had Afrikaanse, wat het Islam-risico vanzelfsprekend verhoogt et voilà……. Hij is echter na twee termijnen niet meer herkiesbaar. In de tussenliggende periode is het devies: Zijn doen en laten met argusogen blijven volgen en hem blijven ontmaskeren waar men kan.

  Like

 4. Eline zegt:

  Wat hebben Amerikanen überhaupt met islamisten.

  Tja,als ze een moslim als president kiezen……

  Like

 5. Joop Klepzeiker zegt:

  Mislukt ??

  Het is maar hoe je het bekijkt.

  Like

 6. Jan zegt:

  Krijsende pislamisten bij de Al Aksa (wanneer blaast Israël dat ding eens op?) nav de afzetting van Morsi

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Vieze HAATBAARD, ik hoop dat alle vlooien ter wereld intrek nemen in jouw vieze BAARD. HAAT dat is het enige wat jullie willen. Moge de PISLAM compleet vernietigd worden, jullie gekken met jullie allah snackbar.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Barrack Hussein Obama als Amerikaanse presiden?Met Kennedy hebben de Amerikanen mindstens 3 oorlogen verloren, van Barrack Hussein Obama moeten we zo snel mogelijk af. Hij kan nooit onze supreem comander zijn.

  Like

 9. maria zegt:

  De gebeurtenissen in het MO zijn beangstigend. Zo veel meer beangstigend is de houding van onze “intelligentsia” (afgestudeerd in dhimmitude en islam-apologetie, maar zeker niet in economie, anders stonden we nu beter voor) Obama de salafisten-financier voorop. Maar vergeet onze eigen “helden” niet. Kijk eens op Twitter naar Ewout Klei (@VriendKlei) en zijn onvermoeide pogingen de Moslim-broederschap goed te lullen: “Egyptische leger heeft coup tegen Moslimbroederschap goed voorbereid volgens NYT http://bit.ly/1b2W8Fq Europa moet terugkeer Morsi eisen.” Terwijl hij aan Israël wel hoge “humanitaire” eisen stelt : “Wel positief dat Israël eindelijk druk internationale gemeenschap voelt http://972mag.com/whats-in-the-new-eu-guidelines-regarding-activities-beyond-the-green-line/75878/ … Maar Netanyahu doof, net als Vorster & Botha.”(die eisen stelt hij NIET aan Pakistan want te moeilijk: “Realisme. Pakistan heeft net weer de doodstraf heringevoerd. Walgelijk, maar moeilijk aanspreekbaar.” Hij valt pas echt door de mand als hij berichten over genocide op christenen wijt aan “islamofobie” : Degenen die zich voor vervolgde christenen inzetten vaak islamofobe agenda. Hala Naoum Néhmé daarop geen uitzondering http://www.elsevier.nl/Juist/achtergrond/2013/7/Christenvervolging-in-moslimlanden-1299750W/
  Echt een pareltje oftewel een echte quasi-christelijke schoft! Ik kwam op zijn spoor via @Simone Laurey (topwijf)

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Maria 03.08. uur. Deze Klei, past uitstekend in het rijtje: van Agt, Harry-hamas-van Bommel, Gretta Duysenberg en Anja Meulenbelt. Het zijn anti-semieten pur sang!

   Like

 10. Avidia zegt:

  Gatfer, wat een schreeuwlelijken, gauw weg er mee. Het is een vreselijk volk, hoe is het mogelijk dat dit soort mensen nog bestaat, uit het jaar nul.

  Like

 11. Jan zegt:

  Egypte kan de gratis F-16’s nou wel helemaal vergeten:

  Like

 12. Jan zegt:

  Einde van een mooie liefde met Obama?
  John McCain zegt dat de onvoorstelbare dreiging van Al Qaida komt door gebrek aan leiderschap van de VS. Deze kritiek zal hem duur komen te staan. Enkeltje Gehenna.

  McCain said Al Qaeda is “strengthening every day in every way because of a lack of American leadership and policy.” He said Obama has two foreign policies. The first is a “not Bush” policy and the second is one of “withdrawing.”
  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2013/08/11/McCain-Al-Qaeda-Incredible-Threat-Because-of-Lack-of-US-Leadership

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s