Britse krant waarschuwt voor Duitse toestanden

Screenshot_27

Uit een uitgelekt document van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken blijkt een stijging van het criminaliteitscijfer – en van de chaos, omdat scholen er moeite mee hebben om alle kinderen op te vangen die helemaal geen Duits spreken. Verontrustend is, dat het ministerie ook vreest dat het in de steden tot onlusten zou kunnen komen.

Uit het document van het Duitse Bureau voor de Statistiek blijkt, dat er binnen drie jaar 437.000 Roemenen en Bulgaren naar Duitsland zijn gekomen. Vorig jaar kwamen er ongeveer 176.000, 40.000 meer dan in 2011.

De burgemeester van Duisburg klaagt over getto´s met Roemeense zigeunerfamilies, die hun kinderen er in groepen op uit sturen om te bedelen, zakken te rollen en in te breken. In Berlijn doen de migranten zich voor als toeristen om zich onder andere toeristen te mengen die met grote aantallen gebruik maken van minibusjes. Ze worden onder vreselijke omstandigheden door bendes ondergebracht, die hen daarna als zelfstandigen aanmelden om een graantje mee te pikken van de gulle welvaartsstaat.

Het meest verkochte dagblad in Duitsland, “BILD”, dat details van het rapport van het ministerie van Binnenlandse Zaken publiceerde, zei: “Het document waarschuwt nadrukkelijk voor de gevolgen voor de sociale vrede.” Het document waarschuwt voor illegale ruimtes met matrassen, waar vaak tot 20 personen slapen. Het omschrijft “smerige binnenplaatsen, uitpuilende afvalcontainers” en “luidruchtige groepen mensen in de vroege ochtenduren”.

Het rapport vertelt van chaotische scene op scholen, waar de kinderen uit Roemenië en Bulgarije, die de Duitse taal niet machtig zijn, de Duits sprekende kinderen van hun werk afhouden. Misdaden en vooral prostitutie zijn in de door immigranten bewoonde gebieden als een raket de hoogte ingeschoten.

Wanneer per 1 januari 2014 de beperkingen voor de beide nieuwe EU-leden worden opgeheven, zouden zich enorme golven werk- en gelukszoekers over Groot-Brittannië kunnen uitstorten. Maar Duitsland heeft , dankzij een gat in de wet, nu al te maken met een stroom migranten, met zorgwekkende gevolgen. Stephan Meyer van de CSU in Beieren in Zuid-Duitsland zegt: “Het misbruik van sociale uitkeringen in het kader van het vrije verkeer van personen en goederen binnen de EU moet gestopt worden.”

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/07/briten-zeitung-warnt-vor-deutschen-verhaltnissen/#more-343445

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.express.co.uk/news/uk/415336/Migrant-chaos-hits-Germany-and-we-re-next

Auteur: Anil Dawar (vertaling: Klaus F.)

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Europa, Groot-Brittannië, Immigratie, Naïviteit, Roma en Sinti. Bookmark de permalink .

10 reacties op Britse krant waarschuwt voor Duitse toestanden

 1. luckybee zegt:

  Wij hebben Frank Bauwer die ze naar ons toe kunnen lokken en dat hebben de Duitsers niet ook niet de Engelsen.Zanger Frans Bauwer hij moet eerst maar leren zingen vind ik.

  Like

 2. Roni Thome zegt:

  Persoonlijk denk ik dat de Duitse regering en autoriteiten (de moderne Weimar Republiek) en de regering en autoriteiten in Engeland (de moderne regering van Neville Chamberlain) hebben het beide mis. Beiden proberen voor de huidige “Peace in our Time” tijd te winnen en ze hopen dat alles goed zal gaan. De regering in Duitsland moet vooral vrezen voor haar eigen autochtone bevolking. Net als tijdens de Weimar Republiek hopen de ‘morchend Knochen’ van de oude politiek dat de boel zal zich stabiliseren. Men moet niet vergeten dat er nu alle ingrediënten aanwezig zijn voor de terugkomst van het Fascisme en Nationaal Socialisme.
  a) Duitsland kampt met een diepe economische crisis, b) de autochtone bevolking heeft niet veel vertrouwen in de huidige oude politieke partijen (net als toen), c) De haat tegen de EU neemt de plaats van de toenmalige haat tegen het ‘Verdrag van Versailles’ (1919). Toen ging Duitsland gebukt onder de betalingen voor oorlogschade. Tegenwoordig moet Duitsland op haar rug dragen de hele bende “Schmarotzern” (klaplopers) uit Zuid Europa. Duitsland is vol met mensen die ook tijdens de Weimar Republiek diep waren gehaat (Oost Europeanen) plus de aanwinst van de moderne tijd uit de Derde Wereld. d) In de herenigde Duitsland zijn er nu al actieve Neo nazi groepen en in Oost Duitsland wemelt het ervan. e) de bewegende kracht in Duitsland van 1918 -1933 waren de soldaten die huiswaarts terugkeerden. Velen hebben zich toen gegroepeerd in de zgn. “Frei Korps” en ze vochten tegen de Communisten en de Sociale Democraten. Tegenwoordig zijn veel soldaten die terugkeerden uit “Vredesmissies” in Irak,
  Afghanistan, de wateren voor Somalië enz. . Zij keerden terug om te zien dat hun eigen thuisland wordt onder hun kont weggekaapt door dezelfde moslims tegen wie ze vochten. Hun vijand krijgt hulp van Culturele Marxisten aan de top. Hoelang zal het duren, totdat deze veteranen (die nu ook geen werk hebben) veranderen in de nieuwe “Frei Korps”? Hoe lang zal het duren totdat een charismatische leider (of leiders) door de microfoon zal brullen: “Die große Zeit ist jetzt Angebrochen, Deutschland is nun erwacht!”

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Roni Thomé 18.07. uur. Ik ben onder de indruk van uw gedegen reactie. En ik denk dat het zo inderdaad wel zou kunnen gaan. Iedereen, met vol verstand, kan zich toch indenken dat de hele Euro, een giga mislukking is geworden, en eigenlijk al was toen men ermee begonnen. Het meest crimineel vind ik nog het feit, dat de EUSSR bojaren Barosso, Schulz en von Rampui, alle schulden van het zuiden van Europa, ook de schulden van het noorden van Europa willen laten zijn. Iedere boerenl.l kan zich toch voorstellen, dat dit nooit goed kan aflopen, maar het politieke zooitje, duwt maar door. En wat Nederland betreft, PINOKKIO RUTTE en Jan Kees de JAGER, hebben vorig jaar, met toestemming van de 2e kamer, ONZE SCHATKIST overgebracht naar de RODEN in BRUSSEL. Dus feitelijk bestaat NEDERLAND als soevereine staat niet meer!

   Like

  • Peter Klaasing zegt:

   Waar is het Frei Korps van Nederland? Of zijn wij helemaal gehersenspoeld tot een zootje lafaarts, die alleen maar kunnen toekijken hoe ons land door schurken als Rutte en Samsom naar de bliksem word geholpen?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Peter Klaasing 20.53u. Inderdaad. Tenslotte waren die Freikörpse in de periode 1918-1919 ook verantwoordelijk voor het uit de weg ruimen van de Spartakusbund en hun leiders Katl Liebknecht en Rosa Luxemburg. Achteraf bekeken niet zó gek, want die waren Anarchistisch-Links en vervuld van elke verbroedering, behalve met de gewone, hardwerkende Duitse kleinburger. Je kunt dus wel inschatten, wat díe er in het huidige tijdvlak voor een zootje van gemaakt zouden hebben. Het is dat het toen nog niet speelde, maar ik zie die Rosa Luxemburg er best voor aan, dat ook zij in deze tijd juist de moslims in bescherming had willen nemen.

    Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Ik zeg het nogmaals beste mede-reageerders, de ELLENDE UNIE is de oorzaak van deze problemen. De RODEN/SOCIALISTEN, LINKS-LIBERALEN,LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN, mogen zich aanrekenen, dat we met een noodvaart op de afgrond afkomen. Brussel en de rode bojaren, de kelner Barosso, de kampcommandant der SS Schulz, en de TROL van Rompuy, zijn met afstand de grootste landverraders die er bestaan. Deze niet gekozen CRIMINELEN denken dat ze ongestraft door kunnen gaan met hun vuig verraad en het storten van alle Europese landen in de diepste ellende. En bij ons is het MARX RUTTE en de bolsjewiek SAMSOM die dezelfde verradersrol spelen!

  Like

  • Roni Thome zegt:

   @Tom Hendrix
   Ben helemaal met je eens. De EU is veel meer dan de ELLENDE UNIE. Het is uit de klauwen wild gegroeid monster die nu west en noord Europa leegzuigt. Sommige mensen denken dat wij – via onze stemmen – de boel bij de EP en EU kunnen veranderen. Dat is helaas een illusie. De afgevaardigden die naar de Straatsburg worden gestuurd, komen daar – misschien – met goede bedoelingen. Echter zodra ze deze ‘Costa del Oro’ binnentreden, zijn ze als ‘Alice in Wonderland’. Stel je voor! Mensen die leefden hun hele leven als “Zeeuws Meisje” (geen cent te veel) met voor ontbijt afgemeten 2 sneetjes brood met margarine en half doorzichtig plakje ham of suiker als beleg en een koekje bij de koffie. Nu komen ze in een wereld waar voor de lunch champagne wordt geserveerd en kaviaar als hors d’oeuvre! …Alles op de kosten van de Europese belastingbetaler. Maar vier keer per maand werken en duizenden van Euro’s, belastingvrij, als basis salaris cashen plus alle andere kortingen. Geen van deze mensen denkt verder over ‘God en Vaderland’ ..Ze zijn ‘SAMEN VOOR ONS EIGEN’. Zodra ze in de Bling Bling Mercedessen van de EU stappen, zijn ze Grand Signors…De Vrije Jongens van de Wereld. De luxe wordt voor een reden geboden; de verschillen bij de kleintjes weg te werken. De leden moeten een doel streven: hun eigen persoonlijke doel!. U kunt het vergelijken met de praktijken van advocatenkantoor Bendini, Lambert & Lock uit het boek “The Firm” van John Grisham (film met Tom Cruise in de hoofdrol). Dat zijn de mensen die ons, onze kinderen en zelfs kleinkinderen moeten vertellen wat goed voor ons is. Laat mij niet lachen!.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s