Politiek showgebed van een 73-jarige moslima in de rechtbank in Hagen

Screenshot_16

Islamitisch gebed: vandaag een showgebed van een ”vrome oude Turkse” en morgen een strijdgebed van de jonge krijgers van een complete krijgersclan om de rechters te intimideren? Wie vandaag het ene toestaat, daagt tegelijk het andere mee uit:

Het was een behoorlijk bizarre scene, die zich in de middag in de gang van de arrondissementsrechtbank afspeelde: een 73-jarige streng gelovige moslima, met een gewaad tot aan de grond en een hoofddoek, had haar dunne zomerjas uitgetrokken en als provisorisch gebedskleed op de vloer uitgespreid. Ze ging er op haar knieën opzitten, strekte haar handen naar boven en riep “Allahu Akbar”- Allah is de grootste. Daarna murmelde ze soera´s uit de koran en boog zo diep naar voren, dat haar voorhoofd de zomerjas aanraakte. In deze houding bleef ze minutenlang naast rechtszaal 201 zitten.

Gelukkig reageerde rechter Markus Teich correct en liet de oma samen met haar gebedskleed de tijdelijk tot moskee veranderde gang ontruimen.

Politieagenten ontruimden de zaal

Beide aangeklaagden hadden op 19 februari bij een messentrekkerij twee mannen zwaar verwond in het voetgangersgebied. Ongelooflijke reden: ze voelden zich in hun eer gekrenkt, omdat ze niet werden gegroet. “Een absoluut te verwaarlozen aanleiding”, aldus de voorzittende rechter Markus Teich. “En dat alles slechts vanwege gekrenkte eer.”

Dat zag de uit 16 leden bestaande familieclan in de rechtszaal echter heel anders. Na het einde van de rechtszaak kwam het tot geschreeuw, woeste Turkse bedreigingen en tumult in de rechtszaal. Maar dat kent men al van andere processen, men doet er luchtig over en binnen justitie boekt men het inmiddels af onder de noemer “folklore”.

Der Westen

Dit artikel is een klikje waard, want er worden nog enkele commentaren van de toevallige toeschouwers van deze bizarre “religieuze” show geciteerd.

Screenshot_15

Arrondissementsrechtbank in het Duitse Hagen

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/17/politisches-schau-gebet-einer-frommen-72-jahrigen-muslimfrau-im-gerichtsgebaude-in-hagen/#more-46936

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Criminaliteit, Duitsland, Islam, Islamisering, migrantengeweld, Moslims, Multiculti. Bookmark de permalink .

12 reacties op Politiek showgebed van een 73-jarige moslima in de rechtbank in Hagen

 1. Cathja zegt:

  Ze zetten zichzelf steeds meer voor gek! Dit moeten ze vooral vaak doen, dan komt er misschien ooit een moment dat de hele islam niet meer serieus genomen wordt (wat helaas nu veel te vaak gebeurt!).
  Ik walg van deze poppenkast! Je kunt nu ook weer zien dat ze eisen dat de rechter op hun klacht in gaat, en zo niet, dan breekt er een groot tumult uit. Schreeuwen en dreigen, ja, daar zijn ze steengoed in!
  Moslims als dezen kan ik maar één raad geven: verdwijn uit dat ellendige Europa! En snel!
  Als ik één wens zou mogen doen, dan was het deze!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja 06.44. uur. En weer ben ik het met je eens Cathja. Waarom zien wij, de burgers-wel de waarheid omtrent de perfide ideologie, der islam, en weigert de politiek deze waarheid te zien! Deze ideologie zal nooit overeenkomen met de seculiere staat, en is daardoor strijdig met onze democratische waarden. Maar ik snap het al, de socialisten, links-liberalen, en christen-democraten hebben allemaal ingestemd met de Resolutie van Straatsburg in 1975. En dit VERRAAD aan ons, zullen ze met hand en tand verdedigen, daarvoor manipuleren ze zelfs verkiezingen. Ik weet haast zeker, dat de 2e kamer verkiezingen van 12 september j.l. zijn vervalst. MARX RUTTE belde al uren voor de definitieve UITSLAG met de crypto communist SAMSOM om deze te feliciteren!

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    mark rutte en v(d)iez(d)erik samson zijn chucky’s.
    En de toyboy’s van brussel.

    Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Wat moet je met zulke lui? Voortaan maar overal, in woord en daad, over dergelijke ‘religieuze uitingen’ heen walsen, denk ik. Dat is de enige juiste reactie. Dan héét het maar: ‘geen respect voor onze koeltoer, zij hebben het ook niet voor de onze. Die ‘aanleiding’ -als het dat woord althans verdient, eed mij sterk denken aan een -ironisch- fragment uit Thomas Mann’s Buddenbrooks: Dochter Tony, sociaal onzeker geworden door haar scheiding, komt Lààiend thuis en:
  “Oh, Mama, wat ik nóu toch meemaak! Die Madame Möllendorpf, geboren Hagenström, dat schepsel, dat Julchen, die groet mij niet! Nee, die groet mij niet! Ze wacht tot ik het eerst groet Ik ben……enzovoort” Het lijkt er sterk op, dat dat deze lieden, net als die 19de Eeuwse dame, bij voorbaat minachting verwàchten en om die reden maar beginnen met messen trekken. En hun bejaarde bloedverwante probeert bij voorbaat respect af te dwingen met openlijk tentoon gespreide vroomheid. Dat ze het tegenovergestelde ermee bereiken, kunnen ze niet bevatten.
  Afserveren naar Turkije, de hele kliek, dàt moest nou eens kunnen. (Overigens niet, zonder de opgelegde straffen te hebben uitgezeten, natuurlijk).

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja Theresa, 7:46,

   straffen voor het minachten van ónze cultuur, het niet respecteren van anders denkenden en het ontwrichten en financieel uitputten van onze samenleving! Er zijn nog veel meer zaken waarvoor ze gestraft zouden moeten worden, maar dan wordt mijn reactie te lang…!
   We kunnen ze ongetwijfeld allemaal zelf wel bedenken.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Dit soort tuig gaat het niet om eer. Overigens, welk soort eer? Zij zoeken gewoon een aanleiding iemand neer te steken, kreupel te slaan en als het even meezit te doden. Dit soort schoften moet men na het uitzitten van hun straf meteen het land uit flikkeren. Steeds opnieuw zie je weer dat de islam het meest lage in de mensen omhoog haalt. Wat mij betreft mag de gehele islam Europa uitgedreven worden. Vroeg of laat zal het er toch wel van komen, is mijn overtuiging tenzij de islam zelf gaan imploderen.

   Like

 3. BertG. zegt:

  Je zal nergens anders zulke grote acteurs tegenkomen. Geboren toneelspelers zijn het.
  Alles trekken ze uit de kast om de aandacht te trekken.
  Zie de vele pallywood voorbeelden die regelmatig verschijnen.
  Waarom, omdat het werkt en effect heeft voor de meeste.
  Mensen hebben het er over dus is het doel bereikt.

  Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Hopelijk zal de rechter net zo straf zijn in het vonnis en de motivering daarvan, als in het ontruimen van provisorische moskeeën. In dat laatste kan trouwens een mooi precedent gevonden worden. Hopelijk kent het vonnis een referentie aan bewezen xenofobie en het schenden van de Grondwet, in casu discriminatie naar levensovertuiging.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Vergeet niet hun vulcaantjes zijn allemaal kunstmatig geblussed, dat Creert bij deze vrouwen , een haat en frustratie dat ze niet met af en toe te exloderen gecompenseerd kan worden.Ze worden geniepig en gemeen.Voor al tegen zwakkeren bvb baby’s van andereren. Dat herrinnert mij aan mijn tante de vrouw van mijn oom, in Indonesie . Haar lievelings spelletje is hete sambel in de mond van de Baby’s te stoppen, als ze begint te gillen doet ze net als of ze niet weet waar om.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s