Een invasie van zakkenrollers: Verontrustende beelden tonen Oost-Europese bendes die schaamteloos op klaarlichte dag in de straten van Parijs actief zijn (en naar het Verenigd Koninkrijk zouden kunnen komen)

Screenshot_1

• Verontrustende beelden tonen Roemeense en Bulgaarse bendes die actief zijn in Parijs

• Gepubliceerd in ‘Paris Match magazine’ dat 8 pagina’s aan hen heeft gewijd

• Die tonen agressieve bendes die chaos en ellende in de Franse hoofdstad veroorzaken

Terwijl ze hun prooi rond een aantal van de meest bekende toeristische attracties in de wereld besluipen, zullen ze zich door niets laten stoppen om te intimideren en te stelen.

Screenshot_2

Deze verontrustende foto’s’, die werden gepubliceerd in het prestigieuze tijdschrift ‘Paris Match’, laten acht pagina’s zien van bendes uit Roemenië en Bulgarije die in Parijs opereren. Het tijdschrift heeft acht pagina’s aan hen gewijd onder de kop ‘De schaamteloze criminaliteit van zakkenrollers’.

Screenshot_3

Zonder enige schaamte richten zij zich op klaarlichte dag op hun slachtoffers bij geldautomaten, op drukke trottoirs en in parken en metrostations. De bendes, die steeds agressiever worden, veroorzaken chaos en ellende in de Franse hoofdstad.

Screenshot_4

Politiepatrouilles moesten drastisch worden vermeerderd rond de iconische monumenten, zoals de Eiffeltoren en het Louvre museum, waar eerder dit jaar personeel wegliep vanwege het ontbreken van bescherming tegen georganiseerde groepen Roma, die op grote schaal stelen van werknemers en toeristen.

Door bendeleden, van wie velen nauwelijks tieners zijn, worden dagelijks talloze diefstallen uitgevoerd.

En omdat Groot-Brittannië zich voorbereidt om duizenden immigranten uit Roemenië en Bulgarije toe te staan om werk in het Verenigd Koninkrijk te zoeken, als gevolg van wijzigingen in de immigratieregels van de EU op 1 januari volgend jaar, is er alle kans dat soortgelijke Roma naar het Verenigd Koninkrijk komen.

Screenshot_5

Toen de socialistische regering van president François Hollande een jaar geleden aan de macht kwam, beloofde zij de Roma opnieuw te huisvesten en hen te integreren in de samenleving.

Maar, nadat hij kritiek had op de centrumrechtse regering van zijn voorganger Nicolas Sarkozy omdat deze de immigranten te hard zou hebben aangepakt, nu wordt Hollande geconfronteerd met de politieke realiteit.

De minister van Binnenlandse Zaken, Manuel Valls, heeft de politie bevolen om kampen van de Roma zigeuners en sloppenwijken te ontruimen zonder hen opnieuw te huisvesten en hij heeft meer Roma uit Frankrijk uitgewezen dan Sarkozy deed.

Vorig jaar werden bijna 13.000 Roemenen en Bulgaren uit Frankrijk gedeporteerd, een stijging van 18,4 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. En velen zijn van plan om te profiteren van de verslapping in de veranderingen van de EU regels door te verhuizen naar Groot-Brittannië.

Deze week bleek uit een uitgelekt rapport van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken – het equivalent van het Home Office – dat het land ook wordt getroffen door een toevloed van Roemeense immigranten, omdat het al zijn immigratieregels heeft versoepeld.

Screenshot_6

Het document beschrijft de omstandigheden in overbevolkte sloppenwijken, gevaren voor de volksgezondheid, een dramatische toename van de criminaliteit en ontwrichting op straat als gevolg van de toestroom van immigranten uit de twee landen.

In het afgelopen jaar alleen al zijn 176.000 Roemenen en Bulgaren Duitsland binnengekomen en lokale overheidsorganisaties waarschuwen de autoriteiten dat ze moeite hebben om dat aantal het hoofd te bieden.

De Duitse krant die het uitgelekte rapport in handen kreeg, zegt dat het document expliciet waarschuwt voor de ‘gevolgen voor de sociale vrede’.

Het rapport van het ministerie van Binnenlandse Zaken verwijst naar ‘een extreme bezetting van vervallen, onbewoonbare panden als illegale slaapzalen’ en het voegde eraan toe dat tot 20 mensen op een kamer slapen. Het vermeldt ‘smerige binnenplaatsen, overvolle vuilnisbakken’ en ‘een drukke mensenmassa in de kleine uurtjes’.

Het rapport waarschuwt ook dat de scholen onder druk staan als gevolg van het aantal niet-Duitstalige leerlingen, en zegt dat de misdaad – met name de prostitutie – stijgt in de gebieden waar de nieuwkomers zich hebben gevestigd.

Screenshot_7

Screenshot_8

Screenshot_9

In Parijs is het een favoriete truc van de kinderbendes is om toeristen te benaderen met het verzoek om een nep ‘petitie’ te ondertekenen terwijl ze geld uit geldautomaten halen.

Omdat hij afgeleid wordt door hun aanpak merkt het slachtoffer niet dat de dieven zijn pincode te zien krijgen en dan zijn bankpas stelen om geld voor zichzelf op te nemen.

‘Spreek je Engels?’, is een andere openingszet die gebruikt wordt voor toeristen, waarop de bendeleden zichzelf helpen aan geld en bezittingen, vaak zonder dat hun slachtoffers het zelfs maar in de gaten hebben.  Ze stelen op een andere manier, meer rechtstreeks, geld en kostbaarheden. terwijl mensen in het park of in de metro zitten.

Sommigen van de bendeleden zullen zich onder de 1.769 minderjarigen hebben bevonden, die in 2012 door de Franse politie werden vastgehouden voor het plegen van soortgelijke misdrijven, maar zelfs als ze worden betrapt worden ze binnen een paar uur vrijgelaten.

“Er is heel weinig dat we met hen kunnen doen”, gaf een Parijse politiebron toe. “Omdat ze kinderen zijn, worden ze in feite vrijgesteld van vervolging. Een groot deel van het geld dat zij ‘verdienen’ komt terecht bij de volwassen koppelbazen die hen begeleiden. Die zijn veel moeilijker te vangen, omdat ze zich achteraf verbergen”.

Het Louvre alleen al heeft nu permanent 20 geüniformeerde agenten die in de toonzalen patrouilleren, vijf van hen worden bij de ingang geplaatst.

Vergelijkbare patrouilles zijn geplaatst rond ‘gewijde’ monumenten, waaronder de Notre Dame en de Sacre-Coeur, evenals de Eiffeltoren, het Centre Pompidou en het Paleis van Versailles, ten westen van Parijs.

Politieagenten in burger mengen zich tussen de duizenden mensen die elke dag Parijs bezoeken en het aantal bewakingscamera’s is eveneens verhoogd.

Twee jaar geleden zei de toenmalige  minister van Binnenlandse Zaken van Frankrijk, Claude Gueant, dat het overgrote deel van de straatroof in Parijs werd uitgevoerd door de kinderen van Roma-immigranten uit Roemenië en Bulgarije.

Parijs is de meest populaire toeristische bestemming in de wereld en de Britten zijn de grootste bezoekersgroep – dat wil zegen dat duizenden mensen uit het Verenigd Koninkrijk het slachtoffer worden van de bendes.

En nu, met de op handen zijnde versoepeling van de immigratieregels in dit land, staan de koppelbazen die leiding geven aan deze tienercriminelen klaar in de startblokken.

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2367612/Invasion-pickpockets-Disturbing-pictures-Eastern-European-gangs-brazenly-targeting-victims-broad-daylight-Paris-streets-heading-UK.html

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bulgarije, Criminaliteit, Duitsland, EU, Frankrijk, Groot-Brittannië, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, praatjesmakers, Roemenië, Roma en Sinti. Bookmark de permalink .

39 reacties op Een invasie van zakkenrollers: Verontrustende beelden tonen Oost-Europese bendes die schaamteloos op klaarlichte dag in de straten van Parijs actief zijn (en naar het Verenigd Koninkrijk zouden kunnen komen)

 1. BertG. zegt:

  Ik kan haast niet wachten totdat het 2014 is.
  Mogen ze allemaal ook hier komen en hun glansrijke carrière voortzetten.
  Ik zal vast een kamer vrij maken voor ze. Heerlijk. Dat heb ik graag voor over.
  Was het maar al vast zover.
  Ik ga vast bij de grens staan om ze te verwelkomen met een mooie bos bloemen.

  Like

 2. dutchess43 zegt:

  Hoe heeft men ooit in het bolle hoofd kunnen halen om deze 2 landen toe te laten tot de EU, en hen vrij reizen door Europa toe te staan.
  De Roma’s zijn al honderden jaren een niet gewilde bevolkingsgroep, zijn niet te cultiveren of te integreren, en zijn een grote puist op het achterwerk van de EU, de Palestijnen van Europa!
  Te lui om gewoon te werken en zichzelf slechts in leven houdend door anderen te benadelen.
  Op de trappen van de Sacré Coeur, liet een Roma jongen zijn broek zakken vlak voor mijn voeten, en legde een grote drol bijna op mijn schoenen, draaide zich om naar mij en daagde mij uit om er iets van te zeggen. Een smerig, goor volk, niet voor rede vatbaar.

  Like

  • Cathja zegt:

   dutchess43 10:15

   Je zou hem het liefst met zijn gore smoelwerk door die drol heen halen toch?
   Inderdaad, een smerig en goor volk, die blijkbaar geen schaamtegevoel hebben!
   Laat ze in hun thuisland blijven. Wij hebben alleen maar vreselijk veel last van ze!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Dutchess43 10.15u. Ach wel ja, ik suggereerde al eerder iets in die richting:
   Alles wat je bij een ander anti-sociale persoonlijkheidsstoornis of borderline zou noemen. valt bij hen onder natuurlijk gedrag.
   In de 12de, 13de Eeuw werden ze in Europa helemààl niet onwelwillend binnen gehaald, integendeel, maar ze wisten het zelf gauw genoeg te verpesten.
   Rotvolk. Díe zouden ze mogen liquideren. Of minstens interneren, ter bescherming van onszelf. Ze vrágen er om.

   Like

 3. Wachteres zegt:

  Dit artikel kreeg ik toegestuurd uit GB, voorzien van een cynisch commentaar:

  Natuurlijk zal de regering zeggen dat ze niet allemaal zo zijn en het is belangrijk dat we nu allemaal vrienden worden.

  Linkse groepen mogen deze mensen ook graag ‘entrepeneurs’ noemen, we zouden eigenlijk gek zijn als we hen niet snel binnenhalen, alleen al om de economie te redden.

  Andere overheidsinstanties mogen graag zeggen dat we verouderen; dit uitschot is mooi instaat om de gemiddelde leeftijd omlaag te brengen.

  En verder hebben al deze mensen geen invloed op de huizenmarkt, de sociale voorzieningen en de gezondheidszorg.

  Als we over een paar jaar plat gestolen zijn en door krijgen dat er nu echt geen goedkope huizen meer zijn en dat we financieel dit tuig gesponsord hebben, stoppen onze kamerleden even met het verbranden van boeken om publiekelijk te verklaren dat ze dit niet hadden zien aankomen.

  De smeltkroes moet er komen……

  Like

 4. Cathja zegt:

  Dit komt er nu van als je als EU de grenzen open gooit, en je álle lidstaten DWINGT deze mensen toe te laten op hun grondgebied! Krijgen we nu eindelijk eens door wat Brussel met Europa van plan is? Eén grote vergaarbak van ellende creëren ze! Waar kunnen mensen nog rustig en in vrede samenleven? Straks/binnenkort helemaal nergens meer. Overal is de dreiging van vreemden die ons bestelen waar ze maar kunnen! Eigenlijk zou die hele kliek in Brussel moeten verschijnen voor het Europese Hof voor de Rechten van de Mens!! Degenen die in Brussel aan de touwtjes trekken storten deze ellende over ons heen! Misdadig zijn ze, en misdaden tegen de mensheid hebben ze te verantwoorden. Alles wat we generaties lang hebben opgebouwd, wordt in ijltempo afgebroken. Alles ‘moeten’ we delen met wildvreemden, want we MOETEN sociaal zijn!
  Ik walg elke dag meer van alles wat ons wordt aangedaan en waartegen zo weinig daadwerkelijk te doen is, omdat zelfs de rechterlijke macht niet helemaal zuiver op de graad is.

  Het is al talloze malen gezegd: UIT de EU. Eigen baas, grenzen weer dicht, buitenlanders zonder werk terug naar eigen land, en IEDEREEN dient zich te onderwerpen aan de regels van dit land.

  Een schone droom wellicht. ZUCHT……..!!!

  Like

  • Wachteres zegt:

   We moeten toch maar blijven dromen en hopen op betere tijden Cathja.

   Hoop doet leven, hoop ik. 😛

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Wachteres 11:25

    Ja, de hoop is nog niet vervlogen. Ik houd hoop dat het gezonde verstand terugkeert. Maar ik heb erg veel behoefte aan positief nieuws, en dat is er tegenwoordig zo weinig!

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja 10.25. uur. De enige partij, die dit ondersteunt is de PVV Cathja. De rest van de politiek, helaas van “links tot rechts”, stemt in met de fascistische dictatuur EU. En sinds MARX RUTTE, de zeggenschap over de Nederlandse schatkist heeft overgedragen aan Brussel, is Nederland geen soeverein land meer, maar een wingewest voor BRUSSEL.
   Feitelijk kan de 2e kamer en de regering opgeheven worden, want BRUSSEL is over ons de baas”.

   Like

  • smartphone zegt:

   Er is maar 1 oplossing en dat is stemmen op PVV, Geert is de enige die een duidelijk standpunt inneemt en de lef en durf heeft om het te tonen.

   Like

   • onbegrijpelijk zegt:

    Je heb mij al mee smartphone. Zoals ze zeggen ‘een ezel stoot zich niet 2 keer aan dezelfde steen’, maar kennelijk zijn die domkezen hier nog dommer als een ezel. Voor de 2e keer stemmen op de vvd en pvda. Wellicht nog de 3e keer ? Die mensen hebben het tenslotte ook voor anderen kapotgemaakt. Dus, nederland wordt helaas niet door logisch denkende mensen bepaald, maar door alle domkezen hier die maar blijven doorgaan om op een partij te stemmen. Een goede optie zou zijn om net zoals alle werknemers hier een proeftijd in te stellen bij aanstelling. Voldoen ze niet binnen 2 maanden, gewoon op staande voet eruit.

    Like

 5. Pingback: BOINNK!!! | De ‘zegeningen’ waaronder men zucht in een open en vrij toegankelijke EU

 6. Henk.V zegt:

  Er is niets zo mooi als verrijking en in dit geval is de Europese interpretatie van verrijking heel simpel: alles wat anders is als datgene waaraan wij gewoon zijn en wat ons heeft gemaakt tot wat wij zijn als individuen en als land, is een verrijking.Verrijking is dus simpelweg: ANDERS ZIJN.
  Dat kan slaan op gewoontes, opvattingen over recht en onrecht die zich helemaal niet laten rijmen met de regels volgens welke onze maatschappij goed fungeert.

  Dat zien we in het geval van de Roemeense zakkenrollers.
  Roemenië MOET ons verrijken van Europa, ook al kost het ons de kop en onze welvaart.
  Jaren geleden was er een reportage op de Nederlandse televisie over precies dat fenomeen, gefilmd in Roemenië.
  Meestal beoefenen de zigeuners deze ”kunst” en ze voelen er totaal niets bij.
  Hun redenering is doodsimpel: ” Wij hebben nagenoeg niets (wat ook wel klopt, want hun leefomstandigheden waren dramatisch) en jullie hebben heel veel, dus daarom maken we jullie dingen afhandig’.

  Deze berovingstechnieken worden overgedragen van generatie op generatie.

  De EU weet van dit fenomeen, onze politieke bestuurders weten ervan, maar niettemin: Binnenlaten dat volk!

  Dit besluit maakt duidelijk dat de EU met criminaliteit geen probleem heeft. Ook onze overheden hebben er kennelijk geen moeite mee en laat ze binnen.Wat leert ons dit?
  Dat zowel de EU en politiek correct zelf criminele trekken hebben. maar ja, dat wisten wij al, nietwaar?
  De politie kan dit probleem niet aan, het volk wordt er door verarmd , maar het resultaat is natuurlijk wel: ”VERRIJKING” en ik durf het nu al zeggen: ook dit probleem zal worden gebagatelliseerd..
  Dit is natuurlijk te krankzinnig voor woorden en terecht MOET er een belangrijke vraag worden gesteld: ”Wie doet zoiets de eigen burgers aan???”

  Daarom zie ik de EU werkelijk als een vijand, een instantie die ons bedreigt.
  Onze pensioenen worden weer aangepakt, vanwege de bezuinigingen om te voldoen aan de Europese verplichtingen, maar zo brengt men het nieuws natuurlijk niet.Nee, het gaat om de ”dekkingsgraad” voor de pensioenen.Gisteravond was er een kloothommel voor het nieuws die wauwelde over de” intenties van de pensioenfondsen, waaraan wij geen garanties mochten verbinden.”Nooit zo’n figuur uit de pensioenwereld zo uit zijn nek horen spreken.

  Al de bovenstaande zegeningen vloeien ook voort uit onze innige band met de EU.

  Wij beseffen het al lange tijd, van deze band met de EU moeten we af. Op alle mogelijke wijzen. Democratisch, als het even kan en anders maar met meer doorslaggevende middelen.
  En daarbij hoort dat alle leden van de politiek correcte vereniging van psychisch gestoorden definitief massaal uit het politieke bedrijf worden verdreven.

  Opdat we weer normaal kunnen ademhalen in dit land.

  Like

  • BertG. zegt:

   Je zal zien hoeveel mensen er weer gaan stemmen bij de volgende verkiezing.
   Nog steeds levend in een waan dat wij een EIGEN regering hebben.
   Niet stemmen is pas verzet aantekenen. Op niemand dus.

   Like

   • Henk.V zegt:

    Maar BertG, wanneer alle stemmen die verandering teweeg zouden kunnen brengen, zwijgen (=niet stemmen), WELKE stemmen blijven er dan over, dacht je?

    Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   Amen, oftewel: het zal waar en zeker zijn (wat Henk V. stelt).
   De verenigde staten van Europa zal aan zichzelf te gronde gaan.
   Steeds harder, volgende versnelling:1-1-14.

   Like

 7. Joost Visser zegt:

  Het probleem is dat er bevolkingsgroepen zijn die genetisch net iets anders in elkaar steken. Waarom zijn de Roma na honderden jaren nog niet aangepast aan de cultuur in Roemenie. Waarom worden de Berbers als tweedehands burgers behandeld in Marocco. Waarom zijn de Anatoliers de lachebek van Turkije. Drie groepen die er zo uitgelicht worden die gediscrimineerd worden in hun eigen land. Hun redding is Europa. Zijn er (even niet denken aan oorlogsmisdadigers) Roemeense bankdirecteuren naar westeuropa gekomen? Zijn er Turkse hoteleigenaren naar westeuropa gekomen? Zijn er Marokkaanse middenstanders naar westeuropa gekomen? Roemenie is blij dat de Roma weg zijn. Marokko is blij dat de berbers weg zijn. Turkije is blij dat de berbers weg zijn. Roemenie is blij dat de Roma niet meer stelen in Roemenie, Marokko is blij dat de berbers geld naa Marokko sturen, evenals Turkije. Wesrteuropa is een opvangcentrum voor achtergestelden in andere landen.

  Like

 8. Joost Visser zegt:

  Wat taalfouten, maar hier is het laat of vroeg.

  Like

 9. Cathja zegt:

  @ Henk V 11:27

  Helemaal met u eens! Al lezend voel ik de irritatie omhoog komen, maar het is de realiteit! Eigenlijk horen we woedend te zijn op onze overheid, die niets doet om het kwaad af te wenden. Dat is misschien nog wel het meest erge. Landverraders zou ik onze politici willen noemen!

  Like

 10. Een voorbeeldje. Liep in het centrum van Antwerpen wat volgens velen geweldig moet zijn. Plotseling leek een vrouwtje van pakweg 20 jaar mij wat te vragen. Ik hoor slecht dus liep een beetje naar haar toe. Helemaal verkeerd. Ze klemde zich aan mij vast pakte mij bij mijn kloten en begon sexuele bewegingen te maken. Ik kreeg ze met moeite van mij af. Ondertussen had ze haar hand in mijn broekzak gestoken waar mijn portefeuille zat uit ,,veiligheid”. Zag dat net op tijd en er was geld uit verdwenen. Hoe die circusartiste dat heeft geflikt is voor mijn nog een raadsel.Ze liep weg maar dat liet opa die in december tachtig wordt toch zo m aar niet gebeuren. Ik schreeuwde mijn geld terug. Er reageerde niemand maar toch kwam er uit een jeugdclub een man die deze dievegge kennelijk kende want hij slaagde erin na veel moeite haar het geld dat zij natuurlijk niet had terug te laten geven. Nou fluitend liep ze weg. Nagestaard intussen door heel wat mensen. Heb een tijdje naar een agent gezocht maar niet te zien natuurlijk.Bij de bibliotheek schenen ze te kennen. Volgens hen was het geen Belgische.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Wout Eenhoorn zegt:
   …………..Ze klemde zich aan mij vast pakte mij bij mijn kloten en begon sexuele bewegingen te maken. Ik kreeg ze met moeite van mij af…………
   ————————————————————————————————————————
   Ik had d’r een slag op d’r smoel gegeven.
   Wat zij heeft gedaan is, u aanranden. Is strafbaar.

   Like

 11. Rick zegt:

  Hier nog zo eentje:
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/07/Migrantenbendes-overvallen-Europese-treinreizigers-en-plunderen-ongeluklocaties
  Ga vooruitlopend op 2014 alvast een stuk loden pijp vullen met zand en netjes dicht solderen.
  Bij de minste geringste poging om mij te benaderen zal ik ze daarmee zo genadeloos hard op de nierstreek rossen, dat zij 14 dagen bloed pissen. Sorry, maar het kan inmiddels niet anders meer.
  We zullen m.b.t. deze vormen van (overheidswege gefaciliteerde) criminaliteit helaas voor eigen rechter moeten gaan spelen. De (R)overheid en haar wetsdienaren hebben inmiddels al haar krediet verspeeld.

  Like

 12. Cathja zegt:

  @ Rick 12:50

  Toevallig heb ik vanmiddag ook tegen mijn partner gezegd dat we het heft in eigen handen moeten nemen als de overheid het vertikt om ons tegen allerhande tuig te beschermen. Niemand kan mij verbieden mijzelf en mijn spullen te verdedigen! Ons Nederlanders wordt wel eens zwakte en lauwheid verweten, nou, we moeten dan maar eens laten zien dat het écht wel anders kan!
  Ze blijven van mijn lichaam en van mijn spullen af. Een bus pepperspray staat om te beginnen hoog op mijn verlanglijstje!!

  Like

  • required zegt:

   In Nederland is pepperspray een verboden wapen, net als in België. Het valt in categorie II van de Wet wapens en munitie (WWM) en bezit in het openbaar wordt derhalve bestraft met een geldboete van de derde of vierde categorie of een gevangenisstraf van ten hoogste 4 jaar.

   Like

   • Rick zegt:

    Ja. “Onze” (R)overheid heeft ons totaal ontwapend!! Je kan het zo gek niet verzinnen of het valt wel onder e.o.a. wet die het bezit en/of gebruik van wat dan ook verbied.
    U moet eens zien hoe snel, doortastend en effectief politie en justitie plotsklaps functioneren bij het vervolgen van een Autochtoon!! (waxinelichtje gooien)
    Uiteindelijk staan wij dus met “dank” aan “onze” (R)overheid met absoluut blote handen tegenover nietsontziende, bloeddorstige criminele hordes die door deze zelfde (R)overheid worden binnengelaten. Hoe laat begint “bijltjesdag” ??

    Like

 13. Tom Hendrix. zegt:

  @Cathja 14.20. uur en Rick 12.50. uur. Ook ik stem ermee in! Heb het al eerder betoogd, ik dacht vandaag, dat wij als burgers NIET MEER op de ROVERHEID kunnen VERTROUWEN. We komen ons zelf aan het VERDEDIGEN!

  Like

 14. Trucker zegt:

  Zal eeens in mijn geheugen zoeken om iets soortelijks in Parijs jaaaaren geleden.
  In de tachtiger jaren ben ik een maand naar Parijs gegaan op vakantie was toen nog jong en verbleef in een hotel wat in pelgie een jeugdhotel of zoiets heet.
  Hele dagen met de metro verplaatsen (weet nog het was vlak in de buurt waar de filmopnames met J P Belmonde gebeurd zijn waar hij op het dak van een rijdende metro loopt…) en op een van die ritten een in een metrostation (ik was met twee meisjes samen (Noors of Zweeds weet ik ook niet meer) en een klootzakje, geen islamiet dat weet ik nog, haalt opeens een kleine revolver boven en bedreigd ons weet ik veel wat die klootzak wou, ik heb hem gewoon KEIHARD in zijn ballen geschopt en de metro ingestapt.
  Toen al keek NIEMAND op en heb er niks meer over vernomen.
  Goed dat ik dit nog eens kan pennen want met ouder worden vergeet men steeds meer en dit is één van de gebeurtenissen die uiteindelijk gaan verdwijnen in mijn slijtende hersenen.
  Meisje doet wat ik deed en bovendien schopt ze zijn neusorgaan aan flarden.

  Like

 15. Trucker zegt:

  Oeps, plaats reactie op verkeerde forum… wordt ik gelijk een ouwe zak.
  De link naar bijbehorend filmpje is hieronder.

  http://rechtsactueel.com/2013/07/18/video-russisch-meisje-mept-en-trapt-overvaller-tegen-de-grond/

  Like

 16. RENM zegt:

  Zelfverdediging:
  Het erge is dat je in Nederland als burger zeer beperkt bent om iets als verdedigings wapen te gebruiken om je huis en familie te beschermen. Zelf een honkbal knuppel is al verdacht, Een airsoft pistol mag ook niet want die lijken te veel op echte wapens. (je schiet er plastic balletjes mee af dat een rode plek op de huid veroorzaakt). Pepper spray is volgens mij ook verboden.Wel net over de grens te verkrijgen. Invoer eigen risico en strafbaar??
  Luchtdruk pistool mag wel maar je schiet er nog geen gat in pak boter mee. ZODRA JE HEM OP STRAAT GEBRUIKT STRAFBAAR……….KIJK DIE crimineeltjes LOPEN MET VAN ALLES ROND IN DE BINNEN ZAK en ze worden zelden gepakt denk ik.

  Tja wat moet we er aan doen,,,,,,,,. in ieder geval moet je goed nadenken in welke steden je een steden trip gaat houden. Als het zo door gaat worden de grote steden in Europa no go areas voor autochtone bewoners/toeristen. Voor dat je heet weet loop je in buurtje waar de sharia wetgeving geld boven de lokale overheids wetten. Wat zou er dan gebeuren………….als je vrouw in een korte broek loopt?

  4 weken geleden samen met mijn vrouw zat ik koffie te drinken op een terras op de Keyserlei in Antwerpen. Komt een vies uitziende zigeuner vrouw met opgeheven hand om geld vragen ik heb gezegd dat ze gelijk op moest opsodemieteren ik kreeg een reactie ze keek me brutaal aan liep met tjssss gebaar weg. Je wordt gewoon als een stuk oud vuil met geld behandeld. Die gasten werken niet bedelen is een georganiseerde zigeuner methode a way of living.

  Spuugzat wordt je ervan. Ik zit nu in de zieken wet moet me continu melden en wat ik eraan doe om weer beter te worden, Die lui houden alleen maar de hand op en er worden geen vragen gesteld. Bulgaren die met ING pasjes in Bulgarije pinnen blijken massaal in een pand in Nederland ingeschreven te staan. Hebben dan volgens onze wetgeving recht op belastingtoeslagen. Als werkloos raak is het 2 jaar ww en daarna bijstand….maar mijn vrouw werkt dus geen bijstand einde koopwoninkje. Ga je toch goedkoop huren, ja leuk bedacht maar wie zitten al in die goedkope huurwoningen………..alibabaa en zijn 40 rovers. Kom je in de vrije huursector betaal ik nog meer dan mijn hypotheek lasten.

  Eigenlijk mag ik dit niet schrijven zou zomaar kunnen leiden tot spontaan aanbellen aan mijn voordeur. Via mijn IP adres ziet de AIVD=stassi wat ik geschreven heb.
  Aanklacht luidt politiek incorrect komentaar volgens de EU gedicteerde richtlijnen. U wordt in Bulgarije te werk gesteld in een heropvoedings- kamp zonder ING betaalpas.

  Bulgaren invasie:
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3443116/2013/05/17/Bulgaren-fraude-is-geen-Europees-maar-Nederlands-probleem.dhtml

  RENM

  Like

  • Cathja zegt:

   @ RENM 01:34

   Volgens mij heeft u nog steeds het volste recht om uw ongenoegen, waar dan ook over, te spuien! Als u geen leugens vertelt (en daar ga ik zonder meer van uit) en u zou last met onze overheid krijgen, dan weten we meteen hoe laat het is. De democratie is al op sterven na dood, maar vrije meningsuiting is dan ook definitief voorbij.
   Maar……, die haatbaarden en soepjurken mogen ons zónder meer verrot schelden, ons overal voor uitmaken, en men grijpt niet in. Dat is rechtsongelijkheid, en u kunt dit aankaarten bij een hogere instantie. Discriminatie is bij wet verboden, en u kunt zich altijd beroepen op deze wet.
   Wat u schrijft over uw woning: u heeft gelijk! Somaliërs krijgen hier de prachtigste woningen, inclusief inboedel, en nog maandelijks geld toe ook! Er zijn er inmiddels genoeg die ook nog een nette auto kunnen rijden. De wereld op zijn kop, en een enorme belediging voor ons EIGEN volk! Zij die Nederland hebben opgebouwd na de Tweede Wereldoorlog dreigen nu de klos te worden van onze leugenachtige regering, die alles doet voor de ‘zielige’ medemens, maar eigen mensen in de kou laat staan! Denk aan de plannen die er gesmeed worden om bejaarden uit de verzorgingshuizen te krijgen!
   Via onze stem kunnen we nog proberen verandering te brengen in het langzamerhand verpauperende Nederland. Áls er tenminste niet gerommeld wordt met de stembiljetten.
   Tja, áls…….!
   De tijd zal het ons leren.
   Sterkte met uw ongemakken!

   Like

 17. Jan zegt:

  De slappe ‘regering’ van GB:
  Park Lane gipsies sent packing: Police swoop on camp in central London and offer Roma free flights home (but only if they fancy it)

  Let op de foto’s. Dit schorem wordt getolereerd door socialisten om steden, landen en civilisaties te verwoesten:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2370416/Park-Lane-gipsies-sent-packing-Police-swoop-camp-central-London-offer-Roma-free-flights-home-fancy-it.html

  Like

 18. Tom Hendrix. zegt:

  @RENM 01.34. uur. Zover is het al gekomen, waarde reageerder. En die nu nog niet de oorzaken weet, te noemen: – Resolutie van Straatsburg 1975-Instellen van de Ellende Unie, opgedrongen op de Top van Maastricht in 1992, door MITTERAND en KOHL, de RODEN en de LINKS-Liberalen en meelopers van de andere policor partijen- en de verraders van de MSM en de STAATSTV a la NOORD-KOREA- heeft op een andere planeet geleefd, de laatste 40 jaar. We kunnen enkel nog overgaan tot ZELFVERDEDIGING van onze REGERINGEN is NIETS MEER te verwachten.

  Like

 19. henk schroemges zegt:

  Gezien de media in dit land heb ik de indruk dat die Roemeense en Bulgaarse cultuurverrijkers al geruime tijd hier aktief zijn. Ze worden alleen hier nooit genoemd in die politiek correcte linkse wegkijkende media. Ook voor deze rampspoed hebben we zelf gekozen door de verkeerde partij te kiezen. Elk land krijgt nu eenmaal de regering en dus de rotzooi die het verdient. Maar of we er wat aan gaan doen??

  Like

 20. Pingback: Reactie op Een invasie van zakkenrollers: Verontrustende beelden tonen… | Pinnen

 21. Roberto Olsson. zegt:

  Niemand kan u ver bieden een handig busje haarlak in uw zak te hebben. Voor eigen gebruik uiteraard!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s