In Tsjetsjenië wordt gezegd dat asielzoekers € 4000,- krijgen in Duitsland

Screenshot_2

“Der Spiegel` informeert ons waarom de Tsjetsjenen er zo tuk op zijn naar Duitsland te komen. Daar doen namelijk sprookjes de ronde, volgens welke de asielzoekers in Duitsland duizenden euro’s zouden krijgen en ook nog een stuk land:

Steeds meer Russen zoeken asiel in Duitsland – ze zijn overwegend afkomstig uit Tsjetsjenië. Waarom ze hier naartoe komen? De Duitse autoriteiten zijn radeloos. Mensenrechtenactivisten in Rusland vermoeden: het gaat om € 4000,- en een stuk grond. (…) In het verre Berlijn zou de regering de poorten van de legendarische rijke Bondsrepubliek Duitsland wagenwijd opengezet hebben – en wel vooral voor vluchtelingen uit Tsjetsjenië, een deelrepubliek van Rusland. Er was sprake van een “corridor” voor 40.000 Tsjetsjenen.

Journalisten van een krant, die bij de Tsjetsjeense regering hoort, belden de Duitse ambassade in Moskou op. De vertegenwoordiging ontkende de zogenaamde corridor naar Duitsland.

Der Spiegel

Daarover dient onmiddellijk gezegd te worden dat de journalisten van “Der Spiegel” alweer een bericht vervalsen, want zulke geruchten worden niet verspreid door bendes mensensmokkelaars, zoals “Der Spiegel” ons wil wijsmaken. Dat zouden ze helemaal niet kunnen.

Gerucht over begroetingsgeld: mensensmokkelaars lokken Tsjetsjenen naar Duitsland

Ze bevestigen de geruchten, moedigen ze aan, maar ze kunnen ze helemaal niet in omloop brengen, want daarvoor zijn ze propagandistisch gezien niet sterk genoeg. De geruchten in de landen van herkomst worden door de “vluchtelingen” zelf verspreid als ze eenmaal de gedoogstatus op zak hebben en op vakantie naar huis gaan. Dat doen niet alleen de Tsjetsjenen, dat doen ook de Turken, de Noord-Afrikanen, de Libanezen, alle migranten. Daartoe zijn ze wel genoodzaakt, want ze willen graag aan de mensen die thuis zijn achtergebleven een succesverhaal vertellen.

En nu eens eerlijk, zo ver zijn deze berichten niet van de werkelijkheid verwijderd. We hoeven ons alleen maar het rechterlijke vonnis te herinneren dat vorig jaar aan de asielzoekers met terugwerkende kracht duizenden euro´s aan asielgeld liet uitbetalen. Slechts twee of drie regionale kranten noemden terloops dat de € 100,- per persoon met terugwerkende kracht uitbetaald werd. Wij horen van mensen, die beroepsmatig met asielzoekers te maken hebben, dat zij in werkelijkheid heel veel geld krijgen. Ze krijgen bijvoorbeeld tot € 5000,- om hun woning in te richten als ze het asielzoekerscentrum verlaten.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/18/in-tschetschenien-wird-erzahlt-dass-in-deutschland-asylbewerber-4000-euro-bekommen/#more-46962

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering, Tsjetsjenië. Bookmark de permalink .

8 reacties op In Tsjetsjenië wordt gezegd dat asielzoekers € 4000,- krijgen in Duitsland

 1. Cathja zegt:

  Even over de situatie in ons land: als het om échte vluchtelingen gaat, dan denk ik dat de meeste mensen er geen moeite mee hebben dat ze hier worden opgevangen en van huisvesting worden voorzien. Je zult maar moeten vluchten en alles achterlaten!
  Maar….., het is bekend dat het overgrote deel van de binnenkomers helemáál niet hoeven te vluchten. Ze hebben een boek vol smoezen, zoals ‘ik ben homo en voel me niet veilig in mijn land’, of: ‘wij waren moslims maar zijn christenen geworden, en dat is strafbaar in mijn land’, etc.
  Dat mensen in huis thuisland misleid en lekker gemaakt worden door de meest fantastische verhalen, zou door hun overheid ontkent moeten worden! Men hoort ze te vertellen dat deze verhalen leugens zijn. Het is begrijpelijk dat de Duitse overheid met de handen in het haar zit, nu ze zoveel asielaanvragen krijgen van Tsjetsjenen. De Duitse overheid zou ze geen asiel moeten verlenen, want deze mensen worden (voor zover ik weet) niet vervolgd in hun land.
  Het lijkt wel of vele volkeren op drift zijn geraakt. Het moge duidelijk zijn dat de noord-Europese landen dit niet allemaal kunnen verwerken. Niet alleen hebben ze rekening te houden met hun eigen volkeren, maar ook financieel is het niet te behappen.
  Eigenlijk zouden er internationale afspraken gemaakt moeten worden over deze ‘volksverhuizingen’.
  Zo kan het niet langer.

  Like

  • Cathja zegt:

   Cathja 9:10
   Ik maakte een vervelende tikfout: ….’Dat mensen in huis thuisland misleid……., moet natuurlijk zijn: ‘Dat mensen in hun thuisland misleid, etc.
   Sorry!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja 09.10. uur. Precies Cathja, verder is het evident, dat geen enkel land, de sociale zekerheid- zover die er nog is- in stand kan houden, en tegelijk wordt geconfronteerd met massa-immigratie. Verder is het te bezopen voor woorden, dat de Ellende Unie, hier een groot voorstander van is. Hoe meer massa-immigratie, hoe liever is het parool van de communisten te Brussel.

   Like

 2. manna zegt:

  niet pardoneren, uitkijken moet je leren 😉

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Goh, dat is nog mooier dan de belofte van Rutte, jullie weten wel: die 1000 euro?

  Like

 4. Tiny zegt:

  Een echte vluchteling zal beslist niet op vakantie naar het thuisland gaan. Die kijkt wel uit.

  Like

 5. Lucie zegt:

  Dit is toch precies wat die idioten in Den Haag en Brussel willen.
  Zal me niks verbazen als de regering in Duitsland, er zelf aan mee gewerkt heeft om dit te verspreiden.
  Ze pakken steeds weer van die rechts-extremisten op,maar die idiote extreme-moslims laten ze met rust.
  Die Schäuble en Merkel willen niets liever dan dat het hele land vol met moslims zit.
  Het schijnt een gigantisch ideaalbeeld te zijn voor de elite,om zoveel mogelijk moslims in Europa te hebben.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Lucie 21.17. uur, op 20/7. Klopt Lucie. Het is te doorzichtig om het NIET te kunnen zien, alles wat links-en/of socialistisch is dat wordt toegestaan, er wordt NIET tegen op getreden, echter zodra het -Rechts/ of conservatief betreft, wordt er WEL actie ondernomen. Kijk maar naar Engeland, daar worden Engelsen die willen opkomen voor HUN LAND-tegen ISLAMISERING, aangepakt, en de socialisten en de HAATBAARDEN kunnen doen wat ze willen. Zo rolt dat in Europa, dankzij de RODE EUSSR. Maar nog zijn velen, zowel in Engeland, als in Nederland en de rest van Europa, STEKEBLIND en HORENDE DOOF, en willen niet weten wat er gaande is. Neen, vele mede-burgers laten zich in slaap wiegen, met domme spelletjes op tv, of voetbal, of “boer zoekt vrouw”.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s