Berlijn: 62.000 zware misdaden, slechts 2000 veroordelingen

Screenshot_27

Meer dan 25 straten, pleinen, metrolijnen en parken worden door de politie in de Duitse hoofdstad geclassificeerd als “door criminaliteit belaste plekken”. Wat is dat precies? Op deze gevaarlijke plekken worden volgens de politie de meeste zware misdaden gepleegd. Daar verbergen de criminelen zich. Daar spreken ze hun misdaden af. Daar wordt geroofd, in elkaar geslagen, gemoord.

Op de “door criminaliteit belaste plekken” worden volgens de politie “misdaden van aanzienlijke betekenis” afgesproken, voorbereid of gepleegd. Daartoe behoren vooral zware misdaden zoals moord, doodslag, toebrengen van lichamelijk letsel en verkrachting.

De politie registreerde in het jaar 2011 (jongste statistiek) exact 62.736 zaken. Maar datzelfde jaar werden er door justitie slacht 2136 personen wegens zware misdaden veroordeeld.

De politie bezit op deze plekken speciale rechten. De agenten mogen iedere burger op elk moment controleren – vragen naar hun identiteitspapieren, zakken doorzoeken.

Kan de politie ons nog beschermen tegen de criminelen? Bodo Pfalzgraf 49), chef van de Duitse politievakbond (DPolG) afdeling Berlijn, zegt: “Er zijn teveel gevaarlijke plekken in de hoofdstad. Helaas kunnen mijn collega´s daar niet 24 uur per dag voor veiligheid zorgen. Daarvoor zijn we met te weinig en kunnen we het vaak niet aan. In Berlijn werden de afgelopen jaren duizenden politiebanen weg bezuinigd, het salaris ligt ver beneden het landelijke gemiddelde. Als we ons serieus willen bezighouden met de problemen in de wijken, dan moeten we nieuwe collega´s aanstellen tegen goede condities.”

Waar de brandhaarden zich precies bevinden, wil de politie geheim houden. Woordvoerder van de autoriteiten Stefan Redlich: “Met de bekendmaking daarvan zou het gevoel van veiligheid van de burgers negatief beïnvloed worden.”

BILD vindt dit argument onacceptabel en heeft inmiddels het geheime document van de politie in haar bezit.

BILD publiceert vandaag de belangrijkste angstplekken van de hoofdstad – voor uw veiligheid:

Spandau – Altstadt und Arcaden

Joachimstaler Straße

Suttgarter Platz/Wilmersdorfer Straße/Kantstraße

Alexanderplatz

Tiergarten Süd

Oranienburger Straße

U-Bahnlinie „U9“

Volkspark Weinbergsweg

U-Bahnlinie „U8“ im Bereich der Direktion 3

Leopoldplatz

Schöneberg „Nord“

Kottbusser Tor und Umgebung

Volkspark Hasenheide und Umgebung

Hermannplatz und Umgebung

U-Bahnlinie „U8“ im Bereich der Direktion 5

Görlitzer Park, U-Bahnhof Görlitzer Bahnhof, Lausitzer Platz

Hermannstraße

U-Bahnhof Hallesches Tor

„R.A.W.-Gelände“ (ehemaliges Reichsbahnausbesserungswerk)

Bron:

http://www.bild.de/regional/berlin/kriminalfaelle/gefaehrlichste-orte-29664590.bild.html

Auteurs: Axel Lier & Jörg Bergmann

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Berlijn, Criminaliteit, Dhimmitude, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

8 reacties op Berlijn: 62.000 zware misdaden, slechts 2000 veroordelingen

 1. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik ben altijd tegenstander geweest van militairen in de straat maar we zijn te ver heen om kieskeurig te zijn, laat ze maar uit de kazernes komen en aan het werk gaan.

  Gewoon lekker op straat met geladen geweren.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Wat een geweldige verrijking, brengen de muzelmannen toch met zich mee. En ook nog de perfecte medewerking van de EUSSR, om nog VEEL MEER GESPUIS tot onze landen toe te laten. Dit gaat absoluut een keer fout. De burger is aan het eind van zijn/haar latijn, en de politiek doet NIETS! Het kruitvat gaat eens ontploffen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tom Hendrix 15.46u Zeg dat wel, Tom! In Döblin’s “Berlin Alexanderplatz” heet de Berlijnse misdaad al gigantisch te zijn, maar ach, wat waren ze in de Jaren ’20 toch weinig gewend in vergelijking met nú!
   Iets minder buitenlanders en vooral: praktisch geen moslims,in die tijd. Maar dàt maakt verschil!

   Like

 3. bigljohn zegt:

  Wie waren al deze misdaadplegers in percentages bijvoorbeeld. Zoveel Duitsers, zoveel alochtonen, moslims ect ect. Of net als bij Opsporing verzocht, in de volksmond licht getinten gezocht ? Het zou mij niets verbazen dat die Islam aanhangers er weer achter zitten.

  Like

 4. Pingback: BOINNK!!! | Misdaad loont in Berlijn.

 5. Peter Rutgrink zegt:

  Stuur svp alles naar mijn emailadres, bij voorbaat mijn dank

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s