Jihadvlag op het Grönland-plein in Oslo

Screenshot_28

Zaterdagavond informeerden opgewonden burgers van Oslo de politie. Aan een woonhuis op het Grönland-plein in het westen van de stad, een grotendeels door moslims bewoond gebied, wapperde een zwarte vlag met Arabische tekens. Volgens een buurtbewoner stond er op de vlag te lezen: “Er bestaat geen andere god dan Allah en Mohammed is zijn profeet”.

Het zou gegaan zijn om een vlag, die ook door Al Qaida gebruikt wordt. De politie wees erop dat het niet illegaal zou zijn om de terreurvlag te hijsen en dat men deze alleen met toestemming van de eigenaar naar binnen zou kunnen halen; die deze daarna dan ook, na lang praten met de politie, “welwillend” naar binnen haalde. Daarvoor zou de tot oorlog ophitsende vlag door radicale islamisten tijdens een demonstratie in Oslo gebruikt zijn. De dankbrief van de burgemeester van Oslo voor de “welwillendheid” van de verheerlijker van geweld is vermoedelijk al onderweg.

Screenshot_30

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/07/dschihad-flagge-am-gronland-platz-in-oslo/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Al Qaida, Appeasement, Dhimmitude, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Naïviteit, Noorwegen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Jihadvlag op het Grönland-plein in Oslo

 1. luckybee zegt:

  Worden de Socialisten van Noorwegen eindelijk wakker? ik geloof niet tot dat het te laat is.Eigenlijk blijven ze net onze socialisten lekker door pitten.

  Like

  • Marc Bouwman zegt:

   Wie beweert dat de oplettende Noorse burgers, die de burgemeester om actie vroegen, socialisten zijn? Ook de wil en het kennelijke vermogen van politie en burgemeester om een jihadist te bewegen de vlag naar binnen te halen, getuigt van weerbaarheid. Het leidde tot het inzicht bij de jihadist de vlag te verwijderen. Wellicht is hier sprake van een positieve kentering? Meer info is nodig. Wellicht dat Bruce Bawer hierover informatie kan verstrekken?

   Like

 2. Henk.V zegt:

  Bij dit veroveringsgedrag helpt geen overredend halfzacht gepraat meer.
  Maar ja, hoe krijg je nog ruggengraat in een politiek correcte ,mentale drilpudding?
  De jihadisten wanen zich nu al in het paradijs bij zoveel ”medewerking”…

  Like

 3. Cathja zegt:

  En als iemand in Oslo uit sympathie dan een Israëlische vlag zou uitsteken? Zou die verwijderd moeten worden als boze moslims dit eisen? Ik weet het, het is een ‘als dan’-vraag, maar niet denkbeeldig lijkt me. Moslims hebben toch ook al eens geëist dat het kruis in de Noorse vlag verwijderd zou worden, want dat deed hen aan de Kruisvaarders denken!
  Het is duidelijk: stap voor stap wordt Europa aan de islam uitgeleverd/overgeleverd! De regeringen van alle landen die dit zien aankomen maar het ontkennen, moeten terecht staan voor volksverraad! Iets ergers is er bijna niet.
  De haat in Europa jegens moslims/de islam is groeiende, en dat houdt geen enkele regering tegen, alle sussende praatjes ten spijt. Niemand hoeft vreemd op te kijken als een ‘tweede Breivik’ opstaat!
  Heel gevaarlijk!

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Cathja 15.29 Deze terroristen blijven net zo lang provoceren totdat er een reactie komt zodat ze weer even wat gas terug nemen. De woede bij de autochtone bevolking groeit met de dag, zowel individueel als collectief. Die uitbarsting komt er ongetwijfeld. Al zullen de vele tienduizenden ” Breiviks” het voortouw nemen. Collectief wordt de zaak dan afgehandeld. Het is een kwestie van tijd, maar eenmaal is de maat vol. Dat die tijd niet meer lang kan duren moge duidelijk zijn.

   Het is ook beter dat de haat tegen de moslims naar een hoogtepunt moet stijgen. Vergelijk het maar met een bijna lege accu. Je kunt er met moeite net je auto mee starten, daarna houd hij ermee op. Met een volle accu kun je vele malen starten en alle electronia aanzetten zonder dat deze het begeeft. Veel reserve kracht dus.

   Laat de haat zich maar verder opladen in West-Europa, dat is een goed teken.

   Like

 4. bigljohn zegt:

  Ik zou de reactie van die politie wel eens willen zien als er een hakenkruisvlag daarboven dat gebouw wapperde. Moest dat dan de bewoner ook zelf weten, en zou hij ook een bedankbrief van de politie krijgen als hij die vlag weggehaald had ? Zo’n Al Quaida vlag is nog erger dan zo’n Nazi vlag, en de desbetreffende Mosim zou na zijn veroordeling en gevangenisstraf het land uitgezet moeten worden.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Er gaan nog wel gekkere dingen gebeuren: Ze weten immers dat ze in het westen in principe alles kunnen flikken!
  Hooguit komt de politie eens een gemoedelijk praatje houden. Of ze misschien bereid zouden zijn…..enzovoort . En als ze eens één keertje enige bereidwilligheid aan de dag leggen (Nou vooruit, voor déze keer) staat die stommen westerse dhimmi-gemeente meteen te kwispelstaarten van welwillendheid. Dat wéten ze en ze lachen er zich rot om, mark my words.
  Een volgende keer laten ze het er op aankomen en halen hem níet meer weg.
  En de keer daarop breken er weer om de één of andere reden rellen uit en dragen ze het ding met zich mee in een provocerende mars.
  En dat allemaal omdat de westerse autoriteiten, in Noorwegen of elders in Europa, weigeren in te zien, dat een Jihadvlag een agressief symbool van strijd is.
  Het ding zou natuurlijk in beslag genomen moeten worden! Maar dat zal wel weer in strijd zijn met Straatsburg ’75.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  @Franklin Ryckaert 16.09u In principe niet, daar heeft U gelijk in. Evenwel, Mijnheer Ryckaert, hangt veel van de tijdgeest af of een begrip een dreigende lading krijgt of niet.
  En déze tijdgeest…..Enfin, gaat U maar na. In de jaren ’50 of eerste helft jaren ’60 was het nog wat anders geweest.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Dit is net zo erg als; Adolf Hitler is onze fuhrer, en Josehp Goebels is zijn woordvoerder !
  En verders is de Islam is geen geloof, maar een duivelse ideologie. Men kan gewoonweg niet in Allah geloven, om de simpele reden doordat die niet bestaat, terwijl Mohammed tijdens zijn leven een in en in slechte persoon was die zich bezighield met pedofilie en kinderen verkrachten cq mishandelen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bigLjohn 16.32. uur. U geeft terecht in een notedop weer waar de ISLAM voor staat. Een satanische “cultus des doods”, daarom hebben ze ook een zwarte vlag John. Hun bedoelingen zijn ons duidelijk.

   Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Franklin Ryckaert 16.46. Ik maak geen uitzondering voor de autochtone moslims van Bosnie, Albanie en Kosowo.
  Een moslim blijft nl een moslim. Het is slechts een kwestie van tijd. Indien ze weer in groten getale aanwezig zijn is het hek weer van de dam.
  Hebben we niet genoeg gezien in het voormalige Joegoslavie?

  Dus, ook zij dienen Nederland te verlaten, samen met de rest. Krijgen we eindelijk weer eens rust in eigen land.

  Like

 9. Luckybee je hebt toch geen zonnesteek?

  Like

 10. Joost Visser zegt:

  Moet je hier in Nederland geen pecariorechten betalen voor een vlag uitstekend over de publieke weg zonder dat het een nationale feestdag is? Leuk, alle vlaggen uit met Ramadan en zeker het suikerfeest.

  Like

 11. treintrien zegt:

  Misschien ben ik beroepsmatig achterdichtig, maar is dit niet ‘gewoon’ een gevalletje afleiden van de politie zodat een geloofsbroeder de bank kan overvallen?

  Is op de trein ook altijd: als er zo een kletsende/ meewerkende marokkaan zit, dan zitten er verderop nog vijf zonder kaartje. Vroeger trapte ik daar in ;). Dan dacht ik: wat een aardig jochie. Na tien jaar leer je dát wel af 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s