Lampedusa: zo ziet de toekomst van Europa eruit

Screenshot_12

Vrouwen durven niet meer alleen het huis uit. Thuis blijven is echter ook beter, want wie zijn woning verlaat, heeft geluk dat wanneer hij terugkomt het huis alleen maar leeggeroofd werd en er keutels in de pannen zitten en dat niet gewelddadige Tunesiërs de keuken belegeren. Winkels worden geplunderd, er is nauwelijks nog een woning die niet werd opengebroken. De bevolking gaat alleen nog maar gewapend, vaak alleen met een eenvoudige knuppel, naar het werk of inkopen doen. Lampedusa anno 2013.

Al meer dan 12 jaar lang is het kleine eiland aan de zuidelijkste punt van Europa invalspoort voor vluchtelingen uit Afrika. Ze komen met duizenden en vallen over het slechts 5000 inwoners tellende eiland heen als een sprinkhanenplaag. Volgens een rapport van de VN kwamen er alleen al in het jaar 2011 ongeveer 50.000 mensen illegaal naar Lampedusa. Sinds het begin van dit jaar zijn er opnieuw al meer dan 8000 vluchtelingen aangekomen, de afgelopen dagen alleen al meer dan 1000.

Al in 2011 verklaarde de burgemeester van Lampedusa, Bernardino de Rubeis: “We willen geen enkele Tunesiër meer op ons eiland. Lampedusa is geen Alcatraz.” Kort daarvoor hadden de “nieuwe Europeanen” het opvangkamp in brand gestoken.

Screenshot_3

Bernardino De Rubeis

De “Wiener Zeitung” berichtte destijds:

De justitieautoriteiten zijn een onderzoek gestart. Men zou er niet aan twijfelen dat de brand werd gesticht, aldus de autoriteiten woensdag. De actie geldt als protest van de Tunesische migranten tegen de plannen van de regering Berlusconi om hen uit te zetten naar hun land van herkomst. De burgemeester van Lampedusa appelleerde aan de Italiaanse regering om alle immigranten van Lampedusa te verwijderen. Vluchtelingen, die op het eiland landden, zouden op schepen ondergebracht moeten worden. Onder de migranten zouden zich criminelen bevinden. Een televisieteam van Sky, dat migranten op de vlucht filmde, werd door een Tunesiër aangevallen. Een journalist raakte gewond.

Screenshot_1

Na de brand moesten de hotels en restaurants op het eiland de vluchtelingen opnemen, inclusief hun bereidheid tot geweld en arrogantie. Veel van de asielzoekers zijn vermoedelijk in hun thuisland gezochte misdadigers, de criminaliteit op Lampedusa is nauwelijks nog in te dammen. “We hebben hier jonge Tunesiërs, die arrogant alles willen en wel direct, zoals criminelen. We zijn in oorlog en de mensen hier zullen er op reageren”, ze De Rubeis.

Screenshot_4

Voor het kleine eiland is het niet meer de vraag of de situatie omslaat naar een burgeroorlogachtige toestand, maar alleen nog wanneer. Op het toppunt van de immigratie bezetten de vrouwen van het eiland de haven en ketenden zich vast aan de dokken. “Hier kan niets meer bij! We zitten vol!”, scandeerden ze.

Screenshot_5

Het heeft hen echter niets geholpen. Nog steeds is Europa voor Lampedusa net zo open als de spreekwoordelijke schuurdeur. Het eiland is slechts een microvoorstelling van datgene wat we in heel Europa de komende jaren kunnen verwachten. Gewelddadige hordes jonge mannen, die niets te verliezen hebben. Ze komen niet verstopt in een houten paard. Ze komen in steeds beter toegeruste boten en zullen ook nog steeds vanuit Lampedusa uitzwermen. Ze zullen in de toekomst vermoedelijk niet meer eisen, maar gewoon nemen waar ze volgens hen recht op hebben.

Impressies uit Lampedusa:

Screenshot_6

Screenshot_7

Screenshot_8

Screenshot_9

Screenshot_10

Screenshot_11

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/07/lampedusa-so-sieht-die-zukunft-europas-aus/#more-344270

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Europa, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, politici. Bookmark de permalink .

38 reacties op Lampedusa: zo ziet de toekomst van Europa eruit

 1. Per kerel komen er nog eens zes echtgenotes en 20 kinderen bij uit hun thuisland naar Europa. Want de asielzoekers mag het aan niets ontbreken volgens de PvdA en de andere linkse partijen.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Arme, arme mensen! Zo’n invasie tuig-van-de-richel op zo’n klein eiland!
  Wat een wanbeleid! Ten eerste zouden ze die lui helemaal niet moeten toelaten en als ze dat al doen, moeten ze natuurlijk zo snel mogelijk worden doorgeschoven naar andere delen van Italië! Stuur ze voor mijn part naar de Dolomieten! Als ze het flink koud krijgen, donderen ze misschien uit zichzelf wel weer op.
  Maar laat dít niet voortduren. Mensonterend!

  Like

  • G’de dag Theresa Geissler;
   Terugsturen is politiek niet mogelijk. jammer misschien, maar dat is de realiteit.
   De toenmalige EEG, heeft bij monde van de “Commissie” een convenant met de Arabische olielanden gesloten.
   Wij tegen betaling de gewenste olie en zij zonder betaling, hun overtallige bevolking kwijt.
   Maar het is tevens een plannetje van de Illuminati-Elite, die zoveel wereldwijde chaos kweken, dat de bevolkingen zich geen raad meer weten en om een sterke man SMEKEN!
   G’de week.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Pieter A. Meijer 22.05u. Dat is me ook wel bekend, Mijnheer Meijer, van dat convenant; dat is ons allemaal hier bekend.
    Dat is achter de rug van het klootjesvolk om bestookt, zogezegd.
    Maar doorschuiven naar andere hoeken van het land moet toch nog mogelijk zijn, dacht ik zo.
    Dít is wanbeleid!

    Like

 3. KCMO zegt:

  Zou ze collectief een retourtje geven, niet bang zijn voor olieboycot, dat Midden Oosten staat binnen de kortste tijd hier te leuren met hun olie.

  Like

 4. Pingback: BOINNK!!! | De andere kant van de massa immigratie

 5. G’de dag;
  En die meneer Franciscus maar kransen offeren aan Neptunus.
  G’de week.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Europa komt aan het vechten als een aangeslagen en gewonde leeuw. Honderdduizenden doden zullen gaan vallen. Socialistische politiek heeft over de gehele wereld miljoenen doden op haar geweten. De miljoenen doden die nog gaan vallen in Europa zullen hier nog bij opgeteld worden. Zullen er de komende verkiezingen nog strategische stemmers zijn?

  Like

 7. Leo zegt:

  Binnenkort ook te zien in Theater NL

  Like

 8. Henk.V zegt:

  De enige die deze ”vluchtelingen” in de hand had was wijlen Mouammar Gadaffi. De dictator had destijds met Italië een overeenkomt gesloten waarin de Italianen de Libysche dictator veel geld toezegden om de´noodlijdende´ Afrikanen tegen te houden.
  De man hield zijn woord en van dat Italiaanse geld legde hij een kustweg in zijn land aan.

  Nu zijn land met hulp van de EU en de NAVO is ”bevrijd” is de weg naar ons werelddeel weer open.
  Zoals gezegd, deze mensen worden niet gedreven door oorlogsellende.Het zijn economische vluchtelingen, waarvan er niet weinigen psychisch gestoord zijn, zoals we al hebben kunnen vaststellen.

  De leiding van de EU is eveneens door decennia lange geestelijke inteelt ook gestoord geraakt en daarom ziet men daar het verschil tussen normaal en krankzinnig + moreel ontspoord allang niet meer en dus zal het probleem op Lampedusa wel weer worden gebagatelliseerd in de naam van solidariteit en naastenliefde..

  Dit gaat vreselijk uit de hand lopen.
  Goddank kan men sinds de zondeval de schuld voor elk probleem meteen op Wilders afschuiven. Links/liberaal dankt Allah elke dag op de blote knietjes voor zo´n geweldige zondebok

  Like

 9. Republikein zegt:

  Natuurlijk Guus, horende doof en ziende blind.

  Like

 10. Ad de Koning zegt:

  Ik ben 77 jaar en in mijn jeugd werd op school bij de geschiedenisles al verteld dat Afrika arm was en als wij ze niet zouden ondersteunen ze het bij ons zouden komen halen. Ik dacht toen al dat zou best eens waar kunnen zijn maar laten we hopen van niet. Maar het gebeurt dus wel, hadden die Afrikaanse landen niet eens voor zichzelf kunnen zorgen en hadden die primitieve lui niet eens kunnen gaan werken, zichzelf besturen kunnen ze ook al niet, alleen ruziemaken zijn ze goed in. Meteen weer op een boot zetten en terugsturen naar het land van herkomst en geen gezeur van “dat kan niet”. dat kan wel, en als er een verdrag bestaat dan zeggen we dat maar op.
  De meeste van die landen hebben geld genoeg, laten ze dat maar gebruiken om de mensen te helpen.

  Like

  • Lotjegetikt zegt:

   kan je nagaan, al meer dan een halve eeuw geleden werd er al geld gestuurd naar “arme” Afrika. Het gekke is, Afrika is helemaal niet arm, maar helaas vaak zijn die landen in handen van op geld beluste dictatoren. Daarnaast wordt Afrika ook arm gehouden, want ze mogen geld lenen maar omdat het geld niet naar een opbouw van een land gaat maar naar een dictator, wordt er niet terug betaald en kan er nu ook niet meer terug betaald worden. Eigenlijk heeft het Westen dit zelf in de hand gespeeld. Afrika heeft olie, goud en diamanten en dat is wat het Westen graag wil hebben, dus wordt er een vies spel gespeeld met deze landen. Niet dat ik het er mee eens ben dat er zoveel uit Afrika naar dit eilandje of überhaupt naar Europa moeten komen.

   Like

 11. Cathja zegt:

  Vreselijk, dit! Je zult maar op Lampedusa wonen! Die mensen kunnen nergens heen, maar niemand schijnt daaraan te denken. Ook de overheid in Italië niet. Ik zou zeggen: stuur de marine er op af, en help te voorkomen dat er nóg meer van die klaplopers aan land komen. Helpt dit niet, of kan dit niet, dan de mariniers of de mobile eenheid of iets dergelijks er naar toe sturen om deze eilandbewoners bij te staan. Het is toch godsgeklaagd dat dit gebeurt?
  De zoveelste schandvlek voor de EU.
  Brussel kan ‘trots’ zijn op zijn tolerante immigrantenbeleid.

  Like

 12. peter selie zegt:

  Als wij nu al die gelukzoekers, ruziezoekers enz.enz eens gewoon terugsturen en zelf het heft in handen nemen, want laten we wel wezen het is de kwaadaardigheid van Brussel die er ons mee opzadelt, want met hulp, die overigens ook uit onze portemonnaie komt, heeft het niets te maken. Je moet van aasgieren nu eenmaal niet verwachten dat ze aan naastenliefde doen,

  Like

 13. Republikein zegt:

  Dit gebeurt al heel lang, gelukkig horen wij niet alles wat er allemaal aan de hand is in de wereld.
  Wie heeft er trouwens nog een sterk touw over? Nood breekt wet.

  Like

 14. Tienus Plotseling zegt:

  http://nos.nl/artikel/527145-paus-berispt-politici-op-lampedusa.html

  Als die fijne meneer die zichzelf paus noemt, nou eens een paar duizend van die arme vluchtelingen in zijn kerkelijk paleis laat wonen, dan kan hij aan de lijve ondervinden wat die arme bewoners van Lampedusa meemaken, dag in dag uit.

  Like

 15. Willie zegt:

  Comment verwijderd

  Like

 16. luckybee zegt:

  Dus met de vluchtelingen komt ook de Sharia naar Italie?En de nieuwe Paus zegent ze?

  Like

 17. Tom Hendrix. zegt:

  @Franklin Ryckaert 03.54. uur. En dat Europa gaat zinken, is zeker, als we ons niet als de sodemieter ontdoen van het GEDROCHT EUSSR. Dat GEDROCHT, is een van de hoofdoorzaken, van ALLE PROBLEMEN op het gebied van de immigratie in Europa.
  En wat de “arme negertjes”, betreft, waar de RK zo over inzit, deze arme negertjes, waren in 1956 ook al arm, wij moesten daarvoor zilverpapier sparen op de lagere school.
  Help deze mensen in de EIGEN REGIO! We worden ook nog eens “dubbel genaaid”, door MARX RUTTE en SAMZWAM, want we betalen ook nog eens een bulk aan Ontwikkelingshulp, kan vrouw Ploemen weer met miljarden smijten!

  Like

 18. Jean zegt:

  De kiem én de oorzaak van al die ellende die over Europa gegoten wordt is terug te vinden in Brusselallahbath waar een schijnheilige Drievuldigheid werkt aan de totale ondergang van dat eens fiere Europa, de ploerten willen dictatuur zonder weerstand dus worden zoveel mogelijk primitieve gewelddadige barbaren geïmporteerd die maar één doel hebben, “angst én paniek zaaien” zodat de weerstand vanzelf breekt.

  Like

 19. Republikein zegt:

  Als de pientere mannen uit Brussel werken aan de ondergang van Europa, dan gaan zij toch mee ten onder? Zouden zij zich dat niet beseffen of hebben zij zich ingedekt en hebben voorbereiding getroffen? Hoe zit het met hun nageslacht ?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Republikein 12.35. uur. Zij hebben voorbereidingen getroffen. Deze gore verraders en schoften, hebben al een vliegticket klaar liggen mocht de pleuris uitbreken, wees daar maar zeker van.

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    Heb ooit ergens gelezen dat veel rijke families waaronder, Buch huizen kopen op het zuidelijk halffront zoals, Paraquay.

    Like

 20. Willie zegt:

  @ Webmaster :Comment verwijderd ?? Pffff , als er iemand zegt wat iedereen denkt maar niet politiek correct is wordt dit dan verwijderd hier. Moet deze site dan geloofwaardig blijven zo ??? Iedereen mag zn kop in t zand blijven steken zoveel je wilt , maar je kan die zandbakkers alleen weg krijgen met geweld , Vrijwillig zullen ze nooit weg gaan
  Ik denk dat die nogal met ons lachen wegens onze idioterieen van zogenaamd menselijke benadering etc , all BULLSHIT !!!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Je comment is bullshit Willie. Te vaak en te veel van dat soort comments en “E.J. Bron” kan de poort wel sluiten.
   Misschien is het verstandig even na te denken, voordat je een volgende keer zoiets neerplempt…

   Webmaster

   (PS: als het je niet aanstaat, aan jou de keuze.Je HOEFT hier geen comments te plaatsen…!)

   Like

   • Willie zegt:

    Webmaster , je weet drommels goed dat wat ik schreef ongeveer iedereen mee akkoord zou zijn , moesten er een paar echte kerels opstaan in de (dit geval -Italiaanse politiek ) dan zouden die idd doen wat ik schreef . Dus zeker geen bull
    Maar laten we ,voor de lieve vrede met de overheid, maar liever hier onze frustraties op een politiek correcte manier aan t keyboard kwijtraken , zo laten ze ons met rust (WISFUL THINKING !!!) Is het dat ??? Weet dan wel dat (wat jullie in NL noemen) ouwehoeren ook geen zoden aan de dijk brengt ,alleen maar goed om onze verveling te lijf te gaan ,tot dat men ons allemaal op pakt en in een kamp zet , maar dan is t te laat
    (PS: als het je niet aanstaat, aan jou de keuze.Je HOEFT hier geen comments te plaatsen…!)
    Wie kan er in deze tijden nog tegen enige kritiek ?????? Niemand ????

    Like

 21. henk schroemges zegt:

  Ongetwijfeld zal een keer de bom zodanig barsten en zullen alle vernederde, belazerde en agressieve Europeanen in opstand komen en dan zullen alle beken en rivieren rood kleuren van het bloed van miljoenen afgeslachte bewoners in dit werelddeel. Daarbij vergeleken is de 1e, 2e wereldoorlog en alle revoluties een happening van kleuters en hardrock jeugdigen in een disco.

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Als de bom barst zou je best wel eens gelijk kunnen hebben maar ik twijfel aan dat ongetwijfeld.

   Ik hoor nog steeds veel te vaak, ik kan er niet wakker van liggen, het zal mijn tijd wel duren.

   Totdat ze dat niet meer doen en dan zal waarschijnlijk het emotionele geweld tot ongekende hoogte kunnen stijgen, daar maak ik mij enigszins bezorgd om

   Like

 22. bigljohn zegt:

  Kort maar krachtig; Lampedusa is het begin van het eind voor Europa. Een weg terug was er al tijden niet meer. Europa wordt zwaar vergiftigd met de Islam !

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bigLjohn 16.52. uur. En dat alles John door het verraad uit 1975, door aanname van De Resolutie van Straatsburg, met volledige instemming van de socialisten, liberalen, en links-liberalen en linkse christen-democraten in het EEG parlement. Alles is onderdeel van een groot complot, mede mogelijk door en op bevel van de Bilderbergbende, en stromannen van de NWO!

   Like

 23. Dr. Kwast zegt:

  De paus had daar moeten blijven. Hij omarmde dit uitschot. Als herder van zijn schapen, maar vluchtte toen hij merkte dat er wolven onder hen zaten. Een groot misdadiger die zijn schapen zo achterlaat. Een kapitein die als eerste het schip verlaat wordt veroordeeld. Maar deze herder komt er goed van af. Als weldoener tussen de schapen kon hij verdwijnen, om zich in de stal als koning te laten verwelkomen en te laven. Dan vergeet je al gauw waar je was en spoel je het stof en de vuiligheid van je af.

  Like

 24. Pingback: Nederland: Asielzoekers op hotelboten | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s