Nogmaals: Frankrijk – moslimgeweld na boerkacontrole

Screenshot_11

Frankrijk is een laïcistische staat en streeft ernaar deze staatsvorm tegen islamitisch inpalmen te beschermen. Dit voornemen wordt echter niet alleen door de voortdurende toename van de islamgetrouwe bevolkingslaag, maar ook door islamofiele politici bemoeilijkt. Dat bewees nu de Franse minister van Binnenlandse Zaken Manuel Valls (kleine foto boven) na heftige aanvallen van moslims op de politie in de gemeente Trappes ten westen van Parijs.

Sinds 2011 is het in Frankrijk bij wet verboden je gezicht te versluieren. De overtreding hiervan wordt met geldstraffen van tot € 150,- voor de draagster van een boerka en tot een bedrag van € 30.000,- voor diegene die een vrouw hiertoe bewijsbaar gedwongen heeft, bestraft. Desondanks trekken veel korangelovigen zich niets aan van deze wereldlijke wet; in Franse straten zie je nog steeds volledig versluierde vrouwen. Hoewel de wet alleen niqab- en boerkadraagsters betreft, eisen islamitische verenigingen in Frankrijk zijn intrekking, omdat het alle moslims zou “stigmatiseren”.

In Trappes hield vrijdagavond een politieagent zo´n islamconform geklede dame aan om haar identiteitsbewijs te controleren. Hij gaf haar een boete voor de niet wettige moslimkledij. Wat er daarna gebeurde, wordt helaas steeds meer gebruikelijk in Europese steden: de echtgenoot wilde de toepassing van de wet op zijn vrouw niet accepteren, viel een politieagent aan en werd gearresteerd, bericht “Spiegel-Online”. Daarna verzamelden zich honderden demonstranten voor het politiebureau, gooiden met stenen, staken vuilcontainers in brand en gooiden met vuurwerk naar het bureau. De politie antwoordde met traangas. Er raakten vijf mensen gewond en er werden enkele personen gearresteerd.

Minister van Binnenlandse Zaken Manuel Valls sprak zich na deze nacht met onlusten weliswaar tegen elke vorm van geweld uit en riep tot kalmte op, echter niet van de rel schoppende islamitische meute. Hij beloofde op te treden tegen iedereen “die islamitische gebouwen of onze landgenoten van het islamitische geloof aanvallen” en eiste meer respect voor de Franse moslims. Respect voor de niet-moslims, de zeden en wetten van zijn land en voor de autoriteit van de politie vindt hij blijkbaar niet zo belangrijk.

Hieronder twee video´s over de rellen:

 

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/07/frankreich-moslemgewalt-nach-burka-kontrolle/#more-344101

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Criminaliteit, Cultuurstrijd, Frankrijk, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nogmaals: Frankrijk – moslimgeweld na boerkacontrole

 1. louis-portugal zegt:

  Een van de vele laffe volksverlakkers die Valls.
  Het wordt telkens moeilijker om die rotsooi te contoleren.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Er komt maar één gedachte bij mij op:
  Die Manuel Valls verdient het om gelyncht te worden!!!

  Like

  • Cathja zegt:

   Theresa 12:33

   Inderdaad! Wat een misbaksel, om zó het eigen volk te minachten! Want dát is wat hij eigenlijk doet. De agenten die de gesluierde vrouw om haar ID-bewijs vroegen, deden niets verkeerds. Kijk wat er nadien is gebeurd. En dan zo’n minister van BiZa, die het nog opneemt voor de overtreders ook.
   Onbegrijpelijk.
   Hij verdient een keiharde afstraffing!

   Like

 3. Trucker zegt:

  Tja die minister is een Nationaal Socialist, betekend : links, multikul en islamofiel in de eerste graad.
  Als men geheugen me niet in de steek laat meen ik te weten dat dit SOORT volksverrader nog bij de liga voor de rechten van de mens heeft gewerkt…ook dit spreekt boekdelen.
  Frankrijk heeft maar één oplossing om het tij te keren en dat is Marine Le Pen presidente, alle andere opties zijn funest voor de Fransen want er is GEEN enkele partij die de islamieten (enkel en alleen al de vraag wat ze in Frankrij doen) durft te bekritiseren.
  Nationaal Socialisten zijn het grootste gevaar voor de mensheid in de Vrije Westerse Wereld.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Trucker 12.34. uur. Inderdaad deze socialist, is deel van de vileine strategie der RODEN, om in samenwerking met de ISLAM, de eigen bevolking te minimaliseren. En de oorzaak blijft volgens mij: ” De Resolutie van Straatsburg”, uit 1975. Het maakt deel uit van HET PROJECT. En o ja, de links-liberalen en de christen-democraten, werken daar vrolijk aan mee hoor!

   Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Dat kost ‘m dus z’n baan! Plus 20 jaar dwangarbeid wegens landverraad!

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Dat de openbare veiligheid oncontroleerbaar word is een vaststaand gegeven hier in West Europa. Eens komt de tijd dat Islamieten politieburo’s en kazernes gewapenderhand zullen gaan aanvallen. En vervolgens als de politie ons niet meer kan beschermen, stelt nu al niet veel meer voor, worden wij aangevallen. Zolang er in het politieke landschap niets veranderd, ligt die smerige Islam op ramkoers.

  Like

 6. Q zegt:

  Ik had hem al eens geplaatst geloof ik.
  Frankrijk 2012. Dat word een bekeuring mevrouwtje, mag ik even uw identiteitsbewijs zien ?
  Geen identiteitsbewijs ? Mee naar het bureau !

  Gezien de leiding van de politiekorpsen hier in Nederland kan ik me voorstellen dat agenten liever met een thermoskannetje koffie in de auto zitten om de snelheidsbelasting op te leggen.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Wat doen wij met onze landveraders ? die zijn waarschijnlijk meer dan in Frankrijk?

  Like

 8. Cathja zegt:

  In Frankrijk gelden de WERELDLIJKE WETTEN, en deze houden geen rekening met de opvattingen van mensen die zich uit eigen vrije wil in dat land vestigen. Frankrijk hoeft zich niets aan te trekken van moslims die zeggen dat ze ‘gestigmatiseerd’ worden; ze hebben zich te houden aan de regels en wetten van het land. Niks meer en niks minder!
  Overal verzetten die islamieten zich tegen, maken stampij en hitsen elkaar op om de regering zoveel als mogelijk is dwars te zitten.
  Ik zou zeggen: enkele reis RIF-gebergte, en zoek het daar maar lekker uit! Frankrijk moet maar eens grote schoonmaak gaan houden. Het is daar helemaal uit de hand gelopen!

  Like

 9. Theodoor zegt:

  Alles duidt erop dat uiteindelijk ook in de EU de Arabische lente in het verschiet ligt, met heel veel doden. Jammer dat je niet legaal een wapen kan kopen om jezelf te kunnen beschermen. Sneu voor al de jonge mensen die het nu zo druk hebben met facebook en het mobieltje, ze weten niets over het gevaar dat er met rasse schreden aankomt.

  Like

 10. Danny zegt:

  Het is steeds hetzelfde met dat volkje, als ze iets niet krijgen is het racisme! Worden ze gearresteerd wegens overtreden van de wet, dan wordt er moord en brand geschreeuwd en komt de hele wijk in actie met vernieling en geweld als gevolg. Onze eigen politiemensen mogen zelfs niet optreden, maar worden door de politiek ( Milquet voorop ) heropgevoed! En wat als er geen politie meer zal zijn, Of denken die politici dat ze als een godsgeschenk aanvaard zullen worden door de moslims? Ze worden gebruikt en beseffen het niet eens, maar hebben wel het lef om ons de les te lezen? Schande!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s