Rellen in Frankrijk na controle moslima

Screenshot_5

In het Franse Trappes zijn vannacht rellen uitgebroken, naar aanleiding van de arrestatie van een moslim. De man zou agenten hebben aangevallen toen deze zijn vrouw, gehuld in boerka, vroegen zich te identificeren.

In Frankrijk is het verboden om in het openbaar een sluier te dragen die het aanzicht helemaal bedekt. Agenten vroegen de vrouw in boerka daarom zichzelf te identificeren. Haar man wilde niet dat zij haar sluier afdeed, waarop hij de agenten aanviel. Hij zou een van hen daarbij hebben willen wurgen, zegt de Franse justitie. De man werd aangehouden en vastgezet.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Rellen in Frankrijk na controle moslima

 1. wimbro2013 zegt:

  De politie an toc niet zien of er een terrorist onder die deken zit

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Iedere dag weer, worden we geconfronteerd met de aggresieve, intolerantie van de islam. Dit zijn nu de gevolgen, van het massaal toelaten-sinds 1975- van moslims. Maar de politici – van links tot rechts- blijven maar steken in het herhalen van de dooddoener: “het zijn maar incidenten”. Van deze politiek hoeven wij geen oplossingen te verwachten.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Kijk, dit is nu weer één van de vele ‘zegeningen’ die ons, Europeanen, ten deel vallen nu we die middeleeuwse figuren hier toegelaten hebben! Toen ik las dat de man de agenten bedreigde, nadat er aan zijn vrouw gevraagd was om zich te identificeren, schoot me zomaar weer het verhaal van die Noorse vrouw te binnen, die door een collega (moslim natuurlijk) verkracht was, en daarvoor 16 maanden gevangenisstraf krijgt. De dader en het slachtoffer. Het slachtoffer wordt dader, begrijpt u wel? Als nú nog niet duidelijk is dat moslims altijd vinden dat ze boven de aardse wetten staan (alleen allah doet er toe) en zich alles kunnen permitteren, wordt het toch echt tijd dat we hen bij delicten en overtredingen zwaar gaan straffen! Als IEDERE (Franse) burger zich op verzoek moet identificeren, waarom zouden dan die vreemdelingen dat niet hoeven te doen? Wie denken ze wel dat ze zijn, en beseffen ze wel dat ze helemaal niet thuis horen in Europa met hun achterlijke leefwijzen en -regels?
  Ze halen werkelijk óveral het bloed onder de nagels vandaan! Je mag geen mensen haten, zo is mij geleerd, maar met deze lui wordt het verdraaid moeilijk om het niet te doen! Ze máken het ernaar!
  Ik hoop dat die kerel voorlopig achter de spijltjes blijft zitten. Hij moet maar eens leren dat hij zich behoort te onderwerpen aan de regels van het land waar hij uit eigen vrije wil is gaan wonen.
  En anders: OPZOUTEN!!!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  En ik wéét het niet, hè, met die ‘andere verklaring’ van haar. Het komt mij voor dat ze ter plekke wat bij elkaar raapt , teneinde die vènt van haar in de publieke opinie te verdedigen.
  Een kerel, zonder wiens begeleiding ze waarschijnlijk het huis niet uit mag, die haar bovendien een Boerka laat dragen omdat ze zijn ‘bezit’ is en die vóór haar beslist of ze de politie gehoorzaamt of niet. En als hij dan agressief wordt en vastgezet wordt, gaat ze hem verdedigen!
  Of ik het goed inschat, weet ik niet, maar ik heb gewoon mijn twijfels. Hier in het westen noemen ze dat ‘Stockholm Syndroom.

  Like

 5. daiyu-ninja zegt:

  Uit dit soort gedragingen kun je de conclusie trekken, dat zij onze wetten NOOIT maar dan ook NOOIT zullen accepteren en naleven.
  Als een leider weet – en dat weten ze – dat een bepaalde groep mensen enkel hiernaartoe is gekomen om op de autochtonen samenleving te willen parasiteren en lak heeft aan onze wetten, dan hoort hij zijn onderdanen tegen deze parasieten te beschermen en het land uit te trappen.

  Like

 6. Tiny zegt:

  Weet en onthoudt goed WIE ons dit allemaal aandoen !!!! De dag komt.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Die dag kan me niet snel genoeg komen !!

   Like

  • Rick zegt:

   Beste Tiny. Ik ben bang dat die dag er nóóit gaat komen! Door de, via overheidswege gestimuleerde, bezitsvorming van de afgelopen 50 jaar heeft het gros der natie teveel te verliezen. Zij zullen de confrontatie met de (R)overheid niet aangaan omdat dit een kettingreactie in gang kan zetten:
   “Opgepakt door politie, voorarrest dus niet op werk verschijnen, weg promotiekansen en/of zelfs hele baan, uitkering en dus onverkoopbaar en zwaar gehypothekeerd huis “op eten”, auto’s en caravan de deur uit, kinderen niet meer naar twee sporten en muziekles, tweede hypotheek / doorlopend krediet en creditcard niet meer af kunnen lossen, niet meer 2 á 3 maal per jaar op dure verre vakantie en tenslotte moeder de vrouw die vervolgens wil scheiden omdat het haar allemaal boven het hoofd groeit”
   Dát is de achterliggende motivatie waardoor er dus helemaal niets gebeurd noch zal gaan gebeuren!! De enigen die wél altijd en immer “in the mood” zijn voor protesten en desnoods rellen; zijn de (S)linkse Gutmenschen. Maar ja; die vinden de huidige gang van zaken uiteraard GEWELDIG en zullen dus ook niet de straat op gaan!!
   Samenvattend: We heffen het glas, doen een plas en alles blijft zoals het was.
   Sterker nog het zal met de dag beroerder en beroerder gaan voor wat de rechtgeaarde Autochtoon betreft 😦

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Rick 00.10. uur. Ook ik denk dat onze bevolking, teveel belangen en angst heeft om in actie te komen. Ik heb zelf in de jaren ’80 van de vorige eeuw, de 2 laatste grote demonstraties meegemaakt, nl. die tegen de plaatsing van kruisraketten.
    Daarna is het begonnen dat men zich murw liet maken, en zich gewillig ging voegen in het patroon, huisje, boompje, beestje, wat luxe erbij, en ’s avonds Lingo op de tv.
    Geen enkele grote demonstratie is er daarna nog ooit geweest. Het is krek zoals U het zegt, de meesten zijn bang voor hun bestaan, hun hypotheek, hun eigen huis, de tweede vakantie etc. En ik kan het wel begrijpen hoor, als we zien hoe de RODE AGITPROP 24/7 in Nederland wordt uitgestort, en we constant het gebler van socialisten moeten horen, over hoe geweldig de massa-immigratie, de islam en de eussr wel is. Maar als we het dus allemaal zo blijven pikken, verandert er geen ene sikkepit. O ja, onze zgn. “strategische stemmers”, niet te vergeten, daarvoor heb ik een opmerking: DOMHEID WORDT BESTRAFT!

    Like

 7. Jean zegt:

  DADELIJK afvoeren incl. die bewegende tent richting rifgebergte, goedkoop én efficiënt.
  Kijk, als we die achterlijken niet toegelaten hadden dan zaten we nu niet met die barbaren op onze kosten.
  De politie is toch zo stoer tegenover mensen met een rechtse mening, waarom hebben ze die vod niet voor die smoel gewoon weggetrokken in één ruk?

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Durft zo´n minister Valls nog te vragen voor begrip en tolerantie of zoiets.
  DDS heeft er een mooi stuk over.
  Enkele dagen geleden overvallen zo,n 50 JONGEREN een verongelukte waarbij ze doden en gewonden beroofden.
  Zouden in Frankrijk nou nooit de ogen open gaan, behalve van Marine Le Pen natuurlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s