Zo zet de islam aan tot verkrachting

Screenshot_13

(Door: Joost Niemöller)

En waarom je geen nazi bent als je spreekt over massale verkrachtingen door moslims.

Wie het heeft over ‘verkrachtingen’ en over ‘moslims’ raakt natuurlijk aan twee gevoelige kwesties. Gillerige reacties waren dan ook te verwachten op het blogje dat ik daarover schreef.

Via Twitter kwamen er tientallen, pro, en contra, met het gebruikelijke gescheld van ‘racist’ dit, ’neo-nazi’ en ‘schedelmeter’ dat. Ach ja. Veel variatie zit er niet meer in.

Ook in de blogsfeer kwamen er reacties. Op Joop.nl schreef Bart Schut iets over ‘haatzaaien.’ Zoiets is strafbaar, dus als je het ernstig zou nemen, dan is het best ernstig. Wat er dan precies aan haat gezaaid zou worden, werd niet duidelijk. Bart lichtte dat verder niet toe. Het valt dan ook moeilijk ernstig te nemen.

Wel vond Bart: je mag alleen iets zeggen over verkrachtingen door moslims als je kei- en keiharde cijfers hebt, honderd keer gecheckt en alles, en ook dan mag je geen woorden gebruiken als ‘massa’, anders kom je in de buurt van wat de nazi’s over de Joden riepen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Zo zet de islam aan tot verkrachting

 1. Luchtpint zegt:

  min of meer on topic: Familie van Druzen neemt wraak op Taqiyya moslim door zijn lul af te snijden

  http://sheikyermami.com/druze-family-restores-family-honour-by-cutting-sunny-muslims-pecker-off/

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Luchtpint 16.04 U brengt mij op een idee. Om verkrachtingen te voorkomen zou men de lullen van alle moslimmannen dienen af te snijden. Als bijkomend voordeel heeft dat tot gevolg dat de vergrijzing onder de moslims snel tot stand komt. Wij gaan ons natuurlijk niet verlagen tot hun primitieve koppen afsnijen.

   Like

 2. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik moet het ergens kwijt ,

  Hedgefondsmanager: Al het Duitse (en Nederlandse) goud in VS is verdwenen

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/07/Hedgefondsmanager-Al-het-Duitse-en-Nederlandse-goud-in-VS-is-verdwenen

  Like

  • koddebeier zegt:

   Nou, Dat zal best wel kloppen, Amerika is Failliet en dan zouden ze daar vanaf blijven??

   Daar zou (behalve de regering) zelfs geen uilskuiken intrappen !!

   Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  On Topic, lees net op http://www.pow.ned.nl dat er een varkenskop gelegd is bij een moskee-haatcentrale der muzelmannen- in Boskoop. Hoe zou dat toch komen….o wacht, neem de bontkraagjes in Gouda, de joodse medeburgers die constant worden bedreigt door opgeschoten mosseljongens. En nu durven de NEP LIBERALEN van de Vereniging Van Dieven “vragen “, te gaan stellen. Krijgen we zowaar gelijk, ook de VVD is een LANDVERRADERLIJKE PARTIJ!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   O ja, en wat deze tuttebol van de VVD vergeet, is het feit, dat dezelfde moslims christenen en andersdenkenden zonder probleem het hoofd afsnijden. Heeft de hele huichelpolitieke kaste van vvd,cda,gl, demonen66, cu, daar ook maar zich IETS aan gelegen laten liggen. Mijn hekel tegen de politieke partijen wordt met de dag groter, ze laten ONS de eigen burgers gewoon STIKKEN, en maken vuile zaak met onze grootste VIJAND DE ISLAM. In 1789, is het al eens tot een volkswoede gekomen, laten de politici zich dat maar eens heel goed gaan realiseren. De guillotine is zo uit het vet!

   Like

 4. luckybee zegt:

  In de slag bij Badr heeft Mohammed perzoonlijk aan verkrachtingen meegedaan. Hij is de grote voorbeeld van de verkrachtingen bij de islam.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Nou, het is dat Joost Niemöller het zo uitgebreid uiteen moest zetten ter rechtvààrdiging, maar een beetje normaal denkend mens heeft minder woorden nodig om te weten dat het zó is.
  Want van wíe moet de vrouw zich om te beginnen al van top tot teen bedekken omdat ze anders al aanleiding geeft…..? Juist. Van de Islam.
  Dus kun je stellen, dat de Islam al bij vóórbaat aanzet tot verkrachting. Zelfs een ontsnapte hààrlok kan een man gek maken, immers.

  Like

  • Theodoor zegt:

   Zo eenvoudig en helder als wat.

   “Zelfs een ontsnapte hààrlok kan een (mussel)man gek maken, immers”. En vooral als ze met meer zijn hebben ze lef genoeg.

   Like

 6. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2373247/Syrian-troops-kill-13-members-family-burned-alive.html

  Nog meer moslimgruwelen:

  Syrian troops ‘kill 13 members of the same family, some of whom were burned alive’

  The Fatouh family were at their home in Bayda, on the coast, when attacked
  Six children, four women and three men killed, human rights group says
  Group blames massacre on pro-Assad National Defense Force militia

  Thirteen members of the same family, including six children, have been killed by pro-government forces in Syria, a human rights group says.

  Some of the Fatouh family were burned alive at their home in Bayda, north-west Syria, some reports say, while others suggest they were shot first before the house was set on fire.

  Three men were shot dead before four women and six children were gathered in one room and killed, according to the Syrian Observatory for Human Rights.

  Like

 7. lucky9 zegt:

  Ik ben maar een tomme pelg, een Vlaming bovendien, maar (met respect voor Niemöller) één van de kwalificaties gaat mijn petje te boven. ” Marokkaanse broers verkrachten 13-jarig meisje èn hun ‘godsdienst’ ” !?

  Hoe kan je een godsdienst verkrachten ?! Hoe pak je dat aan? Van achteren? Van voren? In de muil? Zeg nu zelf, aan deze beeldspraak is geen touw vast te knopen.

  “Wegens of omwille van” hun “pseudo-godsdienst” ware een veel nauwkeuriger formulering geweest.
  Nogmaals respect voor Joost, maar hij moet dit weten! Een religie kàn niet verkracht worden, ook al klinkt zo iets goed in de oren van D66 adepten en andere collectivistische godsdienstfanaten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Lucky9 22.50u. Niet letterlijk natuurlijk, maar overdrachtelijk: Als de Islam zo haar mond vol heeft van wat seksueel wel en niet geoorloofd is -alleen binnen het huwelijk en zo- althans officieel en die broers verkrachten rustig een dertien-jarige waar ze -alweer officieel- geen recht op hebben, dan molesteren ze letterlijk hààr en figuurlijk de Islam. Tenminste, in westerse ogen, want wij zijn nu eenmaal consequent in die dingen. Meer dan zij. IK vind het niet zo verkeerd onder woorden gebracht.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s