De in Dubai verkrachte Noorse werd door de man van Janet Jackson ontslagen

Screenshot_17

De Jacksons behoren tot die kunstenaars, die in de jaren-90 artistiek door de media de lucht in werden geschoten ten koste van vele andere kunstenaars. Gelukkig schijnt dit muzikale centralisme, dat in de 2e helft van de 20e eeuw de wereld dreigde te bedekken met een eenheidskunst, nu ten einde te zijn.

Enkele dagen geleden kwam de wereld door de zaak van de Noorse Marte Deborah Dalelv te weten over de verkrachtingswetten in de Verenigde Arabische Emiraten. Frai Marte Dalelv moest na haar verkrachting een gevangenisstraf uitzitten, omdat men haar had aangeklaagd wegens buitenechtelijke seks met haar verkrachter. Toen hoorden we dat mevrouw Dalelv geluk had en bij wijze van hoge uitzondering gratie kreeg van de rechtbank in Dubai.

Ze kreeg echter geen gratie van haar werkgever, respectievelijk haar werkgeefster, de beroemde zwarte popzangeres en zus van de omstreden Michael Jackson.

De zwarte zangeres, niet minder freaky dan haar overleden, tot de islam bekeerde pedofiele broer, is met de steenrijke Arabier Al Mana getrouwd.

Ze motiveerden het ontslag van de Noorse werkneemster ermee, dat zij zich “onfatsoenlijk had gedragen” (“improper behaviour”).

Daily Mail

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/22/die-in-dubai-vergewaltigte-norwegerin-wurde-von-ihrer-arbeitgeberin-janet-jackson-gefeuert/#more-47057

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Hypocrisie, Islam. Bookmark de permalink .

10 reacties op De in Dubai verkrachte Noorse werd door de man van Janet Jackson ontslagen

 1. dutchess43 zegt:

  spijt me geweldig, maar die hele familie schijnt slechts uit verknipte personen te bestaan, de enige die over een klein beetje realiteitsbesef beschikt, is de stammoeder Katherine.

  Like

 2. Ekster zegt:

  Ze heeft gratie gekregen van die lieve aardige sheik.. maar ja, ze is toch echt zelf schuldig geweest aan haar verkrachting, dat dan weer wel.. Trouwens, haar verkrachter heeft ook gratie gekregen. Walgelijk. en dan dit.. die domme Janet Jackson laat haar ook nog eens vallen. Ik hoop (bijna) dat die mevrouw Jackson zelf eens flink onder handen genomen wordt door een hitsige Arabier. En dat ze daarna nooit meer een plaat verkoopt vanwege haar onfatsoenlijke gedrag.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Ekster 14.55u Dat zou inderdaad een zeer gerechte straf zijn. Jammer dat zulke dingen nooit uitkomen als je er op zit te wachten. Die hele Jackson-family is trouwens knettergek en gedegenereerd. Niet dat de achtergrond niet tragisch is: Al die kinderen zijn van jongsafaan geëxploiteerd door Pa, die zich grotendeels ten eigen bate als ‘Stage Dad’ opwierp. Doodschoppen moesten ze zulke ouders! Temeer daar die kinderen, eenmaal volwassen, het leed weer doorgeven. Glamour en glitter, maar daaronder gaapt de beerput. Dat zie je nu maar weer. Hoe dúrven ze, als Amerikanen, met moslim-normen te heulen en een mede-vrouw als een baksteen te laten vallen!

   Like

 3. De Jacksons vallen op hun knieën voor de Duivel (Allah)!

  Like

 4. Die moeder van Michaël en Janet Jackson is altijd een Jehovah’s Getuige geweest. Ze wilde al haar kinderen Jehovah’s Getuigen maken. Dat is niet gelukt. Nu kiezen ze voor de islam en moslims… dat vind ik zo goedkoop! En dat voor wereldsterren! Daar zou je toch meer van verwachten!

  Like

 5. Martien Pennings zegt:

  PERVERS, LAF TUIG!

  Like

 6. luckybee zegt:

  Noorwegen stuur nog meer meiden naar Dubai! Mischien verkrachten ze geen meiden meer in Noorwegen.

  Like

 7. aquarius4422 zegt:

  Mijn Cd’s van Janet Jackson de vuilnisbak in flikkert.

  Like

  • Republikein zegt:

   Had je die dan? Nou ja, de muziek misschien scheiden van de geloofsovertuiging en lekker luisteren, de meesten zijn toch gek.Ikzelf heb alles van Pink Floyd, terwijl de geniale voorman, Roger Waters, bedenkelijke ideeën heeft mbt de Midden Oosten kwestie.De songs met een verkeerde boodschap draai ik niet,geen behoefte.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s