Geneesmiddel van “zuiver” bloed voor moslims

Screenshot_2

De Turkse “Rode Halvemaan”, de tegenhanger van het Rode Kruis, wil ervoor zorgen dat moslims in het vervolg niet meer door “kafirbloed” verontreinigd worden. De organisatie ondersteunt een fabriek, die uitsluitend uit het plasma van moslimbloed gewonnen geneesmiddelen produceert.

Geneesmiddelen uit andere landen zouden meestal met het plasma uit het bloed van de mensen van dit land geproduceerd zijn en omdat de meesten van hen niet halal zouden eten, zou men hier problemen mee hebben, aldus Ahmet Lütfi Akar van de Rode Halvemaan.

Waar kennen we dat met dat zuivere bloed ook nog maar weer van…? O ja, dat waren de nazi´s. Van onze cultuur via ons wereldbeeld tot aan ons bloed toe is alles te smerig voor de islamgetrouwen. Zelfs dusdanig, dat we zelf ruimschoots afstand zouden moeten doen van onze manier van leven. Het wordt tijd dat we de door ons geproduceerde welvaart ook als “haram” gaan etiketteren en voor onszelf houden.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/07/medizin-aus-reinem-blut-fur-moslems/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Racisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op Geneesmiddel van “zuiver” bloed voor moslims

 1. onbegrijpelijk zegt:

  heb zelf 0-negatief, dus ik kan iedereen zelfs geven. Maar ik hou wel verschrikkelijk veel van varkensvlees 🙂

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou, prima toch. Laat gaan, dan blijft er des te meer bloed over voor niet-moslims, die het op deze manier eerder verdienen dan zij.
  Jehovah’s Getuigen weigeren àlle bloedtransfusies. Je zou bijna wènsen dat zij dat ook deden.
  Maar als zij het op deze manier denken op te lossen, gaan ze hun gang maar. Mij beledigen ze er niet mee. (Niemand hier, denk ik).

  Like

  • KCMO zegt:

   Beledigen…? Niet in het minst. MAAR, als er straks daar een of andere afgrijselijke ziekte rondwaart, niet komen vragen, dan hebben we toevallig net het laatste gebruikt.

   Like

   • Luchtpint zegt:

    Dat zou de klap op de vuurpijl zijn. Nog sterker: misschien zou door het niet naleven van hygiënevoorschriften hun zuiver-bloed doctrine nog wel eens TEGEN ze kunnen werken als er een epidemie opkomt.

    Like

  • Cathja zegt:

   Theresa Geissler 19:42

   Jehovah’s Getuigen weigeren niet álle bloedtransfusies hoor. Ik heb daarvan een voorbeeld uit mijn vroegere buurt. Jeh. Getuigen laten hun eigen bloed opslaan als ze weten dat er een operatie aan komt, waarbij een bloedtransfusie noodzakelijk is. Er zijn maar enkele ziekenhuizen in ons land die hier aan meewerken. Bij mijn vroegere overbuurman is eigen bloed toegediend. En dat mag wel.

   Like

 3. Moslims zijn vies van ons, van mij. Ik ben vies van hen! Stelletje achterlijken!

  Like

 4. Kunnen er we niet wat HIF instoppen dan hebben ze Israelische medicijnen nodig

  Like

 5. KCMO zegt:

  Nog even, en we gaan weer op de Joodse kannibalisme tour.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Toch zijn er ondanks de algemene haat ook moslims die heel blij zijn als zij donor organen of bloed krijgen van kafirs. Zelfs het hart van een Joodse jongen wordt in dankbaarheid ontvangen. De wereld zou een andere zijn als de moslim in zijn algemeen zijn irrationele haat zou kunnen overwinnen.

  Like

  • onbegrijpelijk zegt:

   “De wereld zou een andere zijn als de moslim in zijn algemeen zijn irrationele haat zou kunnen overwinnen.” Je zegt het goed… “zou”. De enige oplossing is Letterlijk dan ook… OPLOSSEN. Ze staan niet open voor remedies, alleen als het hunzelf zelf treft. Zie dit soort propaganda niets anders als een voorbeeld, waarbij genoeg christenen, zeg maar blanken ook doneren en waarbij niet eerst wordt gevraagd naar religie. Deze bereidheid van die Israeli zie ik niets anders dan of ik of een ander bereid zou zijn. Heeft geen worst te maken met principes.

   Like

 7. onbegrijpelijk zegt:

  tja, elke mosim heef tenslotte varken gevreten. koekjes bijvoorbeeld met varkenscallogeen en een heerlijke halalburger gebakken in frituurvet waar net iemand vlak daarvoor een paar frikandellen en kroketten bestelde. Moet kunnen 🙂

  Like

  • Luchtpint zegt:

   De “hoogstaande moraliteit” in hun binnenste zou voldoende moeten zijn om het allemaal uit te kosten, en toch zie je dat niet gebeuren.

   Hoe zou dat komen ? 😀

   Like

 8. Joop Klepzeiker zegt:

  Goed nieuws.

  Like

 9. 2Crazy2bTrue zegt:

  Als moslims geen organen van andere mensen willen dan is er nog die merkwaardige menselijke tolerantie voor varkensorganen. Tja, dat is natuurlijk helemaal haram maar die varkens tolerantie heeft de wetenschap wel al langere tijd verbaasd.

  De waarschijnlijke oorzaak van dit fenomeen staat aan de wieg der mensheid en heeft direct te maken met Adam en Eva. Het blijkt allemaal wat minder romatisch gegaan te zijn dan de Bijbel ons vertelt. Adam was een hitsige aap, een voorouder van de tegenwoordige chimpansee en Eva was een varken.

  Inderdaad, de mensheid is ontstaan uit een hybride van twee dieren die op het eerste oog nu niet bepaald compatible lijken. Ten gevolge van diverse malen backcrossing heeft het chimpansee DNA de overhand gekregen. Maar het zijn juist die specifieke varkens eigenschappen die de mens zo doet afwijken van de overige primaten.

  Veel mensen zijn de schok van Adam als aap nog maar nauwelijks te boven, het idee dat Eva waarschijnijk een varken was, zal dan ook niet alleen in de moslimwereld met gejuich ontvangen worden. En deze theorie is niet zomaar uit lucht komen vallen. De specialist die daarmee is gekomen heeft het goed onderbouwd in goed leesbaar engels op zijn webside:

  http://www.macroevolution.net/human-origins.html#.Ue7oUT0V3mE

  Like

 10. Cathja zegt:

  @ 2Crazy2bTrue 22:43

  Adam en Eva waren toch echt hele gewone mensen, zoals u en ik. U bent de sprookjestijd inmiddels toch wel voorbij hoop ik?

  Like

 11. luckybee zegt:

  Ik ben het met de moslims helemaal eens, zo blijf alle ziektes waar in ze leiden,ook bij de islamisten voort woekeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s