Rechtbank voor media VERBOTEN na knokpartij

Screenshot_3

Als mensen het niet pikken dat het leven van hun kind voor een rechtbank niet meer waard is dan 240 uur schoffelen en zij veroorzaken een rel, dan is dat nieuws. Iedere zichzelf en zijn vak respecterende journalist die daarbij aanwezig is, doet daarvan verslag aan de rest van de wereld. Een geinig democratiebevorderend concept dat wij ooit ‘vrije nieuwsgaring’ noemden. Zo dacht ook de SBS6-nieuwsploeg, en dan was de campingzender nog zo chic om, in het kader van een gentlemen’s agreement om geen verdachten en slachtoffers herkenbaar in beeld te brengen, blurretjes aan te brengen in de beelden van de woedende nabestaanden van Donnie Rog. Zomaar verslag doen van ongekanaliseerde volkswoede over de gênant lage straf voor doo(r/d)rijder Milen, dat MAG dus helemaal niet van de rechtbank Den Haag. Die overwegen een toegangsverbod voor ‘bepaalde media’ bij rechtszaken.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Rechtbank voor media VERBOTEN na knokpartij

 1. onbegrijpelijk zegt:

  Het enige wat ik positief van de islam vind, is islamitisch recht dan ook toe te passen. Kop eraf hakken of er gewoon afsnijden. Dit soort hondeschoften horen simpelweg niet op de aarde thuis. Ze roepen altijd maar over de islam, dan moeten feitelijk alle overtreders ook maar door het islamitisch recht veroordeeld worden dan in plaats van die geitenwollenharensokkenjurken hier met hun watjesrecht. Slapkezen hier.

  Like

  • onbegrijpelijk zegt:

   correctie is even op zijn plaats hier. Zijn bulgaren, dus geen moslims, maar hoogstwaarschijnlijk armoedzaaierige zigeuners die hier puur komen om rotzooi te zoeken, want werkgevers motten ze niet. Maar met het minimumloon van 150 euro per maand in Bulgarije, kan je beter hier vertoeven toch ? Gewoon minimaal alsnog laten berechten in Bulgarije zelf lijkt mij beter dan welke uitspraak ook hier.

   Like

 2. Maakt u zich maar geen illusies dat deze Bulgaar wellicht zijn straf zal kunnen ontlopen, iedereen die maar iets van Scheveningers afweet weet dat het slechts een kwestie van tijd is, ondanks dat vele oorspronkelijke Scheveningers via listige trucjes over de stad Den Haag zijn verspreid blijft het een behoorlijk hechte gemeenschap die ook wel een beetje van de maffia wegheeft.
  Ik denk niet dat deze Bulgaar een benijdenswaardige positie heeft, hij was meer gebaat geweest met een reeële strafeis van justitie dan nu overgeleverd te worden aan de terechte Scheveningse volkswoede. En laten we wel wezen, als het doodrijden van een kind en doorijden slechts 240 uur waard is dan zijn er toch nog wel een paar mensen te vinden die ook een auto hebben, ik zie ze nog wel in staat dat ze hem terwijl hij staat te schoffelen uit het plantsoen rijden. Zolang hij in Nederland blijft zal hij over zijn schouder moeten kijken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tijluylenspiegel 19.46u. Het is tenminste te hopen…..

   Like

   • onbegrijpelijk zegt:

    Ik hoop het ook. Kreeg zelf een voorwaardelijke straf van 200 uur, maar wel met 500 euro boete simpelweg om het feit dat er een vrouw met een kronkel mijn gezin ging bedreigen en met name mijn kind ! Als je kijkt naar het verschil van uitspraken van een rechter, was ik feitelijk beter af als ik haar ook doodgereden zou hebben. Had mij in ieder geval 500 euro gescheeld. Recht bestaat totaal niet, krom wel. P.s. wel doorrijden dan. Echt te zot voor woorden. Ik hoop dat het volk die klootzak nog grijpen.

    Like

   • Leo zegt:

    Rechtspraak is in NL verworden tot Kromspraak.
    Rechters worden opgeleid in linkse bolwerken, universiteiten te Leiden en Groningen
    aan kop.
    Zeker 90 % draagt een toga met een ( onzichtbare) rooie binnenvoering.
    Resultaat: Rechtspraak in eigen huis, gelijk de rechtspraak in de bezettingstijd.
    Bron: eigen ervaring.

    Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Ziehier de DEMONEN 66 rechtspraak. Geert kom er maar in!

  Like

 4. onbegrijpelijk zegt:

  Je hoort het kabinet en zijn consorten altijd kankeren over Geert, maar Geertje is zelfs wereldwijd bekend. Ooit Rutte bij Ground Zero zien staan en zoveel aanhang ? Ik denk dat de meesten inderdaad Geert nog niet zo gek vinden. Ik tenminste niet. Het wordt hier echt tijd voor ommekeer. Het volk is het zo langzamerhand zat !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @onbegrijpelijk 20.24u. Nou, daar zegt U wat……Heeft U ooit dat stukje Kamerdebat gezien, nu alweer anderhalf of twee jaar geleden, waarin Pechtold -was het, geloof ik- begon van: “Mijnheer Wilders, U reist nu de halve wereld over, van Oost naar West, van Berlijn naar New York naar…..” en Geert dat gortdroog onderbrak met een : “Ja. Goed, hè.” Iedereen lag meteen in een deuk, maar er was geen speld tussen te krijgen: Het wàs goed. Ik zelf beweer al enige tijd, dat zelfs de collega-Kamerleden Geert als het er op aankomt, niet zouden willen missen en dat ze in stilte heus zijn inbreng wel waarderen, al komen ze er natuurlijk niet voor uit. Hij lapt hen ‘m toch maar!

   Like

   • onbegrijpelijk zegt:

    Geert is superslim. Hij wacht geduld af tot het moment er komt. Laat ze maar doormodderen tot er weer verkiezingen komen. Ik kies voor niemand. Alleen als ik van een persoon alles weet. Hoe komt het volk er in godsnaam op om voor iemand dan te kiezen. Een werknemer heeft tenslotte ook meestal een proeftijd. Nee, ZIJ zijn feitelijk direct al in vaste dienst. En daar zit het volk dan ook lekker aan vast. Tenzij het klapt.

    Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Een Bulgaarse jongeman die een dodelijk ongeluk veroorzaakt en daarna doorrijdt krijgt slechts 240 uur taakstraf. Wat zal deze jongeman veel te vertellen hebben over Nederland als hij ooit weer terug is in Bulgarije.

  Like

  • onbegrijpelijk zegt:

   ooit terug naar bulgarije ???? je weet toch dat alle armoedzaaiers nooit meer teruggaan en hier blijven hangen ? helemaal als je je waant in het walhallah van slap recht !

   Like

 6. Republikein zegt:

  Het is nu de tijd om het roer drastisch om te gooien, ook de magistratuur.Rechters benoemen voor het leven, hoe kom je er op. De leipos die dit geregeld hebben zijn gisteravond weer dronken geworden door de geboorte van een prinsje.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   IK niet. Maar ik ben blij, dat het wurm in Engeland geboren is. Hebben wij er nu tenminste niets mee te maken.

   Like

   • Luchtpint zegt:

    Een paar weken hiep hiep hoera stemming voor Filip, nieuwe koning der Belgen werd mij ook al te veel. En dan krijg je net de dag erop nog wat gefeest voor een vers geboren telg uit het huis Windsor. Net toen ik dacht dat alle drukdoenerij afgelopen was. 😦

    Ergerlijk !

    Like

 7. Republikein zegt:

  Ik vind het trouwens een schandalige reactie van de inwoners van de UK met pas nog een gruwelijke, deels nog niet verwerkte moord en nu en masse Hoera te roepen. Ik wens het kind trouwens een fijn leven toe, ik zou niet met hem willen ruilen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je hebt volkomen gelijk, Republikein: Lee Rigby was helaas geen lang leven beschoren, maar evengoed niet onmogelijk dat hij vooralsnog voor GB als militair meer betekend heeft dan de hele Kon. familie bij elkaar. Het was schandalig om de EDL te beletten, hem de laatste eer te bewijzen! Maar die laten het er de komende tijd heus niet bij zitten, mark my words!

   Like

   • onbegrijpelijk zegt:

    een nieuw leven is belangrijker dan iemand die toch al dood is ? ‘we moeten verder gaan en vooruit kijken’ is toch altijd het motto ? f*ck de staatshoofden die door moorden deze positie zich hebben verworven. Elk koninkrijk gaat vooraf aan moorden en geweld en nu doen ze of dit allemaal niet zo belangrijk meer is. Weg met het hele monarchie van poppenkast en geldtoeeigening.

    Like

 8. koddebeier zegt:

  Met de Nederlandse ‘rechtspraak’ is het zeer droevig gesteld!!!
  Door de huidige softies wordt er al jaren geen ‘recht’ meer gesproken, voor soms kleine vergrijpen krijg men een waanzinnig hoge staf, terwijl er voor dood rijden, moord, doodslag en andere zware vergrijpen een taakstafje word uitgedeeld.
  De rechters in Nederland zijn volslagen de weg kwijt en hebben het contact met de maatschappij al lang geleden verloren, het is hoogst noodzakelijk dat dit door en door verrotte systeem op de schop gaat !!

  Like

 9. Luchtpint zegt:

  Je moet al dood gevonden worden tegenwoordig voor de politie op de proppen komt. Ik acht ze zelfs niet in staat een konijn met een lichtbak te vangen.

  Zo weinig respect dat ik er nog voor heb.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s