Stormloop van Afrikanen op de Europese grens (+ video)

Screenshot_15

Vanochtend bestormden ongeveer 400 Afrikanen het grenshek tussen Marokko en de Spaanse exclave Melilla om zo Europa binnen te komen. Volgens schattingen is dit ongeveer 100 binnendringers gelukt. Het grootste deel werd door de Spaanse politie opgepakt en in hechtenis genomen, deelde het Spaanse ministerie van Binnenlandse Zaken mee. Elf mensen zouden zich zo zwaar verwond hebben aan het prikkeldraad, dat zij naar het ziekenhuis gebracht moesten worden.

Sinds het begin van de “Arabische Lente” worden de controle rondom de Canarische eilanden verscherpt. Steeds meer Afrikanen proberen nu via de enige landsgrens tussen Afrika en Europa naar het beloofde land van de sociale stelsels te komen. Want ze willen er allemaal een stuk van hebben.

“De wereld heeft 7 miljard inwoners. Die willen graag allemaal in welvaart leven. Toen Konrad Adenauer in het Duitse parlement heeft gesproken, waren er 2,5 miljard inwoners op de wereld. Wij Europeanen waren met 500 miljoen. Wij Europeanen zijn nu nog met 500 miljoen. We vormen intussen nog maar 8 tot 9 procent – exact: 8,7% – van de wereldbevolking. We produceren 25% van het BNP van de wereld. We hebben ongeveer 505 van de sociale uitkeringen in de wereld.” (Angela Merkel, regeringsverklaring van 29-06-2012).

Alleen al 1,8 miljoen Syriërs zijn op de vlucht, de eerste 5000 zijn al in Duitsland aangekomen en volgens Welt.de weet men nog niet eens waar ze moeten worden ondergebracht. In vergelijking met vorig jaar steeg het aantal asielzoekers in Duitsland met 90%. Dat zijn echter alleen nog maar de geregistreerde vluchtelingen, niemand weet echt hoeveel zich inmiddels illegaal in Duitsland of zelfs Europa bevinden.

De Spaanse televisie liet zien hoe tientallen Afrikanen, achtervolgd door de politie, door de straten van Melilla rennen. Hen is het waarschijnlijk gelukt en nu weet de rest ook dat je heel gemakkelijk met geweld toegang kunt krijgen tot Europa. Spanje wordt op deze plek door Marokko als bezettingsmacht beschouwd en het land maakt voor zichzelf aanspraak op het gebied van de exclaves Melilla en Ceuta. Laten we het gewoon aan ze geven.

Video:

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/07/afrikaner-ansturm-auf-die-europaische-grenze/#more-344929

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Afrika, EU, Immigratie, Marokko, Spanje. Bookmark de permalink .

17 reacties op Stormloop van Afrikanen op de Europese grens (+ video)

 1. onbegrijpelijk zegt:

  jezus christus ! zitten we hier zelf al onze problemen op te lossen met 675,000 werklozen, waarvan de meeste nederlanders thuiszitten omdat alle oosteuropeanen en 2e generatie immigranten op onze werkplekken zitten, krijgen we nog een hoost van afrikanen hier die niet eens beseffen dat er geen werk is. Afrikanen hebben we hier toch echt niet nodig. Dit wordt echt de ultieme chaos.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Het is nu toch echt de hoogste tijd dat men in de noordelijke lidstaten een begin maakt met het uitzetten van illegalen! Illegaal zijn is strafbaar, dus er móet opgetreden worden. We zitten straks met de handen in het haar als dit niet stopt! Het is niet vijf vóór twaalf, maar het is al óver twaalf.
  Vooral de noord-Afrikanen zijn zo brutaal als de neten. Ze eigenen zich gewoon zaken toe die hen niet toebehoren. Denk aan de Tunesiërs op Lampedusa. Onvoorstelbaar! Het loopt verschrikkelijk uit de hand in Europa.
  Verder ben ik wel eens bang dat deze mensen allerlei ziektes meebrengen, zoals o.a. TBC.! We worden ook hieraan blootgesteld, want degenen die hem gesmeerd zijn, verdwijnen meteen in de illegaliteit. Dan is er geen zicht meer op, en dus geen controle op hun gezondheid.
  Europa staat een enorme ramp te wachten!
  Onbegrijpelijk vond ik kort geleden de aanwezigheid van de paus op Lampedusa. Hij zou zich moeten schamen dat hij mensen valse hoop heeft gegeven!
  Hij gaf ze het idee dat ze hartelijk welkom waren.

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Oplossingen gevraagd .

   Like

  • Republikein zegt:

   Als je debiel bent wil je ook paus worden.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja 00.04. uur. Wat de paus betreft, tel ik hem onder de zich gutmensch noemenden. Trouwens als deze man zo bewogen is, met deze gelukzoekers, waarom neemt hij er geen pakweg 1000 op in het Vaticaan. Maar daar komt niets van, net als bij de socialisten, en de andere politiek correcte partijen, deze kwaken een hoop over mensenrechten en andere blablabla, maar als je ze op de persoon vraagt, neem ieder van U er dan 10 in huis, dan zijn ze opeens niet meer solidair! En wat deze immigratiestroom betreft, de grootste schuldigen hiervan zijn de vollidioten in Brussel van de EUSSR, daar loopt zo’n achterlijk molenpaard rond, MALMSTRÖM geheten, dat wijf is van mening dat we de hele wereld moeten toelaten in Europa, en natuurlijk het liefst de ISLAMVOLGERS. Ze willen ons koste, wat het kost kapot maken. En de PvdA zag dat het goed was!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tom Hendrix 07.29u. De Paus handelt precies zo als een zekere familie v.A. in Wassenaar. Maxima is ook goed in het krokodillentranen janken bij een bezoek aan bijstandsmoederes en voedselbanken. Maar pakweg 10 miljard van de 50 in de sociale voorzieningen stoppen? Komt niet in hun kop op! Nou, en zo’n paus doet het heus niet aders, hooguit met een vermaning aan de gelovigen, dat ZIJ het moeten doen. Smerige uitzuigers!

    Like

  • bigljohn zegt:

   Maar ze zijn niet hartelijk welkom op het grondgebied van het Vaticaan. Het Vaticaan met zijn onmetelijke rijkdommen houdt zich gedeisd, maar laat ieder ander daarvoor wel verantwoordelijk.

   Like

 3. luckybee zegt:

  Met Spekman en co in de regering?Is dat dan mogelijk?Die vent is helemaal geil op de islam?Nivelleren wil hij, heeft ie gezegd, daar horen ook moslims er bij.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Socialisme is nog erger dan de Zwarte Pest. Die hebben maar één doel allemaal arm en zo veel mogelijk stemvee importeren. Nederland en de autochtone Nederlander moet en zal kapot, ter meerdere glorie van de zgn. cultuurverrijking.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  @Theresa Geissler 07.49. uur. Ook dat is zonder meer waar Theresa. En wat de familie van A. uit Wassenaar betreft, ook die mening deel ik met jou. Het is deze familie, die een prominente plaats innemen bij de BILDERBERG bijeenkomsten, en dan weet ik genoeg.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Men sprak altijd over zwart Afrika. Binnenkort kan men ook al spreken over zwart Europa. Niet om racistisch te zijn, maar gewoon het feit op zich. Een zwart Europa dat vergeven is van het Sharia systeem, en waar de E.U. onder een hoedje speelt met de Islam en de medogenloze dictator speelt. Europa (zoals het was) en alle Europeanen, incluis hun hoogstaande cultuur en techniek, zullen gaan verdwijnen. Velen zullen naar de pil van Drion gaan grijpen. Dit wordt letterlijk gezegd de Hel op aarde. En zoals ik al meer vermeld heb, volgens mij is er geen weg meer terug !

  Like

  • ongelooflijk zegt:

   even de gedachte als het hier vol zou zijn, wij vervolgens zelf naar afrika gaan; wit afrika dus. Zullen ze ons dan ook weer volgen denk je ? Waarom vraagt brussel ons als dijkbouwers niet om een soort van ijzeren dam te bouwen tussen afrika en het europese land. Waren de russen ook goed in en doen de joden zelfs ook in de Gaza. Gewoon midden op zee.

   Like

 7. daiyu-ninja zegt:

  Het valt me op dat al die zogenaamde vluchtelingen over het algemeen goed gekleed zijn en een mobieltje hebben. En dat voor ZEER ZEER arme mensen?
  Waar betelen ze hun bel te goed dan van?

  Like

 8. daiyu-ninja zegt:

  Correctie. betelen = betalen en bel te goed = beltegoed.

  Like

 9. Bram zegt:

  Identificatie controle doen op de boot naar het vaste land van Spanje. Probleem opgelost.

  Anders een USA – Mexico border maken.

  Like

 10. Urbanus zegt:

  Zijn die mensen nu op de vlucht of zijn ze zich aan het verplaatsen. Natuurlijk wil iedereen welvaart. Maar wat doe je daarvoor, investeren in opleiding, harder werker of gemotiveerd roven van hen die het beter hebben?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s