VN-organisatie veroordeelt, met steun van Nederland, Israël

Screenshot_20

Alweer een anti-Israël resolutie van de gezamenlijke vergadering van Tirannen, Kleptocraten en Genocidisten.

In een weinig bekend comité van de VN, de sociaal economische raad ECOSOC, is 19 juli weer eens een anti-Israël resolutie aangenomen.
ECOSOC komt elk jaar in juli bijeen en coördineert met de WereldBank en het IMF. Vier weken vergaderen zonder een anti-Israël resolutie is vier weken niet vergaderd, dus heeft onze opper-hielenlikker van totalitaire staatshoofden en verwaande kwast Timmerfranz, opdracht gegeven deze resolutie te steunen.
In deze resolutie wordt gesproken van racisme en kolonisatie, bezetting zou de ergste vorm van racisme en terrorisme zijn, de Israëlische staat zou een terreurstaat zijn met militairen en kolonisten als terreurgroepen.
De VN ondermijnt met dit soort resoluties haar geloofwaardigheid en haar positie als onafhankelijke partij. Immers het is steeds weer de humane , democratische rechtsstaat Israël die het moet ontgelden in de VN-resoluties, nooit worden echte mensenrechtenschenders, illegale veroveraars en genocidisten als Syrië, Iran, Saoedi-Arabië, China, Noord-Korea, Turkije, Soedan, etc. in resoluties genoemd.
Canada en de VS waren de enige tegenstemmers en veroordeelden de resolutie, maar Timmerfranz voelde zich kennelijk thuis in het gezelschap van tirannen, kleptocraten en oorlogsmisdadigers, en stemde in met deze resolutie. Nog iets uit te leggen bij de VVD, of is Rutte ook hier door de mangel gehaald?
Dan nog de gotspe van de dag: Syrië beschuldigde in deze vergadering Israël er van historische objecten te stelen op de Golan, de geschiedenis te vervalsen en het Hebreeuws op te leggen aan studenten. Kennelijk het grote probleem waar Assad mee worstelt.

Door:

“Erik de Noorman”

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", antisemitisme, Appeasement, Dhimmitude, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

8 reacties op VN-organisatie veroordeelt, met steun van Nederland, Israël

 1. Theodoor zegt:

  Het enge mannetje dat Nederland vertegenwoordigt in de wereld spreekt niet namens mij. En met mij zijn er gelukkig nog heel veel meer.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Ik walg met heel mijn wezen van DE VERENIGDE NAZIES. Deze gore kliek, van moslimkontlikkers, laat zich als HOER gebruiken door de CULTUS DES DOODS – de islam.
  Voor mij mag dat zooitje in New York doodvallen en wel ter plekke. En deze SS er Timmerfrans is onze minister van VERRAAD en HEULEN met MOSLIMS!

  Like

 3. Joop Klepzeiker zegt:

  Beste mensen verspreid de correcte info over Israël naar alle hoeken van de wereld, via uw aanwezigheid op andere sites, blos etc, informeer anderen zoveel mogelijk.

  Laten we het netwerk vergroten en zo Israël steunen als baken van licht in deze donkere tijden.

  Like

 4. star zegt:

  Op de VN en de EU valt niet te rekenen en op onze mensen daar ook niet.Dat zijn leeghoofden en meelopers zonder eigen mening die zich laten dicteren door links om er op onze kosten een baan aan over te houden en een goed pensioen.Niet gehinderd door enige kennis van feiten daveren ze door om Israel voor al te straffen.Nog maar 1 stap verwijderd van een openlijk: “verboden voor Joden”. ondergronds is het er al lang.

  Like

 5. lucky9 zegt:

  Ecosoc lijk heel erg veel op Ingsoc. Alleen kon G. Orwell onmogelijk voorzien dat het IPCC zou dansen naar de pijpen van de collectivist Al Gore. De gezamenlijke vergadering van Tirannen, Kleptocraten en Genocidisten zie ik wel zitten als afkorting “TKG”.
  Onze berichtgeving zal in het vervolg dus dikwijls beginnen met de “Verenigde Nazies, de TKG en de EuSSR menen te mogen …”.

  Like

 6. Petrossa zegt:

  Het Internationaal Gerechtshof kwalificeert deze gebieden ten onrechte zonder reserve als „bezette gebieden”, met alle juridische consequenties van dien. Het hof ziet om te beginnen echter de centrale betekenis van het Palestinamandaat van 24 juli 1922 over het hoofd. Daarin werd door de Volkenbond aan het Britse rijk het bestuur over Palestina verleend met als kernverplichting: het tot stand brengen van het Joods nationaal tehuis (art. 2), in ieder geval in het gebied ten westen van de Jordaan. In het mandaat was verder voorzien in de bevordering van de Joodse immigratie en vestiging.

  http://www.refdag.nl/opinie/juridische_basis_burgerinitiatief_sloop_de_muur_uiterst_zwak_1_708958

  Like

 7. Avidia zegt:

  Hij spreekt ook niet namens mij, integendeel, ik ben PRO Israël, een vreedzame zeer intellectuele samenleving in die vreselijke wraakzuchtige domme islam wereld, hoe komen we van die wereld af?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s