De islam vermoordde Mirjam

Screenshot_32

De vermoorde Mirjam Abarkan en de advocaat van haar moeder, Jan Willem Ausma

(Door: Joost Niemöller)

Rechter: Marokkaanse moeder vermoordde dochter per ongeluk.

Het valt nauwelijks nog te volgen. Gisteren deed de rechter uitspraak in de moord op Mirjam Abarkan in IJsselstein. Ja, ik noem het moord. Maar zo mag het kennelijk niet genoemd worden. Gisteravond was de advocaat van de moeder, die op raadselachtige wijze een mes deed verdwijnen in haar dochter, te gast bij Knevel en van den Brink. In dat gesprek vermeden zowel de advocaat (maar dat is zijn werk) als de presentatoren Jan Marijnissen en Thijs van den Brink angstvallig wat aan de zaak nu juist zoveel ophef had gegeven: dat het ging om een Marokkaans gezin. Dat de moeder moeite had met de vrije levenswandel van haar dochter. Dat er dus een islamitische component in de zaak was. En ook een politieke component inmiddels, want de PVV had Kamervragen gesteld over eerwraak n.a.v. IJsselstein.

Ook de rechter liet al die aspecten, die toch te maken konden hebben met de motieven voor deze moord die dat niet mag heten, weg.

Het ging zowel in de media als bij de rechter maar om één ding: De ontstellende zieligheid van de moeder en haar familie. Van enige rechtvaardigheid ten aanzien van de dode Mirjam, die zo graag Nederlands wilde zijn, was geen sprake.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op De islam vermoordde Mirjam

 1. henk schroemges zegt:

  Het is toch alom een bekend feit dat v.w.b. het justioneel recht van o.a. Marokkanen niet de NL rechtspraak beslissend is maar de Marokkaanse rechtspraak. Die rechter kon en durft i.c. niet anders te-oordelen. Hoezo Nederlandse rechtstaat. Bestaat al 60 jaar niet meer. Idem democratie die geheel geent is op i.c. Marokko en overigens voor alle andere nationaliteiten hun geboorteland.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Vermoorde onschuld is net stront.

  Like

 3. Als je als Nederlandse moeder zo iets doet, zit je een half jaar in het Pieter Baan Centrum, verklaart de psychiater je gek en wordt je alsnog zes jaar opgeborgen. Maar ja, dat kun je bij een Marokkaanse moeder niet doen.Want dat is POLITIEK niet correct.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Hoe kunnen wij weten dat de moeder alllang de dood van haar dochter geplant heeft?is dat zo dan is dat Moord.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Ten aanzien van de EO, en het duo K&B, heeft mij doen besluiten, mijn lidmaatschap van de EO onmiddellijk te stoppen! Deze EO is gewoon een bijwagen van de RODE VARA, en de NOORD-KOREAANSE NOS. Alles is sodeju verlinkst in dit land.

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  Gelukkig had ik deze uitzending niet gezien, want ik heb al werk genoeg.
  En net zo gelukkig heeft Niemöller het voortreffelijk beschreven.
  “Het was de islam die Mirjam vermoorde. Maar u wordt geacht dit niet te weten.””
  Ik ben bezig greep te krijgen op het verschijnsel islamisering, en dit is weer zo’n fenomeen.
  Die Nevel & Knaagdier, dat zijn me toch ongelóóflijke domkoppen . . . . . .
  Maar dat heb ik al eerder gezegd, die horen in een dwangbuis:
  https://ejbron.wordpress.com/2013/07/07/knevel-van-den-brink-en-boers-horen-alle-drie-in-een-dwangbuis/

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Het verschijnsel ken ik wel: Ik had een moeder die in een bepaalde periode op een vergelijkbare manier reageerde. In ons geval lag het ten grondslag aan het Katholicisme.
  Gedroeg je je niet zoals je ‘als meisje’ geacht werd te doen, dan kon ze op een gegeven moment witheet worden van razernij. Dat was de wanhoop, dat het haar -in haar ogen- niet lukte om mij te kneden naar de in Katholieke kring -toen nog- gangbare norm. Echt vreselijke scènes konden daaruit ontstaan.
  Ze begreep maar niet, dat je niet eenvoudig deed wat er van je verwacht werd, en daar gelukkig mee was.
  Maar het gaat te ver om te beweren, dat er ooit een mes aan te pas gekomen is. Daar lag de grens. Dit was het Katholicisme, weet U wel, níet de Islam.
  En ik blijf er bij, dat de symptomen op zichzelf voor mij héél herkenbaar zijn. Dus: Inderdaad, Mirjam is onmiskenbaar vermoord door de Islam. En nog eens inderdaad: Wij, het klootjesvolk, worden geacht, dat niet te weten. -Stel je toch voor dat we op een zeker ogenblik geïnspireerd zouden raken om een spaak te gaan steken in het wiel van Straatsburg ’75!
  Helaas voor de schijnelite is de dag niet ver af, dat dit evengoed wel gaat gebeuren, namelijk zodra de domme massa door krijgt, wat een krankzinnige situatie dit is. En dan zullen zelfs media-collaborateurs als P&W en K&B daar niets aan kunnen verhelpen!
  Wie niet stekeblind geboren is, kan zijn gezichtsvermogen vroeg of laat nog terug krijgen. En berg je dan!

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Dit onderwerp moet ik niet teveel aanroeren, wat emotioneel schaadt het mijn gezondheid, juist omdat ik, tezamen met jullie, heel goed weet hoe in deze kwestie de steel in de vork zit.
  Over het EO duo Nacht und Knevel en van der B. wil ik niet te veel zeggen, behalve dit: zij zijn in meerdere opzichten hun oorsprong ontrouw geworden en dienen nog slechts de door het politiek correcte denken goedgekeurde versie van het begrip waarheid en recht.
  Zij hadden de kans vanuit een christelijke bewogenheid op te komen voor hen die door de islam ernstig worden bedreigd , maar zij geven er de voorkeur aan met oogkleppen op te lopen.
  Voor mij behoren ze tot het kamp van onze tegenstanders.Afvoeren, dus.

  Maar wie komt er voor de vermoorde Mirjam postuum op? Dat is precies waarop het gaat in dit geval.
  Wat als de waarheid nooit meer gezegd zou mogen worden? Wat als er letterlijk dingen niert meer benoemd mogen worden?
  Een moord is afschuwelijk, maar het ontkennen van een moord , omdat het allesbepalende islamitisch element uit de rechterlijke beoordeling moedwillig wordt weggezuiverd uit politiek correcte motieven(?) maakt deze deze gebeurtenis gevoelsmatig tot een soort dubbele moord, omdat er aan een vermoorde naderhand altijd recht moet worden verschaft en dat gebeurde hier niet..

  De moeder kon niet verwerken dat haar dochter een eigen, westers leven wilde leiden en in zo’n geval komt wel degelijk een eerwraak reflex op gang. Misschien betreurde de moeder achteraf de daad ,die daaruit voortkwam- waarschijnlijk zal dat het geval zijn!- maar de intentie tot afstoppen van de dochter door middel van geweld was daar. En deze geweldsdaad was een overduidelijk gegeven met duidelijke motieven.
  Er is dus sprake van gewelddadige levensbeëindiging en juist dit gegeven ,dat hoe dan ook verbonden is met islamitisch denken, had in de rechtspraak duidelijk op de voorgrond moeten treden! Juist omdat er een overduidelijk signaal moet worden afgegeven aan de hele samenleving, namelijk dat het Nederlandse recht voor IEDEREEN geldt, ongeacht de huidkleur, of religie!! De rechtspraak moet namelijk oordelen ZONDER AANZIEN DES PERSOONS.

  Al tijden lang verkracht ons rechtssysteem haar eigen principe van gelijkheid voor de wet voor alle Nederlanders.

  Alleen op die manier had er ook in dit geval achteraf nog enig recht verschaft kunnen worden aan een Marokkaans meisje dat op een westerse wijze van het leven had willen genieten.

  Joost Niemöller bracht haar zaak prachtig onder de aandacht. Waarvoor dank!

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  @Henk V 16.06. uur. De islam is inderdaad schuldig aan de dood van het meisje. Zij is niet uit zichzelf tegen het mes op gelopen, hoe graag de politiek correcte kliek dat ook zou hebben gehad.
  Ik ben volkomen klaar met ons land, het recht wordt gebogen, en de eigen bevolking wordt geterroriseerd met het oogluikend toestaan van de politiek corrupte rechtspraak. Ik verwacht totaal NIETS meer, niet van de WET en ook niet van de WETGEVER onze corrupte demonen 66 overheid. Het komt NIET goed meer met Nederland!

  Like

 10. henk schroemges zegt:

  Henk.V 16.06
  Ook U vergeet kennelijk dat voor de Islam-figuren echt niet het Nederlands recht geldt maar het Islam recht i.c. in Marokko. Dit wordt uiteraard niet alleen toegepast bij delicten van Marokkanen onderling maar ook bij een delict waarbij een Nederlands geborene onderdaan is betrokken.
  Bekijk alle gevallen die gespeeld hebben vanaf de jaren 70 van de vorige eeuw.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Ik vergeet niets, Henk.Alle personen , ook zij die een dubbele nationaliteit bezitten en menen daaruit voordeel te halen, vallen volledig onder het recht, dat binnen onze grenzen geldt, of ze dat nu leuk vinden of niet. Het Marokkaanse of Turkse recht gaat BINNEN ONZE GRENZEN niet boven het Nederlandse.
   Ons recht heeft voorrang en het is aan de Nederlandse overheid daar de hand aan te houden, wil men als beschaafde rechtstaat blijven voortbestaan.

   Ik ben niet bijzonder naïef en ik ook wel dat een groeiende, godvergeten politiek correcte kliek op elk mogelijk niveau tegen die gouden regel zondigt, maar wij hebben het gelijk aan onze kant wanneer wij de volledige handhaving van de wet eisen.En dat recht moeten wij nooit willen afstaan.

   U hebt in zoverre zeker gelijk dat het aantal mensen dat de wetten niet meer duidelijk toepast helaas lijkt te groeien.Hoe dat komt heb ik vaak genoeg uiteengezet.
   Het is aan ons op die levensgevaarlijke ontwikkeling te wijzen en het is de taak van de PVV om het een en ander recht te zetten. Des te sterker wij die partij maken, des te beter kunnen we nog iets ondernemen.
   Verder ben ik van mening dat , als ons rechtssysteem en ons verdedigingsapparaat het blijvend laten af weten, het moment dichterbij zal komen dat wetsgetrouwe burgers een en ander zelf zullen moeten rechtzetten.
   Maar eerlijk gezegd hoop ik niet dat we zullen worden gedwongen tot correctieve stappen, want dan zal het klimaat van onze samenleving drastisch verslechteren.

   Like

 11. henk schroemges zegt:

  Inderdaad zal het klimaat van onze samenleving drastisch verslechteren, maar dat is slechts tijdelijk. Alleen al het voorstellen om die corrupte, linkse, politiek correcte landverraders- kliek o.a. met knuppels uit hun gezagspalijzen te timmeren doet het bloed sneller stromen en de ogen vlammen.

  Like

 12. anoniem zegt:

  gewoon de bak in klaar

  Like

 13. anoniem zegt:

  verwijderd redactie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s