Hassnae Bouazza heeft een typisch Marokkanenprobleem

Screenshot_23

(Door: Martien Pennings)

Het is beeldvorming, het is de schuld van de mediaas, het komt omdat ze geen stageplek kunnen krijgen. Maar ik denk dat veel Marokkanen van nature racisten zijn én misdadigers én ook nog genetisch defecte moordenaars-in-spe. Ik denk dat trouwens niet alleen van veel Marokkanen maar in het algemeen van veel islamieten. Waar haal je dat vandaan, Pennings? Dat haal ik uit het feit dat de islam een seksueel aangedreven roofmoordenaars-ideologie is, nauw verwant aan het nazisme, die in 1400 jaar, dat is 70 generaties, genetische effecten móét hebben gehad op een sowieso wrede tribale bevolking. Ik haal dat uit de actualiteit van de islam wereldwijd.

Ik haal dat uit een filmpje op YouTube: “Kankermongool, je halve kont staat open slet!” Uit nog een filmpje op YouTube: “Joden moeten uitgeroeid worden. Ik heb graspin hier, ik wil ze gelijk prikken, die Joden.” En uit een berichtje op GeenStijl: “Tasjesrover (M) trapt zieke mevrouw (60) kapot”. Ik haal het uit het programma “Lichtgetinte huidskleur gezocht”. Van het overzicht van het Marokkanenprobleem 2012 van GeenStijl. Uit een stukkie van Joost Niemöller die in juli 2013 de oogst aan een paar zomerweken van Marokkanen-terreur  etaleert. En dat is dan nog alleen maar wat het nieuws haalt. En uit mijn eigen ervaringen natuurlijk, waarmee ik pagina’s kan vullen, wat ik in 2006 al inderdaad heb gedaan, ga maar eens lezen.

Wat het nieuws haalde, zei ik net. En dan heb je nog wat het nieuws niet haalde. De zomerzondagmiddag van 21 juli 2013 in een Amsterdams park. Een aantal Marokkanen met scooters staan bewust een breed pad te blokkeren.  Een echtpaar met een kinderwagen dat er graag langs wil wordt openlijk geterroriseerd. Van een jong stel dat komt aan fietsen, waagt de man het om te bellen. Hij wordt meteen bedreigd. “Hé, klootzak, ik maak je kapot. Maar eerst vermoorden we je wijf voor je ogen.”

Screenshot_24

Ik kwam op het “Marokkanenprobleem” doordat ik bij toeval stuitte op een hysterische ontkennings-performance bij Pauw & Witteman van Haatsnee Bouazza, de “ravissante echtgenote” van Peter Breedveld, de getroubleerde webmaster van het weblog Frontaal Naakt. De uitzending is van 8 mei 2012 en het onderwerp is: racisme onder Marokkanen.

Bouazza zat daar met Bart Schut, een vage kletsmeier die tegenwoordig op het Israëlofobe  en islamofiele weblog “de Joop” van de VARA schrijft. Types als Schut komen alleen maar tot inzichten via snoeiharde en langdurige eigen ervaringen. Op die manier was Schut er inderdaad achter gekomen dat veel Marokkanen racisten zijn. Hij schreef daarover op 8 mei 2012 een stuk in de Volkskrant en werd dus diezelfde dag al bij P & W door de islamitische zedelijkheidspolitie in de persoon van Moetawa Bouazza ter verantwoording geroepen.

Schut schreef zijn stuk naar aanleiding van een bericht op GeenStijl: een zwangere Marokkaanse vrouw die met haar zwarte vriend in de stad liep, was op klaarlichte dag op zo’n 50 meter afstand van het Monument op De Dam in elkaar geramd door vijf Marokkanen terwijl ze “negerhoer”schreeuwden. Ook de man werd in elkaar geslagen. Een week later kreeg de vrouw een miskraam.

Schut schrijft:

“Die belediging, geschreeuwd door de jongeren toen ze hun landgenote zagen met haar van oorsprong Surinaamse vriend ( . . .) zal Marokko-kenners nauwelijks verbazen, hoe walgelijk zij ook is. Wanneer ik met mijn vriendin, zelf 100 procent Marokkaanse, over straat liep in Casablanca, vlogen soortgelijke scheldwoorden door de lucht. Met het verschil dat Lamia niet de doodzonde beging het met een neger te doen, maar zelf tot het zwarte ras te behoren. Het ‘hoer’ zat er blijkbaar in dat zij met een buitenlander over straat liep en weigerde een hoofddoek te dragen. Allemaal te haram voor de gemiddelde Casablancais blijkbaar. Maar er bleek meer aan de hand. Toen ik Lamia vroeg of zij vaker last had van racistische scheldpartijen, haalde zij haar schouders op en antwoordde: ‘Elke dag.’ Alsof het de normaalste zaak van de wereld was.”

Schut geeft nog een voorbeeld van het structurele racisme jegens zwarten onder Marokkanen en vraagt zich dus in zijn artikel af: “Hebben Marokkanen een racismeprobleem?”

Nou, en dat mocht Schut zich niet afvragen van Haatsnee Bouazza. Je moet eens gaan kijkluisteren hoe ze te keer gaat! Het is één en al zedelijke verontwaardiging. Het aloude Marokkanenprobleem, dat in feite een islamitisch probleem is: geen gewetensvorming en geen enkele zelfkritiek. “Schaamte-cultuur” wordt het ook wel genoemd. Ik noem het een gewetenloosheidscultuur. Ik heb eens een politieagent gesproken die me vertelde dat Marokkanen nog ontkennen als ze zichzelf duidelijk herkenbaar een misdaad zien plegen op een bewakingscamera. Het past overigens wel mooi in het ontkennings-probleem  dat ook onze hele collaborerende quasi-elite aankleeft. Bij de doodschopping van grensrechter Richard Nieuwenhuis hadden we een “voetbal-agressie-probleem”, géén Marokkanenprobleem. Toegegeven: het zijn inderdaad ook vaak Turken die voor de agressie rond het voetbal zorgen. Dus wat ik al zei: het is een islamitisch probleem dat misschien wel genetische trekjes heeft gekregen.

Het racisme van Marokkanen en van de hele verdere islamitische wereld richt zich natuurlijk niet alleen tegen zwarten. De Joden zijn verreweg het meest populaire haatobject. Dus ik zal mijn favoriete passage over het Jodenprobleem van de Marokkanen maar weer eens aanhalen.

Kees Beekmans was vroeger Volkskrant-journalist, maar raakte dermate bewogen door het gruwelijke lot van de allochtone jeugd in Nederland dat hij leraar werd op een VMBO. Vervolgens ging hij in Marokko wonen en trouwde een Marokkaanse vrouw. Bepaald geen bevooroordeelde “racist”, deze Beekmans.

Hij schreef in “de Groene” van 13 oktober 2006:

“Het is beter met Marokkanen geen gesprek over Joden te beginnen, want de doorsnee Marokkaan moet niets van Joden hebben. Ik ben een paar keer tegen wil en dank in zo’n gesprek verzeild geraakt en dan zie je iemand van wie je dacht dat-ie een redelijk man was veranderen in een paranoïde krankzinnige. In Israël eten de Joden Palestijnse baby’s! Ze hebben Jezus (Issa) verraden want ze hebben gekozen voor de weg van de sjeitan, de duivel. Bush doet alles wat de Joden zeggen. Et cetera.”

Maar als je dat aan Haatsnee Bouaza voorhoudt dan zal het antwoord ongetwijfeld luiden: “Wat wil je, met die terreur van Israël tegen het Palestijnse volk.”

Nee, hysterica Bouazza gaat tijdens haar leven niet meer van haar Marokkanen-probleem afkomen. En toch is ze al lang blootgesteld geweest aan de christelijke gewetenscultuur. Zou ook bij Bouazza de islamitische gewetenloosheid genetisch zijn geworden? Dus dat ze gewoon organisch-biologisch niet in staat is tot zelfkritiek? Maar het feit dat ze een intelligente en gewetensvolle broer heeft, Hafid, spreekt daar weer tegen. Altijd lastig, die genetica.

Tenslotte een klein prijsvraagje: welke twee zinnen uit bovenstaande tekst gaan de Goede Mensen van Links citeren?  Alle goede oplossers mogen een hele zomermiddag in Amsterdam-Slotervaart gaan rondlopen in een pro-Israël-T-shirt.

______________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marokkanen. Bookmark de permalink .

46 reacties op Hassnae Bouazza heeft een typisch Marokkanenprobleem

 1. dutchess43 zegt:

  Dan zal Bouazza wel overgelukkig zijn met de boycot voor producten uit de “gekoloniseerd” gebieden uit Israel ook.
  Trouwens, als ik een eigen zaak zou hebben, kwam er niet één enkele Marokkaan daar aan een stageplek. Teveel afgezien in het verleden met de eisen en grote bek van stagiaires. Een dergelijke houding t.o.v. hen hebben de marocs over zichzelf afgeroepen.

  Like

 2. Dorith zegt:

  Ik ben van mening dat Marokkanen hun mond moeten houden als het gaat over bezetting.

  “Sedert 1975 zucht het volk van West-Sahara onder de bezetting door Marokko van een groot deel van zijn grondgebied (de voormalige Spaanse Sahara), en verblijven meer dan 180.000 vluchtelingen in barre omstandigheden langs de grenzen van West-Sahara, afhankelijk van internationale hulpverlening, en in afwachting van terugkeer naar hun land. West-Sahara is de laatste kolonie in Afrika, en het gebied staat nog altijd op de lijst van de Verenigde Naties van zogenoemde niet-autonome gebieden.

  De Marokkaanse annexatie van het gebied druist in tegen het internationaal recht. Het door de Verenigde Naties beloofde zelfbeschikkingsreferendum onder het Saharaanse volk heeft nog altijd niet plaatsgevonden. Marokko weigert hieraan mee te werken en lapt alle resoluties van de Veiligheidsraad aan zijn laars. De bemiddelingen door afgezanten van de secretaris-generaal van de VN halen niets uit. Als het Marokkaanse regime zo doorgaat, wordt het tijd sancties tegen Marokko in te stellen, op zijn minst een verbod op wapenleveranties.

  Help de stilte doorbreken

  In bezet West-Sahara heerst in feite de staat van beleg. Elk oppositioneel geluid wordt in de kiem gesmoord of verboden, mensenrechtenactivisten worden opgepakt en in oneerlijke processen tot absurde straffen veroordeeld, burgerinitiatieven gedwarsboomd. Het verzet tegen de Marokkaanse overheersing is echter sterker dan ooit.”

  Ook kan men over West Sahara natuurlijk lezen in de wiki: https://nl.wikipedia.org/wiki/Westelijke_Sahara

  Waarom vragen jullie het onderwerp van dit artikel niet wat zij er van vindt?
  Waarom vecht ze niet (als BN heeft ze toch wel wat inspraak, neem ik aan?) om de situatie te verbeteren?

  Ik heb zo een hekel aan schijnheilige figuren! Heeft ook iets te maken met een doorn en een balk.
  Als juffrouw Bouazza dit leest, dan verzoek ik haar hier antwoord te geven.
  En als die man van haar dit leest (ik neem toch aan van wel), dan wil ik ook van hem horen hoe dat zit ~ waarom zo veel focus op Israel en de situatie daar met Marokko en West Sahara praktisch stil te zwijgen.

  Ik weet niet wat voor produkten er uit Marokko in Holland verkocht worden. Het zou geen kwaad doen om die nou eens te boycotten. Nederland zit stikvol huichelaars.

  Ik wil wel iets duidelijk maken: wat mij zo stoort is de bijna exclusive focus op Israel. Al die andere landen waar veel meer mis is (veel islamitische landen vallen daar onder……..), waar mensenrechten dagelijks niet gerespekteerd worden, of het nu om kinderen of om volwassenen gaat, krijgen zelden zo veel aandacht als Israel. Iedereen blijft vrolijk goedkoop spul uit China kopen, of goedkope kleren uit een ander land in Azië, maar oy we-es mir, als er dadels uit het betwiste gebied in de schappen liggen………..

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het is bij die lui een genetische afwijking, door vele jaren van woestijn inteelt, ze worden ermee geboren.
  Je zoek jou fouten altijd bij een ander en geef alles en iedereen de schuld, behalve jezelf, want als maroc ben je perfect en zonder fouten, dus moet die ander het wel gedaan hebben.
  En zoals bij moslims gebruikelijk hebben ze geen enige zelf reflectie.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  En ze blijven maar naar Nederland komen die Marokkanen, en ze fokken als konijnen, terwijl hun hoogste doel is te scoren op de volgende gebieden; Nederlandse meisjes en vrouwen verkrachten, zware criminaliteit (ook op straat) en parasiteren op onze welvaartsstaat. Ze ergeren zich dood aan onze cultuur, maar als je vraagt waarom ze dan niet voorgoed huiswaarts gaan blijven ze het antwoord schuldig. Ze krijgen een voorkeurs behandeling van politie en justitie, en mogen openlijk haatzaaien. En dat zegt meteen iets over de mentaliteit van het tuig dat daar in Den Haag zit. Kouwe kak, houteren hammen zei vroeger mijn overleden vader altijd. Veel Zuid Hollanders zien je als Brabander gelijk een provinciaaltje, een boertje van buten die net zo achtelijk zou zijn als de kont van een varken ! Alle provincies krijgen behoorlijk geld uit de Haagse pot, behalve Brabant. En dit terwijl Brabant het meest innovatieve gebied van Nederland is. Met Brainport Eindhoven die twee jaar geleden als slimste gebied van de wereld werd uitgeroepen. Brabants boertje van buten ? De stomste varkens met een air van hier naar Tokio zitten op het Binnenhof in Den Haag !

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bigLjohn 11.53. uur. John, die hele kliek in Den Haag, van links tot rechts, heeft ons al tientallen jaren geleden, verraden en verkocht. Dat begon onder het kabinet van den Uyl, met zijn waanzinnige maatregel, Turkse-en Marokkaanse GASTARBEIDERS, toe te staan hier te blijven, en hun ook toestemming te geven hun hele clan naar ons land te laten komen. En daarna, het meest VIEZE VERRAAD, van socialisten, links-liberalen, liberalen en christen-democraten, namelijk hun INSTEMMING met de RESOLUTIE VAN STRAATSBURG. En buiten hen werkten daar de BILDERBERGERS en de WERKGEVERS volop aan mee. Van dat hele zooitje in Den Haag, heeft alleen Wilders bij mij nog krediet.

   Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Tja, gecompliceerd geval , die Haatsnee, pardon Hassnae Bouazza. Gaat er toch duidelijk prat op, dat zij geïntegréérd is en een ‘blanke’ partner heeft. Maar o wee als de onmiskenbaar aanwezige, minder prettige kant van Marokkanen wordt blootgelegd; dan is het onmiddellijk: Gij beledigt mijn stam! De donkere blik waarmee ze Bart Schut al aan het begin van het P&W filmpje estookte, herkende ik dadelijk: Die was van exact dezelfde soort als waarmee mijn voormalige vriendin, die borderline had, je kon bekijken als je geheel onwetend en onopzettelijk een opmerking plaatste die door hààr negatief werd geïnterpreteerd. Het was de voorbode van de uitbarsting die dan weldra zou volgen en ziehier: Nou beweer ik niet dat hier direct borderline in het spel was. Eerder meer beredeneerde razernij: Ze wíst dat haar “stam” in een minder plezierig daglicht gesteld ging worden en dat hebben die verdomde Nederlanders nu eenmaal niet te doen, hè, dan gaan we zéér heftig en agressief in de ontkenning, platweg gezegd met de welbekende grote bèk.
  Maar daar zal ze het pleit op den duur toch niet mee winnen. Razen en tieren doen geen feiten te niet als zware mishandeling en een daardoor veroorzaakte miskraam -door Marokkanen.
  Zeer goed ogelijk dat Mw. Bouazza zich ten overstaan van deze feiten ergens ook machteloos voelt staan. De houding die zij hier echter aanneemt draagt bepaald niet bij tot het kweken van ‘meer onderling begrip, mocht dat al mogelijk zijn. Ik zou eerder zeggen: Bezin je dan op een manier om je stàmgenoten op te voeden.
  Dat kan zij echter ook niet en dat wéét ze. Uiteindelijk is zij toch maar een….vróuw, nietwaar?

  Like

 6. Benedict Broere zegt:

  Ik vind het jammer dat hierboven in het overigens verder zeer informatieve artikel, het woord ‘haatsnee’ wordt gebruikt, en dat er ook iets gesuggereerd wordt in de trant van ‘genetisch defect’. Het zijn woorden die met zekerheid de reactie oproepen, dat degene die ze gebruikt een groter probleem is dan wat hij/zij signaleert. Het zijn ook woorden die niet te vinden zijn bij islamcritici als bijvoorbeeld Geert Wilders, Paul Weston, Marine Le Pen, Tommy Robinson en Oskar Freysinger, en zeker niet bij mensen als Robert Spencer, Bill Warner, Wafa Sultan, Hans-Peter Raddatz, Hans Jansen, Udo Ulfkotte, Henryk Broder, enzovoort. De islam laat zich het best bekritiseren in het zakelijk en goed onderbouwd aangeven op wat voor manier de islam een bedreiging vormt voor alle niet-islamitische cultuur.

  Like

  • Dorith zegt:

   U heeft groot gelijk dat men zo beschaafd mogelijk moet blijven, maar dat is soms zeer moeilijk!! Zo was bijv. bij mij toen ik mijn reaktie schreef, de drang om in plaats van “hun mond”, “hun bek” te schrijven. Want op dat moment voel je die drang. Het is erg moeilijk om tegenover al die haat, waar veel lelijke woorden worden gebruikt, toch je eigen beschaving te hanteren.

   En ik kan prima begrijpen dat iemand een woordspelletje maakt met de naam van Hassnae, waar bovendien de lettergreep Hass veel associaties oproept, en daar Haatsnee van maakt. De heer Pennings heeft al vaker laten weten dat brave praat geen resultaten geeft. Of schelden etc. wel goede resultaten opbrengt, weet ik niet. Maar het geeft wel uiting aan iemands emoties en trekt de aandacht.

   Ondertussen worden de haatspuiende monden niet gesnoerd en word ik als Jodin geregeld uitgescholden (niet in mijn gezicht gelukkig) voor van alles en nog wat. En desondanks wordt er van mij verwacht dat ik mijn “bek” moet houden en alles over me heen moet laten gaan. Nou, ik weet niet hoe U daaronder zou reageren. Misschien iets met de andere wang, maar daar is lang niet iedereen toe bereid.

   Like

  • lucky9 zegt:

   Volstrekt onrechte kritiek op de auteur van deze bijdrage. Blijkbaar heeft U niet de moeite genomen om die aflevering van P&W nog eens te bekijken en te beluisteren.
   “woorden die met zekerheid de reactie oproepen, dat degene die ze gebruikt een groter probleem is dan wat hij/zij signaleert.” is een kromme redenering die onmogelijk kan vergoelijkt worden door de opsomming van een aantal gerespecteerde islamcritici.
   Het valt overigens op dat U onder meer Brigitte Gabriel vergeet te vermelden. U kan U deze lezing van haar boek “Because they hate” aanbevelen.
   En dit is de kern van de zaak. De meeste Marokkanen zijn moslim, en het kenmerk van moslims is dat ze haten. Het is dus normaal dat het woord haatsnee als stijlfiguur gebruikt wordt om Bouazza te typeren. Ze draagt immers geen baard, geen kopvod en heeft ook geen himmler-kapsel.
   Uw soort van preventieve censuur kan misschien wel salonfähig zijn bij de tirannieke linkse media en in Marokko en andere islamitische dictaturen, maar niet hier noch op andere vrije blogs. Want dat wenst U : wollig taalgebruik en CENSUUR!
   “Het zakelijk en goed onderbouwd aangeven” is exact wat Pennings hier presteert. Bedankt Martien.

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ai, Benedictus!
   Dus je denkt dat mijn taalgebruik erger gevonden gaat worden dan de daden en woorden van de nazi’s die ik kritiseer?
   En wat vind jij van die vinders?

   Like

  • @Benedict Broere de Derde; Je valt over het woordje ‘haatsnee’. Je weet toch ook dat zulke vrouwen als Hassnae Bouazza besneden zijn. Dus moslimdokters of wat daar voor moet doorgaan hebben met een scherp mes of tang al hun werk gedaan, misvorming. Daarom is misschien het woordje ‘haatsnee’ op zijn plek. Ik gebruik ook steeds het woordje ‘haatbaard’ in mijn denken. Vind u dat wel kunnen of ook niet op zijn plaats?

   Like

 7. treintrien zegt:

  Ik vraag me al heel lang af of die hafid en die hasna niet gewoon twee verschillende moeders hebben. Het is bijna godsonmogelijk dat die dezelfde genen hebben.

  Anders zijn ze een mooi voorbeeld van de verwoestende invloed van de islam:
  die Hafid is redelijk normaal (nouja..op zijn drankprobleem na)
  die hasna is nog wel mohammedaans en dies dus ook gewoon knetterleip.

  Like

  • Rudi zegt:

   @treintrien 12:57
   Dat zat ik mij dus ook af te vragen. Die Hafid is best ok. Maar dan die Hassnae… ik herinner me nog het fragment uit P&W waarop ze zat te gniffelen om de reactie van die ‘Palestijnse’ terroriste toen ze hoorde dat er bij de aanslag die zij gepland had geen drie maar acht kinderen waren omgekomen.

   Maf mens…

   Like

 8. treintrien zegt:

  Nog even er achter aan:
  die boeken van die Hafid zijn erg goed. Vind ik.

  Er loopt nu zo’n arrogante snor de islamitische scrijver uit te hangen, ach, kom, hoe heet die…
  die abdeldinges benali. Die kromschrijver wordt door de hele elitaire goegemeente de hemel ingeprezen. Ik zal nooit vergeten dat ik hem eens tegenkwam met een andere schrijver. Die vroeg ik toen of hij die beroemde schrijver was. En om een handtekening natuurlijk. Ik herkende die benali niet. ” Ik ben ook schrijver’ zei die toen. Echt. Genant.
  Maar ja, ik had nog nooit wat van hem gelezen en was dat ook niet van plan,
  dus dat zei ik ook. Volgens mij was hij redelijk beledigd.

  Dus: Kopen die Hafid. Paravion. Dat vond ik een érg mooi boek.

  Like

 9. schnoebel zegt:

  De oplossing van de prijsvraag is:
  “Maar ik denk dat veel Marokkanen van nature racisten zijn én misdadigers én ook nog genetisch defecte moordenaars-in spé. Ik denk dat trouwens niet alleen van veel Marokkanen maar in het algemeen van veel Islamieten.”

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Op die zin gok ik ook! 😆

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ja, goed Schnoebel en ook Bert.
   Jullie weten zelf wel een pro-Israël-T-shirt te kopen en je mag zelf uitkiezen wanneer je er door Slotervaart mee gaat lopen.

   En, eh, Schnoebel, ik vind de “verbetering van dat “in spe” naar “in spé” heel zorgzaam, maar het is fout.
   “In spe” is latijn, het betekent “in hope” en de vorm “spe” is de ablativus (zesde naamval) van het woord “spes” en dat schreven de Romeinen en alle Latinisten na hen echt zonder dat Franse accent aigue.

   Like

 10. bonebakker zegt:

  Je kan een kameel niet veel leren het zelfde is het met de school verlatende marokkaan zonder diploma dat wordt gajes

  Like

 11. rommel zegt:

  Dat clubje islambeffers wat op FN bivakkeert bestaat voor het grootste deel uit lelijke linkse uilskuikens die bij gebrek aan sekspret hun neukhertje uit de tropen hebben geïmporteerd. Daar komt die liefde voor de islam van hun vandaan. Verkocht aan de hoer van Allah.
  Onbegrijpelijk. En als het nou lekkere mooie blonde wijven zouden zijn waar ze hun ziel aan verkopen, kan ik het nog begrijpen. Maar aan die lelijke harige snorwijven met hun wenkbrouwkoppen? Nee, dat gaat er bij mij niet in. Of nog beter, daar ga ik niet in.

  Like

 12. Martien Pennings zegt:

  In feite is wat die Haatsnee zit te doen en waartoe Pauw & Witteman uitgebreid gelegenheid geven: de zedelijkheidswachter namens de islam uithangen op nationale tv.
  Het is in feite een vorm van islamisering.
  Net als het bij Knevel en Van den Brink zorgvuldig buiten het gesprek houden dat een jong meisje namens de islam is vermoord, door Joost Niemöller aan de kaak gesteld:
  https://ejbron.wordpress.com/2013/07/24/de-islam-vermoordde-mirjam/#comment-100615:
  “Het was de islam die Mirjam vermoorde. Maar u wordt geacht dit niet te weten.”

  Like

 13. Sam van Rooy zegt:

  Schitterend stuk van Martien Pennings, zoals altijd.

  Like

 14. schnoebel zegt:

  Dank Martien voor de taalkundige berisping. Is het ook goed als ik met mijn, reeds in bezit zijnde pro-Israël T-shirt een wandeling ga maken in Den Haag? Ik woon namelijk in de buurt van die stad. Of ik de sharia-driehoek aldaar durf te betreden in die outfitt, tja daar moet ik nog een nachtje over slapen. Misschien zal ik mijn uit te kluiten gewassen zoon moeten vragen mij te begeleiden. Of hij dat doet is nog maar de vraag daar die zoon een fervente PvdA-stemmer is. Vanmiddag was hij bij “moeders” op bezoek en hebben wij nog een discussie over Israël gehad. Toch had hij wel respect voor mijn principiële houding in deze kwestie. Bij zijn vertrek vroeg hij nog of ik met hem wilde meerijden richting de Hoogvliet om boodschappen te doen! Dondersteen!
  Trouwens de Haagse “mart” zou ook wel een leuke locatie zijn. TIjdens mijn laatste bezoek aldaar (5 jaar geleden ongeveer) bleek het daar vergeven van de haatbaarden en pinguins.
  Ik beloof dat ik mijn “beloning” van de prijsvraag in onvangst zal nemen. Je hebt principes of niet. Aanstaande zaterdag zal ik mijn winaarsrondje lopen. Zal alhier mijn belevenissen vermelden, mocht ik nog in leven zijn. Gelukkig heb ik de zwarte band in judo dus mocht het op een één-op-één vechten aankomen dan sta ik wel mijn “vrouwtje”.

  Like

 15. Benedict Broere zegt:

  De internationaal gerespecteerde Martha Nussbaum vergelijkt al enige tijd het islamcriticisme met het nazisme, zoals dat opkwam in de jaren dertig van de vorige eeuw. De nazies gebruikten allerlei scheldwoorden voor de joden en dat ging van kwaad tot erger. Bij het islamcriticisme zie je dit gescheld ook en dat geeft dan onderbouwing aan de Martha Nussbaums van deze wereld, dat in de grond alle islamcriticisme een vorm is van crypto-nazisme. Wat dus betekent dat islamcriticisme zich daarmee onmogelijk maakt in de maatschappelijke discussie en door de politiek correcte gemeenschap gretig wordt weggezet als nazi. Wie daarom niet graag ziet dat de Islam het steeds meer voor het zeggen krijgt, die dient in zijn/haar islamkritiek een taal te hanteren die algemeen acceptabel is.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   “De internationaal gerespecteerde Martha Nussbaum”: sterf toch, zak!
   Luister eens, vrééééselijke Kletsmeier, en dat je nou uitgerekend Bene-dictus, de goed-gezegde dan wel goed-zeggende moet heten.
   Hoe stompzinnig moet je zijn, Gebenedijde, om NIET te zien dat de islam alle kenmerken heeft van het nazisme en speciaal, Lul-de-Behanger, nadat ik daar U-I-T-G-E-B-R-E-ID op gewezen heb?
   Hier, Mongool:http://bit.ly/159JZbR.
   En hoe kwaadaardig moet je dan vervolgens zijn om het te perverteren: degene die de nazislam kritiseert is de nazi?
   Ik weet nooit precies hoe dat zit met Israëlhaters en islamofielen, of ze nou zo stront-stompzinnig zijn of zo focking fout, maar ik houd het maar op: allebei.

   Like

 16. Paardestaart zegt:

  Dus als je beleefd blijft Benedict, dan luisteren nette mensen wèl naar argumenten; dan word je geen nazi meer genoemd? Het negeren van dissidenten in het hele westen is gewoon hun eigen schuld – moeten ze maar beschaafd discussiëren?
  Hoor jij dan geen ruige taal of gescheld bij islamofielen, net zo min als Martha Nussbaum dat kennelijk hoorde als communisten hun critici van repliek dienden bijvoorbeeld? Jij hebt de brave Martha niet terzijde geschoven nadat je haar quasi geleerde prietpraat had gelezen? Ik wel – mensen wie het niet opvalt dat je tegen anti-communisten, gelovigen, tegenstanders van een wapenverbod of gewoon maar klimaatsceptics mag zeggen wat je voor je mond komt – die zijn gewoon niet te goeder trouw.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   100% MEE EENS Paardestaart! Kudo´s!! 🙂

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Paardestaart 19.31. uur. Ik ben het met U eens. Het gehuichel en geveins, waar deze Benedict schijnbaar waarde aan hecht, gooi ik ver van mij af. Deze Benedict vindt het dus wel normaal dat moslims ons ” honden, apen en varkens”, noemen. Laat hem maar fijn naar de politiek correcte Joop.nl gaan!

   Like

 17. Benedict Broere zegt:

  Nog maar eens. Van een website met tips over hoe van de islam af te komen.
  >>>>
  Don’t give them ammo
  1) do not carry inflammatory signs.
  2) do not say things or chant slogans that can be construed as racist or inciting violence.
  3) leave dogs, pigs and pork chops home. Don’t bring anything they consider offensive.
  4) don’t taunt them.
  5) don’t use the argument Islam is not a religion.
  If you do any of these things, they will simply use it against you to make you, and all of us, look bad and discredit us.
  <<<<
  http://www.squidoo.com/shariastinks

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   En ze gewoon hun gang laten gaan!? BULLSHIT!!! 😦 Moet ik ze ook nog oraal bevredigen voor je misschien…?!
   Sodeflikker toch een eind op man, dhimmi!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Neem me nou toch niet kwalijk, Benedict! Wilt U dat wij ze de andere wang toekeren of zo?
   Ook ik kan behoorlijk kregel worden als er telkens tegen één partij gezegd wordt dat hij ‘de verstandigste moet zijn.’ Dat komt er in de praktijk op neer dat de één maar moet zwijgen en de ander alles uit kan braken. Met welk recht?
   Het houdt ééns op!

   Like

  • Republikein zegt:

   Je hoort in een krankzinnige instituut, gevaarlijk stuk serpent, stront, wie heeft jou gescheten?

   Like

 18. Benedict Broere zegt:

  COMMENT VERWIJDERD EN OPGEROT!!!

  Webmaster

  Like

 19. Martien Pennings zegt:

  Volgens mij is zo’n Benedict Broere gewoon een trol met een fantasienaam.
  Dat soort gezeik is eigenlijk zó opzichtig dom en zuigend dat je eigenlijk niet kan aannemen dat het serieus is.
  Maar ik moet zeggen dat ik er toch ook regelmatig intrap en er weer op reageer.

  Like

 20. Helena zegt:

  Tjeemig, doe je eens een avondje iets anders dan bronnen, mis je alle pret! 🙂
  Ik heb wel weer een paar leuke toepasselijke linkjes natuurlijk.

  Like

 21. Pingback: Bart Schut: het warhoofd als oprechte antisemiet | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s