“Politieke vertragingen” bij Amerikaanse militaire steun

Screenshot_25

Egyptische F-16 gevechtsvliegtuigen

Gedurende de ambtsperiode van Mohammed Morsi hebben de VS 12 gevechtsvliegtuigen van het type F-16 aan het Egyptische leger geleverd. Een van de vele geschenken van de Obama-regering aan het Egyptische islamofascisme. Maar nadat het leger Morsi heeft afgezet, beginnen de leveranties te haperen: de voor gisteren geplande levering van nog eens vier F-16 gevechtsvliegtuigen is “uit politieke redenen” vertraagd. We leren: islamofascisme wordt met Amerikaanse wapenleveranties beloond, de afzetting van een islamofacist door het leger echter niet.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/07/politische-verzogerungen-bei-us-militarhilfe/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Egypte, islamofascisme, Obama, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Politieke vertragingen” bij Amerikaanse militaire steun

 1. Cathja zegt:

  Obama heeft duidelijk partij gekozen. Op dit moment loopt het allemaal niet zoals hij gedacht had, en daarom worden deze straaljagers ‘om politieke redenen’ later geleverd.
  Obama treft persoonlijk schuld aan de crisis in Egypte. Hij heeft partij gekozen, en laat daardoor zeer veel Egyptenaren in de kou staan. Wat hij werkelijk had moeten doen, was zich afzijdig houden op militair gebied, en hoogstens via bemiddeling tot een oplossing moeten zien te komen.
  Vroeger zag ik Amerika altijd als vriend en bondgenoot, maar van die gedachte is weinig meer over! Denk aan de afluisterpraktijken en het bespieden van onnoemelijk veel mensen via het internet. Een vriend behoort zich niet zo te gedragen.

  Ik vind Obama een wolf in schaapskleren

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Obama de Moslimbroeder.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Ik vraag mij wel eens af, is Amerika nog wel onze vriend ? Met een Moslim als president, en de baas van de C.I.A. idem dito. Een strijd tegen het terrorisme wordt gevoerd door wereldwijd onschuldige burgers te bespioneren terwijl Moskeeen, broedplaatsen van terrorisme, met rust worden gelaten. Alweer een vriend die in het Moslim kamp zijn intrek genomen heeft. De Verenigde Staten; De Verenigde Moslimbroeder Staten. In hoeverre de Amerikanen dit alles voor lief zullen blijven nemen……Ik hoop dat het niet zo’n zombies zijn geworden als Europeanen !

  Like

 4. Petrossa zegt:

  nog 3 jaar dan is hij weg, en gezien zijn ‘populariteit’ komt er voorlopig niet meer iemand met soortgelijke overtuigingen. Gelukkig dat Amerika de 2 ambtstermijnen limiet heeft….

  Like

 5. luckybee zegt:

  Het zal mij niet verbazend als Obama ook deze dream van Martin Luther copieerd.Het klinkt namelijk heel goed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s