Sharia en verkrachting

Screenshot_17

(Door: Peder Jensen alias Fjordman)

Het was groot nieuws toen de Noorse Marte Dalelv (24) in Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) tot een gevangenisstraf van zestien maanden was veroordeeld, nadat ze aangifte had gedaan van haar verkrachting. De jonge vrouw werd veroordeeld, omdat ze een illegale seksuele relatie gehad zou hebben, nadat ze aangegeven had dat ze verkracht zou zijn. Ze is tegen het vonnis in beroep gegaan en waarschuwt alle vrouwen in het Westen voor het op de islam gebaseerde rechtssysteem in de Verenigde Arabische Emiraten.

De miljardair Wissam Al Mana, de man van de Amerikaanse popzangeres Janet Jackson, had volgens mediaberichten Dalelv ontslagen, nadat ze aangifte had gedaan van de verkrachting.

Het genoemde incident vond plaats in maart 2013 en werd pas op 17 juli in de Noorse media genoemd. Het verhaal werd al snel internationaal nieuws, waarover in toonaangevende Chinese, Franse, Duitse, Russische en andere media werd bericht. De krant “USA Today” vermeldde dat volgens de wetgeving van de VAE seks buiten het huwelijk illegaal zou zijn. Een verkrachter kan alleen maar worden veroordeeld als de dader bekent of als vier volwassen mannen de misdaad hebben gezien en dit ook getuigen. De wetenschapster Anne Bag becommentarieerde dat zulke, door de sharia geïnspireerde, wetten ook in andere landen zoals Saoedi-Arabië, Qatar, Bahrein en in bepaalde mate ook in Oman zouden bestaan.

In Groot-Brittannië merkte “Mail Online” op, dat Marte Dalelv helaas niet de enige vrouw zou zijn die zo´n behandeling in de Emiraten is overkomen. De Australische Alicia Gali, een andere blanke, ongeveer 20-jarige, vrouw werd in Dubai acht maanden lang in de gevangenis gegooid, nadat ze aangifte had gedaan dat men haar drugs gegeven en verkracht had.

Screenshot_19

In Noorwegen noemde de voorzitter van de Conservatieve Partij (Høyre), Erna Solberg, de behandeling van het Noorse verkrachtingsslachtoffer “middeleeuws” en riep de Noorse autoriteiten ertoe op de zaak serieuzer aan te pakken. Dat is komisch, als je bedenkt, dat zij zelf, toen ze enkele jaren geleden minister was, had voorgesteld dat Noorwegen een officiële shariaraad zou moeten instellen, met publieke instemming, zodat de moslims in familieaangelegenheden de sharia kunnen toepassen.

Erna Solberg, vermoedelijk de volgende minister-president van Noorwegen  na de verkiezingen in september 2013, denkt dus dat de islamitische shariawetten primitief en achterwaarts gericht zouden zijn als ze in het Nabije Oosten worden toegepast, maar wil ze in haar eigen land in Europa invoeren. Dat schijnt symptomatisch te zijn voor de opvattingen van de politieke elites en massamedia in het algemeen. De voorzitter van de Conservatieve Parij, Erna Solberg, had in het jaar 2011 vastgesteld dat de moslims tegenwoordig op dezelfde wijze vervolgd zouden worden als de Joden in de jaren-30, gedurende het levensgevaarlijke naziregime in Duitsland.

Een van de redenen waarom ik door het regerende establishment een “extremist” en “nazi” wordt genoemd, is, dat ik niet net doe alsof ik in een gematigde islam geloof. Dat komt, omdat ik er nog steeds geen overtuigende verklaring voor heb gekregen waaruit deze zogenaamde gematigde islam dan zou bestaan. Het begrip “islamisme” is een hele nieuwe uitvinding, die geen zakelijke zin heeft. Het verkrachtingsgeval van Marte Dalelv in het schitterende en zogenaamd gematigde Dubai bewijst dit punt dat ik en andere critici van het begrip “islamisme” maken.

Een verkrachtingsslachtoffer heeft vier mannelijke, volwassen getuigen nodig. Dat is al eeuwenlang shariawet en praktijk. Het vormt geen vernieuwing of innovatie. Het is niet het geleefde “radicale islamisme”, het is in werkelijkheid eerder een “islam light”. De vrouw heeft geluk gehad dat ze niet dood werd gestenigd, zoals dat wellicht ergens anders gebeurd zou zijn.

Andreas C. Halse, voorzitter van de SU, de jeugdorganisatie van de socialistische linkse partij (SV) in Noorwegen, schreef een aanbevelenswaardig artikel, vooropgesteld dat hij politiek links is. Hij legde uit dat er een dubbele standaard zou bestaan die tentoongesteld zou worden op de manier hoe de mensen in het Westen met bepaalde islamitische autoritaire regimes samenwerken. We hebben veel minder kritiek op de rijke olielanden en we drijven uitgebreid handel met hen, ondanks het feit dat deze “ongeciviliseerde”islamitische dictaturen deels wetten hebben die op “religieus bijgeloof” berusten. Zoals Halse vaststelde, hebben we het over de meest “reactionaire, autoritaire en vrouwenvijandige regimes” ter wereld, die er letterlijk een sport van maken de fundamentele mensenrechten te overtreden. Tegelijkertijd zijn de westerse regeringen er als de kippen bij om te wijzen op schendingen van de mensenrechten in vele andere landen. Landen zoals de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië worden, om welke reden dan ook, anders behandeld.

Screenshot_20

Wat ontbreekt als reactie van de politieke elites op dit incident is te vragen wat men doet als diezelfde islamitische opvattingen ook in het Westen geïmporteerd zouden worden. Marte Dalelv heeft uit bittere ervaring geleerd niet meer naar islamitische landen te reizen die haar rechten niet respecteren. Wat echter zorgelijk is, is dat westerse politie bezig zijn dezelfde mentaliteit ook in onze landen te importeren door de islamitische en Derde Wereld migratie. Europeanen kunnen landen met islamitische meerderheden vermijden als ze willen, maar moeten we ook westerse landen vermijden als we veilig willen zijn? Als dat zo is, waar moeten we dan naartoe? Naar Mars?

Martine Vik Magnussen, een andere knappe jonge Noorse van begin 20, werd door een islamitische man verkracht en vermoord – maar in Londen, dat ooit Engeland was en niet het Nabije Oosten. Ze werd in maart 2008 dood gevonden, met rondom haar hals kenmerken van wurging. Farouk Abdulhak, zoon van een miljonair en een van de rijkste mannen van Jemen, was de enige verdachte in de zaak. Hij kon naar zijn vaderland vluchten.

De uitstekende schrijver Soeren Kern van de denktank Gatestone Institute waarschuwde in juli 2013 voor een golf van verkrachtingen in Groot-Brittannië op vrouwen, die gebruik maken van een taxi. Desbetreffende verhalen kun je ook van Frankrijk vertellen, van Nederland, België, Duitsland of Zweden. Veel van deze taxichauffeurs hebben een islamitische achtergrond en zijn migranten:

“Groot-Brittannië bevindt zich in de klauwen van een verkrachtings- en pedofilie-epidemie, zoals die in de historie van het land nog nooit is voorgekomen. Veel van de seksuele misdaden worden gepleegd door islamitische pedofielenbendes, die honderden, waarschijnlijk zelfs duizenden Britse meisjes drogeerden, verkrachtten en martelden.

Een andere golf seksuele misdaden betreft islamitische taxichauffeurs, die vrouwelijke passagiers verkrachten. Het aantal zogenaamde taxiverkrachtingen is explosief toegenomen tot een dusdanige omvang, dat een Britse rechter een waarschuwing deed uitgaan dat geen enkele vrouw zou kunnen verwachten veilig te zijn bij het gebruik van een taxi.

Betrouwbare statistieken zijn moeilijk aan te komen en ook aanvragen naar cijfers over seksuele misdaden in taxi´s worden steeds opnieuw afgewezen. Volgens schattingen van een onderzoek, dat uitgevoerd werd door de Londense Metropolitan Police, vinden er in Londen per jaar 1125 seksuele delicten plaats, inclusief verkrachtingen, waarbij het om taxichauffeurs gaat. Dat zijn gemiddeld 22 delicten per week alleen al in de hoofdstad.

In maart 2013 verscheen er een onderzoek van het ministerie van Binnenlandse Zaken genaamd “Ending Violence against Women and Girls in the UK”, volgens welke slechts één op de tien vrouwen van deze overvallen aangifte doet bij de politie, het eigenlijke aantal is veel groter.

Afgezien van enkele gevallen die een belangrijke plaats innemen, wordt er in de kranten nauwelijks verslag gedaan over deze misdaden, blijkbaar omdat men denkt dat deze politiek incorrecte delicten het niet waard zouden zijn om verslag van te doen.

Maar als je het nieuws onderzoekt dat verborgen is in de lokale gedeelten van de kranten, dan zie je dat deze taxiverkrachtingen in alle delen van het land plaatsvinden.

Mason had gezegd dat een chauffeur met een tulband haar dochter schrik zou inboezemen en dat ze daarom de voorkeur zou geven aan een Engelse respectievelijk vrouwelijk chauffeur.

Mason werd door de BBC ontslagen, omdat haar uitlatingen als racistisch werden gekwalificeerd.”

Screenshot_18

De internationaal invloedrijke Britse staatszender BBC ondersteunt zodoende de massa-import van islamitische en andere, vijandige etnische groepen, maar verbiedt het zijn eigen werknemers om hun dochters te beschermen voor het toegenomen risico van verkrachting, die uit deze houding voortkomt. Tegelijkertijd verachten de BBC en andere massamedia zulke geweldige mannen als Tommy Robinson en Kevin Carroll, van de English Defence Leauge (EDL), omdat zij protesteren tegen islamitische mannen, die steeds opnieuw autochtone, blanke meisjes drogeren, misbruiken en in groepen verkrachten – sommige van deze kinderen zijn nog maar 10 jaar oud – in steden in heel Groot-Brittannië.

Eveneens in de zomer van 2013 werd Vida Enebakk, de curator van het Noorse Wetenschap- en Technologiemuseum, de initiator om de reizende tentoonstelling “Sultans of Science” naar Noorwegen te halen. Met deze tentoonstelling dient bereikt te worden “de opmerkelijke prestaties van de islamitische civilisatie te ontdekken”. Oorspronkelijk komt de tentoonstelling uit de Verenigde Arabische Emiraten, een land zonder ook maar één belangrijke, in het land zelf opgeleide wetenschapper, maar met veel olie, dat het land in staat stelt om buitenlandse arbeiders in te huren die weinig rechten hebben en het risico lopen om het minste of geringste gedeporteerd te worden.

De tentoonstelling “Sultans of Science” begon oorspronkelijk in het Ibn Batuta winkelcentrum in Dubai. Dezelfde onderneming MTE Studio´s, die de tentoonstelling gemaakt had, pocht erop het “Wetenschap- en Technologiemuseum in de islam” aan de koning Abdullah universiteit voor wetenschap en techniek in Saoedi-Arabië te hebben opgericht. Saoedi-Arabië is een extreem intolerante, door de sharia geregeerde staat, waarin individuen het risico lopen in het openbaar terechtgesteld te worden, omdat zij de islam bekritiseren, waar stiekem slavernij wordt gepraktiseerd en waar de uitoefening van alle andere religies behalve de islam streng verboden is en hard wordt bestraft.

Deze autoritaire Golfstaten bezitten een hoge graad van corruptie en een lage graad van transparantie. Het is niet helemaal duidelijk hoe dit instituut gefinancierd werd, maar zijn vele tentoonstellingen en conferenties met ervaren officials niet alleen in de Verenigde Arabische Emiraten, maar ook ibn Saoedi-Arabië, Bahrein en Qatar, duiden op zeer goede politieke verbindingen. MTE Studio´s schijnt zeer nauwe arbeidsbetrekkingen te hebben met een aantal rijke en vaak onderdrukkende islamitische regeringen. Het leidt bijvoorbeeld het Bahrein Wetenschapscentrum in opdracht van de staat Bahrein en vertegenwoordigde de Verenigde Arabische Emiraten op een conferentie over islamitische wetenschap in het jaar 2010 in Maleisië.

Toen hij door een Noorse krant over de tentoonstelling van de zogenaamde islamitische kunst (die normaal gesproken in het echte leven niet zeer islamitisch was) werd geïnterviewd, begon curator Vidar Enebakk van het Noorse Wetenschap- en Technologiemuseum in Oslo erover hoe het zogenaamd “gedocumenteerd” zou zijn dat de massamoordenaar Anders Behring Breivik door anti-islamitische denktanks in de VS beïnvloed zou zijn. Was het de bedoeling om met deze tentoonstelling in Oslo de zogenaamde “islamofobie” te bestrijden? Als dat zo is, dan kan men dit nauwelijks als objectieve wetenschap of objectief onderzoek beschouwen, en is het uitermate problematisch als je bedenkt dat het museum ook nog financiële ondersteuning van de Noorse staat krijgt.

Vidar Enebakks levensverhaal is die van een linkse, radicale activist, die vecht voor socialisme van onderen. Blijkbaar vindt de verbreiding van deze soort tolerantie en strijd voor de armen en onderdrukten tegenwoordig plaats door middel van propaganda tentoonstellingen, die in islamitische dictaturen ontwikkeld worden. Ze worden door sharia apartheidswetten geregeerd, die steeds opnieuw buitenlandse arbeiders uitbuiten, die vaak gezamenlijk en zonder waarschuwing vooraf gedeporteerd worden.

Eind juli 2013 kunnen de noren de islamitische vastenmaand ramadan vieren door een propagandatentoonstelling over de grote daden van de islamitische cultuur te bezoeken, die in Dubai, in de Verenigde Arabische Emiraten, werd ontwikkeld.

Op hetzelfde moment werd een Noorse in de Verenigde Arabische Emiraten tot een gevangenisstraf veroordeeld, omdat ze verkracht werd.

Houd die islamofobie dan nooit eens op?

Screenshot_21

Bron:

http://europenews.dk/de/node/70216

Bron oorspronkelijk artikel:

http://gatesofvienna.net/2013/07/sharia-and-rape/

Auteur: Peder Jensen alias Fjordman

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Mensenrechten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noorwegen, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie, VAE. Bookmark de permalink .

11 reacties op Sharia en verkrachting

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Olie, dat is het sleutelwoord. Omdat de moslimlanden olie hebben, verraden westerse regeringen, van links tot rechts hun eigen bevolking. Het wordt hoog tijd, dat we alternatieven voor olie z.s.m. ontwikkelen en gaan toepassen.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Ik denk dat het alternatief er allang is, maar dat grote oliemaatschappijen zoals Shell zich met hand en tand tegen verzetten.
   En of daar de westerse beschaving mee ten onder gaat zal een rot zorg zijn !!

   Like

  • 2Crazy2bTrue zegt:

   Daar wordt serieus aan gewerkt. Er is een koude kernfusie project aan de gang in een vergevorderde staat van ontwikkeling. Merkwaardig is dat er in de media geen enkele aandacht aan wordt besteed. Deze ontwikkeling heeft een nog grotere impact dan de maanlandingen zo’n drie decennia terug. Echter toen zat de gehele wereld aan het nieuws gekluisterd, nu doodse stilte…. Het verradelijke socialisme heeft de mensheid weggevoerd van wetenschappelijk naar onbelangrijk nieuws.

   Zie eens op onderstaande site. Er wordt om participatie in een pilot project gevraagd voor het testen van een 1 megawatt centrale. Dat is niet niks dus!

   http://ecat.com/news

   Like

 2. bigljohn zegt:

  Het is natuurlijk heel erg wat Marte Dalelv is overkomen. Maar van de andere kant is het zo, dat je als vrouw wel knettergek moet zijn om een der Verenigde Arabische Emiraten te gaan bezoeken. Het is niet meer dan de goden verzoeken. Een harde les voor die vrouwen die denken dat er zoiets bestaat als de gematigde Islam, die respect zou hebben voor vrouwen, om vervolgens achter de bikkelharde realiteit te komen. Ze zijn dan meteen genezen, maar het had eigenlijk niet zo moeten zijn. Ze had(den) eigenlijk beter moeten weten !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @bigljohn 11.34u. Het gaat er voor Fjordman nu zeker niet om wie wat al dan niet had moeten doen, het gaat om de tendenzen die hij -nog steeds- waarneemt, dus die maar niet verbeteren: Het westen zíet hoe in islamitische landen met vrouwen wordt omgesprongen en nóg blijft de invoering van Sharia-wetgeving voor westerse politici bespreekbaar. Het westen ziet hoe haar eigen burgeressen in deze landen worden veroordeeld, nota bene na te zijn verkracht en nóg wijst men deze islamitische gotspe niet voor de volle honderd procent af, zoals men zou moeten doen. Het westen weet van de verkrachtingen door taxi-chauffeurs maar verdómt het om afdoende veiligheidsmaatregelen te treffen. Het westen……Zo kan men wel doorgaan. Na x-aantallen gebeurtenissen, zowel in moslimlanden als in eigen land, weigeren de politici nog steeds een duidelijke houding aan te nemen van: Tot hier en niet verder. Het kan aan de olie-belangen liggen, en daaruit voortvloeiend Straatsburg ’75, maar feit is, dat het zo niet langer kan: De Nationale trots van elk westers volk wordt er door ondermijnd en over pakweg dertig, veertig jaar is het tij helemaal niet meer te keren. Als de politiek, om welke reden dan ook, niet tegen deze verschijnselen wenst te strijden, moeten de westerse volkeren het zelf doen, daarbij geleid door het handjevol politici dat hiertoe wèl bereid is en samen met hen moeten we één front zien te vormen.
   In het kader hiervan is de vraag of eventuele slachtoffers van de Islam zelf schuld hebben aan wat ze overkomen is, in eerste instantie minder relevant. Zij zijn slachtoffer, punt uit. De vraag of zij aan één en ander verstandig deden dient verder niet te worden gesteld, zeker niet, zolang de te voeren strijd níet gestreden is. Immers, van de milde schuld-oorzaak ‘dom’is het een kleine stap naar de grotere oorzaak ímmoreel/onfatsoenlijk en voor men het weet zit men dan op het dhimmitude-niveau van Janet Jackson en echtgenoot, dat de Islam alleen maar in de kaart speelt.
   Fjordman vraagt zich terecht af, wanneer de Islamofilie eens ophoudt. Zij moet nú ophouden. Door absolute onverzettelijkheid.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Theresa Geissler 13.27. uur. Volgens mij staat het in de Amerikaanse en/of Franse grondwet, dat het VOLK de regering ten alle tijde mag afzetten, als deze regering handelt in strijd met de belangen van het VOLK. Een verlichte despoot als Frederik de Grote, der alte Fritz, heeft daar zelfs over met Voltaire en Rousseau over gesproken.

    Like

 3. louis-portugal zegt:

  De laatste zin.
  Houdt die islamofobie dan nooit eens op?
  NEE het wordt alsmaar erger.

  Like

 4. schnoebel zegt:

  Stel dat er werkelijk vier (islamitische) mannen bij een dergelijke verkrachting aanwezig zouden zijn geweest dan zou dat hoogstwaarschijnlijk resulteren in een vijfvoudige verkrachting van het slachtoffer.

  Like

  • Hans zegt:

   Ja, daar zullen de moslims wel van op de hoogte zijn. “We stellen deze belachelijke eis, wetende dat geen vrouw daaraan kan voldoen om verkrachting te bewijzen,” moeten die moslims wel hebben gedacht.

   Like

 5. luckybee zegt:

  De Hoogste tijd dat de Scandinaviers alle Marxisten in de woestijn sturen.

  Like

 6. Hans zegt:

  Wat mij betreft moet er Grondwettelijk worden vastgelegd dat het invoeren van de sharia niet mogelijk is. Zij die in bepaalde wijken of gemeenten proberen het toch eigenhandig in te voeren zouden moeten worden rekenen op zware straffen. Wat mij betreft een straf die 1,5 keer zo zwaar is als wat geldt voor het gepleegde “uitvoering” van de sharia, zoals verkrachting, moord en zware mishandeling.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s