VIDEO: Anna-Marie Waters – “De islam is géén vreedzame religie!”

Screenshot_9

Anne-Marie Waters

Anne-Marie Waters is juriste en raadslid van de National Secular Society. Ze groeide op in Dublin, woonde o.a. in Nederland en Duitsland, en trok in 2003 naar Londen, waar ze sindsdien in de politiek naam gemaakt heeft als lid van de Streatham Labour Party. De toespraak vond plaats in een debat van de Oxford Union Society, waarin zij haar argumenten voordroeg tegen de opvatting dat de islam een vreedzame religie zou zijn.

De “Oxford Union Society”, over het algemeen gewoon “Oxford Union” genoemd, is een discussieclub in de Engelse stad Oxford, waarvan de leden hoofdzakelijk, maar niet uitsluitend, afkomstig zijn van de universiteit van Oxford. Opgericht in 1823 is zij de op twee na grootste Britse universiteitsvereniging en heeft een wereldwijde reputatie gekregen voor de stijl en de kracht van haar debatten, zodat ze een waardevol oefenpodium geworden is voor veel toekomstige politici uit Groot-Brittannië en andere landen.

De toespraak van Waters heeft op talrijke websites en blogs veel aandacht gekregen, o.a. op Gates of Vienna, Tundra Tabloids, Faith Freedom en nog vele meer. Onder Britse linksen is ze inmiddels zeer goed bekend als “anti-islamitische extremist.”

 

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/07/waters-der-islam-ist-keine-friedliche-religion/#more-345508

Auteur/vertaling: Klaus F.

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Counterjihad, Groot-Brittannië, Islam. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Anna-Marie Waters – “De islam is géén vreedzame religie!”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Eigenlijk heel goed! Haar presentatie is enigszins onbeholpen, maar tegelijkertijd voel je de enorme bevlogenheid van deze politica en de oprechtheid die ze uitstraalt. -Als je haar zienswijze deelt, uiteraard. Dat is duidelijk niet het geval bij de woordvoerder op de Britse site Left Futures die haar dus als anti-islamitische extremiste betitelt en verder zowat alles uit de kast haalt om haar met de grond gelijk te maken. Ten onrechte, want het meeste wat ze beweert is de zuivere waarheid, zeker in haar speech. -Het parlementslid dat haar een paar maal probeerde te onderbreken (wat ze dapper weerstond) meende ik trouwens te herkennen als een ‘lichtgetinte.’ Dus waarschijnlijk een moslim. Deze jonge vrouw zal nog genoeg tegenstand moeten overwinnen, maar ik geloof waarachtig, dat ze het in zich heeft om terug te vechten!

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Zo kennen we de RODEN weer. Als hun vrindjes, de muzelmannen, de maat wordt genomen, dan schieten ze gelijk in de modus van racist, nazi, bruinhemd, en meer van dat fraais. Maar de linksen zijn goed in het gooien met eigen “naamkaartjes”. Alles zullen ze doen, om de misdaden van de Islam te bedekken, of goed te praten, samen met de politiek correcte partijen van links tot rechts!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Welkom in ons midden, Anne-Marie, ik hou van je.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Eindelijk een Ierse dat geen beschadigde Chromosoom heeft.

  Like

 5. Azraël zegt:

  In een debat over de islam komt heel vaak ‘vrede’ voorbij………..nooit de liefde.

  Jammer. Die Mehdi Hasan, die na haar spreekt, walst er zo overheen en krijgt de toehoorders wel erg gemakkelijk op zijn hand. Wellicht heeft het met de toebedeelde tijd te maken maar het is toch vrij makkelijk (?) om de islam te beoordelen -aan te tonen of het een religie van vrede is- vanuit de koran en de hadith zelf. De uitingen van de islam zoals 9-11, 7-7 of madrid, die zei noemt, zijn goed te weerleggen door de zogenaamde ‘gematigden’. Terwijl, als je de toehoorders om de oren slaat met de woorden van allah, zij geen poot hebben om op te staan. Een moslim kan niet selectief consumeren uit de geschriften maar moet het hele ‘pakket’ aanvaarden.

  -Het zou wel grappig zijn als blijkt dat zij familie is van die Israëlboycotter Roger.-

  Like

 6. Helena zegt:

  In Engeland zijn 4 moslim teven vrijgesproken nadat ze een blank meisje in elkaar trapten, onderwijl roepend ‘kill the white slag’. Haar vriendje probeert haar nog te beschermen.
  Waarom zijn ze vrijgesproken?? Alles staat nota bene op bewakingsbeelden.
  Omdat ze als verdediging hadden aangevoerd dat ze dronken waren en als moslims waren ze nu eenmaal niet gewend aan alcohol.
  Stel je voor dat het andersom was geweest.
  http://www.liveleak.com/view?i=07e_1323188810

  Like

  • tjonge zegt:

   kan mij toch niet aan de indruk onttrekken dat dergelijke uitspraken van dit soort “rechters” bedoeld zijn om het autochtone volk te provoceren ?

   nou zou ik alleen nog willen begrijpen waarom ?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tjonge 9.00u Dat is nog niet zo’n gekke gedachtengang, want die uitspraken zijn te gek voor woorden. Absoluut niet normaal meer! Daar moet wel bijna meer achter zitten dan moslim-appeasement, omdat dat normalerwijze toch subtieler zou moeten plaatsvinden.
    Provocatie dus! Provocatie van autochtonen. Maar waarom provoceer je een groep? Meestal met de bedoeling aan die groep een reactie te ontlokken.
    Is dàt soms de bedoeling? Zit de rechterlijke macht soms ook met handen en voeten gebonden aan ‘Straatsburg ’75 en willen ze het volk in beweging brengen zodat dàt tenslotte veranderingen bewerkstelligt?
    Lijkt omslachtig maar zou een verklaring kunnen zijn. Orwell liet het Winston Smith in ‘1984’ al overwegen: “Als er hoop is, ligt die bij de Proles.” Vervolgens vroeg hij zich af, hoe die in beweging gebracht konden worden. -Kwam er in het boek niet meer van.
    Maar deze idiote rechterlijke uitspraken……Het lijkt sterk, maar we kúnnen het in overweging houden.

    Like

 7. Theodoor zegt:

  Dank voor die schaarse gevallen dat de islam door Europese politici aan de kaak wordt gesteld.
  Ik vraag me elke dag nog af met welk recht zij zich in Europa willen vestigen. Ze brengen alleen maar ellende met zich mee, de geschiedenis is daar duidelijk genoeg over.

  Like

 8. jowitteroos zegt:

  Prachtig verwoord. Op het moment dat ze het heeft over de ‘vele vreedzame moslims’ ( ik neem aan de zogenaamde gematigde moslims ) denk ik gelijk aan de Mekkaanse Koran ( in minderheid moet je liegen) en de Medinese Koran ( in meerderheid moet je doden)………………………..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s