VIDEO: Hamas-hersenspoeling in zomerkamp

De terreurorganisatie Hamas gebruikt zomerkampen in de Gazastrook om kinderen te hersenspoelen. Ze worden gedrild voor de bloedige strijd met Israël. Deze video was op 19 juni 2013 te zien op “Al Aqsa TV”, de tv-zender van Hamas, en werd door het Israëlische leger voor iedereen toegankelijk gemaakt. De kinderen hebben speelgoedgeweren en roepen dat ze Israël nooit zullen erkennen. Nooit zouden ze afzien van het recht op terugkeer. Een presentator zegt dat men hoopt dat zij het vaderland zullen bevrijden, en wel het hele land Palestina.

Bron:

Israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: Hamas-hersenspoeling in zomerkamp

 1. bigljohn zegt:

  De enige oplossing voor dat Palestijnen probleem is totale vernietiging, danwel annexatie door Israel van de zgn. Palestijnse Staat. Iedere andere – oplossing – is als asperientjes slikken bij kiespijn. De problemen zullen telkens weer tevoorschijn komen, net zolang totdat een der voorgaande opties word toegepast. Mensen willen gewoonweg niet leren. Blijdschap na de bevrijding in 1945, terwijl nu vandaag de dag de Moslim overal vrij spel gegeven wordt. Zolang de mens niet wil leren, moet hij naderhand zijn les weer overdoen ! Israel, laat je tanden zien en heb lak aan de wereld !

  Like

 2. luckybee zegt:

  Zo te zien is toch de Hitler Jugend hun voorbeeld.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Hamas- zomerkampen. Ja, dat hoeft geen verbazing te wekken. We mochten in die Duitse documentaire, De vrouwen van Hamas, al aanschouwen, wat een bigotte prachtexemplaren die moeders zijn, dus ligt het voor de hand dat ze hun kinderen naar zulke kampen sturen “om goede soldaten van Allah” te worden.Nu speelgoedgeweren, straks….. Zonder nou direct pacifist te zijn: Menige westerse moeder, die zich de bedoeling van die kampen realiseert, zou huilen en zich verzetten, zelfs botweg weigeren haar kind naar zo’n kamp te sturen. Zeker als het kind nog zo jong was, zou ze de gedachte niet kunnen verdragen. Maar ZIJ doen dat rustig. Die rotlui geven naar onze maatstaven geen ene moer om hun eigen kinderen. Als ze doodgaan, zijn ze zelfs trots! -En strijken de oorlogspremie op, dat óók.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  ‘Hersenspoelen’ is niet nodig, door de inteelt hebben ze vanaf de geboorte al een hersenafwijking.

  Like

 5. Jan zegt:

  Gehersenspoelde Hamas-sharmuta in Toronto Al Qudsdag 2013

  “We hate oppression”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s