Kinderen moeten in toilet eten uit respect voor vastende moslims

Screenshot_27

Een school in Maleisië heeft kinderen die niet meedoen aan de ramadan naar de toiletten gestuurd om er te eten, uit respect voor vastende moslims. Afbeeldingen van de troosteloze omgeving voor het middagmaal van de kinderen op het internet, lokten meteen verontwaardiging uit.

’Ik heb de algemene directeur opgedragen te onderzoeken of en waarom niet-moslims in de toiletten moeten eten’, aldus minister van Jeugd Khairy Jalamuddin dinsdag op Twitter. De school sloot de kantine tijdens de vastenmaand voor renovatie. In Maleisië is 61%  van de bevolking moslim.

Bron:

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20130723_00667877

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Maleisië, Moslims, ramadan, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

16 reacties op Kinderen moeten in toilet eten uit respect voor vastende moslims

 1. Pingback: BOINNK!!! | Wat is het toch heerlijk toeven in een land met veel moslims.

 2. Zet die vastende moslims op de toilet tijdens de maaltijd. Zo hoort het!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Jack Terrible 12.48u……..vinden WIJ, inderdaad. Maar dit kun je verwachten in een land met een moslim-meerderheid. Je kunt hiervan uit elkaar klappen van verontwaardiging, maar verwonderen doet het me niet. Zodra hier een moslim-meerderheid zou komen staan ons zulke dingen net zo goed te wachten. Ze vinden nou eenmaal dat eigenlijk niemand overdag MAG eten tijdens de Ramadan. Omdat ZIJ het niet doen. Je hebt gee RECHT op iets dat niet volgens hun normen gaat, zo zien zij het. En het toilet past daar wonderwel bij: Vernedering, weet je wel. Wat ze met dhimmi’s doen. Er is maar één antwoord op: Ons bezinnen op een manier om al dat tuig hier binnen de kortste keren weg te krijgen, voor dit ook óns lot wordt.

   Like

 3. onbegrijpelijk zegt:

  nee, laat die kinderen naar het toilet toegaan en daar de boel volschijten. Als de zon is ondergegaan mag de directeur daarvan zelf zijn/haar buik gaan vullen. Wat mankeert die gasten toch allemaal !

  Like

 4. BertG. zegt:

  Je bent toch wel een beetje simpel als je dit nog doet ook. Zo’n vernedering.
  Blijkbaar geen enkele ouder te vinden die hier wat van zegt. Angst misschien?
  Dan neem je toch een maand vakantie of je gaat lekker buiten zitten eten.
  Als je alles maar gelaten over je heen laat komen dan moet je ook achteraf niet zeuren dat je het vervelend vond. Raar soort kudde gedrag vind ik dit.
  Maar dat zie eigenlijk overal. Mensen gedragen zich altijd veel bijdehander dan ze eigenlijk zijn.

  Ik had daar in ieder geval niet blijven zitten.

  Like

 5. DonnaDolce zegt:

  Afschaffen die ramadan, tijd dat ZIJ eens rekening met ons gaan houden……………..Waar slaat die ramadan eigenlijk op? Zodat men dan ondervindt hoe de “armen” het hebben? Nou, die “armen” kunnen zich niet na zonsondergang klem vreten, dus slaat nergens op.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Sterker nog Jack Terrible ! Duw die Moslims tot voorbij hun strot in de nek van de w.c. en trek ze dan door !

  Like

 7. LP zegt:

  1 week voor de Ramadan dronken mijn moslim collega’s nog vrolijk 2 martinies tja bedrijfsborrel! Maarre nu gaan ze in de pauze wel even bidden ….want tja ze zijn toch moslim…..na de Ramadan proost ik wel even met ze mee hoor om te vieren dat ze het “gehaald” hebben…..hehehe

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Wat een geweldige tolerante ISLAM toch-kots. Maar wel in onze landen eisen durven te stellen, daar zijn de HAATBAARDEN goed in. En als ze hun zin niet krijgen, dan krijsen ze gelijk dieskrimienasie. We moeten van de ISLAM in Europa af, niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. Grafvolk dat is het!

  Like

 9. required zegt:

  Ik wil geregeld mijn mening geven, maar elke keer trek ik me op het laatste moment terug. Want wat kunnen we nou doen behalve toekijken? Er is wel íets dat je kunt doen. In plaats van israelische producten boycotten, kun je beter de olie boycotten die uit de oliestaatjes komt. Zij zijn er door de rijkdom allemaal sheik, en het geld dat ze kunnen missen wordt besteed aan allerhande moskeeen in de westerse wereld. Leuk om te weten dat je indirect meebetaalt en meewerkt aan je eigen ondergang. De literprijzen zijn nergens ter wereld zo hoog als bij ons en we worden verplicht om niet zo gierig te doen en eens een auto te gaan kopen. Snapt u het eindelijk? Het enige wat mensen willen lijkt auto rijden te zijn..nee het spijt me, dan is er NIETS dat we kunnen doen.

  Oh, trouwens. die 63% doet lijken dat er ook bewuste niet-moslims zijn in Maleisie, maar dat is een MSMfoefje net zoals ons doen geloven dat de blanken in RSA boere genoemd worden en ons laten geloven dat er in Suidafrica alleen maar boeren vermoord worden
  , er zijn veel chinezen die de economie in Maleisie draaiend houden 24%. Chinezen zijn nooit moslim en Indiers die eerder hindoe zijn dan moslim 7%, 8% overig, maar geen Maleisiers! Het is dus te stellen dat Maleisiers 100% moslim zijn.

  Like

 10. avatar zegt:

  Religie

  De soennitische islam is de officiële godsdienst van Maleisië. De moslims (voor het overgrote deel Maleiers) maken meer dan de helft van de bevolking uit (ca. 60% van de bevolking). De grondwet van Maleisië geeft de islam een voorkeurspositie: het staatshoofd is tevens islamitisch godsdienstig leider. Islamitisch godsdienstonderricht is verplicht in de staatsscholen. Moslims hebben een eigen stelsel van rechtspraak en betalen speciale belastingen zoals bijvoorbeeld de zakaat. De Chinezen zijn aanhangers van het confucianisme, het boeddhisme of taoïsme (ca. 19% van de bevolking), terwijl de meeste Indiërs hindoeïsten zijn (ca. 6% van de bevolking). Ruim 9% van de bevolking is christen. De stammen op Sarawak en Sabah hangen vooral animistische religies aan.[9]

  In Maleisië geldt er slechts een beperkte godsdienstvrijheid. Zo verloor de Maleisische bekeerlinge Lina Joy in 2007 het proces om haar religieuze status legaal te veranderen in die van een christen

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Door en door moslims. Wel zo ziet de toekomst er uit voor de kinders in Nederland, de huidige politici en rechtspraak zien dat helemaal zitten, gewoon weg met ons.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theodoor 16.10. uur. U weet toch wel welke partijen voor de verrader motie Halsema hebben gestemd, neem ik aan? Wel daar ligt de oorzaak en het gevolg. Leve de twee partijen die GEEN ISLAMISERING wensen de SGP en de PVV. Snapt U!

   Like

 12. luckybee zegt:

  Ze leven hier bij ons en niet wij in hun land. Ze moeten onze gewoonten respecteren, en niet omgekeerd. Ik heb de laatste tijd lekker bij de Chinees gegeten en gedronken midden in de Admiraalsplein te Dordrecht.Tussen AL DIE MOSLIMS.

  Like

  • oinnk zegt:

   Goh luckybee, wat een moedige verzetsdaad heb je hiermee geleverd.als iedereen in holland zo doortastend zou zijn dan zou alles toch nog goedkomen Je zou in de oorlog een ware verzetsheld zijn

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s