Nieuw cultuurpaleis in Haagse probleemwijk: “Medina”

Screenshot_34

(Door: Frank Verhoef)

Den Haag heeft grootse plannen voor een tweede cultuurpaleis. De naam: Medina. Locatie: Schilderswijk.

Ik heb het al vaker geschreven; wie door de Schilderswijk of Transvaal wandelt, heeft het gevoel dat hij een andere wereld betreedt. Een wereld van vreemde talen, van hoge werkloosheidscijfers en van wetteloosheid. Traditioneel zijn het echte PvdA-wijken. Ik durf de stelling wel aan dat als de twee wijken zichzelf zouden moeten bedruipen, dat ze allebei binnen maximaal tien jaar eindigen als een soort Detroit: failliet en met een waarschuwingsbordje van de politie bij de ingang waarop staat ‘betreden op eigen risico’.

Om die wijken te behouden voor de sociaaldemocraten, mogen de drie PvdA-wethouders van Den Haag lekker experimenteren met wat zij zien als ‘hun’ speeltuin. De een regelt ‘gratis’ internet, de ander ontkent dat er een sharia-driehoek bestaat en weer een ander heeft een megalomaan plan bedacht voor een heus cultuurpaleis dat de naam ‘Medina’ meekrijgt. Kostenplaatje: 3,3 miljoen euro. Ach, 3,3 miljoen euro is een peulenschil vergeleken met het cultuurpaleis dat vlak naast het gemeentehuis wordt gebouwd en waar de belastingbetaler 181 miljoen euro voor moet ophoesten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Nieuw cultuurpaleis in Haagse probleemwijk: “Medina”

 1. Totaal dus bijna 200 miljoen! En de Nederlanders kunnen massaal naar de voedselbank!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @realpredictor 15.50. uur. Dat is volkomen de waarheid. En hier zien we dus gebeuren, waar Wilders in deze tijd, Pim Fortuyn en Hans Janmaat voor gewaarschuwd hebben. De ISLAMISERING van Nederland in volle vaart, met medeweten van de RODEN/PvdA,CDA,VVD,D66,GL,CU,PvdD. Deze verraders leggen de MUZELMANNEN geen strobreed in de weg, want met name de RODEN,LINKS-LIBERALEN,LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN hebben SCHULD aan de RESOLUTIE van STRAATSBURG, waardoor de mossels met horden ons land werden binnengehaald. En daarbij kregen ze gratis huis, gratis inboedel, gratis auto, en gratis uitkering. En nu kan de eigen bevolking BARSTEN! Met pek en veren naar DEN HAAG, jaag de schoften van politici “naar de duivel”.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    O ja, ik was vergeten de tomaat partij te noemen, de SP. Die hoort in het rijtje bij DE VERRADERS thuis!

    Like

 2. Rick zegt:

  Zelfde tactiek toepassen als met dat Rotterdamse turkencomplex ; Ontwikkelaar, Investeerder en Aannemer, op voorhand, dusdanig bedreigen en in diskrediet brengen, dat zij afzien van deelname aan het project.

  Like

 3. Joop Klepzeiker zegt:

  Het is als een kankergezwel wat zich doorwoekerd in het gezonde weefsel van onze samenleving.

  kortweg : islamisering

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  gek-gekker-islamofiel !

  Like

 5. KCMO zegt:

  Zeg maar gewoon shariadriehoek, we weten heus wel waar je het over hebt hoor.

  Like

 6. Avidia zegt:

  weigeren om belasting te betalen!!!!! Allemaal een aanslag sturen naar die bestuurders, ze moeten ons terug betalen voor gedane schade tegen onze leefbaarheid die zij aangericht hebben, of weg met al die mensen of geen inkomsten meer, als dat massaal kan gebeuren krabben ze zich misschien wel achter de oren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s