VIDEO: “Camp Jihad” – Palestijnse hersenspoeling

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Ya´akov Siepman)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO: “Camp Jihad” – Palestijnse hersenspoeling

 1. Helena zegt:

  Ha, Ha, Webmaster deze had ik er al opgezet een tijdje geleden bij het artikel over wie van de politieke figuren waar geboren was. Alweer niet erg hoor.

  Over het filmpje. Zo komen we natuurlijk nooit aan vrede, dat moge duidelijk zijn.

  Like

 2. Roni Thome zegt:

  De video brengt mij letterlijk tot kotsen. De Arabieren gedragen zich op voorspelbare wijze. Dat ligt in de aard van het beestje.
  Voor degenen dat toch bol staan van medelijden, wil ik graag de volgende link bijvoegen en twee YouTube video’s laten zien:
  http://www.christoph-www.de/vertreibung%201.html over het verjagen van de Duitse bevolking uit Oberschlesien 1946/1947
  http://www.youtube.com/watch?v=o_OYRqXN1mg en http://www.youtube.com/watch?v=g6IFfQdM7EI
  Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog zijn miljoenen van Duitsers uit hun woongebieden eruit gesodemieterd. Dat hadden ze natuurlijk aan zichzelf te danken. De afbeeldingen op het internet uit Oost Pruisen spreken boekdelen. Al deze miljoenen van mensen hebben een nieuw huis in de verwoeste Duitsland gevonden (de meeste in de BRD). Ze hielpen het land weer te herbouwen en het leven ging door.
  Hebben de Palestijnen hun lot niet aan zichzelf te danken? Ze wouwen toch zo graag een Totale Oorlog? En dat willen ze nog steeds? Ze vielen met hun Arabische ‘matties’ de net geboren staat Israël aan. Bedoeling: de hele Joodse bevolking van de aardebodem af te vegen (jonge knappe meisjes en jonge vrouwen die geld kunnen opbrengen op de slavenmarkt achtergelaten). Ze hebben de oorlog verloren en daarmee ook de Jackpot.
  Waar ik mij echt kwaad om maak, is dat EU landen geven zo veel geld voor dit walgelijke ordinaire circus. Aan een stelletje ‘Schmarotzers” die gewend zijn, als straatbedelaars, hun hand te houden. Als de EU zo graag geld wil doneren, dan graag aan de arme kinderen in Griekenland, Spanje en Portugal. Ze hebben veel meer recht op. De Palestijnen krijgen genoeg te vreten van de UNRWA, maar wie zorgt voor de volgende maaltijd van een Grieks kind?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s