VIDEO (reprise): “Europa in 2029”

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO (reprise): “Europa in 2029”

 1. Helena zegt:

  Hopelijk ben ik dan dood.

  Like

 2. Helena zegt:

  Weet het niet hoor Webmaster, maar misschien is deze ook wel leuk voor de zijkant van de pagina. Als je nog ruimte hebt natuurlijk.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  In ieder geval hoor je het op deze video weer eens van een ander: Alleen wij, Nationalisten kunnen het tij nog keren.
  Dus niet verslappen mensen! Blijf alert; het is aan ons!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler 22.49. uur, op 26/7. Inderdaad wij NATIONALISTEN zullen het moeten gaan doen Theresa. En laten de vuile RODE SCOFTEN en hun meelopers de LINKS-LIBERALEN en linkse CHRISTEN-DEMOCRATEN niet durven zeggen: “We hebben het niet geweten”. Ze hebben sodeju kunnen zien wat er gebeurt is in voormalig JOEGOSLAVIË! Daar is het MOSLIMGEBROED los gegaan op de SERVEN, met name de gore ploert ORIC heeft 100 Servische dorpen uitgemoord! Eruit met deze ISLAM VIJANDEN!

   Like

 4. Roni Thome zegt:

  Toen ik de video voor het eerst zag, ging een rilling bij mij door merg en been. Ik wist uit eigen ervaringen dat men hoeft geen Norstradamus te zijn, om te weten, hoe de nabije toekomst voor ons zal staan. De video vertoont de toekomst perspectieven voor Europa …zelfs nog voor 2029. Onze strijd tegen de islamisatie en de corrupte dictatoriale imperialisme van de EU zijn gerechtvaardigd.

  Like

 5. Dr. Kwast zegt:

  Het enige wat ik jammer vind is dat ik mezelf niet kan beschermen. Met een keuken mes kun weinig uitrichten. Om afgeslacht te worden als een kameel is iets waar je niet van moet dromen. Ik zie ook nog tanks rijden, is niet van toepassing in NL. Wat zou ik graag in Israël zittten. Klein maar vastberaden strijdend ten onder als het moet.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Atoombommen gebruiken of naar de kloten gaan.

  Like

 7. Pieter Nokkio zegt:

  Een profeet (Ghadaffi) wordt (werd) in zijn eigen land niet geëerd…
  Hij krijgt helaas gelijk, maar dan wil ik er niet meer zijn. Mijn nabestaanden (die me voor gek verklaren wat mijn islam-visie betreft) zoeken het tegen die tijd maar uit.

  Like

 8. Roni Thome zegt:

  @Dr Kwast,
  De toekomst hoeft niet zo slecht te zijn mits:
  a) WIJ alert zijn en laten ons niet door Pravda media, EU en alle mogelijke politiek-correcte stinkers ons beet pakken,
  b) Het is belangrijk dat in enclaves (bijv. Schildersbuurt en Transvaal in Den Haag) waar de meerderheid bestaat uit Islamitische bevolking en Afrikanen, de autochtone bevolking de mogelijkheid krijgt daar tijdig weg te komen. Zo voorkomt men later gijzelingen met dramatische afloop.
  c) Buurten cq. districten met een autochtone meerderheid, moet zo ook blijven. De non stop sijpelen van hoofddoeken met kinderwagens en Afrikanen moet stoppen. Het beste voorbeeld kan men vinden in de demarcatielijn in Noord Ierse steden zoals Belfast en Londonderry. Katholieken wonen bij Katholieken en Protestante Unionisten onder elkaar. Zo konden de twee bevolkingsgroepen zichzelf verdedigen.

  Like

 9. henk schroemges zegt:

  Als de Arabische lente (zoals de linkse simpelen) die nog steeds liefkozend zo noemen, doorgaat en waarschijnlijk veel erger wordt, dan zijn er tegen die tijd echt geen 50 miljoen meer over. Kan er niet flink gestookt worden tussen die Sjiieten en Soenieten, zodat de aantallen opgeruimden dagelijks in de duizenden zullen lopen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s