Volgende week staat het vrije woord voor de rechter

Screenshot_30

(Door: Joost Niemöller)

Robert de Jonge noemde Arabieren pedofielen. Donderdag zit hij in het verdachtenbankje.

Robert de Jonge, verblijvend in het buitenland, ontving onlangs post van het Arrondissementsparket in Amsterdam. Een ‘Oproeping van verdachte.’ De Nederlandse rechter wil dat nu eindelijk die zaak tegen hem gevoerd gaat worden. Robert de Jonge heeft namelijk op de Nederlandse tv gezegd, wat we onlangs weer in de krant konden lezen: Arabieren hebben in het voorbeeld van Mohammed een vergunning om seks te hebben met kinderen.

Zo was dezer dagen dit door merg en been gaande filmpje te zien van een elfjarig meisje in Jemen dat zegt nog liever te sterven dan te moeten trouwen. In Jemen is het aantal kindhuwelijken zelfs toegenomen. Ook in een moslimland als Pakistan worden kinderen voor seks misbruikt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Volgende week staat het vrije woord voor de rechter

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Als dit geen teken is, dat de ISLAMISERING van Nederland op schema ligt, dan weet ik het niet meer. In mijn ogen wordt het tijd, dat we met PEK en VEREN optrekken naar Den Haag en Brussel, en het politieke TUIG naar “de hel”, jagen. Bah, wat is ons land door de RODEN en de Links-liberalen kapot gemaakt. Voor mij mogen de leden van deze clubs ter plaatse doodvallen. Eigen volk laatst, dat is wat de smeerlappen bedoelen!

  Like

 2. ruud beijer zegt:

  Beste Tom ,groot gelijk.
  Ik hoop je ook in Den Haag te zien op 21 September.
  Tegen de regering.Leve de PVV

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Ruud Beijer 15.11. uur. Ik ben er nog over na aan het denken Ruud. Ik sta wel positief tegen elk protest tegen het faalkabinet van Marx Rutte. Hoe meer protest hoe beter! Groet.

   Like

 3. Willie zegt:

  Rechter ?? Voor wat ? Mo fuckte toch een 9jarige dacht ik ??? Dus duidelijk een pedo , zn volgelingen zijn geen haar beter ,dus waarom die gast bij de rechter(krommer zou beter zijn )

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Willie 15.56. uur. Omdat de RODEN -pvda en sp en gl, en hun links-liberale vrindjes van Demonen 66, bij de rechterlijke macht en in de politiek totaal zijn geinfiltreerd. Tuig is het Willie, anders niet!

   Like

  • Willie zegt:

   Franklin ; “kwetst” een bevolkingsdeel en is DUS strafbaar.
   Zij kwetsen ons zoveel , zowel geestelijk als lichamelijk(koppie af enzo ) :zijn zij dan niet strafbaar ?? Nee? Hoog tijd dan om zelf recht te spreken(en doen !!)

   Like

 4. Martien Pennings zegt:

  Kinderen die vragen worden overgeslagen: ook bij de Nederlandse justitie.
  Flauw hoor!
  “Islam is nazisme! Waarom word ik niet vervolgd? Waarom doet niemand aangifte?”
  http://bit.ly/1dpINDT

  Like

  • Helena zegt:

   Ik snap het ook niet, Martien.

   De laatste tijd reageer ik nogal veel op facebook berichten, waarbij ik mijn mening niet onder stoelen of banken steek, maar waarbij ik ook nogal eens linkjes zet. Ook linkjes afkomstig van deze site en ook van door jouw geschreven stukken. Dus geef de moed niet op, wat niet is kan nog komen.

   Like

  • Jan zegt:

   Omdat ze dat donders goed weten en niet kunnen ontkennen ..Ook niet dat mo een pedo is ..Maar walg van justitie van deze linksstaat : een belastingdelict telt bijna zo zwaar als een moord . Laat die Freisler’s toch opflikkeren en trap ze maar liever ons land uit naar hun vriendjes in die zandbakken .. 72 maagden kunnen ze daar ook direct krijgen 😉

   Like

 5. Republikein zegt:

  I smell Nurnberg.

  Like

 6. Helena zegt:

  Overigens had BertG dit stukje al ergens hier neer gezet. Daar heb ik toen bij gezet, wie die dag niet hoeft te werken en voor wie Amsterdam een beetje in de buurt is, dan zou ik zeggen ga naar de zitting.

  Like

 7. Helena zegt:

  Geen verwijt hoor Webmaster, kan gebeuren met zoveel activiteiten hier. 🙂

  Like

 8. Mary zegt:

  Eh mis ik iets? Ouwe mannen die met kleine meisjes mogen trouwen om ze daarna openlijk te kunnen misbruiken hebben we het toch overduidelijk over een pedofiel, Alle Arabieren zijn pedofielen dat weet de hele wereld, niks nieuws onder de zon!

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Het wordt tijd in Nederland en in Europa voor een soort ” BESTORMING VAN DE BASTILLE”, uit 1789, maar dan bestorming van onze verraderlijke PARLEMENTEN, die hun eigen VOLK NIET MEER DIENEN,MAAR KNECHTEN. En dan vooral de RODEN en de LINKS-LIBERALEN!

  Like

 10. doreen vlietstra zegt:

  Kind huwelijk is trachten je rechtmatig een ander mens toe te eigenen en dus slavernij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s