Zwarte kofferdragers voor blanken uit den boze

Screenshot_3

In het Duitse Schwäbisch Gmünd wordt het hele station inclusief de liften verbouwd. Daarom kwam de stad op het idee om, samen met de Deutsche Bundesbahn, op vrijwillige basis asielzoekers als kofferdragers in te huren voor een uurloon van € 1,05. Het duurde nog geen halfuur voordat het typisch domme Duitse, politiek correcte geschreeuw losbarstte. Hongerloon, zwarte slaven, die voor blanken bagage dragen, racisme, absoluut mensonterend. De Deutsche Bundebahn staakte het project onmiddellijk. De feiten zien er echter heel anders uit.

€ 1,05 is het wettelijke maximum uurloon voor een asielzoeker volgens de asielwet. Meer zou legaal helemaal niet mogelijk zijn. Bovendien werd er voor de asielzoekers een speciale hut gebouwd, in de grote tuintentoonstelling van de deelstaat Baden-Württemberg vlakbij het station waren toiletten en drankjes beschikbaar. En per slot van rekening krijgt een bagagedrager ook fooi, en die kan bij Duitsers vol medelijden in zo´n geval aanzienlijk zijn. Dan kun je al gauw op € 20,- per uur zitten – belastingvrij.

Screenshot_2

Dienovereenkomstig waren de reacties. De asielzoekers zelf zijn boos over de beschuldigingen van slavernij. Ook de plaatselijke asielvereniging is zeer ontevreden – en de zwarte bagagedragers zitten zich nu weer, net als daarvoor, de hele dag op hetzelfde  station nutteloos te vervelen en mogen toekijken hoe de door de Deutsche Bundesbahn nieuw aangenomen bagagedragers tegen het minimum vakbondsloon hun baantje hebben afgepakt. Zo gaat dat in Duitsland. Hoofdzaak: groen politiek correct in dienst van de “mensenrechten” en hersenloos vakbondsrood!

Screenshot_4

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/07/schwarze-koffertrager-fur-weise-ein-no-go/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Groenen, Immigratie, Socialisten. Bookmark de permalink .

16 reacties op Zwarte kofferdragers voor blanken uit den boze

 1. Martien Pennings zegt:

  Ja, zo helpt de EU ook via een boycot van Israël de “Palestijnen” aan werk op “de Westbank”.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Waardeloos, ik geef een krantenklaploper bij de ingang van mijn supermarkt altijd een schop tegen zn reet, kijk, dan heb je pas een goede daad verricht.Straatkranten zijn nog te min om mijn reet mee af te vegen Er staat toch niets in.Voor de goede orde: Dat zou ik wensen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Republikein 23.06u. Kan daar toch niet helemààl in meegaan: De ‘Strassenkreuzer’ ‘in Neurenberg was zo’n vijftien jaar geleden heel goed! Ze lieten verschillende lokaal bekende daklozen en andere excentriekelingen aan het woord en de redaktie ging professioneel te werk. Er stond ook een vaste strip in rond drie Neurenbergse ”Plattmacher Typen,’ heel herkenbaar en daarom kóstelijk neergezet. Men sprak tevens regelmatig met Broeder Martin, een Jezuïtische monnik-arts, die als armendokter werkte, dàt soort berichten….. Maar ja, dat was de Strassenkreuzer. Híer weet ik het niet, eerlijk gezegd.

   Like

   • Republikein zegt:

    Dat geloof ik graag, Theresa, maar ik denk dat dat niet te vergelijken is met het addergebroed wat tegenwoordig voor de deur staat van onze supermarkten.

    Like

 3. Tiny zegt:

  Snap niet waar die gutmenschen zich weer eens de longen uit hun lijf aan het schreeuwen zijn. Geen enkele asielzoeker is er toe gedwongen, het was op vrijwillige basis. En er werd goed voor ze gezorgd. Inderdaad wettelijke loon is 1,05 , Maar met de fooien erbij werd het best een leuk bedrag. Nee, die mensen moeten gewoon heel zielig en onzelfstandig blijven, dan kun je ze beter pamperen en de zieligheid ten eigen faveure goed verkopen.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Je gaat dat pas begrijpen als je enig inzicht hebt gekregen in de dwangmatige neiging en behoefte naar zelf manifestatie aanwezig in de goedmens. Het echte lot van de asielzoeker interesseert de goedmens als het er op aankomt gene ene flikker om het plat te zeggen. De goedmens gebruikt de asielzoeker en elke ander tot slachtoffer gebombardeerde mens alleen als opstapje om zijn vermeende superieure moraal te etaleren. De goedmens existeert alleen bij aanwezigheid van slachtoffers en vermeende daders van die slachtoffers. Bij gebrek hieraan gaat de goed mens zo lijp als hij is, ze zelf creëren. De socialist is de meest intolerante creatuur die ooit op aarde heeft rondgelopen. Iedereen die in zijn gedrag en uitlatingen niet strookt met zijn denkwereld wordt aangevallen en moreel verketterd en als de goedmens er ruimte voor krijgt zal hij de andersdenkenden ook vergassen want daar zal hij zich dan moreel het recht toe geven. Het gaat immers allemaal om het bouwen een betere wereld.

   Like

 4. Helena zegt:

  Stompzinnig.

  Like

 5. Henk der Niederländer zegt:

  Dat van die groenen wilde Ik net hier neer planten Bert.
  Overal waar groen ook maar iets in de pap te brokkelen heeft word het automatisch een rozooi.
  Dat waren dezelfde schoften die de duitse cultuur en Duitse trots wilden verkopen voor een paar moslimstemmen meer.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Wij hebben toch wagentjes om koffers te dragen?Hoe zo moet er zwartjes zijn die ze dragen?Smijt ze er uit als ze moslims zijn dat is mij eerlijk gezegd genoeg.

  Like

 7. treintrien zegt:

  Hier mogen asielzoekers helemaal niet werken. Dat voorkomt dat ze inburgeren of zoiets.
  Wat mij betreft mogen al deze ‘heren ‘ gewoon weer terug. Het kan me zo ondertussen geen bal meer schelen hoe zielig ze in hun thuisland zijn.
  Dit soort toestanden zitten we hier toch niet op te wachten?
  Alles wat ze doen levert problemen op, linksom of rechtsom.
  Werken of niet werken.
  Opvangen of niet opvangen.
  etc etc.

  Bleven ze maar gewoon weg…;(

  Like

 8. D. G. Neree zegt:

  Ik meen dat we zelf al 700.000 werklozen hebben, of heb ik iets gemist?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s