De Republiek der Nederlanden

Screenshot_2

1. Nederland is een republiek.
2. Het Koningshuis van Oranje zit illegaal op de troon.
3. De Oranjes bezetten Nederland volgens het internationale recht.
4. De Nederlandse provincies zijn republikeinse gebieden.

GELOOFT U DIT?

ZOU U DIT GELOVEN WANNEER U DIT 30 JAAR LANG VIA DE MEDIA EN HET NIEUWS CONTINUE ZOU HOREN?

WAAROM GELOOFT U DAN WEL:

1. Dat Israël Palestina heet of is, terwijl Israël gewoon Israël is.
2. Dat de Israëlische nederzettingen illegaal zijn, terwijl Israël (de Joden) het volste recht hebben om op hun eigen gebied huizen te bouwen.
3. Dat Israël de ‘West-Bank’ volgens het internationale recht bezet, terwijl deze gebieden legaal veroverd zijn in de oorlog tegen de Arabische landen, en deze hooguit betwiste gebieden genoemd kunnen en mogen worden.
4. Dat de ‘West-Bank’ Palestijnse gebieden zijn, terwijl juist deze gebieden tot Israëls Bijbelse hartland behoren, en van oudsher van het joodse volk was/is.

DAAROM, STOP DE LEUGENS! EN LAAT U NIET HERSENSPOELEN DOOR DE PRO-PALESTIJNSE MEDIA PROPAGANDAMACHINE!

Door:

Henoch

(http://eczp.blogspot.nl/2013/07/de-republiek-nederland.html)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël, Israël-vijandigheid, mainstream-media. Bookmark de permalink .

18 reacties op De Republiek der Nederlanden

 1. lucky9 zegt:

  1. is helaas onjuist
  2. is helaas juist
  3. is dedju ook juist!
  4. is zonder meer evident juist
  Op de tweede serie vragen weiger k te antwoorden. Maar die antwoorden zal U allicht wel kunnen raden.

  Like

 2. Avidia zegt:

  Ik laat me niet hersenspoelen hoor Henoch, door niemand!
  Ik sta achter Israël, altijd!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ik vind dit een vreemd stuk om op deze site te zetten. Op andere sites -hangt van het karakter af- zou het als eye-opener kunnen dienen, maar hier schiet het zijn doel voorbij: Op E.J. Bron gelooft juist niemand die vier punten betreffende Israël/Palestina en het suggestieve “Waarom gelooft U dan wel…….” is hier onnodig-aanmatigend.(Kijk maar uit dat sommige reageerders het niet als beledigend ervaren.) Wat die eerste vier punten over de Republiek der Nederlanden betreft: Nee. Je weet allemaal, dat het OFFICIEEL niet zo is. Wat niet wegneemt, dat het voor velen hier GEVOELSMATIG wèl zo is. We zítten hier toevallig niet met een club van dertig jaar gehersensenspoelden. Kenmerk van deze site is, dat de deelnemers hier zitten omdat ze zich juist dertig jaar lang NIET hebben laten hersenspoelen. Persoonlijk oordeel, maar ik vind dit bericht echt wel een beetje misplaatst.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler 07.17. uur. Ik sluit mij volkomen aan bij je reactie, Theresa!

   Like

  • E.J. Bron zegt:

   Klopt, maar ik probeer nu juist een enkele gehersenspoelde over de streep te trekken Theresia! Wellicht gaat er bij een slaapkop bij het lezen van zo´n artikel toch een lampje branden…..

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @E. J. Bron 08.34u. Ik wens U veel succes. Maar ik kan me niet zo goed voorstellen, dat die enkele notoire slaapkop HIER zit. Of, het kàn natuurlijk zijn dat hier een aantal ingelogden zijn, die verder nooit reageren. Zoiets. Oké dan. Ik bedoel maar: de paar stijfkoppen, die ZICHTBAAR tegen de waarheid blijven ingaan worden er vroeg of laat tóch wel uitgeflikkerd.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Die probeer ik ook niet te bereiken Theresia. Dat zijn net blinde islamofiele paarden. Het gaat juist om diegenen die twijfelen.
    Ik weet, dat menig reageerder hier vroeger altijd links heeft gestemd, maar uiteindelijk gelukkig tot voortschrijdend inzicht is gekomen. Nu zijn zij de felste tegenstanders van de islam en de islamisering. Het kán dus wel!!

    Like

   • BertG. zegt:

    Dat is een verdomd zware taak als iemand eerst 16 jaar pvda onderwijs gehad heeft.
    Dat zit er wel zo diep in gestampt. Wat goed en slecht is.

    Elk gesprek hierover met andere loopt steevast op een ruzie uit.
    Sommige mensen zijn niet meer te redden, die moeten het maar eerst zelf meemaken.
    En dan nog zullen ze het blijven ontkennen ze ongelijk hadden.

    Like

 4. Ambassador zegt:

  @theresa zelfs bij dat “iedereen weet dat dit OFFICIEEL niet zo is” mag je grote vraagtekens plaatsen. Volg Herstel de republiek eens. Dat heeft mij de ogen geopend.

  Net zoals dit blog m.b.t. Islam, mij de ogen heeft geopend. Ik ben verder gaan kijken dan het gangbare verhaal. Dank.

  Ik heb zowel E.J.Bron van dit blog als Administrator van Herstel de Republiek zeer leren waarderen. Adrem, scherp, niet bange om ook afwijkende meningen te geven, maar dan wel onderbouwd of op zijn minst in de vorm van legitieme en relevante vragen.

  Wat ik nog steeds niet begrijp is op grond waarvan genoemde blogbeheerders verschillen in hun standpunt over Israel. Ik vind dat Israel in zijn recht staat. Dus eigenlijk snap ik niet op grond waarvan Administrator dat anders ziet. De gesloten akkoorden zijn niet legaal, want door bezetters opgesteld?? Door staten?
  Maar goed, daar gaat het hier niet om.

  Ik ben blij met dit blog. Ja ook met de kern vaste reageerders. Zo duidelijk, consequent en hard voor je mening durven uitkomen. Compliment. Ik hoop evenwel @theresa, dat behalve E.J.Bron ook de vaste volgers iets willen bereiken. Iets dat het bevestigen van de eigen mening overstijgt?
  Mensen die slapen, die de “officiële” verhalen klakkeloos zijn gaan geloven, hebben iets nodig om wakker geschud te worden.

  Bijvoorbeeld dit blog. De boodschap is helder: je gelooft wat je (al die jaren door autoriteiten) is verteld. Dus mag je op zijn minst even vraagtekens plaatsen en liever nog zelf op onderzoek uit gaan. Het triggert en is voor mij althans niet aanmatigend en voor wie dat wel het geval is, is het wellicht nog nacht. Leest hij het blog niet en gaat ie rustig verder met slapen.

  Dus E.J.Bron, een steuntje in de rug voor jou van een van de vele gehersenspoelde mensen.

  Like

 5. Ambassador zegt:

  Sorry, ik vergeet de tip.
  In het artikel past een verwijzing naar meer informatie over hoe het nu echt zit met het recht en de positie van Israel t.o.v. de Palestijnen etc. Vergelijkbaar met Islam Zeer kort, Kort, Iets uitvoeriger en Uitvoerig. 😉

  Like

 6. Tiny zegt:

  Eerste gedeelte: Punt 1 klopt, de andere drie ook. Ken je geschiedenis.

  Israël = Israël en niet Palestina.

  Wie wat meer wil weten kan de tentoonstelling in het museum in Assen bezoeken.
  Een deel van de dode zee rollen worden daar getoond (de echte) en heel veel geschiedenis erbij. Doe je voordeel er mee om nog meer te weten te komen en te leren. Van juli 2013 t/m jan. 2014.
  Tussentijds worden de zee rollen omgewisseld.

  Like

 7. Dr. Kwast zegt:

  Om wat te veranderen heb je geld nodig. Die ondersteuning krijgt de islam overal aangeboden. Wij doen dit op sites als deze. Zeer beperkt neem ik aan. Flyers via reclame folders kan elke deur bereiken. Daar zal een gedeelte van verdwijnen zonder gelezen te zijn, maar toch, een idee? Geld?

  Like

 8. D. G. Neree zegt:

  @Ambassador, Het is idd bijzonder jammer dat Herstel de Republiek anti-Israël is. Onder de reageerders zelfs antisemitische complotdenkers. Maar wat ze over het NL koningshuis en de staat van de staat Nederland schrijven is bijzonder tot the point.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Ik ben niet voor alle republieken war mee onze historie verzierd was. Ik ben niet voor de Bataafse repubiek bvb, die op de Franse revolutie gebasseerd was..Maar wel voor de Geuzen republiek waar mee onze land opgericht was.En de eerste democratische land geworden was, voor alle andere landen in de wereld.Terwijl om ons heen alleen absoluthisme heerste.

  Like

 10. Tiny zegt:

  D.G. Neree, bij herstel de Republiek is men niet meer welkom als je aangeeft van je kiesrecht gebruik gemaakt te hebben, dan wordt je behoorlijk smerig uitgescholden. Ik zal het hier maar niet weergeven. Maar het staat nog in mijn archief.
  Bovendien hebben ze een bloedhekel aan Wilders, ze hebben hem in het rijtje
  van de (vermeende) kinderverkrachters club geplaatst. en herhalen dat met constante kwaadaardigheid.

  Like

 11. Henoch zegt:

  Het gaat Ieder om een Suggestieve vergelijking. Dit idee kreeg ik een aantal dagen geleden in mijn nachtelijke overdenking.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s