Britse regering komt met megaposter tegen illegale immigratie

Screenshot_10

Je moet je toch eens voorstellen dat men deze poster in Duitsland zou laten zien, in opdracht van de Duitse regering! Onvoorstelbaar, of niet!? Het opschrift op de poster luidt:

“Illegaal in Groot-Brittannië?”

“Ga naar huis of je wordt gearresteerd”

“Vorige week 106 arrestaties”

Terwijl het heel snel zou kunnen gebeuren dat de Duitse regering zal moeten handelen en zulke “wapens” tegen de illegale “vluchtelingen” moet inzetten, die op dit moment nog in alle grote Duitse steden onder bescherming van de linksen en Groenen hongerstakingen organiseren.

Daarvoor heb je 2 ingrediënten nodig, zoals je aan het Britse voorbeeld kunt zien: een onverzettelijke partij zoals de UKIP, die op dit moment een ongelooflijke groei doormaakt en de regering het angstzweet op het gezicht bezorgt, en een onverzettelijke groep jonge mannen zoals de EDL.

Uiteraard wordt deze activiteit weer gestopt zodra de regering de UKIP een beetje terugdringt. De linkse “antiracisten” hyperventileren nu al en ze hebben in de media (BBC in de Andrew Marr show) nog een machtige spreekbuis:

De poster van de actie tegen de illegale immigratie is “dom en beledigend”, zegt Vince Cable.

Een provocatieve poster van de regering zegt tegen de illegale immigranten dat ze “naar huis moeten gaan” of anders gearresteerd worden. Deze poster noemt de secretaris van de Liberal-Democrats “dom en beledigend”.

Telegraph

Maar de verkiezingen komen ook in Groot-Brittannië steeds dichterbij en juist de voormalige linkse kiezers lopen in scharen over naar de UKIP.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/28/britischer-regierung-bringt-megaposter-gegen-die-illegale-zuwanderung/#more-47178

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Hypocrisie, Immigratie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Britse regering komt met megaposter tegen illegale immigratie

 1. Tiny zegt:

  Wow, meende ze dat maar. Het is alleen om de UKIP tegen te houden, na de verkiezingen is alles weer als vanouds. Het is net als met die verkiezingsbeloftes van Rutte c.s.
  Hoop dat de bevolking er niet in trapt.

  Dit in Duitsland? Ik weet wel zeker dat de rood/zwarte brigades gezamenlijk met de cultuurverrijkers en masse de straten op gaan, Gaan vernielen en alles in de hens steken. De gevechten met de oproer politie zullen talloos zijn en compleet uit de hand lopen. De autochtone bevolking zal gaan schuilen in de kelders.
  Ik denk ook niet dat je in Duitsland iemand zal vinden die zo levensmoe is, dat die in zo’n bus of vrachtwagen met een dergelijke poster rond gaat rijden.
  Maar zeg nooit, nooit……..???

  Like

 2. Helena zegt:

  @Tiny. jij snapt hem, publiciteitsstunt zegt ook Nigel. Het echte probleem is de legale immigratie.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2377600/Tory-posters-telling-illegal-immigrants-Go-Home-branded-nasty-UKIPs-Nigel-Farage.html

  The poster campaign also drew unexpected criticism from UK Independence Party leader Nigel Farage, who described the initiative as a ‘diversion’ from the issue of legal mass immigration from the EU.
  Mr Farage told ITV’s Daybreak programme the posters were a direct response to UKIP’s surge in the polls. But he said voters wanted action on immigration, not publicity stunts.

  ‘I think the tone of the billboards is nasty, unpleasant, Big Brother,’ he said. ‘I don’t think using messages like this will make any difference. What will make a difference is enforcing our borders properly.

  ‘It’s also a diversion: the real problem isn’t illegal immigration, there are perhaps one million illegal immigrants in the country. The real problem is that on January 1st next year we’re opening up our borders to 28million people from Bulgaria and Romania.’

  Like

 3. Pingback: Nigel Farage bekritiseert de overdreven activiteit van de regering met de buitenlandervijandige postercampagne | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s