Interview: hoe de VS, de EU en islamieten gezamenlijk Servië kapot maken

Screenshot_15

De VS, de EU en radicale islamieten zetten hun geopolitieke coalitie op de Balkan voort en gebruiken hun macht om Servië in vier delen op te breken, aldus Marko Lopusina, Servisch onderzoeksjournalist en auteur van vele boeken.

In juni 2013 is de wereld getuige geweest van veel verandering in de hele wereld: op de Balkan werd Kroatië EU-lidstaat, terwijl Servië een datum te horen kreeg wanneer de EU met haar besprekingen zal beginnen over het EU-lidmaatschap; Turkije heeft zijn eigen “Lente” terwijl samenzweringstheoretici de aanzienlijke en eigenaardige aanwezigheid van verschillende Turkse onderdanen op de Bilderberg bijeenkomst van dit jaar opmerkten. De VS zijn er eindelijk openlijk voor uit gekomen dat ze steun verlenen aan de moordenaars van al-Qaeda in Syrië. Ze hebben kennelijk besloten dat het verstandig is om deze wetteloze koppensnellers te bewapenen, vergelijkbaar met wat de VS indertijd hebben gedaan in Bosnië en Kosovo, om zodoende genocide op het Servische volk te kunnen plegen via proxy moordenaars.

“Servië wordt kapotgemaakt door de VS, de EU en radicale islamieten”,  zegt Serviës meest vooraanstaande schrijver, publicist en onderzoeksjournalist Marko Lopusina. Het resultaat waarnaar deze “Syrische” coalitie streeft is om Servië  in 4 verschillende delen op te splitsen, zodat er slechts een rompstaat overblijft;  een geografische zone die zich van Belgrado tot Vranje uitstrekt (een afstand van slechts ca. 260 km., vert.). De regio’s Vojvodina, Raska (door de daar wonende moslims “Sandžak” genoemd) en Kosovo worden in dit plan weggescheurd van Servië.

“Als Servië lid wil worden van de EU zullen deze regio’s worden weggenomen uit de soevereiniteit van Servië, waarbij het zogenaamde Servische deel in de zone van de Belgrado-Vranje, gedomineerd zal worden door de NAVO”, zegt Lopusina. Ons e-mailcontact heeft uiteindelijk geleid tot een langdurige discussie, interessant genoeg om te worden verwerkt in het volgende interview.

Screenshot_17

1. Wat is de uitkomst van het debat in Servië over de overeenkomst met Kosovo-Albanese separatisten over de vraag of het verraderlijk is of niet?

Men heeft in Servië momenteel maar oog voor één ding, waardoor er niet te veel critici van het akkoord van Brussel zijn. De details daarvan zijn overigens niet bekend bij het publiek. Nationalistische organisaties en rechtse oppositiepartijen zijn klein en hun beweringen dat de overeenkomst het weggeven betekent van Kosovo en het Servische volk, worden niet algemeen aanvaard. Op demonstraties van de nationalisten komen slechts enkele honderden mensen af. De meeste mensen zijn niet geïnteresseerd in het zgn. onafhankelijke Kosovo, omdat ze zich zorgen maken over het gebrek aan banen, de lage lonen, de hoge werkloosheid en grote armoede. Kosovo is onder de Serviërs pas de 7e kwestie op de lijst van hun problemen.

2. Hoe zit het met de veiligheidssituatie in Zuid-Servië? Welke buitenlandse spionagediensten zijn er actief bezig met operaties in die regio?

In Zuid-Servië (aan de grens met Kosovo, vert.) vormen de gemeentes Presevo, Bujanovac en Medvedja een mix van Serviërs en Albanezen, maar de regering zorgt meer voor de Albanese moslims dan de Serviërs, hoewel de Serviërs de meerderheid vormen in Bujanovac.

De reden waarom de Serviërs worden benadeeld ten opzichte van de Albanese moslims is, omdat de VS, de EU, de NAVO en de Kosovo-Albanezen botweg hebben verteld in Belgrado dat ze de Albanese minderheid tot geweld zullen aanzetten. De lokale Albanezen zullen tot geweld overgaan, vervolgens een schending van mensenrechten melden, zodat daarna de VS en de EU hen zullen helpen de regio kapot te maken om deel uit te gaan maken van Kosovo en uiteindelijk van  Albanië. Dit plan wordt uitgevoerd door de CIA, de Duitse BND en MI6, die allen hun eigen centra in Belgrado en Pristina hebben.

3.Hoe gaan deze spionagediensten te werk en wat adviseren ze de Albanese moslims?

In het zuiden (van Servië, vert.) worden Albanese moslim-nationalisten, naast de CIA, BND en MI6, geholpen door de geheime dienst van Albanië en door Turkse en Bulgaarse agenten, omdat deze landen een strategisch doel hebben om Servië op te knippen.  Deze agenten leren Albanese moslims technieken in ongehoorzaamheid, wat Serviës juridische bevoegdheid over zijn grondgebied zal ondermijnen. Ze leren de Albanese moslims manieren om de regio etnisch te zuiveren van Serviërs, zodat deze moslims etnisch kunnen domineren om uiteindelijk het gebied voor zichzelf op te eisen.

4. Welke spionagediensten zijn in Kosovo actief en waarom?

We zagen al dat de CIA, MI6, BND en de Albanese spionnen van Tirana werkzaam zijn in Kosovo ten faveure van de Kosovo-Albanezen, gesteund door Turkse en Bulgaarse spionnen. In het voordeel van de Servische belangen zijn er geheimagenten actief uit Frankrijk, Italië, Macedonië en Roemenië. Zij allen hebben belang bij het in stand houden van Servië.

Amerikaanse, Duitse, Engelse, Turkse, Albanese en Bulgaarse agenten zijn zeer geïnteresseerd in het  ontdekken van de veiligheids- en militaire infrastructuur van Servië om ze te ontmantelen en te verwijderen uit Kosovo, zelfs met geweld als dat nodig is. Ten tweede, deze agenten besteden zeer veel zorg aan het werven van zo veel mogelijk lokale Serviërs die bereid zijn mee te werken aan hun eigen uitroeiing. De CIA en BND zijn eindeloos bezig met het analyseren van Servische geologische en culturele eigendommen in Kosovo, zodat zij zo veel mogelijk rijkdommen kunnen weghalen. Het is geen toeval dat elke Amerikaanse politicus die indertijd betrokken was bij de bombardementen op Servië vanwege  Kosovo, nu een kantoor in Pristina heeft.

Screenshot_14

5. Maar desalniettemin heeft het NSA-spionageschandaal aangetoond dat de VS de Kosovo-Albanezen nog meer bespioneren dan de Serviërs. Waarom is dat?

De VS zijn zeer bezorgd over hun Albanese bondgenoten in Kosovo, met name de geldschieters van de Albanese drugs-clans, omdat deze jongens zomaar op eigen houtje verder zouden kunnen gaan, dus zonder de VS, om dan hun eigen politiek en bedrijfsleven op hun maffia-manier te gaan voeren. Meer in het bijzonder; als de VS de controle zou verliezen over Thaci en Haradinaj, dan zou de Albanese maffia (die onder controle staat van deze lieden) grote materiële schade aan Amerikaanse belangen kunnen toebrengen. En niet alleen in de regio, maar wereldwijd. De Albanese maffia, geleid dus door Thaci en Haradinaj, is de 5de grootste in de wereld. Zij beheerst de drugshandel; ze regelt mensenhandel en maakt miljarden winst. Die winst investeert men vervolgens – niet alleen in Kosovo maar ook in de VS, Duitsland, Zwitserland en zelfs Rusland – door het financieren van politici. Omdat het moslims zijn, kunnen deze Albanese mensensmokkelaars gemakkelijk overschakelen en beginnen te werken voor islamitische doelen. Ze kunnen agenten worden voor Turkije of Saoedi-Arabië, of zelfs islamitische terroristen omarmen en vurig anti-Amerikaans worden.

6. Wie staan er op de lijst van Jihadi-organisaties in Servië  Wie financiert ze, hoe effectief zijn ze en wat doen ze?

De Wahabitische beweging is zeer actief in delen van Raska, Rozaj en Sarajevo. Salafistische terroristen van het al-Nusra front en al-Qaeda zijn sterk in Bosnië. Deze mensen worden naar Servië gezonden door rijke moslims uit het Midden-Oosten die de oorlog tegen het christelijke Westen financieren. In Raska en Kosovo vinden ze enthousiaste rekruten die bereid zijn meer islamitische staten in Europa te stichten. Slechts één voorbeeld van hoe gevaarlijk deze moslims in Bosnië en Kosovo zijn: Adis Medunjanin is een Bosnische moslim, een al-Qaedalid dat naar de VS vertrok. Voor zijn terreurplannen kreeg hij levenslange gevangenisstraf in de VS. Hetzelfde geldt voor de Albanese moslims van Fort Dix. Dit zijn allemaal Balkan moslims, degenen die door de VS werden verdedigd; dezelfde lieden waarvoor Serviërs werden gebombardeerd en gedood.

Screenshot_16

7. Welke spionagediensten uit het Midden-Oosten zijn actief in Servië?  Heeft het aanhalen van de diplomatieke banden met Saoedi-Arabië hier iets mee te maken?]

In de Raska regio (Sandžak voor moslims) en in Kosovo zijn Saoedische, Pakistaanse, Iraanse, Syrische en Palestijnse agenten zeer actief in het ronselen onder de nieuwe generatie van extremistische moslims. Hun doelstellingen gaan niet slechts over de publieke opinie, maar veeleer over het aanwerven van soldaten, gevechtsklaar en opgeleid om te doden. In Syrië vinden we ongeveer 1.000 van dergelijke islamieten uit Bosnië, Macedonië en Kosovo. Er zijn ongeveer 50 van deze moslims uit Servië. Deze op het slagveld opgeleide lokale moslims zullen terugkeren naar de regio en uiteindelijk een nieuw Balkanfront openen. Ze werken nu voor al-Nusra dat in Servië actief is. Ze zouden ongeveer 5.000 moslimmannen klaar hebben staan om te vechten, die wachten op het bevel om te doden. Dergelijke bevelen zullen komen van Sarajevo’s Bosnische moslims of de Saoedi’s die hen financieren. Serviës diplomatieke betrekkingen met de Saoedi´s hebben daarom niets te maken met deze lokale islamitische strijders. Ze gaan veel meer over het opnieuw activeren van hun betrekkingen met andere landen.

8. Wat wil Servië bereiken in relatie tot Turkije? Wat zijn Turkijes plannen met de Balkan?

Belgrado wil goede politieke en zakelijke relaties met Turkije, omdat Turkije een Amerikaans protectoraat is en het economisch een Duitse kolonie is. Via Turkije wil Servië goede betrekkingen krijgen met politici in de VS en met de Duitsers, zodat er voor de moslim-meerderheidsregio van Raska investeringen en werkgelegenheid komen. Turkije wil meer invloed verkrijgen op de Balkan, maar het realiseert zich dat dit alleen kan via Servië. Turkije wil daarom nu nog eens 5 moskeeën in Belgrado financieren, alsmede nog een islamitisch centrum, islamitische scholen en universiteiten en het wenst vrijheid van kapitaalbewegingen. En het wil eigen scholen in Sandžak en Kosovo.

Marko Lopusina is onderzoeksjournalist die tientallen boeken op zijn naam heeft staan. Zijn recentste werken – “CIA: the case of Yugoslavia” en “The Albanian Drug Mafia” – behandelen het opsplitsen van het voormalige Joegoslavië en hoe dit proces werd gesteund door de VS, de CIA en Albanees drugsgeld.

Screenshot_13

Marko Lopusina

Bron:

Serbianna.com

Interview: M. Bozinovich

Vertaald uit het Engels door:

Ekster

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Al Qaida, Balkan, Bosnië-Herzegovina, Desinformatie, EU, Islamisering, Kosovo, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, NAVO, nieuw fascisme, Oost-Europa, Rotzakken, Salafisten, Saoedi-Arabië, Servië, Terrorisme, Turkije, VS. Bookmark de permalink .

5 reacties op Interview: hoe de VS, de EU en islamieten gezamenlijk Servië kapot maken

 1. lucky9 zegt:

  “door het financieren van politici”
  Capisce?

  Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Ik heb het idee dat de bovengenoemde journalist toch wel een redelijke duim heeft waar hij de uitslagen van zijn “onderzoeken” uit zuigt.
  Ik zeg dat hier om de volgende reden, Als klopt wat hij hier neer schrijft, lijkt het me dat hij elleboog diep in de geheime diensten zit wat hem wegens zijn schrijven direkt tot “mol” dan wel dubbelspion zou kenmerken.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Tja, of het nu geloofwaardig is of niet. De volgende feiten zijn het wel: -De vuile bombardementen op Belgrado, in 1999, op bevel van de SOCIALIST CLINTON, van de verraderspartij de zgn. Democraten (socialisten). – Het opstoken van Duitsland in 1992, in de regio, om het conflict en de oorlog te beginnen. – Het aanwezig zijn van 1000 den muzelmannen uit het Midden-Oosten tijdens de Joegoslavische burgeroorlog.- Het uitmoorden van 100 Servische dorpen, door de moslim ploert ORIC. En alles met medewerking van de RODEN,de LINKS-LIBERALEN, de LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN, in HEEL EUROPA. Tevens de belangen van de BILDERBERGMAFFIA en de NWO. Het bovenstaande, geeft mij voldoende aanknopingspunten, om het artikel toch enigszins geloofwaardig te achten!

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Mee eens TOM.
   Ik begrijp eigenlijk niet goed waarom dat Servië perse´kapot moet.
   Misschien om meer islam daar te krijgen???

   Like

 4. Jan zegt:

  Servische vrouw is de leugens van moslims zat en voegt daad bij woord: slijpt het woord genocide weg op monument in Višegrad weg, het woord waar moslims zo dol op zijn en zij ‘altijd slachtoffer’ van zijn

  http://serbiandefenceleague.weebly.com/muslim-crimes-against-serbs-in-visegrad-municipality.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s