Oostenrijk: de afgelopen 3 jaar bijna 9000 asielzoekers ondergedoken

Screenshot_29

De gebeurtenissen rondom de bezetting van de Votivkirche in Wenen door asielzoekers ruim een half jaar geleden hebben aangetoond hoezeer de Oostenrijkse staat zich in de maling laat nemen. Buitenlanders misbruiken veelvuldig het asielrecht om in Oostenrijk een verblijfsvergunning te krijgen.

Wanneer hun zonder daadwerkelijke reden ingediende asielverzoek dan door de autoriteiten worden gecontroleerd, vluchten ze vaak in de illegaliteit en duiken ze onder. Alleen al met de “onderduikers” in de afgelopen 3 jaar zou je een kleine Oostenrijkse stad mee kunnen bevolken en het worden er steeds meer.

Duizenden “asielzoekers” zijn sinds 2010 gewoon ondergedoken

Sinds 2010 hebben meerdere duizenden asielzoekers ervoor gekozen om gedurende de controle van hun asielaanvraag onder te duiken. Zoals uit de beantwoording door minister van Binnenlandse Zaken Johanna Mikl-Letner (ÖVP) op een interpellatie bleek, doken er in 2010 in totaal 2.964, in 2011 2.367 en in het jaar 2010 2.625 asielzoekers gewoon onder. In de eerste vier maanden van dit jaar kwamen daar nog eens 839 bij.

Het onderduiken van deze personenkring is geenszins alleen een probleem van de bestuurlijke asielprocedure. Veel illegale asielzoekers gebruiken hun status er ook vaak voor om op criminele wijze in hun levensonderhoud te voorzien. Oostenrijkse burgers zijn populaire slachtoffers van inbraak, diefstal en roof, die vaak uiterst bruut en meedogenloos tegen de slachtoffers uitgevoerd worden.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/0013549-Fast-9000-Asylwerber-sind-den-letzten-drei-Jahren-untergetaucht

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Immigratie, migrantengeweld, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

7 reacties op Oostenrijk: de afgelopen 3 jaar bijna 9000 asielzoekers ondergedoken

 1. Lucie zegt:

  Het is hier toch zeker niet anders…………….

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Lucie 14.00. uur. Het is hier inderdaad geen steek beter. Sinds de grote oplichting van onze bevolking in Nederland en in Europa, met de ploertenresolutie : van Straatsburg, werden we door horden van moslims overvallen. Als parasieten zijn ze op ons neergestreken, en alles mogelijk gemaakt door de socialisten, links-liberalen, liberalen en christen-democraten. En wacht maar, per 1 januari a.s. komt de helft van Bulgarije ook nog eens deze kant op. Alles mede mogelijk gemaakt door de eussr!

   Like

 2. Peter Klaasing zegt:

  In Japan, Rusland, china en Australie kennen zij dat probleem niet. Ook in Nederland zijn er in sommige streken haast geen allochtonen. Mischien is het goed om je af tevragen waarom niet

  Like

 3. beny zegt:

  “Buitenlanders misbruiken veelvuldig het asielrecht om in Oostenrijk een verblijfsvergunning te krijgen”,same shit,different place in europe

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Ze kunnen beter naar Spanje gaan.
  Straks komt er weer een socialist en zal ze meteen allemaal legaliseren zoals Zapateiro deed met ongeveer 800.000, achthonderdduizend JA ,noord afrikanen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s