Udo Ulfkotte: Migranten bedreigen de sociale vrede

Screenshot_2

Dr. Udo Ulfkotte

Je wrijft je ogen uit van verbazing. De staat, de deelstaten en de gemeentes verbreiden nu parolen, die gisteren nog als rechts-radicaal golden. Herinnert u zich nog dat immigratiedebat, dat Thilo Sarrazin met zijn thesen over bepaalde migrantengroepen had geïnitieerd? Bijna alle media en politici bestempelden de ex-bankier van de Deutsche Bank destijds als rechts-radicaal. Sarrazin eiste bijvoorbeeld de beperking van de immigratie van armoede-immigranten, die onze sociale stelsels belasten.

Nu gaat de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Hans-Peter Friedrich (CSU) nog veel verder. De man eist bijvoorbeeld een inreisverbod voor zigeuners uit Bulgarije en Roemenië. Zodra ze in Duitsland een sociale uitkering aanvragen, moeten ze volgens hem naar hun landen van herkomst teruggestuurd worden en het land niet meer binnen mogen komen.

Friedrich spreekt nu van een “uitgestrekte brand”, die de migranten in de begrotingen van Duitse gemeenten veroorzaken en noemt het gedrag van zigeuners een “tijdbom”.

500.000 nieuwe armoedevluchtelingen

Is de Duitse minister van binnenlandse Zaken plotseling een rechts-radicaal geworden? Nee, ook hij ziet nu dat Sarrazin gelijk had. Want sinds het Sarrazin-debat zijn er ongeveer een half miljoen armoedevluchtelingen uit Bulgarije en Roemenië naar Duitsland gekomen. Nog exclusief de 180.000 immigranten, die zich dit jaar tot nu toe alweer hebben aangemeld bij de sociale diensten. Alleen al het afgelopen jaar hebben 52.000 zigeuners in Duitsland een bedrijfje aangemeld. Voor de schijn. Want zodra ze het bedrijfje aangemeld hebben, kunnen ze voor zichzelf en hun gezinnen sociale uitkeringen aanvragen. En wel ook voor kinderen die nog nooit in Duitsland waren. Over enkele maanden – vanaf 1 januari 2014 – geldt voor Roemenen en Bulgaren het recht op vrije vestiging. Ze hoeven dan niet meer voor de schijn een bedrijfje aan te melden om hier een sociale uitkering te krijgen. Deze mogen ze dan direct aanvragen.

Sarrazins theses worden werkelijkheid

En 1,5 miljoen zigeuners, aldus de officiële cijfers van de Duitse regering, zouden dan ergens volgens jaar al kunnen verhuizen naar hun in Duitsland of Oostenrijk wonende familieleden. Toen Thilo Sarrazin op deze ontwikkeling attent maakte, antwoordde men hem dat iedere migrant een “verrijking” voor ons zou zijn. Nu zien de staat, de deelstaten en de gemeenten het net zoals Sarrazin. Want de gemeentelijke begrotingen, die sowieso al lijden onder geldgebrek, staan met de rug tegen de muur.

Screenshot_7

Toekomstbeeld…?

De burgemeester van Duisburg Sören Link (36, SPD) zegt bijvoorbeeld over de vanaf 2014 te verwachten toestroom van zigeuners: “Alleen mijn stad zal dat 15 miljoen euro per jaar kosten.” En wel bovenop de miljoenen, die de stad weliswaar niet heeft, maar nu al iedere maand aan steeds meer armoedevluchtelingen moet betalen. Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken waarschuwt nu intern zelfs letterlijk voor een gevaar voor de “sociale vrede”in de Duitse stedelijke gebieden door armoedevluchtelingen. Het zou vooral gaan om de grote Duitse steden Duisburg, Dortmund, Berlijn, Hannover, München, Mannheim, Offenbach en Frankfurt. Men zou de “extreme bezetting van bouwvallige, onbewoonbare huizen met matrassen”, de “vervuiling van huizen (vervuilde binnenplaatsen, overvolle vuilcontainers)”, “meer klachten over geluidsoverlast in de vroege ochtenduren” en “grote moeilijkheden op scholen met leerplichtige kinderen uit Bulgarije en Roemenië, die geen woord Duits spreken”, verwachten.

Dat alles had Thilo Sarrazin immers al in 2010 voorspeld. Ter herinnering: destijds noemde bondskanselier Merkel de uitlatingen van Sarrazin m.b.t. buitenlanders in Duitsland “uiterst kwetsend en beledigend”. En de Centrale Raad van de Joden adviseerde de sociaaldemocraten dat SDarrzin zich zou moeten aansluiten bij de NPD.

Maar nu verbreidt de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Hans-Peter Friedrich dezelfde uitspraken. En niemand is verontwaardigd of boos. Alleen Thilo Sarrazin, de overbrenger van de boodschap, wordt nog steeds monter uitgescholden. Terwijl hij eigenlijk het Bundesverdienstkreuz (Kruis van Verdienste in de Orde van Verdienste van de Bondsrepubliek Duitsland) verdiend zou hebben. Ach ja, de SPD wilde Sarrazin in 2010 zelfs uit de partij gooien. Nu brult de partij zijn parolen na. Zoals de minister van Integratie van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen (NRW) Guntram Schneider (SPD). Die zegt nu dat de toenemende armoede-immigratie teveel gevraagd zou zijn voor de gemeenten in NRW.

Ook Schneider ziet, net zoals minister Friedrich, nu de sociale vrede in gevaar komen door migranten en waarschuwt ervoor de problemen “met de mantel der liefde te bedekken”: “De tijd van het filosoferen over en het omschrijven van de problemen is voorbij”, aldus Schneider. Ook bij SPD-chef Sigmar Gabriel is het probleembewustzijn aangekomen. Wie zou ooit hebben kunnen denken, dat deze in verband met zigeuners over “verwaarlozing” spreekt. Omdat zigeuners in het Ruhrgebied met heel veel familieleden op een zeer kleine ruimte leven, zei Gabriel nu: “Als je een verwaarloosd stadsdeel hebt, dan heb je ook verwaarloosde hoofden en zielen bij de mensen.”

Screenshot_6

Het luidst protesteren in het Ruhrgebied op dit moment de Turkse migranten tegen de komst van nog meer zigeuners uit Roemenië en Bulgarije. In de sociale brandhaard Duisburg-Hochfeld, waar ongeveer 7000 zigeuners leven, schelden de Turken over de migranten en beweren dat deze zouden bijdragen aan de verwaarlozing van “hun” stadsdeel. De Londense krant “Daily Mail” heeft dat allemaal aandachtig waargenomen. Ze berichtte nu onder de kop “Roemeense zigeunergetto´s” over de zich toespitsende situatie in Duitse stedelijke gebieden. Ook wordt aandachtig in het buitenland geregistreerd dat er in Duitsland in juli 2013 voor het eerst de uit vele andere Europese stedelijke gebieden bekende ramadanonlusten onder jonge moslims plaatsvinden. In Hamburg bijvoorbeeld leverden meer dan 150 jonge moslims vier nachten lang zware straatgevechten met de politie. Gerhard Kirsch, voorzitter van de politievakbond in Hamburg, zei hierover: “Mijn collega´s moeten het gelag betalen voor datgene wat een verkeerde integratiepolitiek heeft aangericht. Uiteraard kunnen rechtsvrije ruimtes onder geen beding geduld worden, net zomin als een begripvolle justitie, die blijkbaar vaak genoeg als een aanmoediging tot meer daden wordt begrepen.”

De integratiepolitici in Hamburg zouden eindelijk eens wakker worden als we zulke toestanden zoals onlangs in Stockholm, Londen en Parijs voor Hamburg willen voorkomen. Zondagse redevoeringen helpen hier niet verder, maar een op de migranten afgestemd pakket maatregelen. Daartoe zou echter ook de bereidwilligheid van de migranten behoren en niet het zwelgen in zelfmedelijden, zelfisolering en de instelling dat altijd anderen schuldig zouden zijn aan hun lot.

Anders dan in Duitsland worden in Zwitserland, dat ook getroffen wordt door bovengenoemde ontwikkeling, de burgers over de achtergronden van de nieuwe massale bestorming van immigranten geïnformeerd. Daar bestaat het € 242,- terugkeergeld voor zigeuners als deze binnen 48 uur weer naar hun land van herkomst terugkeren. Een busreis van de Balkan naar Zürich kost per persoon € 44,-, een retour € 80,-

Boze Duitse burgers

Veel zigeuners pendelen viermaal in de maand tussen Zwitserland en Bulgarije of Roemenië en verdien zo maandelijks € 880,- belastingvrij en vermeerderen dit in hun land van herkomst vorstelijke inkomen intussen ook nog eens door gelegenheidsdelicten. Zulke goedkope busreizen voor armoedevluchtelingen bestaan sinds enkele weken ook voor Tsjetsjenen, waarvan 40.000 naar Duitsland gelokt worden. Men lokt ze met de uitspraak dat ze in Duitsland een stuk land van de regering zouden krijgen als ze zich als geschoolde arbeidskracht zouden laten registreren. Daarvoor betalen ze dan de busreis naar Duitsland. En daarna begint een vicieuze cirkel: ze hebben schulden gemaakt voor de busreis, krijgen geen land in Duitsland en weten niet waarvan ze de terugreis en hun levensonderhoud van moeten betalen. En bij de Duitsers, die noodgedwongen voor deze migranten moeten betalen, neemt de woede toe.

Screenshot_8

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=42657#more-42657

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Balkan, Bulgarije, Duitsland, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Oost-Europa, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Roma en Sinti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Tsjetsjenië, Turken. Bookmark de permalink .

24 reacties op Udo Ulfkotte: Migranten bedreigen de sociale vrede

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Kots-en kotsmisselijk word ik, als ik dit artikel lees. Alle politici, en ik zeg ALLE, van liberalen, socialisten, links-liberalen en christen-democraten, HEBBEN DEZE SITUATIE VEROORZAAKT. En nooit, hebben deze zakkenwassers erover nagedacht, waar zij de eigen bevolking mee opzadelen! Verder is het een WAARHEID als een KOE, dat: massa-immigratie in een land, en tegelijk de sociale zekerheid in stand houden, een UTOPIE van jewelste is. Maar rekent U er maar op, dat deze WAANZIN, de import van ONAANGEPASTEN en gelukzoekers doorgaat. Met de zegen van de MAFDOOS van de EUSSR, MALMSTRÖM!

  Like

  • Geert zegt:

   Tom, Ik kan mij niet voorstellen dat politici niet weten wat de gevolgen zijn van armoede import. Ik denk dat dit door iets of iemand of organisatie zo word gedirigeerd. 90 % van wat er in Den haag zit zijn trek poppen en of marionetten. Maar de gevolgen worden desastreus voor ons als werkende belasting betaler CQ loonslaaf.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tom Hendrix 17.32u. Kalm aan, Tom: Je kunt hier ook lezen dat de Duitsers tot inkeer aan het komen zijn. Beter laat dan nooit!
   Als ze nú beginnen toe te geven, dat Thilo Sarrazin gelijk heeft, is dat toch al een belangrijke stap in de goede richting.
   Nu de kiezers nog van hun underdog-mentaliteit afhelpen, zodat ze dé drempel overwinnen en nationalistisch gaan stemmen. In Frankrijk is dat tenslotte óók gelukt.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Theresa Geissler 17.59. uur. Maar dan zullen ook de Duitse burgers, net als wij Theresa, de betreffende politici moeten afstraffen. Laten we maar eens afwachten wat de verkiezingen in September aldaar op gaan leveren!

    Like

 2. Helena zegt:

  Zo, zo, is er ineens waarheidsserum in de chemtrails in Duitsland terechtgekomen??
  Stuur die specifieke lading dan ook even hierheen. z.s.m. a.u.b.

  Like

 3. Geert zegt:

  Nou die Duitsers zijn helemaal goed in hun kont genaaid door hun sociale en christen partijen, lekker eurofiel blijven stemmen.

  Like

 4. KCMO zegt:

  Heeft dat rooie schuim zich wel eens afgevraagd wat voor maatregelen er nodig zijn om dit stop te zetten en terug te dringen, vast niet.
  Ik druk me daarom voorzichtig uit: draconisch.

  Like

 5. lucky9 zegt:

  Wanneer zijn het weeral verkiezingen in Duitsland?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   September 2014? Peilingen: CDU staat ver voor op de SPD en de Groenen

   Like

   • Tiny zegt:

    Nope, september 2013. Nog maar 1,5 maand dus.
    Vreemd genoeg en dat valt zelfs de slapende Duitsers op één keer op, wordt er tot nog toe amper verkiezingsstrijd gevoerd. Je ziet zelfs nog geen posters aan iedere beschikbare paal of reclamebord hangen.
    Alleen de verschillende peiling “bedrijfjes” zijn bezig de boel te flink te beïnvloeden en de MSM nemen dat dan ook gretig over.
    Daar wordt de nieuwe partij, de AfD dus de grond in geboord.

    En de Duitsers zelf? Nou, die zijn net zo als de Nederlanders, leven zich gedeeltelijk uit achter hun toetsenbord en als puntje bij paaltje komt wordt het kruisje toch weer bij het oude geplaatst.
    Komt ook nog bij dat Duitsland bij lange na niet zo van internet aansluitingen is voorzien als Nederland. Die moeten het doen met de kranten en de TV, die net als hier helemaal en totaal links gedraaid zijn. In hele gebieden wordt de burger in Duitsland dus gewoon dom gehouden. Bovendien is er voor de aansluitingen ook geen geld, gezien de “vluchtelingen” stromen. De landen, steden en gemeentes hebben zo goed als allemaal alleen nog maar schulden.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    OEPS!!!!! 😦

    Like

   • KCMO zegt:

    September 2013 toch, daarom houdt die Merkel zich zo rustig die voelt de bui wel hangen met de AFD.

    Like

 6. JooJootje zegt:

  Als ik het goed lees zie ik welke truc er plaats vindt.
  De situatie in Duitsland en Europa is onhoudbaar geworden de bevolking gaat klagen en de overheden en politici moeten wat doen maar dat willen ze helemaal niet.
  Het werkelijke probleem geval waar we al jaren tegen aan kijken zijn niet de Oost-Europeanen en zigeuners maar de moslims .
  Dat zigeuners een probleem kunnen gaan vormen is bekend maar zij zijn niet het probleem waar Europa en haar bevolking al jaren onder lijdt.
  Dit is niets anders dan een trucje om de aandacht op het moslim probleem af te lijden.
  Nu kunnen ze zeggen tegen klagers maar we doen er toch wat aan.

  Like

 7. KCMO zegt:

  Heeft dat rooie schuim zich wel eens afgevraagd wat voor maatregelen er nodig zijn om dit stop te zetten en terug te dringen, vast niet.
  Ik druk me daarom voorzichtig uit: draconisch.

  Ik ga er toch wat dieper op in.

  Men komt er dus achter dat we zo niet verder kunnen.
  Er gaan straks beslist stemmen op om dan maar zo een wijk te ontdoen van al die “ongewensten”
  Daar is een uitdrukking voor, razzia.

  Daarna moet men die mensen ergens onderbrengen, zeg maar concentreren in een soort doorgangskamp.
  Daar is een uitdrukking voor: Concentratiekamp of doorgangskamp.

  Dan ben je er nog niet.
  Je moet ze terug brengen naar het land van herkomst. Transport met veewagons wordt vandaag de dag niet meer gedaan dus een andere wagon die daar meer voor is ingericht.
  Daar is een uitdrukking voor: Op transport stellen.

  Uit welke hoek gaan nu die stemmen komen..? Inderdaad uit de hoek waar men de meeste ervaring hiermee heeft opgedaan.
  Het rooie schuim.

  Like

 8. Dr. Kwast zegt:

  @Joojootje.

  Heel goed gezien.

  Like

  • Tiny zegt:

   Dat is maar ten dele geldig. Hier in Nederland heeft men nog niet de ervaringen opgedaan die onze oosterburen nu over zich heen zien komen met de ziganes en andere moelanders. Het is de tweede sprinkhanenplaag, nu van een ander soort.

   Like

 9. Lucie zegt:

  Het is allemaal heel zorgelijk wat er de laatste jaren in Europa gebeurt,ben bang voor de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen.
  Of we ooit nog van deze ellende afkomen?…….Ik weet het niet.
  De politici blijven vasthouden aan hun idiote beleid,ondanks alle zichtbare tegenstrijdigheden.
  De enkeling in de politiek,die het wel ziet,krijgt de rest over zich heen
  Dat ze niet willen stoppen maar gewoon door blijven gaan,stelt mij voor de vraag,wat bezielt die idioten?
  Het enige wat ik kan bedenken,ze willen eerst de chaos en dan komt als verlossing,de tirannie.
  En dan zijn we nog verder van huis…………

  Like

  • Ekster zegt:

   Inderdaad Lucie, ook ik zie het heel somber in. De politiek loopt altijd achter de feiten aan, daar hoeven we echt niets van te verwachten. Het stemvee lijkt het ook maar niet te willen zien. Zo gaan we regelrecht onze ondergang tegemoet.
   Er is wel enige hoop nu het erop lijkt dat men in Duitsland wakker begint te worden, al is het rijkelijk laat. Men moet toch eens gaan inzien dat het helemaal mis aan het gaan is. Al die honderdduizenden gelukzoekers die overal vandaan hiernaartoe komen… moslims, zigeuners en “gewone” arme sloebers… allemaal komen ze deze kant op. Hoe
   begrijpelijk ook, dat kan niet goed blijven gaan. Het is simpelweg onbetaalbaar..
   Maar ik moet eerst nog zien of ze in Duitsland nu goed gaan stemmen. Ze zijn daar al net zo apatisch als wij..
   Hoe dan ook wordt het een heel zware strijd als we onze cultuur willen redden van de ondergang.

   Like

 10. Helena zegt:

  Goh, ik was al een beetje blij, dacht echt even dat het gezonde verstand eindelijk ging zegevieren. Maar na het lezen van de andere reacties voel ik mij wel erg naïef, verkiezingsstunt waarschijnlijk dan?

  Like

 11. JiepMK zegt:

  Dus de Duitsers geloven de boodschap van Merken: Griekenland gaat alles terug betalen en de EMU zorgt voor welvaart? Logisch dat ze zich op het gebied van immigratie zo makkelijk laten foppen. Anyway, tijd dat ook in DL de werkloosheid op begint te lopen, gelet op de ontwikkeling in alle andere Europese landen kan het niet lang meer duren.

  Like

 12. AJ zegt:

  Vele jaaren heeft West Europa Bulgarije en Roemenie op de vingers getikt qua dat wij de zigeuners discrimineren-nu ze zijn in West Europa-geen discriminatie a.u.b ze zijn ook EU burgers met alle rechten..Wij willen hen niet terug-ze zorgen voor veel problemen ook in onze landen..wat kan ik hier zeggen,gewoon :-“Gefeliciteerd met je verrijking” 🙂

  Like

 13. LW zegt:

  En ach, net als in Nederland , Duitsers straks in stemhokje weer rood aankruisen .
  Dronken een glas , deden een plas , en …

  Like

 14. Theodoor zegt:

  Wat de gewone burger al jaren weten begint nu te dagen bij sommige politici.Ik heb er een goed gevoel over laat maar komen die Oost Europeanen, hoe meer hoe liever, des te eerder is het afgelopen en kan iedereen weer terug in hok en zandbak. Het heeft wat gekost de verrijking maar dan heb je ook wat.
  Wel vind ik dat er een speciaal tribunaal moet komen om de betreffende politici zo nodig te straffen.
  Wel gekozen maar zich niet aan het verkiezingsprogram houden, binnen bepaalde marches dan, moet zwaar bestraft worden.

  Like

 15. louis-portugal zegt:

  Rutte heeft ons al 2 x dingen beloofd die hij na de verkiezingen vergeten was.
  WE zullen wel zien na 22 sept.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s