VIDEO (+ Ned. vertaling): Massa-immigratie is genocide!

Screenshot_23

Niets is zo ontoelaatbaar als “vreemdelingenhaat”. Alleen slechte mensen vol haat in hun hart hebben iets tegen buitenlanders. Of niet? Maar diep van binnen hebt u zich ook vast wel eens afgevraagd: wat willen die hier eigenlijk? Dat zijn toch geen asielzoekers! Precies! De meeste zijn hier alleen maar, omdat er iets te halen valt, bijvoorbeeld sociale uitkeringen… Of het geld van rijke Europeanen, die men namaakspullen aansmeert.

Daardoor heb je een beter leven dan wanneer je de hele dag werkt in Afrika of Anatolië. En je leeft in een land, waarin de dingen nog functioneren en je medische verzorging krijgt.

Echt pervers is, dat we ons daarbij door hen ook nog moeten laten uitschelden – zo niet erger…. roof, verkrachting en doodslag. En in de mate dat hun aantal toeneemt, zullen ze hun bereidheid tot geweld ook steeds ongeremder uitleven.

De Europese politici ondersteunen deze ontwikkeling en maken ons wijs dat het onze morele plicht is om van onze thuislanden ideale immigratielanden te maken: vanwege de “mensenrechten” en “onze historische verantwoordelijkheid”.

In Duitsland is het de Holocaust, in Frankrijk en Engeland de koloniale periode, in de VS de slavernij enz. Maar hebt u Joden vermoord of met slaven gehandeld? Was u een koloniale heer? En hoe zit dat bijvoorbeeld met Noorwegen, dat zijn onafhankelijkheid pas rondom de overgang naar de 20e eeuw kreeg en toen nog een arm land was?

En wat is de ware reden voor de massa-immigratie?

De internationale geldaristocratie en haar handlangers, de politici, willen de Europese cultuurnaties door een gemengde en identiteitsloze “bevolking” vervangen om een perfect systeem van uitbuiting op te richten: de “Nieuwe Wereld Orde”.

Politiek en geldaristocratie werken hand in hand.

We zullen gevangenen in onze eigen landen worden. De slachtoffers van onze “humaniteit”, onze verkeerd begrepen tolerantie tegenover de intolerantie. En uiteindelijk zullen we helemaal verdwijnen als het zo doorgaat.

Alleen al door hun aantallen zullen de vreemdelingen onze Europese samenlevingen kapotmaken. Alleen al in het jaar 2011 kwamen er EEN MILJOEN MENSEN naar Duitsland, hoofdzakelijk uit de “Derde Wereld”. In Athene leven meer dan TWEE MILJOEN illegale immigranten.

De meest gebruikte voornaam van pasgeboren jongetjes in bijna alle grote Europese steden is Mohammed. Als dit zo doorgaat, zullen er in het jaar 2040 ongeveer net zoveel buitenlanders als autochtonen in de Europese landen leven.

Europa´s toekomst?

Wie mensen uit de Derde Wereld importeert, haalt de Derde Wereld in huis. Vuil, onderontwikkeldheid, criminaliteit en door ons al lang overmeesterde levenswijzen dringen ons leven binnen en wijzelf moeten gedragsvoorschriften van vreemde en archaïsche religies respecteren.

Vandaag geen varkensvlees meer in de schoolkantines, morgen wordt dan de sharia ingevoerd.

WIJ moeten de gewoontes van de immigranten niet alleen “uithouden”, we moeten ons naar hun regels richten.

Als u echter naar Saoedi-Arabië gaat, moet uw vrouw een sluier dragen, niemand zal zich naar uw regels richten.

Europa wordt op dit moment in een kalifaat veranderd.

Het gaat hier NIET om blind racisme.

Het gaat hier NIET om vreemdelingenhaat.

Nee, het gaat erom dat door de massa-immigratie ONS VADERLAND vernietigd wordt –  en WIJ ALS VOLKEREN.

Onlangs heeft het Duitse parlement toestemming gegeven om het leger in het binnenland in te zetten, in geval van “catastrofale toestanden”.

Volgens EU-recht mogen “opstandelingen” doodgeschoten worden. Deze maatregelen worden bijvoorbeeld niet genomen, omdat de politici bang zijn voor de miljoenen buitenlanders in onze landen, maar voor het geval wij ons verzetten tegen de verdringing door vreemde volkeren.

Want precies dat is wat er gebeurt:

We worden verdrongen, ja, we moeten vervangen worden. Duitse politici spreken openlijk van de “verdunning van het Duitse volk” en dat “Europa meer verscheidenheid nodig heeft.”

Sarkozy heeft de Fransen tot meer rassenvermenging aangemaand, omdat ze anders “in moeilijkheden zouden geraken”.

U bent niet gek als u het gevoel heeft dat er overal alleen nog maar buitenlanders zijn. U bent niet vervuld met haat als u ziet dat veel buitenlanders zich niet aan onze regels houden. En u bent geen racist als u wilt dat de buitenlanders weer naar hun eigen landen terugkeren.

“Turkije voor de Turken” – en Duitsland ook voor de Turken?

Het motto van de grootste Turkse krant “Hürryiet” is “Türkiye türklerindir”, wat “Turkije voor de Turken” betekent.

Turkije voor de Turken?

Prima! Maar dan allemaal! Ook diegenen, die hier zijn. Hopsa, naar huis met jullie!

En sociale uitkeringen voor Turken ook alleen maar uit Turkije!

Screenshot_24

Bron:

http://www.youtube.com/watch?v=XIYh0ECupaE

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Europa, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Westen. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO (+ Ned. vertaling): Massa-immigratie is genocide!

 1. 2Crazy2bTrue zegt:

  Ik sta helemaal achter dit artikel en bovendien is het vijf voor twaalf.

  Like

 2. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Helemaal eens met de strekking van het artikel.
  Er is echter een ding waarover ik eigenlijk zeer weinig lees.
  Aangezien vooral de moslimimmigranten niet overlopen door zin om te werken zullen ze ons financiëel helemaal opvreten want ze produceren nauwelijks.
  We zien in onze economiën dat de schulden telkens groter worden hetgeen voor een steeds groter deel komt door die immigratie.
  Zoals we in hun dichtbevolkte landen kunnen zien zijn ze niet in staat om hun eigen economiën in leven te houden.
  Ook Turkije waar het z.g. zeer goed gaat is het BNP P.C. 10.666 is tegen Nederland 46.054 volgens de wereldbank..
  Tevens komt veel geld uit Europa op allerlei manieren zoals uitkeringen, salarissen en subsidies die van hieruit overgemaakt worden.
  Ik denk dat politici bang zijn voor die cijfers en onaangename dingen moet je proberen dood te zwijgen, ontkennen of als dat niet lukt bagatelliseren.
  Omdat de wereld zo in elkaar zit zal die NWO nooit lukken want degenen die proberen te overleven hebben hun handen vol aan zichzelf en hun moestuintjes enz.

  Uiteraard zullen de NWO-ers blijven proberen.

  Like

 3. Al die economische vluchtelingen zijn eigenlijk buikspreekpoppen van ‘profeet’ Mohammed!

  Like

 4. henk schroemges zegt:

  In Nederland wordt al zeker 50 jaar gediscrimineerd door de overheid t.a.v.
  = de autochtone woningzoekers moeten steeds horen dat er z.g. crepeergevallen altijd voorrang hebben en dat zijn overwegend binnengelaten cultuurverrijkers.
  = de autochtone Nederlander wordt het zo moeilijk mogelijk gemaakt om een uitkering te ontvangen, terwijs dezelfde cultuurverrijkers alles wordt thuisbezorgd en alles voor hen wordt geregeld.
  = Diezelfde cultuurverrijkers hebben altijd en eeuwig de mond vol met het woord discriminatie.
  Wanneer komen die autochtone groepen nu eens in opstand tegen die discriminatie??
  In o.a. Griekenland, Spanje, Italie en b.v. Hongerije gaan ze voor veel minder gesjoemel al de straat op.

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  In elk geval naar Den Haag op de 21ste!!!!!!!!!!!

  Like

 6. @LOUIS-PORTUGAL: De moslimimmigranten produceren wel degelijk! Ze produceren nl. 3 x zoveel kinderen als de gemiddelde Nederlander; dus wij betalen niet alleen 3 x extra kosten, maar de volkuitwisseling gaat ook 3 x sneller!

  Like

 7. Daiyu-ninja zegt:

  De EU Commissie en senior officials cre-eren, vaak bekend gemaakt door onschuldige klinkende semi-officiele organisaties, overeenkomsten met Arabieren en implementeren ze later ongemerkt als federaal Eu-beleid. Dit word gerealiseerd omdat miljarden Euro’s ongecontroleerd rondstromen in een zeer slecht gecontroleerd systeem. De Europeanen financieren zodoende de samensmelting van hun eigen continent, in werkelijkheid door middel van kolonisatie, met de moslimwereld zonder dat ze het zelf in de gaten hebben en zonder hun toestemming.
  HET MOET DE EERSTE KEER ZIJN IN DE MENSELIJKE GESCHIEDENIS, DAT MET BUREAUCRATISCHE PRECISIE EEN HEEL CONTINENT CULTUREEL WORDT UITGEROEID. TERWIJL HET HIER MISSCHIEN GAAT OM HET GROOTSTE VERRAAD IN DE GESCHIEDENIS VAN DE WESTERSE BESCHAVING, WORDT DIT TOCH GROTENDEELS DOOR DE WESTERSE MEDIA GENEGEERD. (grote letters zijn van mij)
  Joschka Fischer, ex-minister van Buitenlandse Zaken van Duitsland, waarschuwde, dat Europa riskeert de speeltuin te worden voor opkomende supermachten van de 21e eeuw. Hij wilde meer samenwerking van de EU om dit te voorkomen. Maar we zijn al een speeltuin van buitenlandse machten, want in het bijzonder moslimlanden, die hun onstuitbare populatiegroei in onze landen dumpen en de inheemse bevolking bijna strffeloos lastig vallen en dit wordt actief door de EU veroorzaakt.
  HET ZAL INTERESSANT WORDEN VOOR TOEKOMSTIGE HISTORICI TE ONTSLUIEREN HOEVEEL SENIOR EU-LEIDERS OF BUREAUCRATEN ZIJN OMGEKOCHT EN BETAALD MET OLIEGELD. (grote letters zijn van mij)……………….

  Peter Samuel, een in Turkije gebeoren katholieke priester is vervolgd wegens ”aanzetten tot rassenhaat” door het Belgische Centrum. voor gelijkheid van lansen en voor racismebestrijding (CEOOR), wegens een opmerking die hij maakte in 2002 toen hij zei: ”ELK DOOR EN DOOR GEISLAMISEERD MOSLIMKIND DAT IN EUROPA GEBOREN IS EEN TIJDBOM VOOR WESTERSE KINDEREN IN DE TOEKOMST. DE LAATSTE ZULLEN WORDEN VERVOLGD WANNEER ZE EEN MINDERHEID ZIJN GEWORDEN. (grote letters zijn van mij)
  Belgie is een kunstmatige staat gedomineerd door een Franssprekende bureaucratische elite en kan worden gezien als een laboratorium voor wat de EU-rabieren met de rest van het continent willen toebrengen, zoals bevolkingsvervanging, grotendeels door moslims, en het tot zwijgen brengen van de oppositie daartegen door wettelijke pesterijen en door verschillende mechanismen de facto ontzetting van de autochtone populatie uit heer burgerrechten. ……………..

  In 2007 besloot de EU aanzetting tot racisme en xenofobie tot een misdaad te verklaren over alle 27 aangesloten landen.
  Onder de nieuwe wet kunnen overtreders een gevangenisstraf tot 3 jaar tegemoet zien, wegens ” publieke aanzetting tot geweld of haat, gericht tegen een groep personen of een lid van zo’n groep wegens ras, kleur religie, afkomst of nationale of etnische origine.”
  De term ”aanzetten tot haat tegen religie” zal ongetwijfeld door moslims worden gebruikt om critici van de islam de mond te snoeren, speciaal aangezien de Raad van Europa eerder heeft besloten islamophobie gelijk te stellen met antisemitisme.
  Het vertrouwelijke handboek van de EU, eveneens uitgekomen in 2007, verbiedt regeringen te spreken over ”jihad” of islam te koppelen met terrorisme. Maar aangezien we nu pan-Europese antiracisme wetten hebben en pan-Europese richtlijnen die het vermelden van elke verband tussen islam en geweld verbieden, betekent dat, het onmogelijk zal zijn te spreken over de jihad, waaraan Europeanen zijn onderworpen?Het doel van deze wetgeving kan niets anders zijn dan de kritiek op massa-immigratie te muilkorven…………………………

  De Europese Unie is eigenlijk een poging – een tamelijk geslaagde tot duver – door de elites van de Europese naties om samen te werken aan usurpatie van macht, met voorbijgaan en uiteindelijke afschaffing van het democratisch systeem, een slowmotion staatsgreep. Het werkt omdat de nationale parlementen er nog zijn en de meeste mensen niet zien hoeveel er veranderd is…………………

  De EU kan de nationale elites omkopen door hun ijdelheid en gevoel van belangrijk aan te spreke, hen van nationaal tot internationaal niveau te verheffen, hen mooie auto’s en mooi klinkende baantje te geven niet gehinderd door domme prozaische dingen als de wil van het volk.
  Door multiculturalisme en massa-immigratie te bevorderen hopen de Eurocraten nieuwe, grotere politieke entiteit te cre-eren door de oudere natie-staten te vernietigen. En makkelijker mensen te controleren die geen eigen onderscheiden culturele of nationale identiteit hebben. Deze zelfbedienende elites verraden het vertrouwen van de mensen die zij geacht worden te bedienen, hen gebruikende als guinese biggetjes in een rampzalig sociaal experiment door hen cultuur te ontmantelen en moslims te importeren om hen te attackeren…………………..

  De EU werd geschapen door de grote leugen techniek, die werd gelanceerd door Nazie Propagandaminister Joseph Goebbels: Serveer de mensen massieve leugens, zo groot, dat zij niet kunnen geloven dat iemand erover zou liegen en zij zullen ze geloven tenminste een tijdlang……………

  Lees het hele verhaal op: http://www.xs4all.nl/~geweta/Totalitaire europa.html

  We zien dat de eu aardig op weg is hun doel, een totalitaire europa, te verwezenlijken.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Daiyu-Ninja 15.02. uur. Prima reactie Daiyu. En zo krijgt Adolf Hitler het alsnog voor elkaar, de opvolger van het DERDE RIJK is de EUSSR= HET VIERDE RIJK. En zich democraten noemende ploerten van de politiek correcte partijen, en de socialisten hebben VOLLEDIG HUN MEDEWERKING HIERAAN GEGEVEN. MARX RUTTE en SAMSOM zijn slechts stropoppen van de bolsjewistische kliek in BRUSSEL! Feitelijk bestaat NEDERLAND niet meer, want de PINOKKIO RUTTE en “de BOLLE”, Jan Kaas de JAGER, hebben vorig jaar de schatkist ingeleverd in BRUSSEL, toen deze twee VOLLIDIOTEN hebben getekend voor het WURGCONTRACT EMS! We zijn nu al de sjaak voor 500 miljard euro, dankzij deze twee “klutskoppen”.

   Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Helemaal eens met het artikel. Maar beste mensen DEZE GORE VUILE ROTSTREEK, hebben de POLITICI al geflikt in 1975, door het VERRAAD van vrijwel alle grote POLITIEKE PARTIJEN, zoals VVD,CDA,D66,PvdA, en hun buitenlandse europese MATTIES. DAT VERRAAD is DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG!! Wanneer we niet massaal in verzet komen als europese bevolkingen, gaat het gegarandeerd allemaal gebeuren, en worden WIJ vreemdelingen en slaven in onze eigen landen. Feitelijk zou ons nederlandse leger, net als in Egypte, het politieke TUIG uit Den Haag moeten jagen, de leiders van de politici moeten aanhouden en berechten in een tribunaal zoals Neurenberg dat was. Maar ik droom maar wat hoor…..zucht.

  Like

 9. Daiyu-ninja zegt:

  Ik zie dat de link het niet meer doet.
  Ik weet geen andere link te geven die naar dit artikel verwijst.

  Like

 10. beny zegt:

  een goed artikel die vele nagels met koppen slaat. een uiting van gezond verstand en logica,enfin in de oorspronkelijke betekenis van deze woorden toch die de linksen herleid hebben tot racisme en fascisme.

  Like

 11. Trucker zegt:

  Het is niet (meer) vijf voor twaalf, dat moment is reeds ver overschreden.
  De miljoenen islamieten die naar hun toekomstige EURABIA komen (waarom steeds naar het Vrije Westen en niet pakweg sovjetlanden of aanverwante) laten over hun bedoelingen (als ze hier PARASITEREN) weinig twijfel bestaan : hun wil is wet en ze EISEN respect (Godverdomme) voor hun ACHTERLIJKE NEANDERTHALER cultuur en zijn overtuigd van hun gelijk door de SMEERLAPPEN ALLERHANDE waaronder ALLE politieke partijen (behalve bij jullie Geert Wilders en bij ons Vlaams Belang), ondernemers en andere SOORTEN islamofiele linkse multikulle SMERIGHEID die er geen probleem met hebben om hun eigen volk te verraden voor achterlijke islamieten ten dienste te zijn.
  Het is niet meer op te lossen, de vijfde collone zit hier reeds decennia en dan nog zonder paard van Troye, die rol spelen de KNETTERGEKKE WIJVEN (ashton, malstrom SOORTEN) en de net zo KNETTERGEKKE kerels als van rompuy, schulz en alle anderen die denken dat een islamiet ooit maar zal weten wat democratie is…nog in geen miljoen jaar .
  Verder is er de onderhuidse (zie men commentaren over de DOMME kiezer) hersenspoelingsstrategie van de media (“mensen zonder papieren”/ “vluchtelingen”/ “asielzoekers”) en hun onverminderde pogingen om een gezicht te geven aan deze SOORTEN bij voorkeur met de hulp van kinderen (dan laten ze een hele klas opdraven en die KWAKEN (een ingestudeerd nummertje) “zie eens goe goed …(naam invullen naar keuze) geintegreerd is” en meer van die flauwekul.
  Er is maar één oplossing en dat is de minst gemakkelijke (weet niet of ik deze nog zal meemaken) en dat is de derde wereldoorlog (die begonnen is na Nine Eleven) beantwoorden, te beginnen met het tuig in de banlieus uitzuiveren en dan stapsgewijs oprukken en alle islamieten uit het Vrije Westen verdrijven.

  Like

 12. Tom Hendrix. zegt:

  @Trucker 18.28. uur. Zo bekijk ik het ook Trucker!

  Like

 13. Avidia zegt:

  Ik ben het roerend met je eens Trucker.

  Like

 14. Pingback: De dodelijke Asiel-samenzwering vanEuropa | eunmask

 15. Pingback: De dodelijke Asiel-samenzwering van Europa |

 16. Pingback: Fictie of werkelijkheid binnenkort? | voorzieners

 17. Pingback: EN NOG STEEDS ZWIJGT U? | voorzieners

 18. Pingback: Europa wordt op dit moment in een kalifaat veranderd. | eunmask

 19. Pingback: Europa wordt op dit moment in een kalifaat veranderd. |

 20. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
  • Ik heb en poosje met een Davidster op mijn borst gelopen. Ik hoorde al van een blank persoon; “je radicaliseert”. Op mijn werk hoorde ik telkens “vieze Jood” en “smerige Jood”… nou draag ik nog steeds een Jodenster maar niet zichtbaar, op mijn borst en onder mijn t-shirt.

   Geliked door 1 persoon

   • IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

    Ja is verachtelijk om zo genoemd te worden, die persoon heeft geen fatsoenlijk inhet lijf!

    Like

 21. Petra zegt:

  Oneens, hulp is dezelfde emotie.

  1. Het zijn Cultuurvluchtelingen.
  2. Het probleem van hun cultuur moet verholpen worden.

  Wat onze geschiedkundige sociologen-politici in huidige lobbycratie ervan weten te brouwen is mij dan ook een raadsel, anders dan peuterwerk: grijpen wat er binnen je grijpveld zit aan problemen.

  Meer is het niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s