De bange lafaard Sabir K.

Screenshot_35

Niet uitleveren. Tja Het gerechtshof in Den Haag heeft de uitlevering van de Pakistaans-Nederlandse terreurverdachte Sabir K. aan de Verenigde Staten verboden.

Lafaard

Sabir is een voorbeeld van polderjihadi’s. Een grote bek en een oud omaatje willen ze wel in elkaar trimmen. Meisjes zijn hoeren, Joden zijn varkens en homo’s moet je van de flat af smijten. Maar als er opeens consequenties aan hun daden zitten dan kruipen ze snel onder moeders rokken: In plaats van rechtop te staan en eerlijk opbiechten lopen ze te liegen, draaien en bedriegen. Bibberende crybaby’s. De Nederlandse staat moet hen beschermen tegen de gemene Amerikanen. Zo zielug, zo zielug. Ik wil naar mama toe!

Want hoe je het ook wendt of keert: Dit soort schorem schijt zeven kleuren bagger voor de Amerikanen. Want die knuffelen niet. Wij daarentegen schijten zeven kleuren bagger voor Sabir en kornuiten. Want wij knuffelen wel. Gatver.

Bron:

http://logicfreezone.wordpress.com/2013/07/29/de-bange-lafaard-sabir-k/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op De bange lafaard Sabir K.

 1. koddebeier zegt:

  Gerechtshof ????? Weten ze nog wel wat dat woord inhoud ?

  Like

 2. Cathja zegt:

  Van mij mag hij vandaag nog worden uitgeleverd! Waarom zouden we hem in bescherming moeten nemen? Omdat hij een Pakistaans-Néderlandse terreurverdachte is? Nou, laat dat Nederlandse maar weg. Pakistaans, dát is hij. Kan hij niet aan de USA worden uitgeleverd, dan moet hij maar terug naar Pakistan. Maar zolang wij hem in huis houden zullen we hem ook te eten moeten geven.
  U en ik betalen dus zijn dineetjes!
  Halal hoor, dat wel.

  Like

 3. Ex-Moslima zegt:

  Booslims in GB zijn weer boos op de NL’se regering

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  @Ex moslima 14.54. uur. Beste ex moslima, ik heb het laatste jaar nog geen dag meegemaakt dat booslims NIET BOOS WAREN. Ze moeten wel boos zijn, want hun WERELDKALIFAAT schiet nog niet erg op! Verder ben ik het eens, met @ Cathja, dat deze boosmeneer Sabir K, desnoods maar een enkeltje Pakistan moet krijgen. Wel 1 stempel in de pas zetten, dat boosmeneer niet meer in EUROPA/NEDERLAND MAG VERBLIJVEN!

  Like

 5. Helena zegt:

  Tamaskan tatamakan

  Like

 6. perceptor1 zegt:

  Tamaskan tatamakan. (Toon het gezicht van een slachtoffer, en je zal overnemen.)

  Het is een oud Arabisch spreekwoord. Het betekent dat als ik doe alsof ik een slachtoffer te zijn, zal ik u overwinnen wanneer het geld en de macht komt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s