De vrijlating door Israël van Palestijnse terroristen en het gezicht van De Nieuwe Jodenhaat (opgedragen aan Bart Schut)

Screenshot_1

Asher Palmer en zijn kind Yonatan  

(Door: Martien Pennings)

Waarom nou opgedragen aan Bart Schut? Omdat hij de brave goegemeente vertegenwoordigt die een gematigde middenpositie inneemt inzake de islam en Israël. En omdat dat ongeveer hetzelfde is als een gematigde middenpositie innemen inzake kinderkanker.

Ik zag de website van Sarah Honig gisteren voor het eerst omdat de Jerusalem Post een stuk van haar had overgenomen. De adagia van Honigs website zijn:  “another tack” en  “bucking the trend”. Dus: met een andere insteek tegen de trend in. En de trend is: Jodenhaat mag weer als je het “kritiek op Israël” noemt.

Wat zegt u? Die kinderkanker? Jaja! Ik bedoel inderdaad dat islam de kanker is en Israël het kind.

“Het is allemaal verbonden” is de titel van Honigs stuk. Wat u nu hier leest is een samenvatting, verduidelijking en herstructurering van haar stuk dat erg damesachtig associatief-emotioneel aan elkaar gepunnikt is. Ik schrijf eigenlijk een sterk verbeterde versie van Honigs stuk, al zeg ik het zelf. En wat mij betreft verbindt ze een paar details te veel. Voor mij hoeft een afkeer van koosjer slachten en jongetjes besnijden niet onder antisemitisme te vallen, maar de andere punten waartussen ze lijntjes trekt, leveren toch een herkenbaar portret op van het smoelwerk van een fenomeen toch wel zo langzamerhand De Nieuwe Jodenhaat mag heten.

Honig begint met twee menselijke aangelaten van zwarte mede-humanisten: dat van moslimbroeder Hoessein Obama en dat van Travyon Martin. Men weet dat de president van Amerika hysterisch zijn diepe verbondenheid met dit zwarte “slachtoffer” van eigen misdadigheid heeft betoond. In een inleiding en update van mijn stuk “De neger als mens” heb ik erover geschreven. Let u vooral even op het lieve jeugdfotootje van Travyon Martin dat u daar kunt vinden en dat in de haathetze werd gebruikt tegen de bewaker die hem in noodweer had doodgeschoten . Zie vervolgens de foto van dezelfde Travyon Martin zoals hij er werkelijk uit zag toen hij die bewaker aanviel. Die toch wel redelijk getinte bewaker was door de media voor de gelegenheid overigens tot “blanke” verklaard zodat het des te meer een “racistische moord” zou kunnen heten. Besef dat Obama vol in deze racistische hetze meedeed, waarin het slachtoffer tot dader werd en omgekeerd.

Obama geeft ook geen strafvermindering aan  de Amerikaane Jood Jonathan Pollard (1954), die niemand heeft verwond of vermoord, maar wel levenslang kreeg in 1987 omdat hij als lid van de Amerikaanse geheime dienst gegevens had doorgespeeld aan Israël.  Hij liet niets horen toen in 2011 Asher Palmer (24) de macht over het stuur van zijn auto verloor door onschuldige “Palestijnse” stenengooiertjes.  Asher verongelukte samen met zijn zoontje Yonatan, nog een baby.

Adèle Bitton was nog geen drie toen onschuldige Palestijnse stenengooiertjes de door haar moeder bestuurde auto zodanig wisten te raken dat deze op de tegemoetkomende baan terecht kwam en een vrachtauto ramde. Adèle werd zwaar gewond.

Screenshot_2Adèle  Bitton
Screenshot_3“Palestijns” stenengooiertje 

Honig vraagt waarom Obama zoveel invoelerigheid toont met een zwarte schurk en geen zweem van medeleven heeft noch met Pollard noch met de vele Joodse slachtoffers van wrede aanslagen op onschuldige burgers door Pal-terroristen, noch met de nabestaanden van deze slachtoffers.  Nee, Obama maakt het nog veel perverser: hij heeft zware druk uitgeoefend op de regering Netanyahu om dit soort Pal-terroristen vrij te laten om de Pal-maffia’s gunstig te stemmen voor het “vredes-proces”. Over welke soort Pal-Terroristen hebben we het?

Onder deze schurken zijn bijvoorbeeld twee tot levenslang veroordeelde boeven als Abu-Kharbish Salem Suleiman Mahmoud en Adham Ibrahim Jum’ah. (Ik heb geen portretten van ze kunnen vinden.) Op 30 oktober 1988 gooide dit tweetal  brandbommen op een bus met burgers, lijn 961, die onderweg was van Tiberias naar Jeruzalem. De 26-jarige Rachel Weiss zat in die bus met haar drie kinderen Nathaniel, Raphael en Efraim, twee peuters en een baby. Tijdens de poging haar kinderen uit de brandende bus te redden verbrandde zij levend met haar kinderen. Medepassagier David Delarosa, een 20-jarige soldaat had zichzelf al in veiligheid gebracht, maar ging terug om Rachel en haar kinderen te helpen. Hij bezweek een week later aan zijn verwondingen.

Screenshot_4David Delarosa en Rachel Weiss 

Honig: “Nu willen de iconen van de internationale gemeenschap van ruimdenkendheid  ons doen geloven dat de ( . . .) wereld harmonie ( . . .) het best zou worden gediend als we types vrijlaten die met voorbedachten rade op weg gaan om onschuldige passagiers te verbranden.”

Waarom, vraagt Honig, wil die zogenaamd “gematigde” Palestijnse Autoriteit zo graag de allerergste moordenaars bevrijd zien, juist degenen die Israël niet heeft willen vrijlaten bij eerdere vrijlatingen. En waarom worden door die PA deze schurken als rolmodellen verheerlijkt in de Palestijnse media en scholen? Honig vergist zich echter als ze zegt dat bij eerdere vrijlatingen niet de allerergste moordenaars waren betrokken. Wat denken we bijvoorbeeld van Samir Kuntar?

Screenshot_5

Op 22 april 1979 drong de “Palestijn” Samir Kuntar met vier andere terroristen schietend en handgranaten werpend een huis binnen in Nahariya, een kustplaats vlakbij de grens met Libanon. Het aanwezige gezin bestond uit Smadar Haran Kaiser, haar man Danny en twee dochtertjes Einat (4) en Yael (2). Vader Danny en Einat werden op de vlucht buiten achterhaald. Danny werd voor de ogen van Einat door Kuntar doodgeschoten en vervolgens werd door Kuntar van Einat de hersens ingeslagen met de kolf van zijn geweer. Moeder Smadar en Yael hadden zich verborgen in een kruipruimte in het plafond van hun appartement. Om het kind stil te houden had de moeder haar hand op de mond van het kind gehouden, maar in haar paniek bleek ze het meisje te hebben doen stikken. Op de foto hier boven wordt  Samir Kuntar na een gevangenenruil (16 juli 2008) met Israël als een held ontvangen in Libanon. Kuntar ontving van de Syrische president Bashar Assad in november 2008 een hoge onderscheiding.

Honig meldt overigens wel dat Obama, die al in het Witte Huis zat toentertijd, geen publiekelijk woord heeft gezegd over de gruwelijke moord op het gezin Fogel.

Screenshot_6
Het gezin Fogel. Wie deze link volgt kan ook kennis nemen van een paar gruwelfoto’s genomen na de moordpartij door Samir Kuntar

Honig meent dat het vrijlaten van dit soort moordenaars de verering die hen onder “Palestijnen” ten deel valt zal vergroten, hun opvolgers nog overmoediger zal maken en het prestige van Abbas zal opvijzelen. Tegelijk is het een ondermijning van het soms zelfs al te zorgvuldige Israëlische rechtssysteem en een extra trauma voor de nabestaanden van de slachtoffers.

En wat, vraagt Honig, verbindt die verschijnselen, zoals de perversiteit van Obama, die een zwarte schurk beschermt maar geen enkel medeleven toont voor Joodse slachtoffers van de Palmaffia-terreur,  die, perverser nog, Israël prest om Pal-terroristen vrij te laten zodat hun opdracht gevers aan schijnbesprekingen gaan deelnemen?

Ze antwoordt, in een lange slot-rant, waarvan ik twee alinea’s vertaal:

“Dit is wat
al die schijnbaar losse nieuwsberichten verbindt. Minimale intellectuele eerlijkheid dwingt ons, Joden, toe te geven dat we leven in gevaarlijke tijden – zo gevaarlijk dat ze ons wel moeten herinneren aan de verdorven atmosfeer die leidde tot de onvergelijkbare tragedie van de Holocaust.”

“Tegenwoordig is Joods zelfbehoud net zo onwettig als het toen was en het aanvallen is net zo bon ton als in die donkere dagen voor de grote ramp. Het is allemaal met elkaar verbonden.”
_________________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westbank", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, antizionisme, Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, praatjesmakers, Racisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op De vrijlating door Israël van Palestijnse terroristen en het gezicht van De Nieuwe Jodenhaat (opgedragen aan Bart Schut)

 1. Theresa Geissler zegt:

  Weet je, Martien, met betrekking tot slachtoffer Travyon Martin en dader Zimmerman doet Obama het eigenlijk niet anders dan verschillende van zijn voorgangers en verdere Amerikaanse autoriteiten uit het verleden: Geen grondige bestudering van de feiten, geen zorgvuldig afgewogen oordeel. In plaats daarvan: Vooroordeel, gestoeld op bepaalde -raciale- emoties. Het enige verschil met de jaren ’50 is, dat de bordjes nu verhangen zijn: Nu is een blanke (nou ja, blanke…..enfin hij is in elk geval niet zwart) bij voorbaat de sigaar omdat het slachtoffer zwárt is. Ik zei het al, in ‘the good old days’ was het precies omgekeerd geweest, maar niettemin is het patroon nog steeds herkenbaar. Allemaal omdat er nu een zwarte president is. Dat neemt natuurlijk niet weg, dat het patroon principieel nog even fout is. Het deugt gewoon niet omdat op deze manier een eerlijke rechtsgang belemmerd wordt. Was Obama de zwarte messias geweest, waarvoor velen hem vanaf zijn eerste verkiezing in ’08 hielden, dan zou hij zich sterk gemaakt hebben om deze krakkemikkige gang van zaken te verbeteren. Evenwel, hij ís geen messias. Hij is…..Tja, een moslim.
  En dat laatste blijkt nu, doordat de meest gewetenloze Palestijnse moordenaars met de ergste gruweldaden op hun geweten op vrije voeten wil hebben, zogenaamd in het kader van de ‘vredesbesprekingen’ maar in feite natuurlijk omdat de daders Palestijnen -dus Moslims- zijn en de slachtoffers Joden -en het dóndert niet dat zich onder die slachtoffers kleine kinderen bevonden. Aldus is hier sprake van hóógst misdadige partijdigheid, die door Barack Hoessein Obama geraffineerd wordt bedekt met de mantel der liefde, pardon, vréde! Heb je ooit zo’n hypocrisie meegemaakt! En dan te bedenken dat het etiket hypocriet, als ik me niet vergis, in het verleden overvloedig is geplakt op Obama’s voorganger, George W. Bush, die echter, bij mijn weten, nooit beticht kon worden van een dergelijke gemene zaak met de Palestijnen, maar tja……
  Ik merkte het trouwens al eens eerder op: Dit is voor de Amerikaanse geschiedenis een uniek geval. Net nu men het vermetele besluit nam, een zwarte kandidaat een kans in het Witte Huis te gunnen, blijkt deze stap voorwaarts tevens een stap in het -islamitische- hol van de leeuw te zijn,
  iets wat behalve het Amerikaanse volk, de hele wereldbevolking niet had durven dromen. En in één moeite door wordt er tevens het startsein voor de nieuwe Jodenhaat mee gegeven, al even hypocriet betiteld als ‘kritiek.’
  Ode aan het ‘redelijke midden’, ode aan de etterende ziekte, die kinderkanker heet!

  Like

 2. Helena zegt:

  Wat zij haarscherp uitlegt. Het stelselmatig en expres feiten verzwijgen omtrent de gruwelijkheden gepleegd door die vuile terroristen én over wie, hoe oud en hoe onschuldig de slachtoffers zijn, dat doe je omdat het anders, als je die feiten wel benoemt terwijl je met dezelfde adem Israël arrogant en betweterig toespreekt, wel heel erg doorzichtig wordt dat je simpelweg pro arabieren bevooroordeeld bent. Het wordt dan wel heel moeilijk om vol te houden dat je een zogenaamde neutrale vrede bevorderaar bent.
  Als dat wel zo was (neutraal) dan zou IEDER weldenkend mens zich toch vanzelf afvragen HOE het komt dat die zogenaamde gematigde Palestijnse autoriteit er op staat die gruwelijke moordenaars in vrijheid te stellen en ze bovendien ook nog eens als helden aan de jongere generatie presenteert. Komt daar vrede door, door babymoordenaars te vereren. Of komen daar de gruwelijke ware gevoelens van de arabieren door naar voren, een goede Jood is een dode Jood.
  Ja ze heeft volkomen gelijk de (overbodige) Joden worden geofferd op het altaar van de politiek correctheid.

  Yup Martien, het is Schut op het lijf geschreven.

  Maar niks nieuws onder de zon. Wegkijken, verdraaien, verzwijgen, domweg liegen, pamperen van de vijand, de bevolking van dit land blinkt er in uit. Ik schaam me om (in naam) erbij te horen.

  Like

 3. Jan zegt:

  Arabische terroristen en moordenaars door Israël vrijgelaten onder druk van Amerikaanse junta:
  Jubilation in Palestine, anger in Israel as prisoners freed
  http://rt.com/news/palestinian-prisoners-release-protests-017/

  Deze terreur van het Witte Huis wordt ook wel ‘vredesproces’ genoemd.

  Like

 4. Jan zegt:

  Tragic Death of 4 yr old Adele Biton, Road Terror Victim

  Little 4-year-old Adele Biton has died, two years after a road terror attack left her in critical condition; she had 6 months free of hospitals before passing away.
  http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/tragic-death-of-4-yr-old-adele-biton-road-terror-victim/2015/02/17/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s