Hoe ver is de EU eigenlijk met boycotplannen voor Turkije en Marokko?

Screenshot_13Grote vreugde bij links en de islamitische aanhangers binnen Europa. Israël-basher Ashton had het voor elkaar gekregen op initiatief van de Groenen om een “Kauft nicht bei Juden” beleid om te zetten in een boycot-richtlijn die ingaat in 2014.

Nederlandse supermarkten als Hema,Jumbo, Hoogvliet en Aldi, alsmede het Nederlandse Unilever, hebben of hadden reeds een voorschotje genomen door Joodse producten uit de betwiste gebieden te boycotten. Dat door die boycot 14.000 Palestijnse gezinnen zonder werk komen en vervolgens kapot gaan van de honger deert de Eurocraten/Eurofielen/ de pro-Palestijnse lobby en dhimmisupermarkten niet. Wanneer Israël kapot kan worden gemaakt staan eerder genoemden vooraan. Koste wat het kost zal en moet Israël gedemoniseerd worden. Vraag je eerdergenoemde partijen echter hoe het zit met een boycot voor Turkije en Marokko dan stuit je op een muur van stilte en onbegrip, want hey No Jews No News.

De meeste mensen in Nederland weten van de vermeende bezetting door Israël van de Westelijke Jordaanoever door jarenlange agitprop van links, islamitische lobbygroepen en een gekleurde MSM. Vraag je diezelfde mensen echter je iets te vertellen over bezetters Turkije en Marokko, dan is een glazige blik je deel.

Turkije bezet al sinds jaar en dag Koerdistan en het noordelijk deel van Cyprus, waar kerken met de grond gelijk zijn gemaakt, maar daar hoor je links en haar schare handlangers niet over. Geen woord over een boycot van Turkse producten uit die regionen.

Hetzelfde geldt voor Marokko, dat systematisch de Westelijke Shara bezet en leegrooft van de daar aanwezige fosfaten. Tot op de dag van vandaag heb ik de EU daar niet over gehoord.

Het is meer dan een dubbele standaard die de EU, links en de islamitische lobby tentoonspreidt.
“Kauft nicht bei Moslems” zou een storm van protest teweeg brengen, “Kauft nicht bei Juden” wordt schouderophalend afgedaan. Geschiedenis en herhalen.

Screenshot_14

Bron:

http://www.columnisten.eu/2013/07/hoe-ver-is-de-eu-eigenlijk-met.html

Auteur: Frank Berkemeier

(h/t felix)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, antizionisme, Appeasement, Brussel, Dhimmitude, EUSSR, Hypocrisie, Islamisering, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Marokko, Moslims, Naïviteit, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Turkije. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hoe ver is de EU eigenlijk met boycotplannen voor Turkije en Marokko?

 1. Tom Hendrix. zegt:

  En de Partij van de Arabieren en allahtonen zag dat het goed was. Met afstand zijn de SOCIALISTEN de meest verwerpelijke soort mensen die er bestaan. Huichelaars en Farizeeërs, dat is van toepassing op deze mensen en deze partij, evenals op de nepliberalen van de VVD, en de compleet van het pad geraakte CDA! Ze zullen alles in het werk stellen, om Israel te demoniseren, met behulp van de vileine TRUT ASHTON, verraadster van Europa, samen met de SSer SCHULZ en de RODE FASCISTEN BAROSSO en von ROMPUY!

  Like

 2. Theodoor zegt:

  Ja zo zie je maar weer, de geschiedenis herhaalt zich. Volksverlakker als Ashton is gewoon een minderwaardig mens die opereert op gezag van de EU. Ik blijf met de grote vraag zitten op wiens gezag de EU opereert. Wie trekt er aan de touwtjes?
  Zodra bekend is welke supermarkten of grote concerns Israël boycotten zal ik ook hen boycotten, het is maar een heel klein druppeltje op de gloeiende plaat maar ik wil in de spiegel kunnen kijken zonder schaamtegevoel.

  Like

 3. Cathja zegt:

  De tijd is rijp dat we Ashton eens aan de schandpaal gaan nagelen! Wat een duivels mens is dat! Maar ze zal nog eens op haar neus kijken als ze gaat merken dat Israël en de vrienden van Israël zich niets aantrekken van haar gewouwel.
  Wat mij betreft: zodra ik producten met een label tegenkom, koop ik het. Ik laat me door dat mens niet de wet voorschrijven. Ik bepaal toevallig zelf welke producten ik koop en waar ze vandaan mogen komen.
  Ik sta pal achter Israël!

  Like

  • Lucie zegt:

   Linkse vrouwen zijn vaak nog vele malen erger dan linkse mannen.
   Deze vrouwen zijn zo extreem blind en fanatiek,daar word je kotsmisselijk van.
   Een groot voorbeeld is die toverheks Gretta Duivelberg.

   Like

 4. KCMO zegt:

  Den EU is ver heen, om het zo maar eens te zeggen.

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Dat is de enige keuze die ons overblijft, geboycotte producten kopen en de winkelmanagers er op aan spreken of ze lotje getikt zijn of zo.

  Like

 6. Sprx zegt:

  Vergeten is het stuk van Armenië dat ook nog door de Turken bezet wordt gehouden en het Griekse deel van klein Azië waar toch al meer dan 7000 jaar gedocumenteerd ,Troje etc, Grieken hebben gewoond, nu niet meer sinds 1923.
  Eerst Turken- rein opleveren.

  Like

 7. Helena zegt:

  Niet helemaal on topic maar wisten jullie dit al?

  http://blogs.telegraph.co.uk/bruno-in-brussels-eu-unplugged/brusselsbruno/367/eu-planning-to-own-and-operate-spy-drones-and-an-air-force/

  Trek je portemonnee alvast maar uit je broekzak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s